Billige flybilletter til Silkeborg

Billigste flyrejser til Silkeborg

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 512, kr for en enkeltbillet og 883, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
British Airways
Air Baltic
Brussels Airlines
British Airways
LOT-Polish Airlines
Brussels Airlines
LOT-Polish Airlines
Lufthansa

Om Silkeborg

Expedia-flyrejser til Silkeborg

Hvis du er på udkig efter fly til Silkeborg, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Silkeborg og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Silkeborg med et hotelophold.

Afbudsrejser til Silkeborg giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Silkeborg - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Silkeborg, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Silkeborg hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Silkeborg?
Der er kun én lufthavn i Silkeborg, nemlig Billund (BLL-Billund Lufthavn).
Kan jeg flyve til Silkeborg i øjeblikket?
Vær sikker på, at din flyrejse til Silkeborg forløber helt uden problemer ved først at kigge forbi vores COVID-19-rejserådgiver. Det er den hurtigste måde at holde dig opdateret om de aktuelle rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og myndighedernes seneste rejsevejledninger.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Silkeborg?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Silkeborg, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Silkeborg med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Silkeborg, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Silkeborg?
Når du rejser til Silkeborg, lander du i BLL. Stå af flyet, find din bagage, og tag ind mod midtbyen, som befinder sig omkring 55 km derfra.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Silkeborg?
23 luftfartsselskaber flyver til Silkeborg fra 69 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Silkeborg?
Fly til Silkeborg udbydes som oftest af KLM. Et stort antal af disse fly er med afgang fra Oud-Zuid.
Hvor mange direkte fly er der til Silkeborg?
Det er altid nemmere at flyve til en ny destination, når du ikke skal mellemlande. Hvis du har planer om at besøge Silkeborg, vil du blive glad for at høre, at der findes 315 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Silkeborg fra?
Fly til Silkeborg fra Rhindalen, Vänern og Oslo er særligt populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Silkeborg Lufthavn?
Hvis det er Rhindalen, du tager afsted fra, kommer du til at være i luften i omkring 1 time og 15 minutter, inden du lander i Silkeborg. Fra lufthavnen i Vänern tager det omkring 1 time og 7 minutter, og fra Oslo er flyveturen på 1 time og 7 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Silkeborg?
Vi kender alle sammen de heldige rejsende, der formår at finde ekstremt billige flybilletter, uanset hvor de skal rejse hen. Vil du gerne vide, hvordan de gør? De venter ikke til sidste øjeblik med at købe billetter til deres rejse. En anden måde, du kan finde den bedste pris på, er ved at undersøge alle dine muligheder. Hvis din destination har mere end én lufthavn, kan du tjekke, hvad det koster at flyve til en mindre populær terminal. Sidst, men ikke mindst, skal du være klar til med det samme at købe dine billetter, hvis du ser en virkelig god pris. Med et par gode tricks i ærmet og lidt held er der gode muligheder for at finde den ideelle flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Silkeborg?
Alt efter hvor du rejser fra, kan en flyrejse til Silkeborg være let og overskuelig eller trække ud i det uendelige. Herunder er nogle nyttige tips, som kan hjælpe dig med at komme godt fra start på dit næste rejseeventyr.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Allerførst skal du medbringe pas, rejsepapirer, kreditkort og medicin. Derefter skal du huske en form for underholdning til at fordrive tiden med. En god bog og en telefon spækket med dine yndlingsserier er nogle oplagte bud. Hvis du har planer om at nå en lur, kan en pude til nakken og et par ørepropper også være en god idé. Sidst, men ikke mindst, kan du sørge for, at der er plads til lidt toiletsager, så du kan føle dig frisk som en havørn, når du ankommer.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Sørg for, at der ikke er en skarp genstand, der gemmer sig i et rum i din kabinetaske. Andre forbudte genstande tæller eksplosive og brændbare stoffer som brændstof og tændstikker samt flydende stoffer og væsker i beholdere, der er større end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør være allervigtigste prioritet, når du afgør, hvad du skal have på om bord. Tænk også godt over dit valg af fodtøj, da en flyvetur ofte kan give opsvulmede fødder. Flade, rummelige sko er altid en god idé.
  • Tilstanden kaldet dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en risiko på lange flyrejser. Det er det samme som en tilstopning af blodårerne i benet på grund af dårligt blodomløb som følge af de mange stillesiddende timer på flyet. En god måde at forhindre dette på er at lave øvelser for fødder og ben, mens du sidder i dit sæde. At iføre sig et par gode støttestrømper kan også være en smart idé.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Silkeborg?
Det hele handler om at være velorganiseret. Vi har samlet nogle tips til at komme ubesværet gennem lufthavnskontrollen. Silkeborg kan godt begynde at gøre sig klar:

  • Det vigtigste først: Du skal fremvise dit pas og boardingkort i sikkerhedskontrollen. Så hav dem lige ved hånden for ikke at stoppe op midt i det hele.
  • Så er det tid til metaldetektoren. Tøm lommerne, og fjern alt, der kan udløse alarmen. Det inkluderer blandt andet høretelefoner samt tunge frakker eller jakker. Det skal placeres i en bakke og scannes.
  • Elektroniske enheder som bærbare computere og telefoner skal også lægges i en bakke og undersøges. Men tag det roligt, for du kommer online igen, før du ved af det.
  • Rejser du med en ny håndcreme? Det er ikke noget problem. Så længe den ikke er på over 100 ml og ligger i en gennemsigtig, genlukkelig plastpose, kan du sagtens tage den med i din håndbagage.
  • Lette gummisko er en god slags fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver bedt om at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Store støvler og andre kraftigere sko skal ofte igennem ekstra screening.
  • Flyselskaberne tillader ikke skarpe genstande eller lommeknive i din håndbagage. Hvis du har brug for at medbringe sådanne genstande, skal de pakkes i den indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Silkeborg
DestinationslufthavnBillund Lufthavn
Destinationslufthavnens IATA-kodeBLL
DestinationBillund
Flyrejsens pris883, kr