Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Rejse til Syddanmark

Skal du snart rejse til Syddanmark, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores rejseguide til Syddanmark et godt sted at starte for at få lidt mere information om Syddanmark. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Syddanmark bliver perfekt.

Ferie Syddanmark:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Syddanmark? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Syddanmark. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Syddanmark for at nå det hele. Selvom du har besøgt Syddanmark før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Syddanmark for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Syddanmark, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Syddanmark. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Syddanmark, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Syddanmark? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Syddanmark. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Syddanmark, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Syddanmark ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Syddanmark og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Syddanmark. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


Bedste hoteltilbud i Syddanmark

Se alle 9.692 overnatningssteder i Syddanmark
Comwell H.C. Andersen Odense DKK 878
Anmeldelse fra 19. feb. 2020
Se oplysninger
 
Comwell H.C. Andersen Odense

Comwell H.C. Andersen Odense

Claus Bergs Gade 7, Odense
   
  4,0 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dejligt afslappet atmosfære😊

  Munkebjerg Hotel DKK 995
  Anmeldelse fra 23. feb. 2020
  Se oplysninger
   
  Munkebjerg Hotel

  Munkebjerg Hotel

  Munkebjergvej 125, Vejle
    
   4,2 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Træls at det er to enkelte senge istedet for en dobbelt Morgenmaden var præget af alt for meget kø! Da vi kom var der ingen kogte æg, scrambled, mælk til kaffen osv Hvorfor ikke have rigtig nutella? Men lækkert sted og vi kommer gerne igen

   Hotel Gammel Havn - Good Night Sleep Tight DKK 725
   Anmeldelse fra 16. feb. 2020
   Se oplysninger
    
   Hotel Gammel Havn - Good Night Sleep Tight

   Hotel Gammel Havn - Good Night Sleep Tight

   Gothersgade 40, Fredericia
     
    4,0 ud af 5
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Virkeligt et hyggeligt hotel. Skønne værelser, super beliggenhed og dejlig morgenmad.

    Ribe Byferie Resort DKK 970
    Anmeldelse fra 27. feb. 2020
    Se oplysninger
     
    Ribe Byferie Resort

    Ribe Byferie Resort

    Damvej 34, Ribe
      
     4,5 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Vi har virkelig nydt denne form for ophold under en ferie. Dog...et lille men. Jer blev blændet af pærerne i lampe ved spisebordet og sofabord.

     Best Western PLUS Hotel Fredericia DKK 806
     Anmeldelse fra 7. feb. 2020
     Se oplysninger
      
     Best Western PLUS Hotel Fredericia

     Best Western PLUS Hotel Fredericia

     Vestre Ringvej 96, Fredericia
       
      4,3 ud af 5
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Skønt hotel, med gode og rummelig værelser med gode senge. Dejligt rent og pænt og der mangler aldrig noget på værelset. Dejlig morgesmadsbuffet med faktisk alt hvad hjertet kan begære. Prøv evt. deres restaurant, da de faktisk også laver fantastisk god a'la carte mad om aftenen. Hotellet kan helt ...

      Comwell Kolding DKK 790
      Anmeldelse fra 28. feb. 2020
      Se oplysninger
       
      Comwell Kolding

      Comwell Kolding

      Skovbrynet 1, Kolding
        
       4,1 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Rigtig godt hotel, god service og dejlig mad 😊

       Hotel Svanen, Billund DKK 850
       Anmeldelse fra 6. mar. 2020
       Se oplysninger
        
       Hotel Svanen, Billund

       Hotel Svanen, Billund

       Nordmarksvej 8, Billund
         
        3,8 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Værelse lidt slidt Maling på armatur Hader bruseforhæng

        Hotel LEGOLAND, DENMARK DKK 945
        Anmeldelse fra 29. feb. 2020
        Se oplysninger
         
        Hotel LEGOLAND, DENMARK

        Hotel LEGOLAND, DENMARK

        Aastvej 10, Billund
          
         4,1 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Børnevenligt. God mad. Sødt personale. Gennemført med deres værelser.

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.