Rejser til Syddanmark

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Syddanmark samlet, og spar penge

Populære destinationer i Syddanmark

Besøg Syddanmark

Søg efter de bedste steder og områder i Syddanmark, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Syddanmark

Mest populære hoteller i Syddanmark

Hotel Svanen, Billund
Hotel Svanen, Billund
4 out of 5
Nordmarksvej 8, Billund, 7190
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.395, kr pr. nat fra 24. okt. til 25. okt.
4/5 Very Good! (999 anmeldelser)
Central beliggenhed for mange ting
"Lidt slidt og "nusset " på værelset men pænt rent. Kunne godt bruge et skab/større hylde i badeværelse. Lækker mad og god service. Utæt blandingsbatteri, manglende lys i lampe ved seng, ingen sæbe i dispenser på badeværelse."

Anmeldelse fra 9. sep. 2022

Zleep Hotel Billund Airport
Zleep Hotel Billund Airport
3 out of 5
Passager Terminalen 4, Billund, 7190
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 950, kr pr. nat fra 23. okt. til 24. okt.
4,1/5 Very Good! (1.096 anmeldelser)
"Perfect for an early flight. Quiet and the most comfortable bed!"

Anmeldelse fra 13. sep. 2022

Weis Stue
Weis Stue
2.5 out of 5
Torvet 2, Ribe, 6760
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 495, kr pr. nat fra 26. sep. til 27. sep.
4,2/5 Very Good! (565 anmeldelser)
"Hyggeligt"

Anmeldelse fra 13. sep. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Syddanmark?
Det er bare om at holde dig klar, for en ferie til Syddanmark starter fra kun . Når du samler flyrejse, hotel og udlejningsbil i en pakke, kan du opnå de største besparelser.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Syddanmark?
Når du booker fly og hotel sammen gennem Expedia, sparer du ikke bare tid – du opnår også en økonomisk besparelse. Det kan faktisk blive til en hel del! En pakkerejse til Syddanmark gør det til en let opgave at sammensætte den ideelle tur. Med 500+ flyselskaber fra hele kloden at vælge imellem bliver det ikke svært at finde flyrejser, der passer ind i dit program. Ydermere har vi 1.000.000+ overnatningssteder og hoteller verden over, som du kan booke. Det er da noget af et udvalg, hvis vi selv skal sige det. Expedia viser dig verden, uanset dit budget.
Hvor skal jeg overnatte i Syddanmark?
Der er ikke meget, der kan slå Odense. Berømte turistattraktioner, som Hans Christian Andersen Museum og Odense Zoologiske Have, skal nok sikre underholdningen i denne spændende by.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Syddanmark?
3 værelses overnatning i Blåvand og 1 værelses overnatning i Blåvand får gæster til at føle sig hjemme i Blåvand. Hvis rejseplanen også omfatter Rømø, så kunne en mulighed være Hotel Vadehavet eller Enjoy Resorts Rømø. Begge er vellidte blandt rejsende.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Syddanmark på?
Hvis du er vild med den livlige stemning i højsæsonen, så skal du besøge Syddanmark i . Hvis du er ude efter noget mere afslappet, så vil passe dig bedre. Vil du gerne spare lidt på pengene? Så skal du måske undgå måned, hvor fly- og hotelpriser ryger i vejret. I finder du som regel det bedste tilbud.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Syddanmark?
Smarte rejsende vil typisk gerne booke så tidligt som muligt. Du kan i reglen finde internationale flyrejser på Expedia op til 12 måneder inden din afrejsedato. Men hvis du køber billetter i sidste øjeblik, skal du ikke stresse. Budgetpriser kan somme tider dukke op kun få uger inden, du planlægger at rejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Syddanmark på Expedia?
Hoteller, flyrejser og en lækker bil til dit eventyrlige roadtrip. Det er nemt at kombinere din ideelle pakkerejse og få adgang til fantastiske tilbud. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje en eller to oplevelser og aktiviteter og få endnu flere besparelser. Når det kommer til at arrangere din tur til Syddanmark, bestemmer du det hele selv!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Syddanmark?
Find tilbud, der passer til dit budget, med en pakkerejse hos Expedia. Hoteller, flyrejser og billeje – vi har det hele. Du kan opnå betydelige besparelser blot ved at kombinere dine reservationer. Hvad enten du skal på skitur eller varmere himmelstrøg, er din ideelle ferie kun et par klik væk.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Syddanmark hos Expedia?
Ja. Og med 500+ flyselskaber at vælge blandt over hele verden er der nok af valgmuligheder. Kig nærmere på de forskellige tilbud, og bliv klogere på, hvilket flyselskab der passer bedst til dine behov og dit budget.
Kan jeg rejse til Syddanmark i øjeblikket?
For at få alle nødvendige oplysninger om rejser til Syddanmark kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du finde info om rejserestriktioner, krav til karantæne m.m.

Populære steder at besøge