Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia i Nyborg

Nyborgs beliggenhed som den mest østlige by på Fyn gør byen til den perfekte base til at udforske både Fyn og Sjælland. Med billeje i Nyborg kan du uden problemer køre rundt og opleve alt, hvad Østfyn har at byde på, samtidig med at du kun er adskilt fra Sjælland af den 17 km lange Storebæltsbro, som bestemt også er en oplevelse i sig selv.

Du kan benytte dig af billig biludlejning i Nyborg, eller du kan leje en bil i en af de omkringliggende byer. Odense ligger for eksempel kun en halv times kørsel fra Nyborg, og her er der masser af muligheder for biludlejning.

Lej en bil i Nyborg, og udforsk Østfyn

Nyborg er også kendt som "den gamle kongeby", og det ses tydeligt på de mange flotte slotte og godser, der findes i området. Med billig billeje i Nyborg har du rig mulighed for at køre rundt og besøge de mange steder i og omkring byen, der alle rummer masser af sjæl og historie. Først og fremmest ligger Nyborg Slot i centrum af Nyborg, og slottet fungerer også som et spændende museum, hvor du kan opdatere din viden om danmarkshistorien. Fra Nyborg Slot i centrum kan du derefter køre til f.eks. Holckenhavn Slot eller Glorup Gods, som begge er omgivet af smukke slotsparker, der indbyder til hyggelige gåture.

Er du på ferie med familien eller vennerne, er det en oplagt mulighed for at tage på en hyggelig campingferie. Nyborg er ideelt til dette formål, da området kan tilbyde flere gode campingpladser, som er placeret med en smuk udsigt over Storebælt og den imponerende Storebæltsbro. Med leje af bil i Nyborg, kan du nemt køre frem og tilbage mellem campingpladsen og Nyborgs bymidte.

Med en lejebil i Nyborg er der udsigt til skønne oplevelser

Hvis du befinder dig i Nyborg om sommeren, har du også en unik mulighed for at opleve synet af både marsvin og sæler i Storebælt. Hvis du er heldig, kan du spotte de vilde dyr på afstand fra stranden, men ellers kan du booke en sejltur med afgang fra Nyborg Havn. På turen vil sejlskibet lægge vejen forbi de steder, hvor der er størst mulighed for at opleve de fantastiske dyr i deres naturlige omgivelser. Det vil være med til at gøre din ferie i Nyborg helt uforglemmelig!

Er du mere til livet i byen end livet på campingpladsen? Eller er du i Nyborg på grund af arbejde? Så kan du bo på et lækkert hotel i Nyborg. Herfra kan du både køre rundt på hele Østfyn og gå på opdagelse i hjertet af Nyborg. I den stemningsfyldte bymidte findes masser af gode restauranter, hyggelige gågader og spændende museer, som bestemt er et besøg værd. Hvis du kommer langvejsfra, er der mulighed for at bestille fly til Nyborg via Odense Lufthavn, som ligger nord for Odense. Der er mulighed for biludlejning i lufthavnen, og køretiden til Nyborg er kun ca. 40 minutter.

Udforsk Nyborg

Udforsk Nyborg med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!