Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia i Nyborg

Nyborgs beliggenhed som den mest østlige by på Fyn gør byen til den perfekte base til at udforske både Fyn og Sjælland. Med billeje i Nyborg kan du uden problemer køre rundt og opleve alt, hvad Østfyn har at byde på, samtidig med at du kun er adskilt fra Sjælland af den 17 km lange Storebæltsbro, som bestemt også er en oplevelse i sig selv.

Du kan benytte dig af billig biludlejning i Nyborg, eller du kan leje en bil i en af de omkringliggende byer. Odense ligger for eksempel kun en halv times kørsel fra Nyborg, og her er der masser af muligheder for biludlejning.

Lej en bil i Nyborg, og udforsk Østfyn

Nyborg er også kendt som "den gamle kongeby", og det ses tydeligt på de mange flotte slotte og godser, der findes i området. Med billig billeje i Nyborg har du rig mulighed for at køre rundt og besøge de mange steder i og omkring byen, der alle rummer masser af sjæl og historie. Først og fremmest ligger Nyborg Slot i centrum af Nyborg, og slottet fungerer også som et spændende museum, hvor du kan opdatere din viden om danmarkshistorien. Fra Nyborg Slot i centrum kan du derefter køre til f.eks. Holckenhavn Slot eller Glorup Gods, som begge er omgivet af smukke slotsparker, der indbyder til hyggelige gåture.

Er du på ferie med familien eller vennerne, er det en oplagt mulighed for at tage på en hyggelig campingferie. Nyborg er ideelt til dette formål, da området kan tilbyde flere gode campingpladser, som er placeret med en smuk udsigt over Storebælt og den imponerende Storebæltsbro. Med leje af bil i Nyborg, kan du nemt køre frem og tilbage mellem campingpladsen og Nyborgs bymidte.

Med en lejebil i Nyborg er der udsigt til skønne oplevelser

Hvis du befinder dig i Nyborg om sommeren, har du også en unik mulighed for at opleve synet af både marsvin og sæler i Storebælt. Hvis du er heldig, kan du spotte de vilde dyr på afstand fra stranden, men ellers kan du booke en sejltur med afgang fra Nyborg Havn. På turen vil sejlskibet lægge vejen forbi de steder, hvor der er størst mulighed for at opleve de fantastiske dyr i deres naturlige omgivelser. Det vil være med til at gøre din ferie i Nyborg helt uforglemmelig!

Er du mere til livet i byen end livet på campingpladsen? Eller er du i Nyborg på grund af arbejde? Så kan du bo på et lækkert hotel i Nyborg. Herfra kan du både køre rundt på hele Østfyn og gå på opdagelse i hjertet af Nyborg. I den stemningsfyldte bymidte findes masser af gode restauranter, hyggelige gågader og spændende museer, som bestemt er et besøg værd. Hvis du kommer langvejsfra, er der mulighed for at bestille fly til Nyborg via Odense Lufthavn, som ligger nord for Odense. Der er mulighed for biludlejning i lufthavnen, og køretiden til Nyborg er kun ca. 40 minutter.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Nyborg

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Nyborg?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Nyborg.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Nyborg?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Nyborg er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Nyborg?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Nyborg?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Nyborg

Udforsk Nyborg med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!