Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

NyborgDanmark

Nyborg er Fyns port til Storebælt, hvilket er af betydning for både nutidige og historiske oplevelser her i form af spektakulære bygningsværker og dyreliv.

Uanset om du rejser til Nyborg på et weekendophold eller en længere ferie, kommer du ikke til at løbe tør for oplevelsesmuligheder. Din rejse til Nyborg tager dig med til hjertet af Danmark, og på grund af denne beliggenhed har byen altid haft strategisk betydning i forhold til magt og logistik. Denne betydning ses tydeligt på de forskellige seværdigheder, som bringer dig tilbage i tiden og rundt om dyre- og planteliv.

Læg vejen forbi Nyborg slot, og besøg et sted, der har haft stor betydning i danmarkshistorien. Slottet er fra omkring år 1170 og indeholder Danehofsalen, hvor kongen holdt møder med sit parlament i middelalderen. Salen er også stedet, hvor Danmarks første grundlov blev underskrevet. På slottets volde finder du også Nyborg Voldspil, som er Danmarks ældste friluftsteater med mange forestillinger året rundt.

Du kan begive dig længere tilbage i historien, når du besøger Fortidsminderne ved Lykkesholm med Magelund Voldsted og Langdysserne ved Lindeskov. Magelund Voldsted var en stor borg, som var en af Danmarks stærkest befæstede i middelalderen, men nu er der kun voldene tilbage. Nord for dalen ligger Lindeskov, hvor du kan se fortidslevn fra bondestenalderen med Danmarks længste, bevarede langdysse på 168 m og en jernaldergravplads.

På særlige tidspunkter af året kan du tage med på en guidet tur til Sprogø, som byder på et enestående plante- og dyreliv. Øen spiller også en stor rolle i Danmarks logistik, og herfra kan du nyde udsigten til Storebæltsbroen, som knejser i baggrunden. Udnyt muligheden for at komme helt tæt på broen fra en anden vinkel, end du er vant til.

Da Nyborg ligger ved vandet, har du rig mulighed for at benytte dig af forskellige vandsportsaktiviteter. Hvis du tager med på en Marsvinesafari, kan du både se marsvin og sæler og samtidigt opleve Nyborg, Sprogø og Storebæltsbroen fra vandsiden.

I Nyborg kan du opleve, hvordan den geografiske beliggenhed har haft indflydelse på den lokale kulturarv og de moderne bygningskonstruktioner. Beliggenheden har spillet en stor rolle i fortiden og gør det stadig i dag, hvilket giver dig helt enestående oplevelser.

Mest populære hoteller i Nyborg

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Skaerven Beachfront Condos and Cottage
Skaerven Beachfront Condos and Cottage
3.5 out of 5
101 Hjejlevej, Nyborg
Prisen er DKK 1.850 pr. nat

Dette lejlighedskompleks ligger i Nyborg, kun 3 km fra Torvet og 3,1 km fra Nyborg Slot. Derudover ligger Holckenhavn Slot og Ladbyskibet ca. 32 km derfra. Du ...

5/5Exceptional! (2 anmeldelser)
Value for money - og familievenligt

"Fantastisk udsigt. Ok lejlighed med gode køkkenfaciliteter. Man kunne godt lige have fejet terrassen og sat havemøblerne op og ryddet op i tomme shampoo bøtter. Flotte naturomgivelser og man kan gå/løbe langs vandet via sti. Man skal dog være opmærksom på at man kan høre mortorvejen når man sidder ..."…"

Anmeldelse fra 29. maj 2020

Skaerven Beachfront Condos and Cottage
Storebælt Sinatur Hotel & Konference
Storebælt Sinatur Hotel & Konference
3 out of 5
Østerøvej 121, Nyborg
Prisen er DKK 848 pr. nat

Reserver et ophold lige ud til stranden på Storebælt Sinatur Hotel & Konference i Nyborg. dette hotel ligger i centrum, mindre end 3 kilometer fra Vor Frue Kirke, ...

4.3/5Excellent! (992 anmeldelser)

"Dejligt sted, imødekommende personale. God service."…"

Anmeldelse fra 1. mar. 2020

Storebælt Sinatur Hotel & Konference
Hotel Hesselet
Hotel Hesselet
4 out of 5
Christianslundsvej 119, Nyborg
Prisen er DKK 1.650 pr. nat

Dette hotel ligger på stranden i Nyborg, mindre end 2 km fra Vor Frue Kirke, Nyborg Faestning og Torvet. Derudover ligger Nyborg Slot og Mads Lerches Gård ca. ...

4.5/5Wonderful! (270 anmeldelser)
godt hotel i klassisk stil

"udmærkede værelser,bekvemme, store og velfungerende. Morgenmad noget under standard."…"

Anmeldelse fra 29. feb. 2020

Hotel Hesselet

Nyborg – anmeldelser

3.9

Gæstebedømmelse

5 - Fremragende
2
5 - Fremragende 15.384615384615385%
4 - God
8
4 - God 61.53846153846154%
3 - Okay
3
3 - Okay 23.076923076923077%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

3/5 - Okay

Verificeret rejsende

9. aug. 2019

Ligger smukt