Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

NyborgDenmark

Nyborg er Fyns port til Storebælt, hvilket er af betydning for både nutidige og historiske oplevelser her i form af spektakulære bygningsværker og dyreliv.

Uanset om du rejser til Nyborg på et weekendophold eller en længere ferie, kommer du ikke til at løbe tør for oplevelsesmuligheder. Din rejse til Nyborg tager dig med til hjertet af Danmark, og på grund af denne beliggenhed har byen altid haft strategisk betydning i forhold til magt og logistik. Denne betydning ses tydeligt på de forskellige seværdigheder, som bringer dig tilbage i tiden og rundt om dyre- og planteliv.

Læg vejen forbi Nyborg slot, og besøg et sted, der har haft stor betydning i danmarkshistorien. Slottet er fra omkring år 1170 og indeholder Danehofsalen, hvor kongen holdt møder med sit parlament i middelalderen. Salen er også stedet, hvor Danmarks første grundlov blev underskrevet. På slottets volde finder du også Nyborg Voldspil, som er Danmarks ældste friluftsteater med mange forestillinger året rundt.

Du kan begive dig længere tilbage i historien, når du besøger Fortidsminderne ved Lykkesholm med Magelund Voldsted og Langdysserne ved Lindeskov. Magelund Voldsted var en stor borg, som var en af Danmarks stærkest befæstede i middelalderen, men nu er der kun voldene tilbage. Nord for dalen ligger Lindeskov, hvor du kan se fortidslevn fra bondestenalderen med Danmarks længste, bevarede langdysse på 168 m og en jernaldergravplads.

På særlige tidspunkter af året kan du tage med på en guidet tur til Sprogø, som byder på et enestående plante- og dyreliv. Øen spiller også en stor rolle i Danmarks logistik, og herfra kan du nyde udsigten til Storebæltsbroen, som knejser i baggrunden. Udnyt muligheden for at komme helt tæt på broen fra en anden vinkel, end du er vant til.

Da Nyborg ligger ved vandet, har du rig mulighed for at benytte dig af forskellige vandsportsaktiviteter. Hvis du tager med på en Marsvinesafari, kan du både se marsvin og sæler og samtidigt opleve Nyborg, Sprogø og Storebæltsbroen fra vandsiden.

I Nyborg kan du opleve, hvordan den geografiske beliggenhed har haft indflydelse på den lokale kulturarv og de moderne bygningskonstruktioner. Beliggenheden har spillet en stor rolle i fortiden og gør det stadig i dag, hvilket giver dig helt enestående oplevelser.

Mest populære hoteller i Nyborg

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Storebælt Sinatur Hotel & Konference
Storebælt Sinatur Hotel & Konference
3 out of 5
Østerøvej 121, Nyborg
Prisen er DKK 848 pr. nat fra 1. okt. til 2. okt.

Reserver et ophold lige ud til stranden på Storebælt Sinatur Hotel & Konference i Nyborg. dette hotel ligger i centrum, mindre end 3 kilometer fra Vor Frue Kirke, ...

4.3/5Excellent! (940 anmeldelser)

"Dejligt weekendophold i trygge rammer i Coronatid. Skøn morgenmad."…"

Anmeldelse fra 29. jun. 2020

Storebælt Sinatur Hotel & Konference
Hotel Hesselet
Hotel Hesselet
4 out of 5
Christianslundsvej 119, Nyborg
Prisen er DKK 1.395 pr. nat fra 4. okt. til 5. okt.

Dette hotel ligger på stranden i Nyborg, mindre end 2 km fra Vor Frue Kirke, Nyborg Faestning og Torvet. Derudover ligger Nyborg Slot og Mads Lerches Gård ca. ...

4.5/5Wonderful! (270 anmeldelser)
godt hotel i klassisk stil

"udmærkede værelser,bekvemme, store og velfungerende. Morgenmad noget under standard."…"

Anmeldelse fra 29. feb. 2020

Hotel Hesselet
Nyborg Strand  Hotel og Konferencecenter
Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter
4 out of 5
Østerøvej 2, Nyborg
Prisen er DKK 895 pr. nat fra 9. okt. til 10. okt.

Dette hotel i Nyborg ligger på stranden, mindre end 2 km fra Vor Frue Kirke og Nyborg Faestning. Derudover ligger Torvet og Nyborg Slot ca. 3 km derfra. Du kan ...

4.3/5Excellent! (591 anmeldelser)

"Hotellet er et ganske fint hotel med en helt fantastisk placering helt tæt/ved/på stranden og skov .. - og alligevel tæt på Nyborg. Området er stille og der er passer af parkeringsplads. Hvis jeg skal sætte en finger på noget var det, at værelset var utroligt varmt. Bevares der er meget høje temperaturer ..."…"

Anmeldelse fra 21. aug. 2020

Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter

Ferieudlejning i Nyborg

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Skaerven Beachfront Condos and Cottage
Skaerven Beachfront Condos and Cottage
3.5 out of 5
101 Hjejlevej, Nyborg
Prisen er DKK 1.600 pr. nat fra 2. okt. til 3. okt.

Dette lejlighedskompleks ligger i Nyborg, kun 3 km fra Torvet og 3,1 km fra Nyborg Slot. Derudover ligger Holckenhavn Slot og Ladbyskibet ca. 32 km derfra. Du ...

4.5/5Wonderful! (4 anmeldelser)
Value for money - og familievenligt

"Fantastisk udsigt. Ok lejlighed med gode køkkenfaciliteter. Man kunne godt lige have fejet terrassen og sat havemøblerne op og ryddet op i tomme shampoo bøtter. Flotte naturomgivelser og man kan gå/løbe langs vandet via sti. Man skal dog være opmærksom på at man kan høre mortorvejen når man sidder ..."…"

Anmeldelse fra 29. maj 2020

Skaerven Beachfront Condos and Cottage
Skærven Beachfront Condominium C
Skærven Beachfront Condominium C
101 Hjejlevej, Nyborg, Syddanmark
Prisen er DKK 1.587 pr. nat fra 4. okt. til 5. okt.

Dette lejlighedskompleks i Nyborg ligger på stranden, mindre end 5 km fra Vor Frue Kirke, Nyborg Faestning og Mads Lerches Gård. Derudover ligger Torvet og Nyborg ...

4.7/5Exceptional! (3 anmeldelser)
Erholung pur

"Die Lage direkt am Strand sowie der Charakter und Charme des Gebäudes waren für uns die herausragenden positiven EIgenschaften dieses Urlaubsdomizils -- wir haben un sdort sehr sehr wohl gefühlt und werden garantiert wieder hinfahren."…"

Anmeldelse fra 16. aug. 2019

Skærven Beachfront Condominium C
Skærven Beachfront Apartment B
Skærven Beachfront Apartment B
101 Hjejlevej, B, Nyborg, Syddanmark
Prisen er DKK 1.587 pr. nat fra 29. sep. til 30. sep.

Dette lejlighedskompleks i Nyborg ligger på stranden, mindre end 5 km fra Vor Frue Kirke, Nyborg Faestning og Mads Lerches Gård. Derudover ligger Torvet og Nyborg ...

4.8/5Exceptional! (4 anmeldelser)
Dejlig beliggenhed og dejlig bolig

"Næsten kun positive ting. Dog havde vi problemer med at kunne se noget fjersyn overhovedet. Vi kunne ikke få hverken cromecast eller Netflix til at virke."…"

Anmeldelse fra 3. okt. 2019

Skærven Beachfront Apartment B

Nyborg – anmeldelser

3.9

Gæstebedømmelse

5 - Fremragende
2
5 - Fremragende 15.384615384615385%
4 - God
8
4 - God 61.53846153846154%
3 - Okay
3
3 - Okay 23.076923076923077%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

3/5 - Okay

Verificeret rejsende

9. aug. 2019

Ligger smukt