Biludlejning Odense

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Odense

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Odense

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Odense
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil pr. Dag i Odense?
Daglige lejepriser ligger helt ned til 806. kr i denne uge. Med sådan et prisniveau er det overkommeligt at komme rundt i Odense i egen bil for at se turistattraktionerne.
Kan jeg leje en bil i Odense (ODE)?
Når du lander i Odense (ODE), kan du styre mod Hertz eller Avis, der begge ligger kort derfra. Inden du ved af det, er du klar til at opleve Odense bag rattet af din lejebil.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Odense?
Hvis du er nødt til at foretage ændringer til din rejseplan, er de fleste forudbetalte reservationer af billeje kvalificeret til fuld refusion. Du skal bare give os besked mere end seks timer før det planlagte afhentningstidspunkt. Gennemlæs lejeaftalen for eventuelle undtagelser. Din reservationsbekræftelse indeholder mere information, eller du kan klikke videre til vores kundeservice for at få hjælp.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Odense?
Lille med hensyn til størrelse, men stor, hvad angår fordele. Biler i økonomiklassen er førstevalget blandt mange i Odense. De er nemme at manøvrere og parkere, hvilket er ideelt, hvis du mest skal køre bykørsel. Denne type udlejningsbil kan også køre længere på literen, så det bliver billigt at komme rundt. Vil du have en større bil? Så se vores standard-, store eller premiumbiler.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Odense?
Så snart du har kigget forbi alle de berømte steder i Odense, er der endnu mere at opleve i det omkringliggende område. Hent nøglerne til en udlejningsbil, kom tasken i bagagerummet, og tag på farten. Her har du nogle køreture, som du formentlig vil elske:

  • København ligger sådan cirka 140 km fra Odense. Berømte attraktioner som Tivoli fortjener en plads på listen over seværdigheder her i byen.
  • Godt og vel 140 km væk ligger Borre, der også er berømt blandt rejsende. Du bør sikre dig, at du lægger vejen forbi Møns Klint, mens du er i byen. Det er én af årsagerne til, at mange elsker at tilbringe tid i denne farverige by.
  • Læg vejen forbi Nationalpark Thy, hvis du vil opleve den lokale natur. Pak en madkurv, eller lad den friske luft fylde batterierne. Fra Odense er der omkring 210 km dertil.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Odense hos Expedia?
Fra korte dagsrejser til et roadtrip, du aldrig glemmer – Expedia har køretøjer, der matcher alle formål. Vælg mellem pålidelige biludlejningsfirmaer i Odense. Med vores konkurrencedygtige tilbud og rabatter kan du være sikker på at få fingrene i et fremragende tilbud på din udlejningsbil. Vidste du, at du kan samle dine reservationer i en pakkerejse? Føj et hotel eller en flyrejse til din reservation, og opnå store besparelser!
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Odense hos Expedia?
Expedia gør det nemt og hurtigt at sammenligne priser, gebyrer og biludlejningsfirmaer samt tjekke anmeldelser fra kunder. Saml din reservation af billeje i Odense med hotel eller flyrejser, og du kan spare endnu mere.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Odense?
Minimumsalderen for at booke en udlejningsbil i Odense er 21 år. Der opkræves typisk et tillægsgebyr for unge førere, så tjek reglerne grundigt, inden du booker, og tag højde for yderligere omkostninger. Der kan også være begrænsninger for, hvilke bilklasser der kan lejes ud til unge førere. Nogle udbydere udlejer f.eks. Kun økonomibiler og mellemstore biler til mindre erfarne bilister. Kravene kan variere fra selskab til selskab, så husk at læse det med småt.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Odense?
Det er let som en leg at leje en bil i Odense. Generelt skal du bare bruge et gyldigt kørekort og et kreditkort i dit navn. Når du har valgt din foretrukne bil, bør du læse lejepolitikken igennem, så du kender til eventuelle yderligere krav inden afhentning.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Odense?
Baseret på priserne inden for de sidste syv dage kunne du have hoppet ind bag rattet i din egen udlejningsbil for bare 806. kr om dagen. Den næstlaveste dagspris, som kunne findes i Odense, var 949. kr.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Odense?
Ja, så du skal ikke til at booke en ny udlejningsbil halvvejs gennem ferien. Tjek vores side med tilbud på langtidsleje af biler, indtast dine kontaktoplysninger, og find en bil, som du kan nyde godt af under hele opholdets varighed.
Hvor finder jeg billeje i Odense, hvis jeg er under 25 år?
Nogle leverandører i Odense vil gerne udleje biler til førere under 25 år, mens andre ikke gør det. Aldersbegrænsningen kan variere leverandørerne imellem, så det er bedst at undersøge reglerne grundigt. Tjek også, om der er ekstra gebyrer. Nogle selskaber pålægger et gebyr for unge mellem 21 og 24 år. Gennemlæs altid vilkårene og betingelserne, så du undgår ubehagelige overraskelser.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Odense?
Forsikringer af udlejningsbiler kan variere meget afhængigt af en række forhold som eksempelvis biltypen og førerens alder. Glem ikke at gennemse selskabets vilkår og betingelser omhyggeligt, før du beslutter dig.