Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Odense

Se alle udlejningsbiler i Odense

Biludlejning gennem Expedia i Odense

En tur til Odense byder både på kulturelle og historiske seværdigheder, såvel som naturskønne oplevelser og sjove aktiviteter for hele familien. Odense er samtidig en by, der tiltrækker mange forretningsrejsende grundet byens mange kongresser, messer og konferencer. Uanset dit ærinde i byen har du rig mulighed for at leje en billig udlejningsbil, der passer til dine behov.

Da Odense er en stor by, kan det ikke altid betale sig, hverken tidsmæssigt eller økonomisk, at gøre brug af offentlige transportmidler. Skal du rejse meget frem og tilbage i byen, har du meget bagage eller ønsker du at udforske områderne lidt uden for centrum, kan du med fordel overveje billeje i Odense.

Biludlejning i Odense

Odense har et stort udvalg af biludlejningsfirmaer både i og uden for centrum, hvor du kan vælge mellem flere forskellige prisklasser og biltyper, såsom økonomibiler, mellemstore biler, varevogne og stationcars. Ankommer du med toget, har du mulighed for at vælge et biludlejningsfirma tæt på Odense Banegård, og du kan også leje en bil i Odense Lufthavn, så du kan komme frem til din destination hurtigst muligt. Alternativt kan du vælge et biludlejningsfirma, der ligger i gåafstand fra dit hotel i Odense. De fleste biludlejningskontorer giver dig mulighed for at returnere udlejningsbilen til afhentningsstedet eller et andet sted, ligesom mange af dem også har fleksible afhentnings- og afleveringstidspunkter.

Gør sightseeing til en leg med en lejebil

Som Danmarks tredjestørste by, byder Odense på et væld af seværdigheder. Ved at leje en bil i Odense kan du nemt komme fra én bydel til en anden og dermed komme rundt til de forskellige attraktioner. Har du for eksempel planer om at besøge frilandsmuseet Den Fynske Landsby i det sydlige Odense, Odense Zoo i bydelen Dalum, H. C. Andersens Hus i centrum og Hollufgårds smukke parkanlæg i det sydøstlige Odense på én og samme dag, kan du spare tid ved at køre mellem de forskellige seværdigheder frem for at satse på byens offentlige transportmidler. Sørg for at leje en GPS, så du ikke bruger unødig tid på at køre forkert.

Det kan af og til være svært at finde ledige parkeringsbåse på parkeringspladser og langs gaderne i centrum af Odense, men der er god mulighed for at finde en parkeringsplads i et af byens parkeringshuse, hvorfra du kan gå til de mest centrale seværdigheder. Uden for centrum er det lettere at finde en parkeringsplads og de større seværdigheder, der ligger her, har ofte deres egne parkeringsfaciliteter, som er forbeholdt besøgende.

Udforsk områderne uden for Odense

Grundet sin centrale placering på Fyn kan du nemt nå til andre egne af øen med en lejebil under dit ophold i Odense. Besøg for eksempel Egeskov Slot, en prægtig vandborg fra 1554, hvor hele familien kan gå på opdagelse i slottets mange stuer, spændende udstillinger og samlinger, parken og haverne og ikke mindst den populære labyrint. Hvorfor ikke tage familien med på biltur og besøge en af de mange hyggelige kystbyer og eksempelvis finde et hotel i Faaborg, hotel i Svendborg eller et hotel i Kerteminde? Uanset hvilken del af Fyn du ønsker at besøge, kommer du nemmest og hurtigst dertil i en udlejningsbil.

Udforsk Odense

Udforsk Odense med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!