Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Odense

En tur til Odense byder både på kulturelle og historiske seværdigheder, såvel som naturskønne oplevelser og sjove aktiviteter for hele familien. Odense er samtidig en by, der tiltrækker mange forretningsrejsende grundet byens mange kongresser, messer og konferencer. Uanset dit ærinde i byen har du rig mulighed for at leje en billig udlejningsbil, der passer til dine behov.

Da Odense er en stor by, kan det ikke altid betale sig, hverken tidsmæssigt eller økonomisk, at gøre brug af offentlige transportmidler. Skal du rejse meget frem og tilbage i byen, har du meget bagage eller ønsker du at udforske områderne lidt uden for centrum, kan du med fordel overveje billeje i Odense.

Biludlejning i Odense

Odense har et stort udvalg af biludlejningsfirmaer både i og uden for centrum, hvor du kan vælge mellem flere forskellige prisklasser og biltyper, såsom økonomibiler, mellemstore biler, varevogne og stationcars. Ankommer du med toget, har du mulighed for at vælge et biludlejningsfirma tæt på Odense Banegård, og du kan også leje en bil i Odense Lufthavn, så du kan komme frem til din destination hurtigst muligt. Alternativt kan du vælge et biludlejningsfirma, der ligger i gåafstand fra dit hotel i Odense. De fleste biludlejningskontorer giver dig mulighed for at returnere udlejningsbilen til afhentningsstedet eller et andet sted, ligesom mange af dem også har fleksible afhentnings- og afleveringstidspunkter.

Gør sightseeing til en leg med en lejebil

Som Danmarks tredjestørste by, byder Odense på et væld af seværdigheder. Ved at leje en bil i Odense kan du nemt komme fra én bydel til en anden og dermed komme rundt til de forskellige attraktioner. Har du for eksempel planer om at besøge frilandsmuseet Den Fynske Landsby i det sydlige Odense, Odense Zoo i bydelen Dalum, H. C. Andersens Hus i centrum og Hollufgårds smukke parkanlæg i det sydøstlige Odense på én og samme dag, kan du spare tid ved at køre mellem de forskellige seværdigheder frem for at satse på byens offentlige transportmidler. Sørg for at leje en GPS, så du ikke bruger unødig tid på at køre forkert.

Det kan af og til være svært at finde ledige parkeringsbåse på parkeringspladser og langs gaderne i centrum af Odense, men der er god mulighed for at finde en parkeringsplads i et af byens parkeringshuse, hvorfra du kan gå til de mest centrale seværdigheder. Uden for centrum er det lettere at finde en parkeringsplads og de større seværdigheder, der ligger her, har ofte deres egne parkeringsfaciliteter, som er forbeholdt besøgende.

Udforsk områderne uden for Odense

Grundet sin centrale placering på Fyn kan du nemt nå til andre egne af øen med en lejebil under dit ophold i Odense. Besøg for eksempel Egeskov Slot, en prægtig vandborg fra 1554, hvor hele familien kan gå på opdagelse i slottets mange stuer, spændende udstillinger og samlinger, parken og haverne og ikke mindst den populære labyrint. Hvorfor ikke tage familien med på biltur og besøge en af de mange hyggelige kystbyer og eksempelvis finde et hotel i Faaborg, hotel i Svendborg eller et hotel i Kerteminde? Uanset hvilken del af Fyn du ønsker at besøge, kommer du nemmest og hurtigst dertil i en udlejningsbil.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Odense

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Odense?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Odense.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Odense?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Odense er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Odense?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Odense?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Odense

Udforsk Odense med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!