Biludlejning Odense

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Odense

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Odense

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Odense
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil per dag i Odense?
I denne uge er den laveste daglige pris for en budgetvenlig lejebil i Odense kun 992 ¤.
Kan jeg leje en bil i Odense (ODE)?
Når du er landet i Odense (ODE), kan du styre mod Hertz eller Avis, der begge ligger kort derfra. Inden du ved af det, er du klar til at køre rundt i Odense bag rattet af din lejebil.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Odense?
Vi har gode nyheder! Du bør være kvalificeret til fuld refusion, hvis du informerer os mindst seks timer før afhentningstidspunktet. Din reservationsbekræftelse indeholder oplysninger om dette, og du kan også kontakte vores kundeservice. Det er dog ikke alle forudbetalte reservationer, der har mulighed for refusion, så du kan med fordel gennemgå din afbestillingspolitik.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Odense?
Hvis du skal besøge en travl storby, er det bedst at tænke småt – som en bil i økonomistørrelse. Denne udlejningsbil er den mest populære type i Odense og er nem at køre rundt i gennem trafikerede gader og få plads til på snævre p-pladser, ligesom en økonomibil kører længere på literen. Men der er ikke noget, der stopper dig fra at tænke stort heller! Kig nærmere på vores mellemstore eller store biler, hvis du vil have lidt mere plads. Du kan også gå niveauet op med en premiumbil.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Odense?
Odense er fuld af sjove overraskelser, men du behøver ikke begrænse dig til et enkelt sted. Lej en bil, og kør afsted for at tage på opdagelse i området. Her er et par bud:

  • Tag til København, hvor du kan komme på et fantastisk sightseeingeventyr. Stedet ligger omkring 140 km fra Odense og rummer en række store turistattraktioner, heriblandt Tivoli.
  • Næste stop? Overvej Borre, som ligger 140 km væk. Møns Klint er et lokalt højdepunkt, som du næsten bør se.
  • Drag ud på de store vidder, og få noget frisk luft ved Råbjerg Mile. Afstanden er cirka 250 km fra Odense.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Odense hos Expedia?
Du kan opnå store besparelser hos Expedia. Hvad enten du leder efter noget med plads til hele familien eller bare to personer, kan du søge blandt tilbuddene fra de biludlejningsfirmaer i Odense. Vores eksklusive medlemstilbud, rabatter og loyalitetsprogrammer kan hjælpe dig med at få fingrene i den bedst mulige pris. Kombiner din billeje med hotel og flyrejser for at opnå endnu flere besparelser. Er du på udkig efter oplevelser i Odense? Så kan du føje aktiviteter til din pakkerejse!
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Odense hos Expedia?
At finde den bedste pris på billeje i Odense er hurtigt og nemt med Expedia. Vælg din foretrukne biltype, tilføj et par detaljer, og sammenlign priser på tværs af førende varemærker. Hvorfor ikke føje overnatning og flyrejser til din reservation? Du får adgang til fantastiske rabatter, når du samler dine reservationer i en pakkerejse.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Odense?
I Odense er minimumsalderen typisk 21. De fleste selskaber opkræver ekstra gebyrer for unge, som kan variere afhængigt af biludlejningsstedet. Lejepolitikken for unge førere kan udelukke visse køretøjer, såsom premiumbiler, og kræver, at du køber yderligere forsikring. Det er altid en god idé at læse det med småt, inden du booker.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Odense?
Du skal fremvise et gyldigt kørekort og et kreditkort i dit navn ved ankomst til skranken. Inden afhentning bør du tjekke hos biludlejningsfirmaet, om der er yderligere krav. Du kan for eksempel også skulle vise forsikringsdokumentation.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Odense?
Ifølge priserne fra de sidste syv dage var den laveste dagspris for billig billeje i Odense kun 992 ¤. Den næstlaveste pris var 1,044 ¤ om dagen.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Odense?
Ja, og du kan helt sikkert finde din ideelle bil blandt vores tilbud på langtidsleje af biler. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer for at finde fremragende tilbud fra en række anerkendte udbydere.
Hvor finder jeg billeje i Odense, hvis jeg er under 25 år?
Nogle leverandører i Odense udlejer til bilister under 25 år, mens andre ikke gør det. Aldersbegrænsningen kan variere leverandørerne imellem, så det er en god idé at undersøge reglerne på forhånd. Tjek også, om der er tillægsgebyrer. Nogle selskaber har flere omkostninger for unge mellem 21 og 24 år. Gennemlæs altid vilkårene og betingelserne, så du ved, hvad du kan forvente.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Odense?
Vælg først din bil, og gå selskabets vilkår og betingelser for billejeforsikring omhyggeligt igennem for at se, om forsikringen passer til dig.