Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

OdenseDanmark

Tag på en eventyrlig rejse til Odense, og gå i H. C. Andersens fodspor. Nyd en storbyferie i naturskønne omgivelser, og besøg spændende museer.

Når du rejser til Odense, kan du opleve H. C. Andersens fødeby, sejle en tur på åen og komme helt tæt på fortidens Danmark. Du finder flere gode shoppingmuligheder både i butikkerne i gågaden og i stormagasinerne, og byen har et bredt udvalg af restauranter og caféer, hvor du kan få stillet sulten og slukket tørsten.

Odense er en af Danmarks ældste byer, som første gang blev nævnt på skrift i år 998, og selve navnet stammer også fra vikingetiden. Flere af byens museer beretter om Danmarks historie, som du kan udforske på et weekendophold eller en længere ferie.

Er du interesseret i historie, må du ikke gå glip af et besøg i Jernalderlandsbyen, hvor du på nært hold kan opleve, hvordan danskerne levede for mere end 2000 år siden. På frilandsmuseet Den Fynske Landsby vækkes hverdagen i 1800-tallets danske landsbyer til live gennem skuespillere. Rejser du med børn, er det oplagt at besøge Odense Zoo. Se, hvordan dyrepasserne træner dyrene, hør løvernes brøl, og oplev tropiske regnskyl.

Odense er synonymt med H. C. Andersen. Download et kort, og gå en tur rundt i byen, hvor du kan se adskillige skulpturer, der er inspireret af forfatterens eventyr. Mød bl.a. Den Standhaftige Tinsoldat i Overgade og Hyrdinden og Skorstensfejeren i Kongensgade. I den gamle bydel i Odense kan du besøge forfatterens fødested, H. C. Andersens Hus, som i dag er et museum, hvor du kan få mere at vide om forfatterens samtid. Gå også den korte vej til H. C. Andersens Barndomshjem, som rummer en udstilling om forfatterens barndom.

Odense ligger midt på Fyn, og du kommer nemt hertil i bil ad motorvejen. Jernbanen løber også gennem byen, så du kan nemt tage toget hertil og videre med f.eks. Svendborgbanen. Kommer du med tog, kan du passende starte dine oplevelser med at besøge Jernbanemuseet. Museet ligger i en tidligere remise og rummer historien om jernbanens udvikling i Danmark.

Eventyret venter på dig i Odense. Uanset om du vil på shoppingtur, danse hele natten på en natklub eller opleve historiske seværdigheder, kan du blive underholdt her.

Mest populære hoteller i Odense

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Comwell H.C. Andersen Odense
Comwell H.C. Andersen Odense
4 out of 5
Claus Bergs Gade 7, Odense
DKK 998
pr. nat
4. apr. – 5. apr.

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i hjertet af Odense, kun 5 minutters gang fra Hans Christian Andersen Museum og ODEON. Derudover ligger Fyns Kunstmuseum ...

4/5Very Good! (1,188 anmeldelser)
Centralt i byen, tæt på det hele.

"Ok ophold, dog er der meget varmt og tørt på værelserne på trods af at der ikke er tæpper på. Nu overgår de til et Comwell hotel, så kommer der nok nye og bedre senge og møbler. Men fin service blandt personalet og gratis kaffe/te er jo også dejligt. Men det ligger meget centralt i byen"…"

Anmeldelse fra 1. jan. 2020

Comwell H.C. Andersen Odense
CABINN Odense Hotel
CABINN Odense Hotel
2 out of 5
Ostre Stationsvej 7-9, Odense
DKK 625
pr. nat
4. apr. – 5. apr.

Dette hotel ligger i hjertet af Odense, kun 10 minutters gang fra Danmarks Jernbanemuseum, Fyrtøjet og Hans Christian Andersen Museum. Derudover ligger Brandts ...

3.6/5Good! (1,118 anmeldelser)

"Receptionisten var meget meget venlig og hjælpsom."…"

Anmeldelse fra 24. feb. 2020

CABINN Odense Hotel
Hotel Odeon
Hotel Odeon
4 out of 5
Odeons Kvarter 11, Odense, Fyn
DKK 1.325
pr. nat
17. apr. – 18. apr.

Dette hotel ligger i Odense, kun få skridt fra Carl Nielsen-museet, Fyrtøjet og ODEON. Derudover ligger Hans Christian Andersen Museum og Bymuseet Møntergården ...

4.5/5Wonderful! (337 anmeldelser)

"Dejligt hotel med en central beliggenhed. Skønt værelse."…"

Anmeldelse fra 16. dec. 2019

Hotel Odeon

Seværdigheder i Odense

Sankt Knuds Kirke
Billede af Sankt Knuds Kirke

Sankt Knuds Kirke

Bliv klogere på historien i Odense, når du besøger Sankt Knuds Kirke. Området er populært for sine museer, som du kan besøge under dit ophold.

Populære oplevelser i Odense

Kulinarisk sightseeing med besøg på marked og mange smagsprøver
Billede af Kulinarisk sightseeing med besøg på marked og mange smagsprøver

Kulinarisk sightseeing med besøg på marked og mange smagsprøver

Anbefales af 98% af rejsende
DKK 900
pr. voksen
Middag på Hard Rock Cafe med reserverede pladser
Billede af Middag på Hard Rock Cafe med reserverede pladser

Middag på Hard Rock Cafe med reserverede pladser

Anbefales af 78% af rejsende
DKK 189
pr. voksen
Professionelle fotooptagelser i København
Billede af Professionelle fotooptagelser i København

Professionelle fotooptagelser i København

DKK 335
pr. voksen

Odense – anmeldelser

4.1

Populær destination

5 - Fremragende
18
5 - Fremragende 25.35211267605634%
4 - God
44
4 - God 61.971830985915496%
3 - Okay
8
3 - Okay 11.267605633802816%
2 - Skuffende
1
2 - Skuffende 1.408450704225352%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

3/5 - Okay

Verificeret rejsende

6. dec. 2019

Det handlede om familiebesøg og ikke andet denne gang. At byen er helt molestreret på grund af udgravningerne til let banen kan hotellet ikke klandres for. Men det giver en træls trafikal oplevelse.

4/5 - God

Verificeret rejsende

25. okt. 2019

Gode restauranter og cafeer i midtbyen.

4/5 - God

Verificeret rejsende

9. sep. 2019

Dejlig og hyggelig by

5/5 - Fremragende

Anne-Mette

31. jul. 2019

Skøn koncert sted

4/5 - God

Verificeret rejsende

28. jul. 2019

Det er en meget hyggelig og smuk by dog p.t. plaget af store byggerier som måske trak lidt fra oplevelsen. En forholdvis dyr by, men vi kommer gerne igen.

4/5 - God

Verificeret rejsende

25. jun. 2019

Der er virkeligt meget byggeri igang i Odense. Masser af vej arbejde. Så man skal nok vente lidt med at tage hertil hvis man gerne vil se byen uden at skulle ud på div. omveje. Ellers er Odense en dejlig by at være i.