Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

OdenseDenmark

Tag på en eventyrlig rejse til Odense, og gå i H. C. Andersens fodspor. Nyd en storbyferie i naturskønne omgivelser, og besøg spændende museer.

Når du rejser til Odense, kan du opleve H. C. Andersens fødeby, sejle en tur på åen og komme helt tæt på fortidens Danmark. Du finder flere gode shoppingmuligheder både i butikkerne i gågaden og i stormagasinerne, og byen har et bredt udvalg af restauranter og caféer, hvor du kan få stillet sulten og slukket tørsten.

Odense er en af Danmarks ældste byer, som første gang blev nævnt på skrift i år 998, og selve navnet stammer også fra vikingetiden. Flere af byens museer beretter om Danmarks historie, som du kan udforske på et weekendophold eller en længere ferie.

Er du interesseret i historie, må du ikke gå glip af et besøg i Jernalderlandsbyen, hvor du på nært hold kan opleve, hvordan danskerne levede for mere end 2000 år siden. På frilandsmuseet Den Fynske Landsby vækkes hverdagen i 1800-tallets danske landsbyer til live gennem skuespillere. Rejser du med børn, er det oplagt at besøge Odense Zoo. Se, hvordan dyrepasserne træner dyrene, hør løvernes brøl, og oplev tropiske regnskyl.

Odense er synonymt med H. C. Andersen. Download et kort, og gå en tur rundt i byen, hvor du kan se adskillige skulpturer, der er inspireret af forfatterens eventyr. Mød bl.a. Den Standhaftige Tinsoldat i Overgade og Hyrdinden og Skorstensfejeren i Kongensgade. I den gamle bydel i Odense kan du besøge forfatterens fødested, H. C. Andersens Hus, som i dag er et museum, hvor du kan få mere at vide om forfatterens samtid. Gå også den korte vej til H. C. Andersens Barndomshjem, som rummer en udstilling om forfatterens barndom.

Odense ligger midt på Fyn, og du kommer nemt hertil i bil ad motorvejen. Jernbanen løber også gennem byen, så du kan nemt tage toget hertil og videre med f.eks. Svendborgbanen. Kommer du med tog, kan du passende starte dine oplevelser med at besøge Jernbanemuseet. Museet ligger i en tidligere remise og rummer historien om jernbanens udvikling i Danmark.

Eventyret venter på dig i Odense. Uanset om du vil på shoppingtur, danse hele natten på en natklub eller opleve historiske seværdigheder, kan du blive underholdt her.

Mest populære hoteller i Odense

First Hotel Grand Odense
First Hotel Grand Odense
4 out of 5
Jernbanegade 18, Odense
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 651 pr. nat fra 17. dec. til 18. dec.

Dette hotel ligger i hjertet af Odense, kun få skridt fra Fyns Kunstmuseum og Odense Slot. Derudover ligger Fyrtøjet og Sankt Knuds Kirke 10 minutter derfra. ...

4/5Very Good! (875 anmeldelser)

"Badeværelset kunne godt trænge til en kærlig hånd"…"

Anmeldelse fra 30. nov. 2020

First Hotel Grand Odense
Milling Hotel Windsor
Milling Hotel Windsor
3 out of 5
Vindegade 45, Odense
Prisen er DKK 703 pr. nat fra 5. dec. til 6. dec.

Dette hotel ligger i hjertet af Odense, kun 5 minutters gang fra Fyns Kunstmuseum og Odense Slot. Derudover ligger Brandts Klædefabrik og Fyrtøjet 10 minutter ...

3.8/5Good! (969 anmeldelser)
Dejligt hotel, god beliggenhed, god service

"God oplevelse. Fantastisk receptionist. Kommende leder af hotel. Fik flere muligheder for at vælge værelse. Toms up. God morgenbuffet."…"

Anmeldelse fra 14. aug. 2020

Milling Hotel Windsor
Comwell H.C. Andersen Odense
Comwell H.C. Andersen Odense
4 out of 5
Claus Bergs Gade 7, Odense
Prisen er DKK 966 pr. nat fra 20. dec. til 21. dec.

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i hjertet af Odense, kun 5 minutters gang fra Hans Christian Andersen Museum og ODEON. Derudover ligger Fyns Kunstmuseum ...

4/5Very Good! (958 anmeldelser)

"Dejligt hotel , go beliggenhed , dejlig by, skøn morgenmadsbuffet. Det eneste vi er utilfredse med er kaffen ! Det er nok den dårligste kaffe vi længe har drukket . Vi måtte opgive at drikke den vores sidste morgen , for derefter at gå ned på en café for at få en ordentlig kop kaffe."…"

Anmeldelse fra 16. okt. 2020

Comwell H.C. Andersen Odense
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Odense

De mest populære oplevelser i Odense

Byer i nærheden af Odense