COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Odense
Rejseguide

Odense

Tag på en eventyrlig rejse til Odense, og gå i H. C. Andersens fodspor. Nyd en storbyferie i naturskønne omgivelser, og besøg spændende museer.

Når du rejser til Odense, kan du opleve H. C. Andersens fødeby, sejle en tur på åen og komme helt tæt på fortidens Danmark. Du finder flere gode shoppingmuligheder både i butikkerne i gågaden og i stormagasinerne, og byen har et bredt udvalg af restauranter og caféer, hvor du kan få stillet sulten og slukket tørsten.

Odense er en af Danmarks ældste byer, som første gang blev nævnt på skrift i år 998, og selve navnet stammer også fra vikingetiden. Flere af byens museer beretter om Danmarks historie, som du kan udforske på et weekendophold eller en længere ferie.

Er du interesseret i historie, må du ikke gå glip af et besøg i Jernalderlandsbyen, hvor du på nært hold kan opleve, hvordan danskerne levede for mere end 2000 år siden. På frilandsmuseet Den Fynske Landsby vækkes hverdagen i 1800-tallets danske landsbyer til live gennem skuespillere. Rejser du med børn, er det oplagt at besøge Odense Zoo. Se, hvordan dyrepasserne træner dyrene, hør løvernes brøl, og oplev tropiske regnskyl.

Odense er synonymt med H. C. Andersen. Download et kort, og gå en tur rundt i byen, hvor du kan se adskillige skulpturer, der er inspireret af forfatterens eventyr. Mød bl.a. Den Standhaftige Tinsoldat i Overgade og Hyrdinden og Skorstensfejeren i Kongensgade. I den gamle bydel i Odense kan du besøge forfatterens fødested, H. C. Andersens Hus, som i dag er et museum, hvor du kan få mere at vide om forfatterens samtid. Gå også den korte vej til H. C. Andersens Barndomshjem, som rummer en udstilling om forfatterens barndom.

Odense ligger midt på Fyn, og du kommer nemt hertil i bil ad motorvejen. Jernbanen løber også gennem byen, så du kan nemt tage toget hertil og videre med f.eks. Svendborgbanen. Kommer du med tog, kan du passende starte dine oplevelser med at besøge Jernbanemuseet. Museet ligger i en tidligere remise og rummer historien om jernbanens udvikling i Danmark.

Eventyret venter på dig i Odense. Uanset om du vil på shoppingtur, danse hele natten på en natklub eller opleve historiske seværdigheder, kan du blive underholdt her.

Comwell H.C. Andersen Odense
Comwell H.C. Andersen Odense
4 out of 5
Claus Bergs Gade 7, Odense
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.054 pr. nat fra 23. maj til 23. maj
Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i hjertet af Odense, kun 5 minutters gang fra Hans Christian Andersen Museum og ODEON. Derudover ligger Fyns Kunstmuseum ...
4.1/5Very Good! (957 anmeldelser)
Dejligt biz hotel.
"Lækkert hotel med nyligt renoverede og funktionelle værelser. Eneste malurt i bægeret var lavt vandtryk på det varme vand, hvilket gjorde det langsommeligt at tage et bad. Ellers et positivt ophold."

Anmeldelse fra 14. dec. 2020

Comwell H.C. Andersen Odense
Milling Hotel Mini 19
Milling Hotel Mini 19
2 out of 5
Hans Tausens Gade 19, Odense
Prisen er DKK 462 pr. nat fra 25. maj til 25. maj
Dette hotel ligger i hjertet af Odense, kun 10 minutters gang fra Fyns Kunstmuseum, Odense Slot og Danmarks Jernbanemuseum. Derudover ligger Brandts Klædefabrik ...
3.7/5Good! (827 anmeldelser)
"Pænt og rent. Dejlig morgenmad."

Anmeldelse fra 5. dec. 2020

Milling Hotel Mini 19
Milling Hotel Ansgar
Milling Hotel Ansgar
3 out of 5
Østre Stationsvej 32, Odense
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 749 pr. nat fra 23. maj til 23. maj
Dette hotel ligger i hjertet af Odense, kun 10 minutters gang fra Danmarks Jernbanemuseum, Fyns Kunstmuseum og Odense Slot. Derudover ligger ODEON og Brandts ...
3.8/5Good! (993 anmeldelser)
"det var rimiligt og rent god morgen mad kaffe m.m."

Anmeldelse fra 4. dec. 2020

Milling Hotel Ansgar
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Odense Apartments
Odense Apartments
3 out of 5
Juelsgade 32, \N, Odense, Fyn
Prisen er DKK 822 pr. nat fra 19. maj til 19. maj
Dette lejlighedskompleks med golffaciliteter ligger i hjertet af Odense, kun 15 minutters gang fra ODEON, Danmarks Jernbanemuseum og Fyrtøjet. Derudover ligger ...
4.3/5Excellent! (12 anmeldelser)
Flot lejlighed :)
"Virkelig et lækkert sted. Fri parking, plads til vores barnevogn kunne stå inde om natten, og vores datter kunne stå udenfor og sove lur - helt uforstyrret. Lejligheden var så flot rengjort, da vi ankom. Ligeledes alt sengelinned og håndklæder var så lækkert... :) Små detaljer som kaffe og the på ..."

Anmeldelse fra 20. okt. 2020

Odense Apartments
City Hotel Nattergalen Apartments
City Hotel Nattergalen Apartments
3 out of 5
Overgade 23B, Odense, Funen
Prisen er DKK 1.250 pr. nat fra 23. maj til 23. maj
Dette lejlighedshotel ligger i Odense, kun få skridt fra Bymuseet Møntergården, Hans Christian Andersen Museum og Fyrtøjet. Derudover ligger Carl Nielsen-museet ...
3.5/5Good! (8 anmeldelser)
Træt lejlighed midt i byen
"Havde en enkelt overnatning i familielejligheden midt i byen. Meget centralt og fin beliggenhed tæt på alt. Lejligheden har set bedre dage og trænger til en let renovering. Vi er dog ikke kræsne og kunne godt leve med 80'er indretningen. Sengene er elendige, så hvis du har dårlig ryg vil jeg anbefale ..."

Anmeldelse fra 5. aug. 2020

City Hotel Nattergalen Apartments
4 værelses overnatning i Otterup
4 værelses overnatning i Otterup
Vestparken, Otterup, Syddanmark
Dette feriested ligger i Hasmark Strand, ca. 25 km fra Flyvesandet, Jernalderlandsbyen og Danmarks Jernbanemuseum. Derudover ligger ODEON og Brandts Klædefabrik ...
4 værelses overnatning i Otterup
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Odense

De mest populære oplevelser i Odense

Odense – anmeldelser

4.1

Populær destination

5 - Fremragende
18
5 - Fremragende 25.35211267605634%
4 - God
44
4 - God 61.971830985915496%
3 - Okay
8
3 - Okay 11.267605633802816%
2 - Skuffende
1
2 - Skuffende 1.408450704225352%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

3/5 - Okay

Verificeret rejsende

6. dec. 2019

Det handlede om familiebesøg og ikke andet denne gang. At byen er helt molestreret på grund af udgravningerne til let banen kan hotellet ikke klandres for. Men det giver en træls trafikal oplevelse.

4/5 - God

Verificeret rejsende

25. okt. 2019

Gode restauranter og cafeer i midtbyen.

4/5 - God

Verificeret rejsende

9. sep. 2019

Dejlig og hyggelig by

5/5 - Fremragende

Anne-Mette

31. jul. 2019

Skøn koncert sted

4/5 - God

Verificeret rejsende

28. jul. 2019

Det er en meget hyggelig og smuk by dog p.t. plaget af store byggerier som måske trak lidt fra oplevelsen. En forholdvis dyr by, men vi kommer gerne igen.

4/5 - God

Verificeret rejsende

25. jun. 2019

Der er virkeligt meget byggeri igang i Odense. Masser af vej arbejde. Så man skal nok vente lidt med at tage hertil hvis man gerne vil se byen uden at skulle ud på div. omveje. Ellers er Odense en dejlig by at være i.

Byer i nærheden af Odense