Rejser til Odense 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

Mest populære hoteller i Odense

Hotel Odeon
Hotel Odeon
4 out of 5
Odeons Kvarter 11, Odense, Syddanmark
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.306 kr. pr. nat fra 28. okt. til 29. okt.
1.306 kr.
pr. nat
28. okt. – 29. okt.
8,8/10 Excellent! (1.004 anmeldelser)
"Minus: Prisen er i overkanten for et meget basis værelse. Forholdsvis meget larm fra området omkring hotellet. Lang ventetid på elevatorer Plus: Morgenmaden Chromecast muligheden"

Anmeldelse fra 11. sep. 2023

Hotel Odeon
First Hotel Grand Odense
First Hotel Grand Odense
4 out of 5
Jernbanegade 18, Odense
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 984 kr. pr. nat fra 2. nov. til 3. nov.
984 kr.
pr. nat
2. nov. – 3. nov.
8,4/10 Very Good! (1.005 anmeldelser)
Dejligt sted
"Skønt sted midt i det pulserende byliv. Dejligt klassisk hotel med masser af charme. God bar og fantastisk morgenbuffet."

Anmeldelse fra 2. okt. 2023

First Hotel Grand Odense
CABINN Odense Hotel
CABINN Odense Hotel
2 out of 5
Ostre Stationsvej 7-9, Odense
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 640 kr. pr. nat fra 8. okt. til 9. okt.
640 kr.
pr. nat
8. okt. – 9. okt.
8,2/10 Very Good! (1.009 anmeldelser)
Ganske godt
"Super venligt personale og værelset var ganske godt super dejlig seng dog var " hovedpuden" ikke så behagelig med små klumper som fyld gjorde det omend noget besværligt at finde et behageligt leje...."

Anmeldelse fra 30. sep. 2023

CABINN Odense Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Odense?
Pakkerejserne til Odense, hvor priserne starter fra , gør det enkelt at spare på rejsen. Det eneste, du skal gøre, er at vælge flyrejse, hotel og biludlejning, som du ønsker det, for at sammensætte den helt unikke rejse.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Odense?
At sammenstrikke en pakkerejse til Odense hos Expedia er en af de bedste måder at spare penge på. Begynd at lægge planer om din rejse med det samme, så du kan se, hvor let det er at finde besparelser. Hos Expedia tilbyder vi 500+ flypartnere og 1.000.000+ overnatningssteder fordelt på hele verden. Med sådan et stort udvalg at vælge fra får du intet besvær med at finde din kommende ferierejse.
Hvor skal jeg overnatte i Odense?
Der er en masse at udforske i Odense, så det er praktisk at overnatte et sted nær seværdighederne. Hans Christian Andersen Museum, Odense Zoologiske Have og H.C. Andersens Hus er blandt nogle af de mest interessante af slagsen, som næsten bør stå på din sightseeingliste.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Odense?
Hotel Odense i bydelen Tornbjerg er et oplagt bud til et eventyr i Odense. Hvis du finder et værelse her, er du det helt rette sted, når du skal ud at udforske alt det, som denne her by kan tilbyde.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Odense?
Erfarne rejsende vil ofte gerne booke deres rejse så tidligt som muligt. Du kan i reglen søge efter internationale flybilletter på Expedia op til et år inden din afrejsedato. Men hvis du er lidt sent ude, skal du ikke stresse over det. Billige priser kan nogle gange blive tilgængelige i de sidste uger inden, du skal afsted.
Hvad inkluderer pakkerejser til Odense på Expedia?
Flyrejser, hoteller og billeje – vi giver dig alle de bedste tilbud. Det eneste, du skal gøre, er at finde din ideelle kombination. Når du har booket, kan du tilføje spændende ting som oplevelser og udflugter. Vores pakkerejser gør det enkelt at planlægge en fantastisk tur til Odense.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Odense?
At booke alle delene af din rejse samlet er en god måde at spare penge på. Sammensæt flyrejser, billeje og hoteller i én pakkerejse. Og der er ikke kun hoteller. Expedia byder på mange forskellige overnatningssteder, for eksempel ferieboliger som strandvillaer og rummelige bylejligheder. Der er et væld af muligheder!
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Odense hos Expedia?
Ja, det kan du godt. Hos Expedia har vi 500+ partnerflyselskaber verden over, så du kan flyve med det flyselskab, som bedst matcher til dine rejsebehov.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Odense?
Svaret er ja, fordi vi hos Expedia godt er klar over, at livet er fuldt af overraskelser. Gå til vores kundeserviceportal for at læse mere. Men almindeligvis kan du, hvis du har booket reservationen inden for de seneste 24 timer, muligvis ændre eller afbestille den uden beregning. Hotellet, flyselskabet eller biludlejningsfirmaet kan dog opkræve gebyr, hvis reservationen er blevet foretaget tidligere.

Populære steder at besøge