Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Hoteller i Haderslev

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Haderslev

Hotel Norden
3 out of 5
Storegade 55, Haderslev
DKK 845
pr. nat
14. apr. – 15. apr.
0.49 km fra centrum
3.6/5Good! (455 anmeldelser)

"Det ligger i et dejligt område.der er en skøn udsigt .det er tæt på byen"…"

Anmeldelse fra 12. mar. 2020

Hotel Norden
Aarøsund Badehotel
3.5 out of 5
Ved Færgegården 1, Haderslev
DKK 1.295
pr. nat
14. apr. – 15. apr.
14.25 km fra centrum
3.8/5Good! (18 anmeldelser)

"Rigtig god mad og super flinke personale værelser er fint, det eneste minus var at der var en dårlig kloak lugt fra badeværelset som bredte sig ud på gangen, dog ikke på værelset, ellers var vi godt tilfredse 😃"…"

Anmeldelse fra 12. maj 2019

Aarøsund Badehotel
Louiselund Bed & Breakfast
3 out of 5
Lundingvej 55, Haderslev
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 795
pr. nat
10. apr. – 11. apr.
4.73 km fra centrum
4.2/5Very Good! (20 anmeldelser)

"Super hyggeligt og fantastisk service"…"

Anmeldelse fra 11. okt. 2019

Louiselund Bed & Breakfast
Gåsevig Strand Camping
2.5 out of 5
Gåsevig 19, Haderslev
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 500
pr. nat
10. apr. – 11. apr.
11.87 km fra centrum
Gåsevig Strand Camping
Danhostel Haderslev
4 out of 5
Erlevvej 34, Haderslev
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 510
pr. nat
9. apr. – 10. apr.
0.88 km fra centrum
4.1/5Very Good! (70 anmeldelser)
Fint til prisen

"Vi skulle bare have en billig overnatning og det var fint og iorden så vi kommer gerne igen"…"

Anmeldelse fra 4. nov. 2019

Danhostel Haderslev
3 Værelses Overnatning i Haderslev
Diernæs Strandby 20, Haderslev, Syddanmark
Hent priser
10.38 km fra centrum
3 Værelses Overnatning i Haderslev
3 Værelses Overnatning i Haderslev
Diernæs Strandby 150, Haderslev, Syddanmark
Hent priser
10.6 km fra centrum
3 Værelses Overnatning i Haderslev
Velholdt Sommerhus Beliggende i Naturskønt Område ved Sønderjyllands ..
Hent priser
11.04 km fra centrum
Ingen anmeldelser
Die Einrichtung war sehr gut

"Die Einrichtung war sehr gut"…"

Anmeldelse fra 21. sep. 2019

Velholdt Sommerhus Beliggende i Naturskønt Område ved Sønderjyllands ..
Dette Sommerhus i to Etager Danner Rammen om den Perfekte Ferie ..
Hent priser
8.75 km fra centrum
Ingen anmeldelser
Die räumliche Aufteilung und die vorhandenen Spielgeräte wie z.B. Tischtennisplatte, Kicker und Ritt

"Die räumliche Aufteilung und die vorhandenen Spielgeräte wie z.B. Tischtennisplatte, Kicker und Ritterburg"…"

Anmeldelse fra 19. okt. 2019

Dette Sommerhus i to Etager Danner Rammen om den Perfekte Ferie ..
I Populært og Børnevenligt Sommerhusområde tæt ved Børnevenlig ..
Hent priser
10.54 km fra centrum
Ingen anmeldelser
Das Haus ist sehr gut eingerichtet für Familien mit Kindern super auch für Paare sehr gut geeignet

"Das Haus ist sehr gut eingerichtet für Familien mit Kindern super auch für Paare sehr gut geeignet es ist alles da was man braucht und ist sehr gepflegt immer wieder empfehlenswert"…"

Anmeldelse fra 21. sep. 2019

I Populært og Børnevenligt Sommerhusområde tæt ved Børnevenlig ..
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Haderslev
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Haderslev

Hotel i Haderslev: Når du booker overnatning på et hotel i Haderslev, befinder du dig i smukke omgivelser ikke langt fra Lillebælt, og byen og omegnen byder på masser af muligheder for aktiv ferie og underholdning i det fri. Du kan naturligvis også slappe af og fordybe dig i historie, kunst og kultur.

Historie og museer

Haderslev er en gammel købstad, og i byens hyggelige gader kan du nyde historiens vingesus. Byen har tidligere fungeret som knudepunkt for handlen mellem det østlige og vestlige Danmark, og en del af vejnettet stammer helt tilbage fra byens grundlæggelse. Torvet og Domkirken Vor Frue Kirke udgør centrum i den gamle bydel, og her kan du også nyde synet af de velbevarede huse, der kan dateres tilbage til 1500-tallet. Tag med på en guidet byvandring i den gamle bydel, og få mere at vide mere om Haderslevs historie. Hvis du har bestilt et hotelophold i Haderslev om sommeren, kan du også gå med vægterne, når de går deres aftenrunde gennem byen. Om sommeren kan du også opleve orgelkoncerter i Domkirken hver fredag lige så vel som jævnlige aftenkoncerter. Hvis du er interesseret i tog og andre transportmidler, kan du tage med veterantoget fra Haderslev til Vojens og nyde det smukke landskab fra togets vinduer. Eller du kan besøge Schaumanns Klædefabrik, hvor du kan se et bredt udvalg af køretøjer gennem tiden. Haderslev byder på mange spændende museumsoplevelser. Besøg for eksempel Arkæologi Haderslev, som foretager udgravninger i hele Sønderjylland. Her kan du blandt andet se genstande fra oldtiden, der vidner om de første mennesker i Danmark.

Friluftsliv og underholdning i det fri

Naturen omkring Haderslev er blevet dannet af istidens erosioner, hvilket har skabt en helt unik tunneldal. Snør vandrestøvlerne på, og nyd dette spektakulære naturområde til fods. Læg vejen forbi Tørning Mølle, hvor du blandt andet kan se, hvordan der produceres elektricitet ved hjælp af en vandturbine. I Haderslev Dyrehave kan du fra november til maj opleve dådyr og kronvildt helt tæt på, når dyrene fodres på foderpladserne i haven. Der findes masser af cykelruter i og omkring Haderslev, og de har varierende længde, så du kan nemt finde en rute, der passer lige til dig. Hvis du har det som en fisk i vandet, har du masser af muligheder for at nyde alt, hvad vandet har at byde på. Lej en kano, og sejl en tur på Haderslev Dam. Eller tag med fjordbåden, og nyd et måltid mad, mens du kigger på dyre- og plantelivet. Køb et fisketegn, og smid snøren i en af de mange søer, åer, damme eller vandløb, der findes omkring byen. Er du en ivrig golfspiller, kan du gå en runde golf på den nærliggende golfbane, når du bestiller et værelse på et hotel i Haderslev. Hvis du er til musik og fest, kan du tage til Kløften Festival, som afholdes i juni. Her kan du høre både danske og udenlandske kunstnere og feste med glade mennesker fra nær og fjern.

Hotelbooking: Haderslev

Søg efter dit perfekte hotel i Haderslev. Find et billigt hotel i Haderslev nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Haderslev, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Haderslev på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også biludlejning i Haderslev.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Haderslev?
Louiselund Bed & Breakfast er et populært overnatningssted ifølge vores rejsedata. Dette Bed & Breakfast med 3 stjerner tilbyder gratis morgenmad og gratis Wi-Fi. Andre gode muligheder til dit besøg omfatter Hotel Norden og Danhostel Haderslev.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Haderslev?
Ja! De fleste af hotelreservationerne er fuldt refunderbare, så længe du afbestiller inden overnatningsstedets afbestillingsfrist. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden planlagt indtjekning. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og få en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Vælg datoer, klik “Søg”, og filtrer efter “gratis afbestilling” for at få de bedste muligheder i Haderslev.
Hvilket overnatningssted er bedst til en familietur i Haderslev?
Hotel Norden er et hotel med 3 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder en indendørs pool og en restaurant. Danhostel Haderslev er en anden god mulighed til din ferie med hele familien. Seværdigheder som Dyrehaven Ved Haderslev og Haderslev Domkirke byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige hotel i Haderslev?
Hotel Norden er et hotel med hundevenlig profil, og det populære overnatningssted tilbyder en restaurant og en indendørs pool til dyrenes ejere.
Hvilket golfhotel er bedst i Haderslev?
Hotel Norden er et hotel med 3 stjerner, der tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi, og overnatningsstedet er populært blandt golfspillere. Du kan spille et slag golf på Haderslev Golfklub under dit ophold.
Hvordan er det at overnatte i Haderslev?
Haderslev har masser at byde på, heriblandt sine parker, sine golfbaner og sine monumenter. Med sine søer, sine museer og sine restauranter er denne by en populær destination blandt rejsende. I Haderslev finder du 372 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad kan jeg opleve i Haderslev?
Attraktioner som Dyrehaven Ved Haderslev og Haderslev Domkirke er interessante for børn og voksne i alle aldre. Vor Frue Kirke og Haderslev Museum er to andre seværdigheder, du kan besøge.
Hvordan er vejret i Haderslev?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 20°C, mens februar og januar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på -1°C. I Haderslev regner det i gennemsnit 939.60 mm om året.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Haderslev

Flere valgmuligheder