Hoteller i Haderslev

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Haderslev

Hotel Norden
3 out of 5
Storegade 55, Haderslev
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 643
per night
Feb 16 - Feb 17
3.6/5Good! (442 anmeldelser)

"Det blødkogte æg var lidt for blødt en af morgenerne."…"

Anmeldelse fra 9. jan. 2020

Hotel Norden
Aarøsund Badehotel
3.5 out of 5
Ved Færgegården 1, Haderslev
Hent priser
3.8/5Good! (18 anmeldelser)

"Rigtig god mad og super flinke personale værelser er fint, det eneste minus var at der var en dårlig kloak lugt fra badeværelset som bredte sig ud på gangen, dog ikke på værelset, ellers var vi godt tilfredse 😃"…"

Anmeldelse fra 12. maj 2019

Aarøsund Badehotel
Danhostel Haderslev
4 out of 5
Erlevvej 34, Haderslev
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 510
per night
Feb 1 - Feb 2
4.1/5Very Good! (69 anmeldelser)
Smuk udsigt. Hjemmebagte boller til morgenmad:-)

"Helt igennem i orden værelse med smuk udsigt. Meget rent og pænt. Morgenmad med friskbagte boller. Vi var yderst tilfredse :-)"…"

Anmeldelse fra 18. jul. 2019

Danhostel Haderslev
Louiselund Bed & Breakfast
3 out of 5
Lundingvej 55, Haderslev
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 795
per night
Jan 27 - Jan 28
4.2/5Very Good! (20 anmeldelser)

"Super hyggeligt og fantastisk service"…"

Anmeldelse fra 11. okt. 2019

Louiselund Bed & Breakfast
Gåsevig Strand Camping
2.5 out of 5
Gåsevig 19, Haderslev
Hent priser
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
Gåsevig Strand Camping
Sommerhus Beliggende på en af Kelstrups Bedste Grunde kun ca. ..
5 Stjernet Sommerhus i Haderslev
SØNDERBALLE STRAND 2 A, Haderslev, Syddanmark
Hent priser
Ingen anmeldelser
5 Stjernet Sommerhus i Haderslev
Dette Sommerhus i to Etager Danner Rammen om den Perfekte Ferie ..
3 Værelses Overnatning i Haderslev
Diernæs Strandby 20, Haderslev, Syddanmark
Hent priser
Ingen anmeldelser
3 Værelses Overnatning i Haderslev
5 Stjernet Sommerhus i Haderslev
BRAMSENSGÅRDVEJ 30, Haderslev, Syddanmark
Hent priser
Ingen anmeldelser
5 Stjernet Sommerhus i Haderslev
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Haderslev
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Haderslev

Hotel i Haderslev: Når du booker overnatning på et hotel i Haderslev, befinder du dig i smukke omgivelser ikke langt fra Lillebælt, og byen og omegnen byder på masser af muligheder for aktiv ferie og underholdning i det fri. Du kan naturligvis også slappe af og fordybe dig i historie, kunst og kultur.

Historie og museer

Haderslev er en gammel købstad, og i byens hyggelige gader kan du nyde historiens vingesus. Byen har tidligere fungeret som knudepunkt for handlen mellem det østlige og vestlige Danmark, og en del af vejnettet stammer helt tilbage fra byens grundlæggelse. Torvet og Domkirken Vor Frue Kirke udgør centrum i den gamle bydel, og her kan du også nyde synet af de velbevarede huse, der kan dateres tilbage til 1500-tallet. Tag med på en guidet byvandring i den gamle bydel, og få mere at vide mere om Haderslevs historie. Hvis du har bestilt et hotelophold i Haderslev om sommeren, kan du også gå med vægterne, når de går deres aftenrunde gennem byen. Om sommeren kan du også opleve orgelkoncerter i Domkirken hver fredag lige så vel som jævnlige aftenkoncerter. Hvis du er interesseret i tog og andre transportmidler, kan du tage med veterantoget fra Haderslev til Vojens og nyde det smukke landskab fra togets vinduer. Eller du kan besøge Schaumanns Klædefabrik, hvor du kan se et bredt udvalg af køretøjer gennem tiden. Haderslev byder på mange spændende museumsoplevelser. Besøg for eksempel Arkæologi Haderslev, som foretager udgravninger i hele Sønderjylland. Her kan du blandt andet se genstande fra oldtiden, der vidner om de første mennesker i Danmark.

Friluftsliv og underholdning i det fri

Naturen omkring Haderslev er blevet dannet af istidens erosioner, hvilket har skabt en helt unik tunneldal. Snør vandrestøvlerne på, og nyd dette spektakulære naturområde til fods. Læg vejen forbi Tørning Mølle, hvor du blandt andet kan se, hvordan der produceres elektricitet ved hjælp af en vandturbine. I Haderslev Dyrehave kan du fra november til maj opleve dådyr og kronvildt helt tæt på, når dyrene fodres på foderpladserne i haven. Der findes masser af cykelruter i og omkring Haderslev, og de har varierende længde, så du kan nemt finde en rute, der passer lige til dig. Hvis du har det som en fisk i vandet, har du masser af muligheder for at nyde alt, hvad vandet har at byde på. Lej en kano, og sejl en tur på Haderslev Dam. Eller tag med fjordbåden, og nyd et måltid mad, mens du kigger på dyre- og plantelivet. Køb et fisketegn, og smid snøren i en af de mange søer, åer, damme eller vandløb, der findes omkring byen. Er du en ivrig golfspiller, kan du gå en runde golf på den nærliggende golfbane, når du bestiller et værelse på et hotel i Haderslev. Hvis du er til musik og fest, kan du tage til Kløften Festival, som afholdes i juni. Her kan du høre både danske og udenlandske kunstnere og feste med glade mennesker fra nær og fjern.

Hotelbooking: Haderslev

Søg efter dit perfekte hotel i Haderslev. Find et billigt hotel i Haderslev nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Haderslev, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Haderslev på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også biludlejning i Haderslev.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Haderslev