Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Haderslev

Med billig billeje i Haderslev har du rig mulighed for at komme ud og opleve den smukke sønderjyske natur, som danner rammerne om byen. Du har mulighed for at leje en bil i Haderslev, og du kan også finde billig billeje i flere af de nærliggende større byer, som f.eks. Kolding, hvorfra du kan køre til Haderslev uden problemer.

En anden mulighed, hvis du kommer langvejsfra, er at købe en flyrejse til Haderslev via Billund Lufthavn. I lufthavnen er der masser af muligheder for billig biludlejning, og med kun 60 km fra lufthavnen til Haderslev kan du være fremme ved din destination på under en time!

Oplev alle hjørner af Sønderjylland med billeje i Haderslev

Da Haderslev er en gammel købstad, ligger byen ideelt placeret ved Haderslev Fjord. Benyt dig af billig biludlejning i Haderslev, så du kan udforske området omkring Haderslev mod både nord, syd, øst og vest uden begrænsninger. I østlig retning bugter den smukke Haderslev Fjord sig afsted, og hvis du tager bilen og kører mod øst i cirka 20 minutter, kan du komme helt ud til vandet og nyde den betagende havudsigt over Lillebælt. Du kan også køre ud til Honnørkajen i Haderslev, hvor du kan parkere bilen og booke en sejltur op ad fjorden. Rejser du med familien, vil dette helt sikkert være et hit hos børnene.

I den modsatte retning findes Haderslev Dam, som med sin aflange form strækker sig næsten 6 km mod vest. Her finder du også den tilhørende Haderslev Dampark, som er ideel til lange, hyggelige gåture på alle årstider. Med en lejebil kan du køre rundt om hele dammen og udvælge det perfekte sted til at nyde din medbragte frokost. I sydlig retning finder du mere storslået natur, og du kan køre ud til nogle af de mange flotte bugter ved havet. Hvis du kører længere sydpå, kan du også udforske området omkring den dansk-tyske grænse. Med leje af bil i Haderslev er Tyskland faktisk under en time væk!

Masser af muligheder med en lejebil i Haderslev

Haderslev har selvfølgelig også meget andet at byde på end smuk natur. Du kan booke et hotel i Haderslev og nyde byens hyggelige atmosfære i de brolagte gader. Et af byens varemærker er Haderslev Domkirke fra 1200-tallet, som bestemt er et besøg værd. Hvis du er så heldig at befinde dig i Haderslev på en fredag, kan du også opleve Slesvigske Musikkorps marchere fra Haderslev Kaserne til Haderslev Domkirke på deres fredagsparade.

Er du typen, der foretrækker en ferie fyldt med action frem for natur og kultur, er der også masser af muligheder for det under din ferie i Haderslev. Haderslev er for eksempel hjem for en af Danmarks største skateparker, der er blevet døbt StreetDome og ligger på havnen i Haderslev. Her er ikke kun noget for skateboardere, der er også mulighed for klatring, BMX, rulleskøjteløb og streetbasket. Hvis du kræver endnu mere spænding, kan du benytte dig af biludlejning i Haderslev og køre til den nærliggende by Vojens, som både har en speedwayarena og en gokartbane. Så bliver din tur ikke mere actionfyldt!

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Haderslev

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Haderslev?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Haderslev.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Haderslev?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Haderslev er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Haderslev?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Haderslev?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Haderslev

Udforsk Haderslev med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!