Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

HaderslevDanmark

På et weekendophold i den historiske købstad Haderslev kan du se frem til bådture på fjorden, skattejagter og skateboarding i en af Danmarks største skateparker.

Haderslev kan prale af en fremragende beliggenhed, tæt på både fjord, skov og strand. Foruden byens historiske bygninger og stolte traditioner tilfører de mange uddannelsesinstitutioner en dynamisk og kreativ atmosfære til byen. På din rejse til Haderslev kan du prøve kræfter med højteknologiske skattejagter, besøge den smukke domkirke, stå på skateboard og nyde byens naturskønne vandveje.

Arkæologiske fund har afsløret, at Haderslev daterer helt tilbage til 1100-tallet, hvor det lokale torv tiltrak handelsfolk fra både nær og fjern. Handel har med andre ord altid spillet en stor rolle i byen, hvis brostenbelagte gader i dag byder på et lille, men eksklusivt udvalg af butikker.

Start dit besøg i Haderslev Domkirke, der som en af de ældste bygninger er blevet et sandt vartegn på byen. Den gotiske kirke ligger ud til byens centrale gågade og daterer tilbage til 1200-tallet. Den hvidkalkede Gammel Haderslev Kirke er også besøget værd og menes at være opført i 1100-tallet. Da Haderslev var blandt de første byer i Skandinavien, hvor reformationen blev indført, har kirkerne stor historisk betydning.

Se desuden, om du kan time dit besøg med den stemningsfulde vagtparade, der er byens stolteste tradition, og som finder sted de fleste fredage kl. 12.00. Haderslev er nemlig den eneste by i Danmark ud over København, som har en vagtparade.

Haderslev Fjord er endnu et must for besøgende, særligt hvis du planlægger en eftermiddag i det fri. Du kan udforske den 12 kilometer lange fjord fra både land- og vandsiden; tag f.eks. ud at vandre langs fjorden, eller reserver en bådtur med den charmerende fjordbåd Helene. Aktive besøgende kan fortsætte turen til Streetdome, der med sine 4.500 kvadratmeter er blandt Danmarks største skateparker. En af byens mest familievenlige aktiviteter er desuden turistkontorets populære skattejagter, hvor deltagerne skal finde frem til forskellige skatte ved hjælp af en GPS.

Haderslev ligger ca. halvanden times kørsel fra Aarhus og tre timers kørsel fra København. Der kører regionalbusser til Haderslev fra byer såsom Kolding, Vejle og Aabenraa.

Rejser til Haderslev byder på sjove aktiviteter, smuk natur og historiske seværdigheder!

Mest populære hoteller i Haderslev

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Louiselund Bed & Breakfast
Louiselund Bed & Breakfast
3 out of 5
Lundingvej 55, Haderslev
DKK 795
pr. nat
29. mar. – 30. mar.

Dette Bed & Breakfast ligger i Haderslev, kun 10 km fra Vor Frue Kirke, Haderslev Domkirke og Haderslev Museum. Derudover ligger Haderslev Dampark og Haderslev ...

4.2/5Very Good! (20 anmeldelser)

"Super hyggeligt og fantastisk service"…"

Anmeldelse fra 11. okt. 2019

Louiselund Bed & Breakfast
Hotel Norden
Hotel Norden
3 out of 5
Storegade 55, Haderslev
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 845
pr. nat
14. apr. – 15. apr.

Dette hotel ligger i hjertet af Haderslev, kun 10 minutters gang fra Haderslev Dampark, Haderslev Domkirke og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Haderslev Museum ...

3.6/5Good! (453 anmeldelser)

"Det ligger i et dejligt område.der er en skøn udsigt .det er tæt på byen"…"

Anmeldelse fra 12. mar. 2020

Hotel Norden
Danhostel Haderslev
Danhostel Haderslev
4 out of 5
Erlevvej 34, Haderslev
DKK 510
pr. nat
29. mar. – 30. mar.

Dette hostel med golffaciliteter ligger i Haderslev, kun 5 minutters gang fra Haderslev Dampark, Haderslev Domkirke og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Haderslev ...

4.1/5Very Good! (70 anmeldelser)
Fint til prisen

"Vi skulle bare have en billig overnatning og det var fint og iorden så vi kommer gerne igen"…"

Anmeldelse fra 4. nov. 2019

Danhostel Haderslev

Anmeldelser af Haderslev

4.3

Populær destination

5 - Fremragende
2
5 - Fremragende 28.571428571428573%
4 - God
5
4 - God 71.42857142857143%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

24. jun. 2019

En hyggelig by, hvor den nordslesvigske omskiftelige historie træder frem på bedsye vis.

4/5 - God

Lund

14. maj 2019

Der er ikke meget liv i byen, når butikkerne er lukkede.