COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Haderslev
Rejseguide

Haderslev som omfatter historiske bygningsværker

På et weekendophold i den historiske købstad Haderslev kan du se frem til bådture på fjorden, skattejagter og skateboarding i en af Danmarks største skateparker.

Haderslev kan prale af en fremragende beliggenhed, tæt på både fjord, skov og strand. Foruden byens historiske bygninger og stolte traditioner tilfører de mange uddannelsesinstitutioner en dynamisk og kreativ atmosfære til byen. På din rejse til Haderslev kan du prøve kræfter med højteknologiske skattejagter, besøge den smukke domkirke, stå på skateboard og nyde byens naturskønne vandveje.

Arkæologiske fund har afsløret, at Haderslev daterer helt tilbage til 1100-tallet, hvor det lokale torv tiltrak handelsfolk fra både nær og fjern. Handel har med andre ord altid spillet en stor rolle i byen, hvis brostenbelagte gader i dag byder på et lille, men eksklusivt udvalg af butikker.

Start dit besøg i Haderslev Domkirke, der som en af de ældste bygninger er blevet et sandt vartegn på byen. Den gotiske kirke ligger ud til byens centrale gågade og daterer tilbage til 1200-tallet. Den hvidkalkede Gammel Haderslev Kirke er også besøget værd og menes at være opført i 1100-tallet. Da Haderslev var blandt de første byer i Skandinavien, hvor reformationen blev indført, har kirkerne stor historisk betydning.

Se desuden, om du kan time dit besøg med den stemningsfulde vagtparade, der er byens stolteste tradition, og som finder sted de fleste fredage kl. 12.00. Haderslev er nemlig den eneste by i Danmark ud over København, som har en vagtparade.

Haderslev Fjord er endnu et must for besøgende, særligt hvis du planlægger en eftermiddag i det fri. Du kan udforske den 12 kilometer lange fjord fra både land- og vandsiden; tag f.eks. ud at vandre langs fjorden, eller reserver en bådtur med den charmerende fjordbåd Helene. Aktive besøgende kan fortsætte turen til Streetdome, der med sine 4.500 kvadratmeter er blandt Danmarks største skateparker. En af byens mest familievenlige aktiviteter er desuden turistkontorets populære skattejagter, hvor deltagerne skal finde frem til forskellige skatte ved hjælp af en GPS.

Haderslev ligger ca. halvanden times kørsel fra Aarhus og tre timers kørsel fra København. Der kører regionalbusser til Haderslev fra byer såsom Kolding, Vejle og Aabenraa.

Rejser til Haderslev byder på sjove aktiviteter, smuk natur og historiske seværdigheder!

Hotel Norden
Hotel Norden
3 out of 5
Storegade 55, Haderslev
Prisen er DKK 841 pr. nat fra 12. maj til 12. maj
Dette hotel ligger i hjertet af Haderslev, kun 10 minutters gang fra Haderslev Dampark, Haderslev Domkirke og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Haderslev Museum ...
3.7/5Good! (539 anmeldelser)
Weekendtur
"Fint hotel med god beliggenhed"

Anmeldelse fra 14. dec. 2020

Hotel Norden
Louiselund Bed & Breakfast
Louiselund Bed & Breakfast
3 out of 5
Lundingvej 55, Haderslev
Prisen er DKK 795 pr. nat fra 13. maj til 13. maj
Dette Bed & Breakfast ligger i Haderslev, kun 10 km fra Vor Frue Kirke, Haderslev Domkirke og Haderslev Museum. Derudover ligger Haderslev Dampark og Hejsager ...
4.1/5Very Good! (27 anmeldelser)
Dejligt sted
"Fint værelse, dejligt rent. God atmosfære og venlig betjening. Fin morgenmad der var portionsanrettet."

Anmeldelse fra 17. okt. 2020

Louiselund Bed & Breakfast
Gåsevig Strand Camping
Gåsevig Strand Camping
2.5 out of 5
Gåsevig 19, Haderslev
Prisen er DKK 500 pr. nat fra 12. maj til 12. maj
Denne hytte i Haderslev ligger på stranden, mindre end 15 km fra Dyrehaven Ved Haderslev, Vor Frue Kirke og Haderslev Domkirke. Derudover ligger Haderslev Golfklub ...
4/5Very Good! (2 anmeldelser)
"Trods vandhane som dryppede lige meget hvad man gjorde og fugt skade i gulvet var det en fin lille hytte men 2 køjesenge i det lille rum er voldsomt da voksne mennesker dårligt kan stå mellem dem. Men ellers fin camping og bade/toiletter."

Anmeldelse fra 26. jul. 2020

Gåsevig Strand Camping
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
2 Værelses Overnatning i Haderslev
2 Værelses Overnatning i Haderslev
Vilstrup Strand 30, Haderslev, Syddanmark
Dette feriested ligger i Haderslev, kun 15 km fra Kelstrup Strand, Hejsager Strand og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Haderslev Domkirke og Haderslev Dampark ...
2 Værelses Overnatning i Haderslev
6 værelses overnatning i Haderslev
6 værelses overnatning i Haderslev
Kelstrupvej 56, Haderslev, Syddanmark
Dette feriested ligger i Haderslev, kun 2 km fra Kelstrup Strand og Hejsager Strand. Derudover ligger Vor Frue Kirke og Haderslev Domkirke ca. 10 km derfra.
6 værelses overnatning i Haderslev
2 værelses overnatning i Haderslev
2 værelses overnatning i Haderslev
Hejsager Strandvej, Haderslev, Syddanmark
Dette feriested ligger i Hejsager Strand, kun 15 minutters gang fra Hejsager Strand og Kelstrup Strand. Derudover ligger Halk Strand og Haderslev Domkirke ca. ...
2 værelses overnatning i Haderslev
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Haderslev – anmeldelser

4.3

Populær destination

5 - Fremragende
2
5 - Fremragende 28.571428571428573%
4 - God
5
4 - God 71.42857142857143%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

24. jun. 2019

En hyggelig by, hvor den nordslesvigske omskiftelige historie træder frem på bedsye vis.

4/5 - God

Lund

14. maj 2019

Der er ikke meget liv i byen, når butikkerne er lukkede.

Byer i nærheden af Haderslev