Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

AabenraaDanmark

Aabenraa er en charmerende, sønderjysk by med en lang række museer, oplevelser og smuk natur. Tag på rejse til Aabenraa med familien.

Aabenraa er en havneby, der ligger ud mod Aabenraa Fjord. Byen har omkring 16.000 indbyggere, så du tager nok ikke på storbyferie i Aabenraa. Det er derimod det oplagte sted at besøge, hvis du gerne vil ud i den danske natur, og så bugner byen af små hyggelige butikker, spændende museer og en venlig lokalbefolkning.

Når du rejser til Aabenraa, vil du være i nærheden af både skønne skove og den dejlige fjord. Tag familien med på gåtur og picnic i skoven. Skinner solen, kan I i stedet nyde en badeferie ved vandet. Byens maritime historie kan opleves på Aabenraa Museum, hvor der findes både udstillinger om byens travle havneområde samt genstande, som kaptajnerne havde med sig hjem.

Et andet spændende museum er Kunstmuseet Brundlund Slot fra 1500-tallet, der ligger i midtbyen. Besøg slottet, og se dens sønderjyske kunstsamling. Også selve slottet med voldgrav og fangehul er en spændende oplevelse både for børn og voksne. Her findes en café, hvor de besøgende om sommeren kan købe en kop kaffe eller en is.

I Aabenraa kan I også besøge Jacob Michelsen’s Gård, der stammer fra 1535. Udover at kunne opleve denne gamle, danske bondegård på tæt hold, arrangeres der også weekender med bageaktiviteter i det gamle ovnhus, der er fra 1876 – en både hyggelig og lærerig oplevelse. Ønsker du at opleve et mere alvorligt stykke Danmarkshistorie, kan du besøge Frøslevlejrens Museum, der viser lejrens historie under Anden Verdenskrig. Det var her, Det Tyske Sikkerhedspoliti anbragte tilfangetagne modstandsfolk.

Men det er ikke mindst naturen, som de besøgende kommer til Aabenraa for at opleve. Her bydes nemlig på både kystområder, strande, skove og bakkelandskab. Der findes en række vandrestier, hvor I både kan nyde den friske luft og samtidig lære mere om naturen i området, hvis I har lyst til dette.

Der er for eksempel de fire kløverstier, der har forskellige længder og temaer. Du kan finde starten på alle 4 ruter ved Storetorv. Planlæg din perfekte ferie i Aabenraa med netop de oplevelser og aktiviteter, du har lyst til.

Mest populære hoteller i Aabenraa

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hotel Europa
Hotel Europa
4 out of 5
H P Hanssens Gade 10, Aabenraa
Gratis afbestilling
Prisen er DKK 795 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Aabenraa, kun 2 km fra Aabenraa Museum og Brundlund Slot. Derudover ligger Skarrev og Sønderjyllands Golfklub ca. 15 km ...

4.4/5Excellent! (362 anmeldelser)
Kommer gerne igen

"Virkelig god modtagelse og service. Meget lækker morgenmad"…"

Anmeldelse fra 17. feb. 2020

Hotel Europa
Fjordlyst Camping and Cottages
Fjordlyst Camping and Cottages
3 out of 5
Sønderskovvej 100, Aabenraa

Denne hytte ligger i Aabenraa, kun 2,2 km fra Brundlund Slot og 2,6 km fra Aabenraa Museum. Derudover ligger Sønderjyllands Golfklub og Skarrev ca. 15 km ...

3.5/5Good! (2 anmeldelser)
Week at Fjordlyst Camping and Cottages

"Lovely quiet area, allthough this could be due to the time of year. Staff very helpfull and very friendly. Plenty of information on the local area in the main office. The cabin was very nice allthough if staying with a family could be be a little cramped. I would suggest getting a cabin with the ..."…"

Anmeldelse fra 26. feb. 2019

Fjordlyst Camping and Cottages
Bremsmaj Farm Holiday
Bremsmaj Farm Holiday
2.5 out of 5
SØGAARDS MARK 17, Aabenraa, Søgård
Prisen er DKK 500 pr. nat

Dette gæstehus ligger i Aabenraa, kun 15 km fra Flensburg Fjord, Gråsten Slot og Benniksgaard Golf Course. Derudover ligger Rinkenæs Kirke og Adsbøl Kirke ca. ...

4.1/5Very Good! (7 anmeldelser)

"Vi har besøgt Bremsmaj gården 3 gange. Det er gået fra mange forskellige dyr til næsten ingen dyr. Fra pæne lejligheder til slidte lejligheder, dårlige senge og elkedler der er fulde af kalk. Det er rigtig ærgerligt, når det nu var så godt en gang. Vi kommer desværre ikke tilbage og folk skal være ..."…"

Anmeldelse fra 6. maj 2019

Bremsmaj Farm Holiday

Aabenraa – anmeldelser

3.6

Gæstebedømmelse

5 - Fremragende
1
5 - Fremragende 12.5%
4 - God
3
4 - God 37.5%
3 - Okay
4
3 - Okay 50%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

3/5 - Okay

Verificeret rejsende

21. aug. 2019

Har kun været til fest hos familie

3/5 - Okay

Verificeret rejsende

8. aug. 2019

en meget død soveby -

4/5 - God

Verificeret rejsende

5. aug. 2019

Vi var kun lige kort inde i Aabenraa og kigge men der havde de fleste butikker lukket men vi kommer helt sikkert igen og oplever det.

Byer i nærheden af Aabenraa