Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

PadborgDenmark

Er du til fart og glade dage samt spændende historie i det sydjyske, er et ophold i Padborg en skøn mulighed for begge dele.

Book et weekendophold i Padborg, og benyt dig af muligheden for at opholde dig tæt på den dansk-tyske grænse i et område, der emmer af historie. Stationsbyen er knudepunkt for eksport af handelsvarer til og fra det øvrige Europa.

Byen huser den populære racerbane Padborg Park, der er åben for alle, der er vilde med at give efter for det ene adrenalinsus efter det andet. Anlægget tilbyder oplevelser i forskellige bilklasser og på motorcykler. Du kan også vælge at tage på ture i et mere roligt tempo ved at snøre vandreskoene og gå ad den historiske Hærvejen, der krydser grænsen i Padborg. Hærvejen strækker sig helt til Viborg, og på din vandretur vil du passere historiske runesten og gravhøje.

Når du rejser til Padborg, befinder du dig i Aabenraa Kommune, hvor du finder et væld af kulturelle tilbud. Besøg Frøslevlejrens Museum, og bliv klogere på stedets historie under Anden Verdenskrig. Lejren blev brugt til anbringelse af danske fanger, som hovedsageligt var modstandsfolk. I Frøslevlejren finder du ligeledes Hjemmeværnsmuseet, der gennem udstillinger beskriver Hjemmeværnets historie i Danmark.

Tager du på rejse til Padborg om sommeren, må du ikke gå glip af en gå- eller cykeltur på den naturskønne Gendarmstien, der følger kystlinjen til Høruphav på Sydals. Hvis du vælger at cykle, skal du være opmærksom på, at der er steder, hvor du er nødt til at trække cyklen gennem terrænet. Nyd de smukke udsigtspunkter på turen gennem det historiske grænseland, der hele vejen er markeret med skilte af en blå gendarm.

Det er nemt at finde til Padborg i enten bil eller tog. MotorvejE45 kører lige til byen, og toget standser ved byens station. Området omkring grænsebyen byder på forskellige overnatningsmuligheder i luksusklassen, men er du til det mere nære og hyggelige, kan du også vælge et Bed & Breakfast eller et kroophold.

På en tur til Padborg er der noget at lave for hele familien. Afslut ferien med en tur i grænsebutikkerne, hvor I kan fylde bilen med slik, chokolade og andre lækre sager.

Mest populære hoteller i Padborg

Hotel Frøslev Kro
Hotel Frøslev Kro
3 out of 5
Vestergade 3, Froslev, Padborg
Prisen er DKK 850 pr. nat fra 23. jan. til 24. jan.

Denne kro ved stranden ligger i Padborg, kun 1,9 km fra Torvegade og mindre end 5 km fra Frøslevlejren og Otto Duborg. Derudover ligger Wassersleben Strand og ...

3.7/5Good! (107 anmeldelser)

"God oplevelse, dejlig morgenmad, manglede en seng, men det gik og der var venlig og hjælpsom betjening alt i alt en god oplevelse i dejlige omgivelser"…"

Anmeldelse fra 27. jul. 2020

Hotel Frøslev Kro
Bov Kro
Bov Kro
3 out of 5
Hærvejen 25, Padborg
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 950 pr. nat fra 23. jan. til 24. jan.

Denne kro ligger i Padborg, kun 5 km fra Torvegade, Frøslevlejren og Grenz-Pavillon Anna Poetzsch. Derudover ligger Kobbermølle Museum og Flensburg Fjord ca. ...

4.2/5Excellent! (109 anmeldelser)
Bov kro er skøn og et ophold værd

"Meget hyggelig kro hvor vi havde et dejligt ophold. Personalet er fantastisk og man føler sig hjemme lige med det samme. Maden er skøn og man går ikke sulten i seng...mums"…"

Anmeldelse fra 26. aug. 2020

Bov Kro
Padborg Hotel
Padborg Hotel
2.5 out of 5
2 Oksevej, Padborg
Prisen er DKK 578 pr. nat fra 23. jan. til 24. jan.

Dette hotel ligger i Padborg, kun 0,9 km fra Torvegade og ca. 5 km fra Otto Duborg og Frøslevlejren. Derudover ligger CITTI-PARK Flensburg og Flensburg Fjord ...

3.1/5 (25 anmeldelser)

"dejlige senge. god parkering. lidt meget lydt. men godt sted"…"

Anmeldelse fra 23. jul. 2020

Padborg Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Padborg

Fjordhuset
Fjordhuset
5 out of 5
Klør-fira 8 A, Broager, Sonderborg
Prisen er DKK 1.995 pr. nat fra 23. jan. til 24. jan.

Dette feriested med luksusfaciliteter ligger ved vandet, kun 0,4 km fra Flensburg Fjord og 4,2 km fra Broager Kirke. Derudover ligger Vemmingbund og Skodsbøl ...

4.6/5Wonderful! (10 anmeldelser)

"DEJLIGT OG ROLIGT STED"…"

Anmeldelse fra 20. jun. 2020

Fjordhuset
Limehome Flensburg Holm
Limehome Flensburg Holm
4 out of 5
Holm 22, Flensborg
Prisen er DKK 452 pr. nat fra 24. jan. til 25. jan.

Dette lejlighedskompleks ligger i hjertet af Flensborg, kun 10 minutters gang fra Sankt Nikolai, Natural Science Museum Flensburg og Marienkirche. Derudover ...

4.5/5Wonderful! (24 anmeldelser)
Skøn overnatning med central beliggenhed

"Rigtig lækkert sted lige i gågaden"…"

Anmeldelse fra 17. okt. 2020

Limehome Flensburg Holm
Enjoy Resorts Marina Fiskenæs
Enjoy Resorts Marina Fiskenæs
4 out of 5
Fiskenæsvej 2, Gråsten

Med et ophold på Enjoy Resorts Marina Fiskenæs i Gråsten har du direkte adgang til stranden. dette lejlighedshotel ligger ved siden af en golfbane, kun 3 km ...

4.1/5Very Good! (90 anmeldelser)

"God hus meen meget dårligt service på restaurant maden tog en laaaang tid til at servicere desuden maden sent en gang retur da kødet var næsten rå 😔"…"

Anmeldelse fra 18. aug. 2020

Enjoy Resorts Marina Fiskenæs
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Padborg

0