Padborg

Rejseguide
Er du til fart og glade dage samt spændende historie i det sydjyske, er et ophold i Padborg en skøn mulighed for begge dele.

Book et weekendophold i Padborg, og benyt dig af muligheden for at opholde dig tæt på den dansk-tyske grænse i et område, der emmer af historie. Stationsbyen er knudepunkt for eksport af handelsvarer til og fra det øvrige Europa.

Byen huser den populære racerbane Padborg Park, der er åben for alle, der er vilde med at give efter for det ene adrenalinsus efter det andet. Anlægget tilbyder oplevelser i forskellige bilklasser og på motorcykler. Du kan også vælge at tage på ture i et mere roligt tempo ved at snøre vandreskoene og gå ad den historiske Hærvejen, der krydser grænsen i Padborg. Hærvejen strækker sig helt til Viborg, og på din vandretur vil du passere historiske runesten og gravhøje.

Når du rejser til Padborg, befinder du dig i Aabenraa Kommune, hvor du finder et væld af kulturelle tilbud. Besøg Frøslevlejrens Museum, og bliv klogere på stedets historie under Anden Verdenskrig. Lejren blev brugt til anbringelse af danske fanger, som hovedsageligt var modstandsfolk. I Frøslevlejren finder du ligeledes Hjemmeværnsmuseet, der gennem udstillinger beskriver Hjemmeværnets historie i Danmark.

Tager du på rejse til Padborg om sommeren, må du ikke gå glip af en gå- eller cykeltur på den naturskønne Gendarmstien, der følger kystlinjen til Høruphav på Sydals. Hvis du vælger at cykle, skal du være opmærksom på, at der er steder, hvor du er nødt til at trække cyklen gennem terrænet. Nyd de smukke udsigtspunkter på turen gennem det historiske grænseland, der hele vejen er markeret med skilte af en blå gendarm.

Det er nemt at finde til Padborg i enten bil eller tog. MotorvejE45 kører lige til byen, og toget standser ved byens station. Området omkring grænsebyen byder på forskellige overnatningsmuligheder i luksusklassen, men er du til det mere nære og hyggelige, kan du også vælge et Bed & Breakfast eller et kroophold.

På en tur til Padborg er der noget at lave for hele familien. Afslut ferien med en tur i grænsebutikkerne, hvor I kan fylde bilen med slik, chokolade og andre lækre sager.

Bov Kro
Bov Kro
3 out of 5
Hærvejen 25, Padborg, 6330
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.050, kr pr. nat fra 27. mar. til 28. mar.
1.050, kr
pr. nat
27. mar. – 28. mar.
Overnat på denne kro med forretningsvenlig profil i Padborg, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. De populære ...
8,8/10 Excellent! (190 anmeldelser)
Super, hele vejen igennem
"Ikke så stort værelse, men det var pænt og rent, maden var super , samt hyggeligt lokale , sød betjening kommer gerne igen"

Anmeldelse fra 9. feb. 2023

Bov Kro
Hotel Frøslev Kro
Hotel Frøslev Kro
3 out of 5
Vestergade 3, Froslev, Padborg, 6330
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 803, kr pr. nat fra 27. mar. til 28. mar.
803, kr
pr. nat
27. mar. – 28. mar.
Overnat på denne kro ved stranden i Padborg, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. Vores gæster fremhæver især ...
7,6/10 Good! (153 anmeldelser)
FRØSLEV KRO
"DET VAR ET GOD OPLEVELSE, MED GOD MAD OG SERVICE. KOMMER GERNE IGEN."

Anmeldelse fra 23. mar. 2023

Hotel Frøslev Kro
Hotel am Fjord
Hotel am Fjord
3 out of 5
Wilhelmstr. 1, Flensburg, SH, 24937
Prisen er 686, kr pr. nat fra 30. mar. til 31. mar.
686, kr
pr. nat
30. mar. – 31. mar.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Flensborg, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og selvstændig parkering. Vores ...
8,4/10 Very Good! (1.002 anmeldelser)
Dejligt hotel
"Havde en enkelt overnat i Flensborg, og bor på dette hotel, som ligger godt og pæne værelser, og dejlig morgenmad. den har har også en dejlig bar til om aften :-)"

Anmeldelse fra 19. mar. 2023

Hotel am Fjord
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Limehome Flensburg Holm
Limehome Flensburg Holm
4 out of 5
Holm 22, Flensburg, 24937
Overnat i denne lejlighed med forretningsvenlig profil i Flensborg, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, et fladskærms-tv og en espressomaskine på værelset. ...
8,8/10 Excellent! (68 anmeldelser)
God beliggenhed
"Ligger perfekt på gågaden, har boed der før. desværre var tvet i stykker og vi kunne ikke få fat på hotline og fortælle det. Vi så vm finale på lille tablet. fik dagen efter fat på rengøringspersonale , der hjalp med at komme igennem (søde piger) derefter var der en syntes jeg hård tone ( og beskyldninger ..."

Anmeldelse fra 21. dec. 2022

Limehome Flensburg Holm
Hotel Flensburg Akademie
Hotel Flensburg Akademie
3 out of 5
Jens-Due-Weg 1, Flensburg, 24939
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Flensborg, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og en terrasse. Vores ...
8,8/10 Excellent! (402 anmeldelser)
"Alt levede op til forventningerne. Dejlig ro og god plads. Venlig modtagelse."

Anmeldelse fra 16. feb. 2023

Hotel Flensburg Akademie
Ferienwohnung Hansen Uphusum
Ferienwohnung Hansen Uphusum
3 out of 5
Ringstraße 42, Uphusum, SH, 25923
Overnat i denne lejlighed med 3 stjerner i Ophusum. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og en terrasse. De populære seværdigheder Süderlügumer Binnendünen ...
Ferienwohnung Hansen Uphusum
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge