Padborg

Rejseguide
Er du til fart og glade dage samt spændende historie i det sydjyske, er et ophold i Padborg en skøn mulighed for begge dele.

Book et weekendophold i Padborg, og benyt dig af muligheden for at opholde dig tæt på den dansk-tyske grænse i et område, der emmer af historie. Stationsbyen er knudepunkt for eksport af handelsvarer til og fra det øvrige Europa.

Byen huser den populære racerbane Padborg Park, der er åben for alle, der er vilde med at give efter for det ene adrenalinsus efter det andet. Anlægget tilbyder oplevelser i forskellige bilklasser og på motorcykler. Du kan også vælge at tage på ture i et mere roligt tempo ved at snøre vandreskoene og gå ad den historiske Hærvejen, der krydser grænsen i Padborg. Hærvejen strækker sig helt til Viborg, og på din vandretur vil du passere historiske runesten og gravhøje.

Når du rejser til Padborg, befinder du dig i Aabenraa Kommune, hvor du finder et væld af kulturelle tilbud. Besøg Frøslevlejrens Museum, og bliv klogere på stedets historie under Anden Verdenskrig. Lejren blev brugt til anbringelse af danske fanger, som hovedsageligt var modstandsfolk. I Frøslevlejren finder du ligeledes Hjemmeværnsmuseet, der gennem udstillinger beskriver Hjemmeværnets historie i Danmark.

Tager du på rejse til Padborg om sommeren, må du ikke gå glip af en gå- eller cykeltur på den naturskønne Gendarmstien, der følger kystlinjen til Høruphav på Sydals. Hvis du vælger at cykle, skal du være opmærksom på, at der er steder, hvor du er nødt til at trække cyklen gennem terrænet. Nyd de smukke udsigtspunkter på turen gennem det historiske grænseland, der hele vejen er markeret med skilte af en blå gendarm.

Det er nemt at finde til Padborg i enten bil eller tog. MotorvejE45 kører lige til byen, og toget standser ved byens station. Området omkring grænsebyen byder på forskellige overnatningsmuligheder i luksusklassen, men er du til det mere nære og hyggelige, kan du også vælge et Bed & Breakfast eller et kroophold.

På en tur til Padborg er der noget at lave for hele familien. Afslut ferien med en tur i grænsebutikkerne, hvor I kan fylde bilen med slik, chokolade og andre lækre sager.

Bov Kro
Bov Kro
3 out of 5
Hærvejen 25, Padborg
Prisen er 1.050 kr. pr. nat fra 25. jun. til 26. jun.
1.050 kr.
pr. nat
25. jun. – 26. jun.
Overnat på denne kro med forretningsvenlig profil i Padborg, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. De populære ...
8,8/10 Excellent! (240 anmeldelser)
Hyggelig Kro
"En hyggelig kro med rar stemning. Rigtig god mad"

Anmeldelse fra 20. jun. 2024

Bov Kro
Hotel Frøslev Kro
Hotel Frøslev Kro
3 out of 5
Vestergade 3, Froslev, Padborg
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 931 kr. pr. nat fra 11. jul. til 12. jul.
931 kr.
pr. nat
11. jul. – 12. jul.
Overnat på denne kro ved stranden i Padborg, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. De populære seværdigheder Flensborg ...
7,6/10 Good! (295 anmeldelser)
"Skal man en tur til grænsen så tag en overnatning på Frøslev kro det er hyggeligt og man spiser rigtig godt der super morgenmad og rigtig fin værelser og dejligt personale"

Anmeldelse fra 8. jun. 2024

Hotel Frøslev Kro
Padborg Hotel