Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Ferie ved grænsen – biludlejning Padborg

Gør gode kup i grænsebutikkerne, og nyd en ferie i Padborg ved den dansk/tyske grænse. Med base i grænsebyen har du rig mulighed for at udforske Sønderjylland. Springer du på toget sammen med dine kammerater til Padborg, kan I med fordel leje en bil og tage på udflugt i området.

Du kan også benytte dig af i billeje i Padborg, hvis du skal flytte til eller fra byen eller planlægger ture i det sønderjyske. Bemærk, at billejen er uden skjulte omkostninger, så du kan trygt leje en bil med vished om, at der ikke støder ekstra gebyrer til, når du afleverer bilen igen.

Billig biludlejning Padborg – oplevelser i området

Umiddelbart er det upraktisk at rejse med fly til Padborg pga. byens beliggenhed. Lej i stedet en bil om efteråret, pak tasken med regntøj, gummistøvler og kikkert, og kør en tur til Højer, hvor du kan opleve marskland og Vadehavet. Hvis du tilbringer et længere ophold i Padborg, kan du få glæde af at leje en lækker stationcar og køre en tur over grænsen til de velkendte grænsebutikker. Fyld bilen med slik, sodavand, gode vine og snacks, som hele familien kan hygge sig med på hotellets terrasse. Rejser du med en gruppe venner, kan en udlejningsbil med plads til jer alle sammen gøre turen sjovere og mere hyggelig.

Familiehygge i Sønderjylland – billig billeje Padborg

Der findes både hyggelige kroer, Bed & Breakfasts og dejlige hoteller i Padborg. Så her er der mulighed for at invitere både børn, sviger- og børnebørn på et dejligt weekendophold, hvor I kan hygge jer sammen. Skal I ud og opleve området i fællesskab, kan det være bekvemt med et par rummelige udlejningsbiler, hvor der er plads til jer alle sammen. Så er der styr på tropperne, og I har alle mulighed for at tale sammen undervejs. I Padborg findes der adskillige biludlejningsfirmaer, men ring og spørg dit hotel, hvor det er mest praktisk for dig at leje din bil. Det kan være en god idé at bestille din udlejningsbil, samtidig med at du booker dit hotel, for så kan der være penge at spare.

Tips til leje af bil i Padborg

Rejser du i en gruppe, skal du være opmærksom på, at der findes forskellige regler for, hvem der må køre udlejningsbilen. Biludlejningsfirmaet kan oplyse dig om netop deres regler på området. Hvis du er på forlænget weekend i Padborg, vil det som regel være muligt at afhente din udlejningsbil torsdag middag med aflevering søndag middag. Lej en bil i Padborg, hvis du står foran en flytning til den anden ende af landet. Velkendte biludlejningsselskaber har specialiseret i at give dig den bedste rådgivning inden for privat flytning af inventar. Hos nogle af dem kan du desuden leje ekstraudstyr, der kan lette flytningen af dine møbler. Der kan desuden være tid og penge at spare ved at leje en minilastbil. Pak dine ting i bilen, kør til din nye hjemby, og aflever bilen der. Så skal du kun køre turen én gang.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Padborg

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Padborg?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Padborg.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Padborg?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Padborg er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Padborg?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Padborg?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Padborg

Udforsk Padborg med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!