Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

TinglevDenmark

Fredfyldte omgivelser og et utal af historiske mindesmærker i grænselandet er det, der venter dig, når du rejser til Tinglev.

Tag på ferie eller weekendophold i Tinglev i fredfyldte, smukke omgivelser, hvor du hurtigt kan komme til de spændende seværdigheder, såsom Dybbøl Mølle og Frøslevlejrens Museum, eller krydse grænsen til Tyskland, hvis du skulle få lyst til det. Mange af indbyggerne i Tinglev tilhører det tyske mindretal i Nordslesvig.

Den smukke hvidkalkede Tinglev Kirke fra ca. år 1100 med det specielle tårn knejser flot i byen og er absolut et besøg værd. Indvendigt er der en type fløjaltertavle, som der kun findes to af i Danmark. Maleriet på altertavlen, som vel at mærke er det oprindelige maleri, skildrer en protestantisk gudstjeneste. Der er åbent i kirken hver dag i dagtimerne.

Der er rige muligheder for fysiske aktiviteter. Gå f.eks. en tur ad Gendarmstien, som er en 74 km lang vandresti langs kysten. Du kommer let til og fra stien, uanset om du benytter dig af de offentlige transportmidler, eller du selv er i bil. Hele strækningen går fra den dansk-tyske grænse ved Padborg til Høruphav på Als. Den er inddelt i forskellige etaper, så du kan vælge, hvilke etaper du finder mest interessant, da du skal regne med, at hele turen ikke kan gøres på én dag.

Når du holder ferie i Tinglev, er du tæt på nogle af Danmarks nationale symboler. Besøg f.eks. Dybbøl Mølle ved Dybbøl Banke, hvor det største slag fandt sted under krigen i 1864. Man taler således om "slaget ved Dybbøl Mølle". I Tinglev er du også tæt på Frøslevlejren, som under Anden Verdenskrig blev opført for at forhindre deportation af danske fanger til tyske koncentrationslejre.

Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn. I bil tager turen fra Tinglev til Sønderborg ca. en halv time. Hvis du skal til Billund Lufthavn, tager turen i bil ca. halvanden time. Der er forskellige muligheder, hvis du benytter dig af de offentlige transportmidler. Der er f.eks. togforbindelse fra Tinglev til Sønderborg og fra Tinglev til Vejle, hvorfra du kan tage en bus til Billund Lufthavn.

Tinglev er ikke nogen stor indkøbsby, men der er dagligvarebutikker og nogle få spisesteder.

Mest populære hoteller i Tinglev

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Bopladsen Jyndevad
Bopladsen Jyndevad
2 out of 5
Julianehaabvej 70, Tinglev, JUTLAND
Prisen er DKK 450 pr. nat

Dette hostel ligger i Tinglev, ca. 20 km fra Frøslevlejren, Sønderjyllands Golfklub og Torvegade. Derudover ligger Kobbermølle Museum 19,6 km derfra.

3.1/5 (9 anmeldelser)

"Godt sted istedet for camping i regnen."…"

Anmeldelse fra 25. jul. 2020

Bopladsen Jyndevad
Ramada by Wyndham Flensburg
Ramada by Wyndham Flensburg
3.5 out of 5
Norderhofenden 6-9, Flensborg, Schleswig-Holstein
Prisen er DKK 633 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Flensborg, kun få skridt fra Flensburg Fjord og Flensborg Havn. Derudover ligger Marienkirche og Flensborg Søfartsmuseum 10 minutter ...

4/5Very Good! (151 anmeldelser)

"Hotel har en perfekt beliggenhed, tæt på alting og parkering ved siden af. Sengene var lidt for hårde, puder var heller ikke gode."…"

Anmeldelse fra 6. aug. 2020

Ramada by Wyndham Flensburg
Motel Apartments Tønder
Motel Apartments Tønder
3 out of 5
Vestergade 87, Tønder
Prisen er DKK 584 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Tønder, kun 10 minutters gang fra Tønder Museum og Tonder Kristkirke. Derudover ligger Schackenborg Slot og Nationalpark Vadehavet ...

3.8/5Good! (291 anmeldelser)

"God beliggenhed, samt pænt stort værelse og lækkert med varme i gulvet"…"

Anmeldelse fra 19. jul. 2020

Motel Apartments Tønder

Populære steder at besøge i Tinglev

Lyksborg Slot
Billede af Lyksborg Slot

Lyksborg Slot

4/5(16 anmeldelser)

Lær mere om historien i Lyksborg, hvis du kigger forbi Lyksborg Slot. Området er vellidt for sin havn, hvis omgivelser giver god anledning til gåture.