Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

BolderslevDanmark

Tag et smut forbi Frøslevlejren og Grenz-Pavillon Anna Poetzsch, som er et par af de mest populære seværdigheder i Bolderslev.

Mest populære hoteller i Bolderslev

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
37 Person Holiday Home in Bolderslev
37 Person Holiday Home in Bolderslev
3.5 out of 5
BJOLDERUPVEJ 69, Bolderslev, Syddanmark

Dette feriested med familievenlig profil ligger i Bolderslev, ca. 15 km fra Sønderjyllands Golfklub, Jump-A-Lot og Brundlund Slot. Derudover ligger Skarrev og ...

37 Person Holiday Home in Bolderslev
Hotel am Fjord
Hotel am Fjord
3 out of 5
Wilhelmstr. 1, Flensborg, SH
Prisen er DKK 738 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Flensborg, kun få skridt fra Flensburg Fjord og Flensborg Havn. Derudover ligger Marienkirche og Flensborg Søfartsmuseum 15 minutter ...

4.1/5Very Good! (1,911 anmeldelser)
perfekt beliggenhed

"Havde en overnatning i Flensburg, hotellet blev alene valgt pga beliggenheden, så vi hurtigt kunne komme til og fra centrum."…"

Anmeldelse fra 21. feb. 2020

Hotel am Fjord
Strandhotel Glücksburg
Strandhotel Glücksburg
4.5 out of 5
Kirstenstraße 6, Lyksborg, SH
Prisen er DKK 1.483 pr. nat

Reserver et ophold lige ud til stranden på Strandhotel Glücksburg i Lyksborg. dette hotel ligger ved flodbredden, kun få skridt fra Flensburg Fjord og Strand ...

4.8/5Exceptional! (234 anmeldelser)
Fantastiske Strandhotel

"Strand hotel Glucksburg er et fantastisk sted 👍Der er stor komfort og en utrolig smuk og stilfuld indretning! Betjening og mad er i top, så man kan bare slappe af og NYDE livet !"…"

Anmeldelse fra 18. nov. 2019

Strandhotel Glücksburg

Populære steder at besøge i Bolderslev

Lyksborg Slot
Billede af Lyksborg Slot

Lyksborg Slot

4/5(16 anmeldelser)

Lær mere om historien i Lyksborg, hvis du kigger forbi Lyksborg Slot. Området er vellidt for sin havn, hvis omgivelser giver god anledning til gåture.