Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Hoteller i Aabenraa

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Aabenraa

Bremsmaj Farm Holiday
2.5 out of 5
SØGAARDS MARK 17, Aabenraa, Søgård
DKK 500
pr. nat
7. apr. – 8. apr.
10.51 km fra centrum
4.1/5Very Good! (7 anmeldelser)

"Vi har besøgt Bremsmaj gården 3 gange. Det er gået fra mange forskellige dyr til næsten ingen dyr. Fra pæne lejligheder til slidte lejligheder, dårlige senge og elkedler der er fulde af kalk. Det er rigtig ærgerligt, når det nu var så godt en gang. Vi kommer desværre ikke tilbage og folk skal være ..."…"

Anmeldelse fra 6. maj 2019

Bremsmaj Farm Holiday
Christies Sdr. Hostrup Kro
3.5 out of 5
Sdr. Hostrup Østergade 21, Aabenraa
Hent priser
6.23 km fra centrum
3.8/5Good! (71 anmeldelser)
Hyggeligt.

"Super service😀"…"

Anmeldelse fra 3. aug. 2019

Christies Sdr. Hostrup Kro
Fjordlyst Hotel Garni
2.5 out of 5
sønderskovvej 100, Aabenraa
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 620
pr. nat
7. apr. – 8. apr.
1.68 km fra centrum
4/5Very Good! (87 anmeldelser)

"Udmærket sted, men nok ikke til os der kommer sent og skal tidligt ud."…"

Anmeldelse fra 1. dec. 2019

Fjordlyst Hotel Garni
Sølyst Kro
2.5 out of 5
Flensborgvej 164, Styrtom, Aabenraa, South Jutland
Hent priser
2.1 km fra centrum
3.8/5Good! (20 anmeldelser)

"stille og roligt og tæt ved landevejen til flensburg"…"

Anmeldelse fra 8. aug. 2019

Sølyst Kro
Fjordlyst Camping and Cottages
3 out of 5
Sønderskovvej 100, Aabenraa
DKK 625
pr. nat
7. apr. – 8. apr.
1.66 km fra centrum
3.5/5Good! (2 anmeldelser)
Week at Fjordlyst Camping and Cottages

"Lovely quiet area, allthough this could be due to the time of year. Staff very helpfull and very friendly. Plenty of information on the local area in the main office. The cabin was very nice allthough if staying with a family could be be a little cramped. I would suggest getting a cabin with the ..."…"

Anmeldelse fra 26. feb. 2019

Fjordlyst Camping and Cottages
Hotel Europa
4 out of 5
H P Hanssens Gade 10, Aabenraa
DKK 895
pr. nat
24. apr. – 25. apr.
0.82 km fra centrum
4.4/5Excellent! (354 anmeldelser)

"Dejlig oplevelse . Fantastisk morgenbord."…"

Anmeldelse fra 1. jan. 2020

Hotel Europa
Så Kommer I Ikke Tættere på Naturen med Skov, Marker, Idyllisk ..
Hent priser
10.08 km fra centrum
Ingen anmeldelser
Jump A Lot. / / Ca. 30 km entfernt vom Ferienhaus ein Spieleparadies für klein und auch groß. / Die

"Jump A Lot. / / Ca. 30 km entfernt vom Ferienhaus ein Spieleparadies für klein und auch groß. / Die Kinder können da klettern, Trampolin springen, rutschen oder Auto´s fahren. / / Aber auch die Erwachsenen kommen nicht zu kurz und können sich beim Tischtennis austoben oder sich vom Massagesessel ..."…"

Anmeldelse fra 6. jul. 2019

Så Kommer I Ikke Tættere på Naturen med Skov, Marker, Idyllisk ..
3 Værelses Overnatning i Aabenraa
Barsbæklund, Aabenraa, Syddanmark
Hent priser
9.6 km fra centrum
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
Großer Wohn- und Essbereich, mit großer Fensterfront, auch in der Küche. Gute Ausstattung

"Ruhig gelegenes Haus mit viel Platz drinnen und draußen. Die Sonne kann zu jeder Tageszeit auf der rundum liegenden Terrasse genossen werden. Zum Strand sind es keine fünf Minuten. Die Ausstattung der Küche ist ausreichend, Besonderheiten sollte man sich mitnehmen."…"

Anmeldelse fra 22. okt. 2018

3 Værelses Overnatning i Aabenraa
Unikt og Eftertragtet Sommerhus i Populært og Naturskønt Sommerhusområde ..
Hent priser
9.39 km fra centrum
Ingen anmeldelser
Die Aussicht auf den See und der relativ kurze Weg zum Strand, der auch schön ist.

"Die Aussicht auf den See und der relativ kurze Weg zum Strand, der auch schön ist."…"

Anmeldelse fra 2. jun. 2019

Unikt og Eftertragtet Sommerhus i Populært og Naturskønt Sommerhusområde ..
5 Stjernet Sommerhus i Aabenraa
KAPTAJN JENS RASMUSSEN 10, Aabenraa, Syddanmark
Hent priser
5.02 km fra centrum
5 Stjernet Sommerhus i Aabenraa
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Aabenraa
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Aabenraa

Skal turen gå til det sønderjyske, kan du roligt booke din ferie i Aabenraa. Den gamle by ved Aabenraafjord byder på et væld af oplevelser, uanset om du er til museer, shopping eller et spil golf i naturskønne omgivelser. Tag en billig overnatning i Aabenraa, og se frem til et afslappende og lærerigt ophold 25 kilometer fra den dansk-tyske grænse.

Det er en smal sag at finde et godt tre- eller firestjernet hotel i Aabenraa, og oplandet byder også på mange gode hoteller med fine faciliteter. Hvis du rigtig vil forkæle din partner, så har hotellerne i Aabenraa alle de faciliteter, der skal til, for at gøre jeres romantiske ophold helt perfekt.

Masser af dejlige ferieoplevelser med et hotelophold i Aabenraa

Hvis du ikke har taget bilen med, er der mulighed for billeje i Aabenraa, så du kan udforske oplandet på egen hånd. Men du kan også nemt få tiden til at gå i selve byen, der byder på spændende oplevelser for alle. De mindste medlemmer af familien vil elske en tur i Aabenraa Svømme Og Idrætscenter, hvor der er lagt op til mange timers sjov i vandlandet. Naturlegepladsen i Hjelm Skov er også et godt sted at tage hen med børnene, som kan lege på legepladsen efter skovturen. De mere eventyrlystne kan se skoven fra trætoppene i HighPark Sønderjylland. Mærk suset i maven og vinden i håret på svævebanen i 20 meters højde.

Shopperne kan også roligt se frem til deres hotelophold i Aabenraa. Gågadens butikker bugner af fristende tilbud, og der er gode muligheder for at få noget godt at spise på en hyggelig café i byen. Flere gange i løbet af året afholdes der forskellige arrangementer i Aabenraa, som for eksempel Open By Night, hvor butikkerne holder længe åben.

Efter en god shoppetur i Aabenraa kan du stille poserne fra dig på hotellet og tage på byvandring med guide. Her kan du få indblik i Aabenraas historie, og så er en god gåtur med rejsefællerne jo altid en sund og hyggelig måde at se et nyt sted på. Når mørket sænker sig over den hyggelige by, hører du måske vægterens vers give genlyd i de gamle gader. Du må ikke gå glip at en rundtur i byen med vægteren fra vægterpladsen. Det er en stor oplevelse for hele familien.

Seværdigheder og noget godt at spise i Aabenraa

Når du tager en overnatning i Aabenraa, er der mulighed for masser af spændende museumsbesøg. Tag på Kulturhistorie Aabenraa, og hør om søfartshistorie, pirater og forlis. Du kan også se skibsmodeller og imponerende galionsfigurer her. De kunstinteresserede kan se sønderjysk kunst på Kunstmuseet Brundlund Slot, der rummer mere end 1.000 værker, og skulle du blive småsulten undervejs, kan du slå dig ned i caféen og hygge dig med en kop kaffe og et stykke kage på museet.

Hvis du elsker god mad i hyggelige lokaler, kan du roligt bestille et hotelophold i Aabenraa. Uanset om du vil prøve et traditionelt sønderjysk kaffebord, en lækker middag på en restaurant eller gode danske retter på en hyggelig kro, kan du godt glæde dig til dit møde med Aabenraa, hvor der er dækket op til hygge og spændende gastronomi på byens spisesteder.

Hotelbooking: Aabenraa

Søg efter dit perfekte hotel i Aabenraa. Find et billigt hotel i Aabenraa nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Aabenraa, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Aabenraa på dine foretrukne datoer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Aabenraa?
Hotel Europa er et yndet overnatningssted blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 4 stjerner tilbyder 2 restauranter og gratis Wi-Fi. Andre favoritter baseret på anmeldelser inkluderer Fjordlyst Hotel Garni og Sølyst Kro.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Aabenraa?
Ja, størstedelen af værelserne er refunderbare, hvis du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden planlagt ankomst. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og modtage en refusion inden for 24 timer før din reservation. Tilføj dine datoer, klik på “Søg”, og anvend filteret “gratis afbestilling” for at se de mest populære tilbud i Aabenraa.
Hvad er det bedste hotel for familier i Aabenraa?
Bjerndrup Apartments er en lejlighed med køkken på værelserne og gratis parkering, og overnatningsstedet er populært blandt familier. Seværdigheder i området som Dyrehaven Ved Haderslev og Danfoss Universe byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige hotel i Aabenraa?
Christies Sdr. Hostrup Kro er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi til dyrenes ejere. Hotel Europa er en anden god mulighed, når du rejser med dit kæledyr.
Hvordan er det at overnatte i Aabenraa?
Aabenraa har masser at byde på, heriblandt sine monumenter, sine golfbaner og sine museer. Med sine restauranter er denne by en populær rejsedestination. I Aabenraa finder du 203 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad kan jeg opleve i Aabenraa?
Brundlund Slot, Aabenraa Museum og Skarrev er nogle af de mest populære seværdigheder i byen. Her i området finder du også Gråsten Slot og Dyrehaven Ved Haderslev.
Hvordan kommer jeg rundt i Aabenraa?
Hvis du vil se mere af området, så tag et af togene fra Kliplev Station. Aabenraa har måske ikke mange muligheder inden for offentlig transport, men du kan overveje at leje en udlejningsbil for at komme rundt i området.
Hvordan er vejret i Aabenraa?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 19°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på -1°C. I Aabenraa regner det i gennemsnit 866.30 mm om året.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Aabenraa

Flere valgmuligheder