Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

GråstenDanmark

Kom på fornemt besøg i det kongelige Gråsten Slot, sæt tænderne i et vaskeægte sønderjysk kaffebord, og nyd de fine badestrande og den smukke natur på Als.

Gråsten er en hyggelig by i Sønderjylland, som ligger ud til et smukt sø- og havneområde. Tag på kongeligt visit ved Gråstens største turistattraktion, Gråsten Slot. Slottet har haft stor historisk betydning og bruges den dag i dag af kongefamilien som officiel sommerresidens. Besøg også Sønderborg Slot, der i fantastiske rammer fortæller Sønderjylland og Slesvigs historie fra middelalderen og frem til nu.

Rejs til Gråsten, og oplev en hyggelig bymidte omgivet af smuk natur. Snup en tur på cykel, gåben eller med hestevogn gennem Gråstenskovene, eller stik til søs på Flensborg Fjord. Bred badehåndklædet ud ved den børnevenlige Alnor Strandpark, eller besøg de dejlige strande på øen Als.

Sønderjyllands historie er et spændende og vigtigt stykke danmarkshistorie, som blandt andet har inspireret Ole Bornedals store TV-drama, 1864. Vil du vide mere om den konfliktfyldte grænseregion, kan du besøge Dybbøl Mølle og Historiecenter Dybbøl Banke, der på levende vis formidler viden om et af danmarkshistoriens vigtigste slag.

En rejse til Gråsten er dog mere end blot en fantastisk historietime. Stil sulten ved et berømt sønderjysk kaffebord, kig på stjerner i ORION Planetarium, kom til KC Regatta, og se på flotte sejlskibe sidst i august, eller besøg Papirmuseets By i Gråsten, som er en 800 m2 stor indendørs miniby. Hvis du rejser til Gråsten med børn, så besøg det sjove videnscenter Danfoss Universe på Als, eller slip vandhundene løs i det store Marina Fiskenæs Vandland. Her er også et lækkert boblebad med havudsigt og udendørs spa til de voksne. Trænger du til et strejf af byferie under ferien i Gråsten, så tag et smut over grænsen til det charmerende Flensborg.

Bemærk, at børn får masser af rabatter med et Be Happy Pass. Et andet tip gælder Historiecenter Dybbøl Banke, der i vinterweekenderne byder indenfor til en ekstra livagtig vinterfortælling om krigen i 1864.

Tag på ferie i Gråsten, og få masser af hav, historie og spændende aktiviteter for hele familien. Her er oplevelser på alle tider af året, og der sker hele tiden noget nyt.

Mest populære hoteller i Gråsten

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Det Gamle Rådhus
Det Gamle Rådhus
3.5 out of 5
Torvet 8, Gråsten
DKK 595
pr. nat
1. apr. – 2. apr.

Dette hotel ligger i Gråsten, kun 0,6 km fra Gråsten Slot samt mindre end 5 km fra Adsbøl Kirke og Egernsund Kirke. Derudover ligger Rinkenæs Kirke og Alsion ...

4.3/5Excellent! (189 anmeldelser)

"Hyggeligt hotel. Dejligt værelse. Venligt personale. Kedelig morgenmad."…"

Anmeldelse fra 30. okt. 2019

Det Gamle Rådhus
Det Gamle Apotek B&B
Det Gamle Apotek B&B
2.5 out of 5
Slotsbakken 8, Gråsten
DKK 478
pr. nat
1. apr. – 2. apr.

Dette Bed & Breakfast ligger i det historiske kvarter, kun 2 km fra Gråsten Slot og Adsbøl Kirke. Derudover ligger Flensburg Fjord og Egernsund Kirke ca. 5 km ...

4.1/5Very Good! (251 anmeldelser)

"Jeg kan godt lige dette hotel. Og jeg kan ikke bare lige mange edderkopper. Men den er ok."…"

Anmeldelse fra 10. dec. 2019

Det Gamle Apotek B&B
Danhostel Flensborg Fjord
Danhostel Flensborg Fjord
4 out of 5
Sejrsvej 100, Gråsten
DKK 522
pr. nat
1. apr. – 2. apr.

Dette hostel ligger i Gråsten, kun 5 minutters gang fra Flensburg Fjord og Benniksgaard Golf Course. Derudover ligger Rinkenæs Kirke og Egernsund Kirke ca. 5 ...

4.1/5Very Good! (41 anmeldelser)
Dejligt sted

"Dejligt stille og roligt her."…"

Anmeldelse fra 9. sep. 2019

Danhostel Flensborg Fjord

Seværdigheder i Gråsten

Fynshav Havn
Billede af Fynshav Havn

Fynshav Havn

4/5(27 anmeldelser)

Nyd havområdet i Augustenborg med et besøg til Fynshav Havn. Området er vellidt for sine parker og sine monumenter, som alt sammen er noget, du kan opleve.

Lyksborg Slot
Billede af Lyksborg Slot

Lyksborg Slot

4/5(16 anmeldelser)

Lær mere om historien i Lyksborg, hvis du kigger forbi Lyksborg Slot. Området er vellidt for sin havn, hvis omgivelser giver god anledning til gåture.

Gråsten – anmeldelser

4.3

Populær destination

5 - Fremragende
2
5 - Fremragende 28.571428571428573%
4 - God
5
4 - God 71.42857142857143%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

10. dec. 2019

Vi anbefale dette hotel. Derfor har vi forlængelse for dette hotel for 1 dag mere.