Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hoteller i Tønder

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Tønder

Mersted Feriehus
2.5 out of 5
Merstedvej 1, Tønder, Sønderjylland
Hent priser
5.99 km fra centrum
4.5/5Wonderful! (11 anmeldelser)
Mersted feriehuse 5 stjerner

"Dejligt centralt sted for grænse til Tyskland og spændende omgivelser"…"

Anmeldelse fra 1. aug. 2018

Mersted Feriehus
Danhostel Tønder
4 out of 5
Sønderport 4, Tønder, Jutland
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 525 pr. nat
0.62 km fra centrum
3.5/5Good! (22 anmeldelser)
Hyggeligt sted

"Rigtig hyggelig sted, pænt og rent, og dejlig stort værelse. Perfekt med gratis adgang til svømmehal, super sted til familieferie."…"

Anmeldelse fra 17. jul. 2019

Danhostel Tønder
Møgeltønder Camping & Cottages
3 out of 5
Sønderstrengvej 2, Tønder, TØNDER
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 425 pr. nat
4.42 km fra centrum
4.2/5Very Good! (18 anmeldelser)

"Pæne og rene hytter, opvarmet udendørs swimmingpool, selvfølgelig er hytterne små til 4 fire personer men det kom ikke som en overraskelse og hvis man skal ud og se noget betyder det jo ingenting"…"

Anmeldelse fra 13. aug. 2019

Møgeltønder Camping & Cottages
3 Værelses Overnatning i Tønder
Frigrunden 8, Tønder, Syddanmark
Hent priser
0.06 km fra centrum
3 Værelses Overnatning i Tønder
2 Værelses Indkvartering i Tønder
S??nderbyvej 4 st th, Tønder, Syddanmark
Hent priser
4.22 km fra centrum
2 Værelses Indkvartering i Tønder
Charmerende Bondegård 110 kvm
norrefoldvai 2, Tønder, Syddanmark
Hent priser
4.58 km fra centrum
Charmerende Bondegård 110 kvm
VÆRELSE 4, STENGAARD VÆRELSER, Leosalle 15, 6270 Tønder, Danmark
15 Leos Alle, VÆRELSE nr. 4, Tønder, Syddanmark
Hent priser
0.66 km fra centrum
3/5 (3 anmeldelser)

"Manglende rengøring og der var dårlig lugt i huset, men værten var meget venlig og imødekommende."…"

Anmeldelse fra 31. jul. 2019

VÆRELSE 4, STENGAARD VÆRELSER, Leosalle 15, 6270 Tønder, Danmark
Struckshus
3 out of 5
Strucks Alle 63, Tønder, Jutland
Prisen er DKK 525 pr. nat
0.71 km fra centrum
4.6/5Exceptional! (8 anmeldelser)

"Schönes Altbauambiente, nette Vermieterin, gute Lage"…"

Anmeldelse fra 11. sep. 2019

Struckshus
Hostrups Hotel
3.5 out of 5
Søndergade 30, Tønder, Jutland
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 748 pr. nat
0.29 km fra centrum
4.5/5Wonderful! (119 anmeldelser)
Dejligt sted.

"Dejligt hotel. Flot istandsat. Centralt beliggende. Fantastisk mad i restauranten. Sød og venlig betjening. Dejlig morgenmad. Der mangler dog bøjler og opbevaringsplads på værelset. (vær. 33)"…"

Anmeldelse fra 1. mar. 2020

Hostrups Hotel
Hotel Tønderhus
3 out of 5
Jomfrustien 1, Tønder
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 998 pr. nat
0.02 km fra centrum
4.2/5Very Good! (182 anmeldelser)
Fint ophold god og rigelig mad

"Meget handicapvenligt. Både værelse og personale"…"

Anmeldelse fra 7. dec. 2019

Hotel Tønderhus
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Tønder
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Tønder

Hotel i Tønder: Tønder er en skøn by i Sydvestjylland lige nord for den dansk-tyske grænse. Her kan du opleve flere historiske seværdigheder, den sønderjyske kultur og naturskønne omgivelser. Tønder er Danmarks ældste købstad, og her er du sikret oplevelser for hele familien. Udbuddet af hoteller er begrænset, så book din overnatning i god tid. Book et værelse på et hotel eller et Bed & Breakfast i Tønder, og oplev byens fantastiske, unikke danske kultur.

Kultur og underholdning

Med et ophold i Tønder vil du ikke mangle oplevelser og underholdning. Årets største begivenhed er Tønder Festivalen, en årlig hyldest til folkemusikken. Festivalen begyndte i 1974 og finder sted i august måned. Den anses for at være en af de vigtigste festivaler i Nordeuropa for folk-, blues- og rootsmusik.

Området omkring Tønder er desuden stedet, hvor to af de mest berømte danske nationalsymboler blev fundet. Guldhornene blev fundet på en mark i nærheden i 1639 og 1734. Lægger du turen forbi Schackenborg Slot, vil du kunne lære mere om Guldhornenes historie.

Besøg desuden Kulturhistorie Tønder, det tidligere Tønder Museum, hvor du blandt andet kan lære mere om de særlige tønderkniplinger, som byen er kendt for. Hvis du vil opleve én af Danmarks mest specielle kirker, bør du besøge Tønder Kristkirke. Kirken er fra 1592 og indeholder meget af det gamle inventar fra 1500 til 1700-tallet.

Overnat i nærheden af den skønne vestjyske natur

Tønder er smukt beliggende med det vestjyske marsklandskab mod vest. Her kan du om foråret og efteråret se et helt særligt naturfænomen, Sort Sol, hvor flere tusinde stære samles og letter i flok. Find et overnatningssted i selve Tønder, eller alternativt kan du for at være endnu tættere på naturen finde et Bed & Breakfast eller et kroophold uden for byen.

I Tønder er du ikke langt fra Nationalpark Vadehavet, der dækker 1466 km2 over flere kommuner, og som er et af verdens mest værdifulde tidevandsområder. Her kan du opleve mange fuglearter, fisk og ikke mindst den spættede sæl, mens du kommer tæt på den dejlige, danske natur.

Når du vender tilbage til dit hotel efter at have tilbragt dagen i den friske luft, kan du hygge dig med et traditionelt sønderjysk kaffebord, der ifølge traditionen skal indeholde 14 forskellige slags kager, 7 bløde kager og 7 hårde kager. Velbekomme!

Hotelbooking: Tønder

Søg efter dit perfekte hotel i Tønder. Find et billigt hotel i Tønder nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Tønder, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Tønder på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også leje af bil i Tønder. Du kan spare penge, når du booker bil og hotel samtidigt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er det bedste sted at overnatte i Tønder?
Hostrups Hotel er et yndet overnatningssted blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 3,5 stjerner tilbyder gratis morgenmad og en restaurant. Motel Apartments Tønder er et andet populært valg til din rejse baseret på anmeldelser fra rejsende.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Tønder?
Ja, størstedelen af reservationerne er refunderbare, så længe du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden planlagt indtjekning. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og få en refusion inden for 24 timer før din reservation. Tilføj dine datoer, klik på “Søg”, og brug filteret “gratis afbestilling” for at se de mest populære tilbud i Tønder.
Hvilket overnatningssted er bedst til en familietur i Tønder?
Mersted Feriehus er en landejendom med gratis parkering og vaskeri, og overnatningsstedet er populært blandt familier. Andre gode muligheder til en rejse med hele familien omfatter Motel Apartments Tønder og Hotel Tønderhus. Børn i alle aldre vil synes godt om at besøge Tonder Marsken.
Hvilket kæledyrsvenlige overnatningssted er bedst i Tønder?
Schackenborg Slotskro er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder også en restaurant og en bar/lounge til dyrenes ejere. Mersted Feriehus er en anden god valgmulighed, når kæledyret skal med på ferien.
Hvilket overnatningssted er bedst til en golfferie i Tønder?
Schackenborg Slotskro er et hotel med 3 stjerner, der tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi, og overnatningsstedet er populært blandt golfspillere.
Hvor er det bedste sted at overnatte i Tønder til at blive klogere på lokalhistorien?
Schackenborg Slotskro er et hotel med 3 stjerner, der egner sig godt til historieinteresserede, og det populære overnatningssted har desuden en restaurant og gratis Wi-Fi. Blandt de populære seværdigheder finder du også Schackenborg Slot, Møgeltønder Kirke og Det Gamle Apotek.
Hvordan er det at overnatte i Tønder?
Tønder har masser at byde på, heriblandt sine monumenter, sin kunst og sine golfbaner. Med sine festivaler, sine parker og sine museer er denne by en populær destination blandt rejsende. I Tønder finder du 14 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvilke steder skal jeg besøge i Tønder?
Byen er kendt for seværdigheder som Schackenborg Slot, Møgeltønder Kirke og Det Gamle Apotek. Nationalpark Vadehavet og Tønder Museum er to andre seværdigheder, du kan besøge.
Hvordan kommer jeg rundt i Tønder?
Hvis du vil udforske det omkringliggende område, så hop på et tog fra Tønder Station eller Tønder Nord Station. Tønder har måske ikke mange muligheder inden for offentlig transport, men du kan overveje at leje en udlejningsbil for at komme rundt i området.
Hvordan er vejret i Tønder?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens februar og januar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 2°C. I Tønder regner det i gennemsnit 940 mm om året.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Tønder

Flere valgmuligheder