Sønderjylland

Hoteller i Sønderjylland

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Sønderjylland

Hotel Ballumhus
3 out of 5
Byvej 66, Bredebro
DKK 699
pr. nat
24. nov. – 25. nov.
3.8/5Godt! (244 anmeldelser)

"Beliggenheden, idet man både kunne se marker og lidt af Vadehavet. Ro og en smuk natur."…"

Anmeldelse fra 27. aug. 2019

Hotel Ballumhus
Kollund Rooms
2.5 out of 5
Fjordvejen 39, Krusaa
DKK 490
pr. nat
22. nov. – 23. nov.
4.4/5Fantastisk! (96 anmeldelser)
Hyggeligt og helt i orden

"Vi ankom og kom ind efter detaljeret beskrivelse. Stedet er pænt rent og rigtig hyggelig. Vi fik et værelse med 2 enkeltsenge - efter eget valg, med TV og med eget bad. Der er et fælles køkken med alt man har brug for. Det har været en rigtig dejlig oplevelse"…"

Anmeldelse fra 30. jul. 2019

Kollund Rooms
Det Gamle Apotek B&B
2.5 out of 5
Slotsbakken 8, Gråsten
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 478
pr. nat
21. nov. – 22. nov.
4.1/5Meget godt! (242 anmeldelser)

",,,bad på gangen et meget stort minus ellers alt OK"…"

Anmeldelse fra 23. aug. 2019

Det Gamle Apotek B&B
Hotel Frøslev Kro
3 out of 5
Vestergade 3, Froslev, Padborg
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 850
pr. nat
25. nov. – 26. nov.
3.7/5Godt! (91 anmeldelser)
Koselig opphold på Frøslev kro

"Kjempe god service. Frokosten var noe enkel. Beliggenheten nydelig og rolig. Sengene var veldig komfortable. Det luktet noe surt på rommet. Tenker det er grunnet heldekningsteppe. Ellers anbefales varmt"…"

Anmeldelse fra 19. jul. 2019

Hotel Frøslev Kro
Fjordlyst Hotel Garni
2.5 out of 5
sønderskovvej 100, Aabenraa
DKK 620
pr. nat
21. nov. – 22. nov.
4/5Meget godt! (77 anmeldelser)

"Alt var i orden Personalet var søde Fik opgraderet værelse med uden bad til værels med bad"…"

Anmeldelse fra 21. aug. 2019

Fjordlyst Hotel Garni
Det Gamle Rådhus
3.5 out of 5
Torvet 8, Gråsten
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 366
pr. nat
26. nov. – 27. nov.
4.2/5Fremragende! (158 anmeldelser)

"Hyggeligt hotel. Dejligt værelse. Venligt personale. Kedelig morgenmad."…"

Anmeldelse fra 30. okt. 2019

Det Gamle Rådhus
Enjoy Resorts Rømø
4 out of 5
Vestergade 31, Havneby, Rømø
DKK 2.562
pr. nat
21. nov. – 22. nov.
4.4/5Fantastisk! (152 anmeldelser)

"Dejligt ophold"…"

Anmeldelse fra 20. jul. 2019

Enjoy Resorts Rømø
Hotel 6400
3 out of 5
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 820
pr. nat
21. nov. – 22. nov.
4.2/5Meget godt! (336 anmeldelser)

"Det var nemt at finde, med det kneb med pakeringspladser"…"

Anmeldelse fra 9. sep. 2019

Hotel 6400
Steigenberger Alsik - Hotel & Spa
4 out of 5
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.235
pr. nat
17. dec. – 18. dec.
4.5/5Fantastisk! (84 anmeldelser)
Fantastisk dejligt hotel og spa

"Fantastisk dejligt ophold i forbindelse med bryllupsdag. Lækkert nyt hotel med et fantastisk spa område. Når deres gourmet restaurant åbner til efteråret byder Alsik på et fuldendt spa og gourmet ophold."…"

Anmeldelse fra 19. aug. 2019

Steigenberger Alsik - Hotel & Spa
Enjoy Resorts Marina Fiskenæs
4 out of 5
Fiskenæsvej 2, Gråsten
DKK 2.206
pr. nat
21. nov. – 22. nov.
4/5Meget godt! (71 anmeldelser)
Super

"Altid den største fornøjelse"…"

Anmeldelse fra 14. feb. 2019

Enjoy Resorts Marina Fiskenæs
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Sønderjylland
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Sønderjylland

Hotel i Sønderjylland: Sønderjylland og Sydjylland byder på et hav af oplevelser for hele familien. Her kan du få genopfrisket et vigtigt stykke af Danmarkshistorien på områdets mange museer, opleve egnens smukke natur på tæt hold og smage de lokale specialiteter. Hvad enten du er på udkig efter et luksushotel med havudsigt, et billigt hotel, et børnevenligt hotel eller et forretningshotel, kan du være sikker på at finde et hotelophold, der passer til dig.

Overnat i nærheden af Danmarkshistorien

En ferie i Sønderjylland og Sydjylland er som en rejse gennem Danmarkshistorien. Start din rejse ved Jellingstenene, også kaldet ”Danmarks dåbsattest”, som er to runesten, der markerer overgangen fra den hedenske vikingetid til den kristne middelalder i Skandinavien. Læg desuden vejen forbi byens to kæmpegravhøje, der er blandt de største i Danmark. Her mener man, at Gorm den Gamle og hans hustru Thyra Danebod har ligget begravet.

Fra Jelling kan du fortsætte din rejse gennem Danmarkshistorien i Danmarks ældste by, Ribe. Med sine velbevarede huse og klostre er Ribe en middelalderby, som fortæller en spændende historie i sig selv. Besøgende kan desuden få et indblik i, hvordan Danmark tog sig ud under vikingetiden på de to museer Ribes Vikinger og Ribes Vikingecenter.

På Historiecenter Dybbøl Banke lidt uden for Sønderborg kan du blive klogere på slaget ved Dybbøl mellem Danmark og Tyskland i 1864, hvor Danmark måtte give afkald på Sydslesvig. Inde i selve Sønderborg kan du på Sønderborg Slot lære om Sønderjyllands historie helt tilbage fra middelalderen, mens byen samtidig byder på en hyggelig havnefront med restauranter og caféer.

Fortsæt herefter til Padborg tæt på grænsen, hvor du finder endnu et vigtigt stykke af Danmarkshistorien. Her ligger Frøslevlejren nemlig, som er en af Europas bedst bevarede tyske fangelejre fra 2. verdenskrig. Efter krigen blev lejren genbrugt som straffelejr for landssvigere, så Frøslevlejrens Museum giver både et indblik i livet i fangelejren fra 1944-1945 og viden om de såkaldte landssvigere.

Længere vest på finder du Tønder, Danmarks ældste købstad, der er kendt for sine særlige karnaphuse i Uldgade. Læg desuden vejen forbi den smukke lille by, Møgeltønder, hvor Prins Joachim bor på Schackenborg Slot sammen med sin familie. Er du interesseret i historie, kan du med fordel tjekke ind på et af de mange hoteller i nærheden af nogle af de ovenfor nævnte historiske seværdigheder.

Hotelophold i nærheden af fantastiske oplevelser for hele familien

Foruden historiske seværdigheder gemmer den sydlige del af Danmark også på fantastisk natur. Gå ikke glip af Nationalpark Vadehavet, hvor du blandt andet kan opleve naturfænomenet, Sort Sol, hvor tusindvis af stære dækker himlen i kreative formationer. Nationalpark Vadehavet dækker desuden vadehavsøerne Fanø, Rømø og Mandø, hvor besøgende kan få et indblik i det fredfyldte øliv. Slå to fluer med ét smæk, og book dit hotelværelse i Nationalpark Vadehavet.

Sønderjylland er også stedet, hvor du kan opleve de traditionsrige ringriderfester, som også betegnes som folkefester. Den særlige atmosfære og stemning, som florerer til disse fester, er hele oplevelsen værd. Har du børnene med på ferie, kan du med fordel gøre holdt i enten Legoland eller Givskud Zoo for at give de kære små en uforglemmelig oplevelse.

Lokale smagsoplevelser

Ingen tur til Sønderjylland uden at smage de lokale delikatesser. Egnen er især kendt for sine solæg og kålpølser, men det sydlige Danmark har også lækkerier til den søde tand. Her kan du nemlig smage de berømte honningkager fra Christiansfeld. Hvis det ikke er nok med honningkagerne, kan du gå all in med et sønderjysk kaffebord, som består af op til 20 forskellige kagevarianter. Efter at have smagt så mange kager, kan det være en fordel at bo på et overnatningssted i nærheden, så du nærmest kan trille hjem. Velbekomme.

Hotelbooking: Sønderjylland

Søg efter dit perfekte hotel i Sønderjylland. Find et billigt hotel i Sønderjylland nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Sønderjylland, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Sønderjylland på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Sønderjylland. Book en af vores pakkerejser til Sønderjylland: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Sønderjylland