Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Hoteller i Sønderjylland

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Sønderjylland

Louiselund Bed & Breakfast
3 out of 5
Lundingvej 55, Haderslev
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 795
pr. nat
10. apr. – 11. apr.
55.33 km fra centrum
4.2/5Very Good! (20 anmeldelser)

"Super hyggeligt og fantastisk service"…"

Anmeldelse fra 11. okt. 2019

Louiselund Bed & Breakfast
Benniksgaard Bed & Breakfast
2 out of 5
Sejrsvej 112, Rinkens, Gråsten
Hent priser
43.77 km fra centrum
4.1/5Very Good! (136 anmeldelser)
B & B på Benniksgård.

"Vi boede på b&b. Fint og rent. Morgenbuffeten er super lækker. Benægt personale. Meget smuk beliggenhed."…"

Anmeldelse fra 16. dec. 2019

Benniksgaard Bed & Breakfast
Det Gamle Apotek B&B
2.5 out of 5
Slotsbakken 8, Gråsten
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 478
pr. nat
19. apr. – 20. apr.
46.69 km fra centrum
4.1/5Very Good! (251 anmeldelser)

"Jeg kan godt lige dette hotel. Og jeg kan ikke bare lige mange edderkopper. Men den er ok."…"

Anmeldelse fra 10. dec. 2019

Det Gamle Apotek B&B
Hotel Kommandørgården
3.5 out of 5
Havnebyvej 201, Rømø
DKK 995
pr. nat
10. apr. – 11. apr.
27.77 km fra centrum
2.9/5 (140 anmeldelser)

"Sengelinned var ikke med i værelsesprisen. Maden var ok men heller ikke bedre."…"

Anmeldelse fra 6. jan. 2020

Hotel Kommandørgården
Det Gamle Rådhus
3.5 out of 5
Torvet 8, Gråsten
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 595
pr. nat
10. apr. – 11. apr.
46.46 km fra centrum
4.3/5Excellent! (191 anmeldelser)

"Hyggeligt hotel. Dejligt værelse. Venligt personale. Kedelig morgenmad."…"

Anmeldelse fra 30. okt. 2019

Det Gamle Rådhus
Hotel 6400
3 out of 5
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 749
pr. nat
20. apr. – 21. apr.
60.55 km fra centrum
4.2/5Very Good! (368 anmeldelser)

"god service, flinke ansatte. ingen problemer kunne ønske en hylde på badeværelse til toilettasker"…"

Anmeldelse fra 26. dec. 2019

Hotel 6400
Hostrups Hotel
3.5 out of 5
Søndergade 30, Tønder, Jutland
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 795
pr. nat
10. apr. – 11. apr.
0.38 km fra centrum
4.6/5Wonderful! (105 anmeldelser)
Dejligt sted

"Rigtig hyggeligt"…"

Anmeldelse fra 2. jan. 2020

Hostrups Hotel
Steigenberger Alsik - Hotel & Spa
DKK 1.420
pr. nat
3. maj – 4. maj
58.57 km fra centrum
4.6/5Exceptional! (223 anmeldelser)

"Manglede opredning og IPad virkede ikke, ej heller efter vi havde sagt det i receptionen, så tog 1/2 t at checke bilen ind. Man skal ikke betale i p- huset, hvilket vi allerede havde gjort. Menu og priser i restaurant Alsik restaurant var pludselig ændret væsentligt. Skønt værelse med udsigt. Søde ..."…"

Anmeldelse fra 13. feb. 2020

Steigenberger Alsik - Hotel & Spa
Slukefter Kro
3.5 out of 5
Tøndervej 16, Vedsted, Vojens
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 850
pr. nat
19. apr. – 20. apr.
42.82 km fra centrum
3.6/5Good! (26 anmeldelser)

"Gode og sjove tjernere Rene værelser og god beliggenhed. Rigtig meget plads til at hygge sig på"…"

Anmeldelse fra 12. jul. 2019

Slukefter Kro
 Hotel Sønderborg Strand
DKK 1.198
pr. nat
21. apr. – 22. apr.
58.85 km fra centrum
4/5Very Good! (492 anmeldelser)

"Det var et lækkert sted, med god service og skøn belligenhed"…"

Anmeldelse fra 17. feb. 2020

Hotel Sønderborg Strand
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Sønderjylland
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Sønderjylland

Hotel i Sønderjylland: Sønderjylland og Sydjylland byder på et hav af oplevelser for hele familien. Her kan du få genopfrisket et vigtigt stykke af Danmarkshistorien på områdets mange museer, opleve egnens smukke natur på tæt hold og smage de lokale specialiteter. Hvad enten du er på udkig efter et luksushotel med havudsigt, et billigt hotel, et børnevenligt hotel eller et forretningshotel, kan du være sikker på at finde et hotelophold, der passer til dig.

Overnat i nærheden af Danmarkshistorien

En ferie i Sønderjylland og Sydjylland er som en rejse gennem Danmarkshistorien. Start din rejse ved Jellingstenene, også kaldet ”Danmarks dåbsattest”, som er to runesten, der markerer overgangen fra den hedenske vikingetid til den kristne middelalder i Skandinavien. Læg desuden vejen forbi byens to kæmpegravhøje, der er blandt de største i Danmark. Her mener man, at Gorm den Gamle og hans hustru Thyra Danebod har ligget begravet.

Fra Jelling kan du fortsætte din rejse gennem Danmarkshistorien i Danmarks ældste by, Ribe. Med sine velbevarede huse og klostre er Ribe en middelalderby, som fortæller en spændende historie i sig selv. Besøgende kan desuden få et indblik i, hvordan Danmark tog sig ud under vikingetiden på de to museer Ribes Vikinger og Ribes Vikingecenter.

På Historiecenter Dybbøl Banke lidt uden for Sønderborg kan du blive klogere på slaget ved Dybbøl mellem Danmark og Tyskland i 1864, hvor Danmark måtte give afkald på Sydslesvig. Inde i selve Sønderborg kan du på Sønderborg Slot lære om Sønderjyllands historie helt tilbage fra middelalderen, mens byen samtidig byder på en hyggelig havnefront med restauranter og caféer.

Fortsæt herefter til Padborg tæt på grænsen, hvor du finder endnu et vigtigt stykke af Danmarkshistorien. Her ligger Frøslevlejren nemlig, som er en af Europas bedst bevarede tyske fangelejre fra 2. verdenskrig. Efter krigen blev lejren genbrugt som straffelejr for landssvigere, så Frøslevlejrens Museum giver både et indblik i livet i fangelejren fra 1944-1945 og viden om de såkaldte landssvigere.

Længere vest på finder du Tønder, Danmarks ældste købstad, der er kendt for sine særlige karnaphuse i Uldgade. Læg desuden vejen forbi den smukke lille by, Møgeltønder, hvor Prins Joachim bor på Schackenborg Slot sammen med sin familie. Er du interesseret i historie, kan du med fordel tjekke ind på et af de mange hoteller i nærheden af nogle af de ovenfor nævnte historiske seværdigheder.

Hotelophold i nærheden af fantastiske oplevelser for hele familien

Foruden historiske seværdigheder gemmer den sydlige del af Danmark også på fantastisk natur. Gå ikke glip af Nationalpark Vadehavet, hvor du blandt andet kan opleve naturfænomenet, Sort Sol, hvor tusindvis af stære dækker himlen i kreative formationer. Nationalpark Vadehavet dækker desuden vadehavsøerne Fanø, Rømø og Mandø, hvor besøgende kan få et indblik i det fredfyldte øliv. Slå to fluer med ét smæk, og book dit hotelværelse i Nationalpark Vadehavet.

Sønderjylland er også stedet, hvor du kan opleve de traditionsrige ringriderfester, som også betegnes som folkefester. Den særlige atmosfære og stemning, som florerer til disse fester, er hele oplevelsen værd. Har du børnene med på ferie, kan du med fordel gøre holdt i enten Legoland eller Givskud Zoo for at give de kære små en uforglemmelig oplevelse.

Lokale smagsoplevelser

Ingen tur til Sønderjylland uden at smage de lokale delikatesser. Egnen er især kendt for sine solæg og kålpølser, men det sydlige Danmark har også lækkerier til den søde tand. Her kan du nemlig smage de berømte honningkager fra Christiansfeld. Hvis det ikke er nok med honningkagerne, kan du gå all in med et sønderjysk kaffebord, som består af op til 20 forskellige kagevarianter. Efter at have smagt så mange kager, kan det være en fordel at bo på et overnatningssted i nærheden, så du nærmest kan trille hjem. Velbekomme.

Hotelbooking: Sønderjylland

Søg efter dit perfekte hotel i Sønderjylland. Find et billigt hotel i Sønderjylland nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Sønderjylland, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Sønderjylland på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Sønderjylland. Book en af vores pakkerejser til Sønderjylland: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er det bedste sted at overnatte i Sønderjylland?
Hotel Bella Italia er et yndet overnatningssted blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 3,5 stjerner tilbyder gratis morgenmad og en restaurant. Andre populære muligheder baseret på anmeldelser fra rejsende inkluderer Hostrups Hotel og Enjoy Resorts Rømø.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Sønderjylland?
Ja, de fleste af værelserne er refunderbare, hvis du afbestiller inden overnatningsstedets afbestillingsfrist. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden planlagt indtjekning. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og modtage en refusion inden for 24 timer før din reservation. Indtast dine datoer, klik på “Søg”, og anvend filteret “gratis afbestilling” for at få de bedste muligheder i Sønderjylland.
Hvilket overnatningssted er bedst for familier i Sønderjylland?
Hotel Sønderborg Strand er et hotel med 4 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder en indendørs pool og en restaurant. Andre muligheder til en ferie med ungerne omfatter Det Gamle Apotek B&B og Det Gamle Rådhus. Seværdigheder som Danfoss Universe og Dyrehaven Ved Haderslev byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvilket overnatningssted er bedst til en kæresteferie i Sønderjylland?
Vitalhotel Alter Meierhof er et hotel med 5 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder roomservice døgnet rundt og badekåber. En anden god mulighed til et ophold med amoriner i luften er Enjoy Resorts Rømø.
Hvilket kæledyrsvenlige overnatningssted er bedst i Sønderjylland?
Benniksgaard Bed & Breakfast er et Bed & Breakfast, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder gratis aviser i lobbyen og gratis Wi-Fi til dyrenes ejere. Andre gode valgmuligheder til en ferie med dit kæledyr omfatter Gram Slotskro og Christies Sdr. Hostrup Kro.
Hvilket overnatningssted er det bedste til et ophold nær stranden i Sønderjylland?
Hotel Bella Italia er et hotel med 3,5 stjerner ved stranden, og det populære overnatningssted tilbyder gratis morgenmadsbuffet og gratis Wi-Fi. Ostsee-Strandhaus-Holnis er en anden god valgmulighed til et ophold nær stranden. Tag til Lakolk Strand eller Kelstrup Strand, hvor du kan hoppe direkte i vandet.
Hvilket luksuriøse hotel er bedst i Sønderjylland?
Vitalhotel Alter Meierhof er et hotel med 5 stjerner, der tilbyder 3 restauranter og en spa med fuld service, og overnatningsstedet er populært blandt rejsende, der søger et elegant sted at overnatte. En anden eksklusiv valgmulighed til din rejse er Strandhotel Glücksburg.
Hvad er det bedste boutique-overnatningssted i Sønderjylland?
Benniksgaard Hotel er et hotel med 4 stjerner, som hitter blandt Expedias rejsende, der leder efter et elegant overnatningssted. Der tilbydes en restaurant og en bar/lounge.
Hvilket hotel er bedst til en golfferie i Sønderjylland?
Benniksgaard Bed & Breakfast er et Bed & Breakfast der har en drivingrange og tilbyder gratis Wi-Fi. Der er flere gode muligheder, hvis du gerne vil overnatte nær en golfbane, blandt andet Det Gamle Apotek B&B og Hotel Frøslev Kro. Besøg Haderslev Golfklub, Nordborg Golfklub eller Sønderjyllands Golfklub, hvis du vil ud at træne dit golfslag.
Hvordan er det at overnatte i Sønderjylland?
Sønderjylland har masser at byde på, heriblandt sine monumenter, sin kunst og sine safarier. Med sine strande og sine golfbaner er denne by en populær rejsedestination. I Sønderjylland finder du 2830 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad skal jeg se i Sønderjylland?
Besøg kulturelle seværdigheder som Tønder Museum, Højer Mølle- og Marskmuseum og Haderslev Museum, når du er her. Børn i alle aldre kan nyde godt af seværdigheder som Danfoss Universe, Dyrehaven Ved Haderslev og Haderslev Domkirke. Byen er kendt for seværdigheder som Schackenborg Slot, Møgeltønder Kirke og Frøslevlejren.
Hvordan kommer jeg rundt i Sønderjylland?
Hvis du vil se mere af det omkringliggende område, så tag toget fra Tønder Station, Tønder Nord Station eller Visby Station. Sønderjylland har måske ikke mange offentlige transportmuligheder at vælge mellem, men du kan overveje at skaffe en udlejningsbil.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Sønderjylland

Flere valgmuligheder