Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Rejser til Sønderjylland 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Sønderjylland med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Sønderjylland. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i Sønderjylland

Hotel Europa
Hotel Europa
4 out of 5
H P Hanssens Gade 10, Aabenraa
Prisen er DKK 795 pr. nat fra 27. nov. til 28. nov.
4.4/5Excellent! (451 anmeldelser)
Dejligt hotel, kan varmt anbefales

"Et dejligt hotel, med god service. Værelset var dejligt og utroligt stille. Morgenmaden var fantastisk og pænt opstillet. Vi vil helt klart vende tilbage."…"

Anmeldelse fra 24. aug. 2020

Hotel Europa
Hotel Sønderborg Kaserne
Hotel Sønderborg Kaserne
3 out of 5
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 995 pr. nat fra 26. nov. til 27. nov.
4.3/5Excellent! (80 anmeldelser)
Godt sted

"God beliggenhed. Lidt snævert i morgenmads lokalet i disse corona tider."…"

Anmeldelse fra 17. aug. 2020

Hotel Sønderborg Kaserne
Steigenberger Alsik - Hotel & Spa
Steigenberger Alsik - Hotel & Spa
4 out of 5
Prisen er DKK 1.235 pr. nat fra 23. dec. til 24. dec.
4.6/5Wonderful! (312 anmeldelser)

"Venligt personale. Rene og lækre værelser og meget lækker morgenmad. Fantastisk beliggenhed."…"

Anmeldelse fra 29. aug. 2020

Steigenberger Alsik - Hotel & Spa
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Fantastiske oplevelser på din ferie i Sønderjylland

Denne fascinerende del af Jylland byder på flot natur, middelalderlige vartegn og populære forlystelsesparker. Udover slotte, domkirker, ældgamle byer og forlystelsesparker, har Sønderjylland et smukt landskab bestående af dale, fjorde, vådområder og Vadehavet.

Under dit ophold kan du med fordel bo i hyggelige Sønderborg på øen Als, hvor der er masser af spændende kulturelle seværdigheder at se. Tag for eksempel til Sønderborg Slot, og oplev det fantastiske interiør. Museet rummer hele Sønderjyllands historie fra middelalderen frem til i dag. Hvis det ikke er nok historie, kan du lære mere på Museum Sønderjylland, som har utallige afdelinger spredt ud over regionen - for eksempel Naturhistorisk museum Gram, Museum Sønderjylland – Kulturhistorie Tønder og Kunstmuseet Brundlund Slot.

Sønderjyllands fortid kan imidlertid også opleves mange andre steder- Tag for eksempel til Nordborg, hvor du kan se levn fra middelalderen, såsom Nordborg Slot og Nordborg Kirke, der er de bedst bevarede bygninger fra det 13. århundrede. Når du nu er i området, bør du tage et smut over grænsen til Glücksburg, hvor Lyksborg Slot ligger. Dette er Tysklands største slot med voldgrav. Besøg også Museet Ribes Vikinger i Ribe, som er Danmarks ældste by.

Gå på opdagelse i Gråsten, og se Gråsten Slot - den royale sommerresidens. Kongefamilien opholder sig typisk her 3 uger i juli/august, og i denne periode kan du se vagtskiftet ved slottet.

Med åbne landskaber, søer, fjorde, skove og en lang kystlinje er der masser af natur at opleve i Sønderjylland. Tag på vandreture gennem skovene, eller følg Gendarmstien, som er en 74 kilometer lang rute ved kysten. I Nationalpark Vadehavet er der rig mulighed for at fiske og se det fortryllende naturfænomen sort sol. Dette sker, når tusindvis af stære samles i marsken og danner formationer i luften, inden de går ned på jorden for natten.

Der er mindst to gode grunde til at rejse til Sønderjylland, hvis du spørger børnene! Den ene er naturligvis LEGOLAND, som er Europas største forlystelsespark, mens den anden er videnskabsparken Universe i Nordborg på Als.

Hvis du rejser til Sønderjylland fra København, kan du flyve direkte til Sønderborg Lufthavn fra Kastrup på under en time. Ellers er der gode togforbindelser fra resten af landet. Snyd ikke dig selv for en tur til Sønderjylland, så du kan opleve den vidunderlige natur og fascinerende historie. Også selvom du kun har tid til et weekendophold!