Billige flybilletter til Tønder

Billigste flyrejser til Tønder

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 745, kr for en enkeltbillet og 1.457, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Air Alsie
Air Alsie
Air Alsie
Air Alsie
Air Alsie
Air Alsie
Air Alsie
Air Alsie
Air Alsie
Air Alsie

Om Tønder

Expedia-flyrejser til Tønder

Hvis du er på udkig efter fly til Tønder, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Tønder og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Tønder med et hotelophold.

Afbudsrejser til Tønder giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Tønder - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Tønder, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Tønder hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Tønder?
Der er én lufthavn i Tønder, nemlig Sylt (GWT).
Hvor langt ligger Sylt (GWT) fra Tønder?
GWT befinder sig 35 km fra Tønder centrum, så vær klar på at skulle køre en god rum tid ind til byen.
Kan jeg flyve til Tønder i øjeblikket?
For at få de nyeste oplysninger om at flyve til Tønder kan du tjekke vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om alle de aktuelle rejserestriktioner, og om der er krav til karantæne, så snart du ankommer.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Tønder?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Tønder, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Tønder med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Tønder, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Tønder?
Når du skal flyve til Tønder, vil du formentligt lande i Sylt (GWT) (35 km from downtown). SGD (60 km from downtown) er en anden stor lufthavn.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Tønder?
I alt findes der 6 luftfartsselskaber, der har flyforbindelser til Tønder fra intet mindre end 9 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Tønder?
Langt de fleste fly til Tønder er med Air Alsie. Den mest kendte rute er Holmen-Tønder, hvor du vil opleve, at Air Alsie har flest afgange.
Hvor mange direkte fly er der til Tønder?
Det er langt nemmere at flyve til en ny destination, når det ikke er nødvendigt at mellemlande. Hvis du skal rejse til Tønder, vil du blive glad for at høre, at der findes 41 direkte fly ugentligt.
Hvor afgår de mest populære fly til Tønder fra?
Passagerer flyver ofte fra Centrum, Holmen og Kødbyen, hvis de skal til Tønder.
Hvor lang tid tager det at flyve til Tønder Lufthavn?
Hvis du skal til Tønder fra Centrum, kan du se frem til en rejsetid på 57 minutter. Hvis rejsen afgår fra Holmen, kan du regne med at være i luften i 45 minutter. Fra Kødbyen tager det omtrent 45 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Tønder?
Vi kender alle de heldige rejsende, der altid formår at finde ekstremt billige flybilletter, uanset hvor de skal rejse hen. Er du nysgerrig på, hvad deres hemmelighed er? De venter ikke til sidste øjeblik med at reservere deres billetter. Det er ikke det eneste trick, der findes. Undersøg dine muligheder grundigt, og tjek, om der findes andre lufthavne i og omkring din destination. Billetpriser varierer typisk alt efter, hvilken lufthavn du flyver til. Husk endelig at sammenligne priser på tværs af forskellige flyselskaber. Et sidste godt råd: En anden måde, du kan spare penge på, er ved hurtigt at købe dine flybilletter, når du finder en god pris. Hvis du venter, kan du risikere at ende med at betale en langt højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Tønder?
Vi har samlet en række oplysninger, som kan gøre flyrejsen til en hyggelig oplevelse. Følg disse råd, så du let kan klare lufthavnen og komme ud at udforske Tønder, før du ved af det.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Først og fremmest skal du sørge for at pakke pas, rejsepapirer, kreditkort og medicin, hvis det er aktuelt. Derefter skal du sørge for lidt underholdning til at få tiden til at gå. En god bog og en bærbar computer spækket med dine yndlingsserier er nogle gode bud. Hvis du håber på at få en lille en på øjet, kan en nakkepude og et par ørepropper også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, kan du sikre dig, at der er plads til lidt toiletsager, så du kan være frisk som en fisk, når du ankommer.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Læg alle store beholdere med shampoo og hårspray i den indskrevne bagage. Alle former for væsker og flydende stoffer i håndbagagen på mere end 100 ml vil blive konfiskeret. Spidse eller skarpe genstande, som din dyrebare schweizerkniv, samt andre objekter, der er eksplosive eller brandfarlige, såsom sprøjtemaling, barberblade og toksiske stoffer, er heller ikke tilladt.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • De lange midtergange på flyvemaskinen er ingen catwalk. Tag flere lag af behageligt tøj på, og medbring en trøje, da det kan blive koldt i kabinen på flyture af længere varighed. Rummelige, flade sko er også en oplagt idé.
  • Sygdommen kendt under navnet dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en mulig risiko på lange flyrejser. Det er det samme som blodpropper i de dybe venerne i benet på grund af dårligt blodomløb. En god måde at forhindre dette på er at lave regelmæssige øvelser for fødder og ben, mens du sidder i dit sæde. At hoppe i et par gode rejsestrømper kan også hjælpe med at mindske risikoen.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Tønder?
Tricket består i, at være forberedt, inden du når til sikkerhedskontrollen i lufthavnen. På den måde bliver du klar til at stige på flyet til Tønder på rekordtid. Følg disse råd, så ferien kommer godt fra start:

  • Personalet i lufthavnskontrollen tjekker, at du har et pas, som er gyldigt, og et tilsvarende boardingkort, inden du kan fortsætte. Hav dem derfor klar.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide noget af tøjet. I hvert fald frakke, bælte, nøgler og andre genstande i lommen, såsom høretelefoner, der skal en tur igennem røntgenmaskinen. Det hele bliver meget nemmere, hvis du begynder på det, inden det bliver din tur.
  • Du bliver nødt til at undvære den digitale verden nogle minutter. Din telefon, bærbare computer og alt andet elektronisk udstyr skal også igennem scanneren.
  • Eventuelle væsker, såsom parfume eller håndcreme, som du vil have med ombord, skal være i beholdere på maks. 100 ml. De forskellige beholdere skal kunne være i én genlukkelig plastikpose på maks. én liter.
  • Sko uden snørebånd er et fornuftigt valg, hvad angår fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du får besked på at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Støvler og andre kraftige sko skal ofte igennem ekstra screening.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du har skarpe genstande som en lommekniv eller værktøjer med på rejsen, skal de pakkes forsvarligt ned i den indcheckede bagage. Ellers bliver sådanne genstande konfiskeret, fordi de ikke må medbringes i kabinen.

Oplysninger om flyrejsen til Tønder
Destinationslufthavn
Sønderborg
Destinationslufthavnens IATA-kode
SGD
Destination
Sønderborg
Flyrejsens pris
1.457, kr

Populære flyrejser til Tønder

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 745, kr for en enkeltbillet og 1.457, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Air Alsie
Air Alsie