Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia i Tønder

Hvis du lejer en bil, når du er på ferie i Tønder, kan du køre på ture i området eller måske en tur over grænsen til Tyskland. Der er meget at se i hele Sønderjylland, og når du benytter dig af biludlejning i Tønder, bliver det meget lettere at opleve det hele.

Du har en lang række biltyper at vælge imellem i forskellige prisklasser, når du benytter dig af billig billeje i Tønder, så du finder nemt en bil, der passer til dig og dine behov. Lej en minibus, hvis du rejser med den store familie, og find en prisbillig minibil, hvis du vil spare penge på brændstof.

Leje af bil i Tønder til alsidige oplevelser

Uanset om du rejser med hele familien eller din bedre halvdel, kan du med fordel benytte dig af billig biludlejning i Tønder, så I kan komme rundt og se, hvad området har at byde på. Og der er nok at udforske! Du kan med fordel booke overnatning på et hotel i Tønder og tage på udflugt til Schackenborg Slot, som kun ligger en kort køretur væk. På bestemte tidspunkter af året kan I gå en tur i den smukke slotshave enten på egen hånd eller på en guidet rundvisning.

Hele Sønderjylland emmer af historie, lige fra slotsruinen Trøjborg fra 1300-tallet til levn fra Første Verdenskrig. Besøg for eksempel det helt enestående Zeppelin- og Garnisonsmuseum Tønder, hvor der var en base for luftskibe under det tyske kejserrige. Eller læg vejen forbi Tønder Museum, hvor du både kan få mere at vide om lokalhistorien og se det tilbageværende porthus fra slottet Tønderhus. Så lej en bil i Tønder, og kør på opdagelse!

Storslåede naturoplevelser med en udlejningsbil

Hvis du er med fly til Tønder, lander du i Billund Lufthavn, der ligger omkring 115 km nord for Tønder. Du kan leje en bil i lufthavnen og køre det sidste stykke vej til Tønder; så har du også bilen til rådighed under resten af din ferie. Tønder ligger under 60 km fra en af de danske nationalparker, så hvis du hopper i udlejningsbilen, kan du på ca. 1 time være fremme ved dette helt unikke naturområde. Kommer du om efteråret, kan du tilmed være så heldig at opleve naturfænomenet sort sol, hvor hundredtusindvis af stære samles i store flokke.

Der er også kun ca. 15 km til Vesterhavet, hvor du om sommeren kan bade i de brusende bølger og om efteråret kan prøve kræfter med forskellige former for vandsport. Er du i gang med at prøve kræfter med forskellige former for surfing, kan det være en fordel at leje en rummelig bil, så du har plads til at transportere udstyret til de bedste områder af stranden. Du kan for eksempel pakke bilen med en blokart og køre den korte tur til Rømø, hvor du kan sejle eller surfe på de brede strande. Mens du kører over dæmningen til øen, kan du nyde den særlige natur langs dæmningen, hvor du blandt andet kan se de såkaldte slikgårde, som hjælper med at dæmpe tidevandet.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Tønder

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Tønder?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Tønder.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Tønder?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Tønder er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Tønder?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Tønder?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Tønder

Udforsk Tønder med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!