Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

TønderDenmark

Oplev Vadehavet, lad dig fortrylle på Tønder Festival, nyd den historiske midtby, besøg Schackenborg Slot, eller tag en afstikker til Rømø.

Hvis du rejser til Tønder, venter der masser af store oplevelser inden for både natur, kunst og historie. Gå på opdagelse i den historiske købstad, der kendestegnes ved sine unikke gavlhuse og en idyllisk midtby med brolagte stræder og et hyggelige handelsliv. Her sker der altid en masse.

Oplev folkemusikkens mekka, Tønder Festival, eller nyd stemningen på byens stemningsfulde julemarked i december. Lige uden for byen venter Nationalparken Vadehavet, som befinder sig på UNESCO’s verdensarvsliste. Oplev det enestående dyreliv med sæler og millioner af trækfugle, eller tag på østerssafari, og led efter havets guld. Kan du slet ikke få nok af Danmarks lokale kærlighedsingrediens nr. 1, så besøg Tønder Oyster Week midt i oktober.

Tønder fik købstadsrettigheder helt tilbage i 1243 og er dermed Danmarks ældste købstad. Tønder ligger kun 5 km fra den tyske grænse, og du kan opleve Tønder og Sønderjyllands fascinerende historie og kultur over alt i dette unikke dansk-tyske grænseland. Besøg f.eks. Schackenborg Slot i nabobyen Møgeltønder, og fuldend oplevelsen med en gourmetmiddag eller overnatning på Schackenborg Slotskro.

Uanset om du nøjes med et weekendophold i Tønder eller en hel ferie, er der nok at tage sig til. Besøg vadehavsperlen Rømø, og nyd de kilometerlange sandstrande. Tag en dukkert, flyv med drage, eller oplev suset ved en tur med de sjove blokarts, der er en speciel slags vindbårne strandkøretøjer. Se European Blokart Championships i maj, eller vær med, når 50.000 drageentusiaster fra hele verden indtager øen i starten af september.

Selvom man næppe kan tale om storbyferie i Tønder, er der masser af kulturelle tilbud og hyggeligt byliv. Du kan f.eks. se nordisk kunst i verdensklasse på Kunstmuseet i Tønder eller rejse tilbage til jernalderen på det underjordiske museum, Hjemsted Oldtidspark. I feriesæsonen bebos gårdene af arbejdende jernalderfamilier, der viser hvordan livet levedes i Danmark i gamle dage. Du kan også selv prøve kræfter med f.eks. bueskydning.

Rejs til Tønder, og oplev en af Danmarks hyggeligste købstæder. Få unikke naturoplevelser i nationalparken Vadehavet, og bliv klogere på den spændende sønderjyske historie i grænselandet.

Mest populære hoteller i Tønder

Danhostel Tønder
Danhostel Tønder
4 out of 5
Sønderport 4, Tønder, Jutland
Prisen er DKK 525 pr. nat fra 27. jan. til 28. jan.

Dette hostel ligger i hjertet af Tønder, kun 10 minutters gang fra Det Gamle Apotek, Tonder Kristkirke og Tønder Museum. Derudover ligger Nationalpark Vadehavet ...

3.6/5Good! (48 anmeldelser)

"Super ophold - god morgenbuffet til pengene 😊 Husk sengelinned og håndklæde 😊"…"

Anmeldelse fra 24. okt. 2020

Danhostel Tønder
Motel Apartments Tønder
Motel Apartments Tønder
3 out of 5
Vestergade 87, Tønder
Prisen er DKK 550 pr. nat fra 3. feb. til 4. feb.

Dette hotel ligger i hjertet af Tønder, kun 10 minutters gang fra Tønder Museum og Tonder Kristkirke. Derudover ligger Schackenborg Slot og Nationalpark Vadehavet ...

3.9/5Good! (357 anmeldelser)

"Alt vel, men det behøves nye puder i stolerne."…"

Anmeldelse fra 23. okt. 2020

Motel Apartments Tønder
Hotel Tønderhus
Hotel Tønderhus
3 out of 5
Jomfrustien 1, Tønder
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 898 pr. nat fra 31. jan. til 1. feb.

Dette hotel ligger i hjertet af Tønder, kun 5 minutters gang fra Tønder Museum og Det Gamle Apotek. Derudover ligger Tonder Kristkirke og Tonder Marsken ca. ...

4.1/5Very Good! (237 anmeldelser)

"Dejlig seng, dejlig morgenmad ( savnede dog morgenkagen 😏) Meget imødekommende personale 😊 Værelset pænt og rent."…"

Anmeldelse fra 17. okt. 2020

Hotel Tønderhus
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Tønder

3 Værelses Overnatning i Tønder
3 Værelses Overnatning i Tønder
Frigrunden 8, Tønder, Syddanmark

Dette feriested ligger i Tønder, kun 5 minutters gang fra Tønder Museum, Det Gamle Apotek og Tonder Kristkirke. Derudover ligger Tonder Marsken og Nationalpark ...

3 Værelses Overnatning i Tønder
En Oase i Tønder, Sønderjyllands perle.
En Oase i Tønder, Sønderjyllands perle.
Leosalle 15, Tønder, Syddanmark

Dette lejlighedskompleks med historisk profil ligger i hjertet af Tønder, kun 10 minutters gang fra Tonder Kristkirke og Det Gamle Apotek. Derudover ligger Tønder ...

3.5/5Good! (6 anmeldelser)
sort sol

"udmærket bolig rart at kunne bevæge sig over alt i boligen"…"

Anmeldelse fra 16. okt. 2020

En Oase i Tønder, Sønderjyllands perle.
En Oase i Tønder, Sønderjyllands perle.
En Oase i Tønder, Sønderjyllands perle.
15 Leos Alle, VÆRELSE nr. 4, Tønder, Syddanmark

Dette lejlighedskompleks med historisk profil ligger i Tønder, kun 10 minutters gang fra Tonder Kristkirke og Det Gamle Apotek. Derudover ligger Tønder Museum ...

3.3/5 (4 anmeldelser)
Godt til prisen

"God beliggenhed, gåafstand til centrum. Roligt kvarter. Meget venlig vært. Ok faciliteter."…"

Anmeldelse fra 1. okt. 2020

En Oase i Tønder, Sønderjyllands perle.
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
00

Tønder – anmeldelser

4.1

Populær destination

5 - Fremragende
4
5 - Fremragende 21.05263157894737%
4 - God
13
4 - God 68.42105263157895%
3 - Okay
2
3 - Okay 10.526315789473685%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

17. aug. 2019

Hyggelig by med mange gamle huse . Og gode shopping muligheder i gågaden

4/5 - God

Verificeret rejsende

20. jul. 2019

Fin by med mange fine gamle huse.

Byer i nærheden af Tønder