trover photo by Fred-Michael Sauer

Hoteller i Sønderborg

Sønderborg, Syddanmark, Danmark

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Undersøg priserne på hoteller i Sønderborg

Tjek priser i Sønderborg for i aften, 25. feb. - 26. feb.25. feb. - 26. feb.
Tjek priser i Sønderborg for i morgen aften, 26. feb. - 27. feb.26. feb. - 27. feb.
Tjek priser i Sønderborg for denne weekend, 28. feb. - 1. mar.28. feb. - 1. mar.
Tjek priser i Sønderborg for næste weekend, 6. mar. - 8. mar.6. mar. - 8. mar.
Sønderborg, Syddanmark, Danmark

Hoteller i Sønderborg

Dybbøl Annex
3.5 out of 5
DKK 695
per night
Feb 26 - Feb 27
4/5Very Good! (3 anmeldelser)

"Alt fungerede og der var fint og rent. Gode senge. Mulighed for at bruge en dejlig grill til maden. Det var nemt at gå ind til byen, hvis man er til det. Det tog ca 15-20 min. Der er dejlig roligt og man har en fin terasse, hvor der er sol hele dagen. En dejlig stor lejlighed, og elv om det var varmt, ..."…"

Anmeldelse fra 24. jul. 2018

Dybbøl Annex
Rønhave
2 out of 5
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 699
per night
Feb 26 - Feb 27
4.5/5Wonderful! (136 anmeldelser)
Et hjørne af paradisets have

"Perfekt hele vejen igennem. Morgenmaden er legendarisk."…"

Anmeldelse fra 30. sep. 2018

Rønhave
Scandic Sønderborg
3.5 out of 5
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 950
per night
Mar 14 - Mar 15
4/5Very Good! (668 anmeldelser)

"Skønt hotel - meget fint værelse"…"

Anmeldelse fra 21. okt. 2019

Scandic Sønderborg
Hotel Bella Italia
3.5 out of 5
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 988
per night
Feb 27 - Feb 28
4.7/5Exceptional! (50 anmeldelser)

"Det var super hyggeligt og dejlig mad."…"

Anmeldelse fra 11. nov. 2019

Hotel Bella Italia
Als Kloster Bed & Breakfast
DKK 825
per night
Feb 26 - Feb 27
4.7/5Exceptional! (50 anmeldelser)
Et meget, meget dejligt sted.

"Vi var 100& tilfredse. Befandt os rigtig godt, bla på grund af den omhu, vi fandt det hele var indrettet med. Husene stilrene, smukke og vedligeholdt til punkt og prikke. Diskret og smukt. Plads til en selv, ingen forstyrrende momenter."…"

Anmeldelse fra 4. okt. 2019

Als Kloster Bed & Breakfast
Hotel 6400
3 out of 5
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 674
per night
Mar 23 - Mar 24
4.2/5Very Good! (359 anmeldelser)
Hurtig overnatning i Sønderborg

"En hurtig overnatning grundet tidligt møde i Sønderborg Kom til lukket reception men ringede til nummeret på døre. Og fik koden så jeg kunne komme ind. Morgenbuffeten var overdådig alt ialt fint sted med fine faciliteter"…"

Anmeldelse fra 31. okt. 2019

Hotel 6400
Penthouse
3.5 out of 5
DKK 706
per night
Mar 12 - Mar 13
4.3/5Excellent! (29 anmeldelser)
stor lejlighed, ren og pæn.

"Stor, rummelig og ren lejlighed tæt på centrum. For os der er vant til en 180cm bred seng, kunne det have været ønskeligt med en lidt bredere seng end de 140 cm. Men det er nok fordi det ikke har været muligt at få en breddere seng op ad trappen, og vi kom da hinanden ved, hi hi hi. En sofa mere ..."…"

Anmeldelse fra 16. okt. 2019

Penthouse
Sønderborg City Apartments
DKK 900
per night
Feb 26 - Feb 27
4.6/5Wonderful! (50 anmeldelser)
virkelig god lejlighed

"Virkelig god og veludstyret lejlighed (vi havde 2-A), det var intet som manglede (mere end vi havde turde forvente). God beliggenhed med gratis P-plads, nemt med nøglesystem, så man kan komme ind selvom man er forsinket. Når man tager alle de ting med er prisen faktisk god og gør opholdet ..."…"

Anmeldelse fra 1. jul. 2019

Sønderborg City Apartments
Steigenberger Alsik - Hotel & Spa
4 out of 5
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.348
per night
Mar 24 - Mar 25
4.6/5Exceptional! (179 anmeldelser)

"Manglede opredning og IPad virkede ikke, ej heller efter vi havde sagt det i receptionen, så tog 1/2 t at checke bilen ind. Man skal ikke betale i p- huset, hvilket vi allerede havde gjort. Menu og priser i restaurant Alsik restaurant var pludselig ændret væsentligt. Skønt værelse med udsigt. Søde ..."…"

Anmeldelse fra 13. feb. 2020

Steigenberger Alsik - Hotel & Spa
Strandhuset
3 out of 5
DKK 706
per night
Mar 12 - Mar 13
4.5/5Wonderful! (14 anmeldelser)
Quiet nature

"Excellent place if you want something quiet and yet close to Sønderborg."…"

Anmeldelse fra 20. jul. 2019

Strandhuset
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Sønderborg
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Sønderborg

Hotel i Sønderborg: Vores hoteller i Sønderborg ligger perfekt i forhold til at få historiske oplevelser, tage på shopping, gå på museum, dase ved stranden og meget andet. Når du bestiller overnatning på et hotel i Sønderborg har du og hele familien massere af muligheder for at blive underholdt.

Et sus fra fortiden

Sønderborg ligger i grænselandet ved Tyskland og er rig på historie. Oplev f.eks. den smukke og kuperede natur langs gendarmstien, som strækker sig over 74 km langs kysten. Stien er blevet brugt af gendarmerne til at bevogte grænsen og skibsfarten. Når du bor på et hotel i Sønderborg, er du også helt tæt på det historiske område, hvor en skæbnesvanger del af Danmarkshistorien blev skrevet ved det afgørende slag i krigen i 1864 på Dybbøl Banke. Du kan stadig se fordybninger og slisker efter de preussiske soldaters både under angrebet og tilmed udgravninger til deres kanoner. På Historiecenter Dybbøl kommer du helt tæt på historien, mens kanonerne brager om ørerne på dig. Oplev historien fortalt direkte gennem dagbøger og breve fra de mennesker, der selv deltog i slaget. Du kan også selv blive inddraget og prøve at flytte en kanon eller støbe geværkugler. Hvert år i den sidste weekend i juni genopføres slaget om Als, hvor du udover slaget kan opleve optog gennem byen, se soldaterlejren og meget mere.

Royal underholdning

I Sønderjylland er der en stolt tradition om at fejre middelalderens ringridningsfester, som var til stor underholdning for de kongelige, og i Sønderborg kan du opleve en af de største turneringer. Dagen igennem dyster "ridderne" i farvestrålende dragter på hesteryg med deres lanser om kongetitlen. Om aftenen er der stor fest, som du ikke må gå glip af, inden du vender tilbage til dit hotelværelse. Der er arrangeret cykelringridning for børn, og overalt i byen er der masser af aktiviteter. Hvis du foretrækker en mere rolig royal underholdning, kan du besøge nogle af de smukke slotte, der ligger i området. På Sønderborg Slot, der oprindeligt blev bygget som en borg, kan du opleve Sønderjylland og Slesvigs historie med samlinger af bl.a. håndværk, tekstiler og møbler. På Gråsten Slot, som ofte bebos af den danske kongefamilie nogle uger om sommeren, kan du gå en tur i den smukke slotshave, besøge den hyggelige kirke eller se vagtskiftet, når kongefamilien opholder sig på slottet. Hvis du tager over på den anden side af grænsen til Tyskland, kan du besøge det smukke vandslot Glücksburg Slot.

Videnskab, strand og mad

Vil du finde dit indre legebarn eller din indre Georg Gearløs frem, er et besøg i Universe et absolut must. Denne forunderlige legeplads ligger tæt på Sønderborg, og her kan du lege med vand og sand, mens du samtidig bliver klog på forskellige teknikker. Du kan også lege med forskellige energiformer og sætte din intelligens på en prøve. Eller tag en tur på Segwaybanen, men pas på – de kører hurtigt! Under din overnatning i Sønderborg kan du kombinere de mange oplevelser med en afslappende dag ved én af de nærliggende strande eller med et par timers shopping i byens mange hyggelige forretninger. Afslut en begivenhedsrig eller afslappende dag med et udsøgt måltid på en af byens mange caféer eller restauranter.

Book et hotel i Sønderborg på Expedia.dk

Søg efter dit perfekte hotel i Sønderborg. Find et billigt hotel i Sønderborg nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i Sønderborg.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på billige hoteller i Sønderborg på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter samt leje af bil i Sønderborg. Book en af vores pakkerejser til Sønderborg: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

Ofte stillede spørgsmål

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Sønderborg

Flere valgmuligheder