Billige flybilletter til Sønderborg

Billigste flyrejser til Sønderborg

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 745 kr. for en enkeltbillet og 1.457 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Air Alsie
Air Alsie
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Om Sønderborg

Expedia-flyrejser til Sønderborg

Hvis du er på udkig efter fly til Sønderborg, er der ingen, der har et større udvalg end Expedia.dk – flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Sønderborg, og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Sønderborg med et hotelophold.

Afbudsrejser til Sønderborg giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnligt Expedia for disse lavpris flyrejser til Sønderborg – de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring din flyrejse til Sønderborg, kan du kontakte vores Expedia-kundeservice, der har åbent kl. 08.00 - 22.00 mandag til fredag og kl. 09.00 - 22.00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80 20 00 88. Når du booker en indenrigs- eller undenrigsflyvning til Sønderborg hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har fundet den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Sønderborg?
Der er en enkelt lufthavn i Sønderborg, nemlig Sønderborg (SGD).
Hvor langt er der til Sønderborg (SGD) fra Sønderborg?
Hvis dit overnatningssted ligger midt i Sønderborg, vil du være fremme kort efter, at du får fast grund under fødderne i Sønderborg (SGD). Terminalen befinder sig nemlig kun 6 km fra centrum.
Kan jeg flyve til Sønderborg i øjeblikket?
Besøg vores COVID-19-rejserådgiver for at læse alt om de gældende rejserestriktioner for Sønderborg, inden du skal flyve. Alt fra krav om karantæne til myndighedernes vejledninger vises her, så du kan holde dig ajour.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Sønderborg?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Sønderborg, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Sønderborg med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Sønderborg, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Sønderborg?
Lige så snart du forlader Sønderborg (SGD), kan din rejse i Sønderborg begynde. Byens primære lufthavn befinder sig 6 km fra centrum.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Sønderborg?
Det bliver ret nemt at vælge, med hvilket flyselskab du skal flyve til Sønderborg, eftersom du kun kan vælge et. Derfor vil det også være en god idé at købe din flybillet i god tid, så du kan være sikker på at få en plads på flyet på dine foretrukne datoer.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Sønderborg?
Flyafgange til Sønderborg udbydes som oftest af Air Alsie. De fleste af disse fly har afgang fra Holmen.
Hvor mange direkte fly er der til Sønderborg?
Med cirka 15 direkte fly om ugen vil du være fremme i Sønderborg, før du kan nå at spørge: “Hvonår er vi der?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Sønderborg fra?
De mest populære fly til Sønderborg har afgang fra lufthavne i Holmen, Kødbyen og Sydhavnen.
Hvor lang tid tager det at flyve til Sønderborg Lufthavn?
Rejsetiden afgør, hvor mange film du kan få set undervejs. Fra Holmen til Sønderborg er flyvetiden i gennemsnit på 45 minutter. Fra Kødbyen går der cirka 45 minutter, og fra Sydhavnen er der 45 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Sønderborg?
Vi kender alle sammen de heldige rejsende, der på en eller ande måde altid finder superbillige flybilletter, uanset hvor de skal rejse hen. Vil du gerne vide, hvordan de gør? De venter ikke til sidste øjeblik med at købe billetter til deres rejse. Men der er mere, du kan gøre. Undersøg dine muligheder til bunds, og tjek, om der er flere lufthavne i og omkring din destination. Flypriser kan godt variere alt afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver til. Glem ikke at sammenligne priser på tværs af forskellige flyselskaber. Det sidste råd er, at du altid skal være klar til hurtigt at købe dine billetter, hvis du ser et virkelig godt tilbud. Med et par tricks i ærmet og lidt medgang er der gode muligheder for at finde den ideelle flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Sønderborg?
Vi har sammensat en række oplysninger, som kan gøre flyrejsen til en behagelig oplevelse. Følg disse tips, så du kan stryge igennem lufthavnen og nydt godt af Sønderborg, inden du får set dig om.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Allerførst skal du medbringe pas, vigtige papirer, kontanter og eventuel medicin. Derefter skal du huske lidt underholdning til at fordrive tiden med. En spændende bog og en telefon fyldt med dine yndlingsserier er nogle oplagte bud. Hvis du regner med at få en lille en på øjet, kan en rejsepude og et par ørepropper også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, kan du gøre plads til lidt toiletsager, så du kan være frisk og veloplagt, når du lander.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke er tilladt hos de forskellige flyselskaber, men generelt gælder det om at lade være med at medbringe noget, der er brændfarligt, skarpt eller eksplosivt. Det omfatter skruetrækkere, knive, brændstof og blegemiddel. Sportsudstyr såsom golfkøller og objekter, der kan gøre skade på andre passagerer, såsom skydevåben og ammunition, er heller ikke tilladt om bord i kabinen.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Den bedste måde at sikre en behagelig flyrejse kan ofte være dit tøjvalg. Forbered dig på forskellige temperaturer ved at gå efter flere lag. På den måde kan du stadig holde varmen, hvis det bliver koldt i kabinen. Sandaler og højhælede sko er bedre i andre situationer. I stedet bør du gå efter flade, lukkede sko såsom gummisko. Det vil dine fødder være glade for.
  • En sygdom kaldet dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en risiko på lange flyrejser. Det er det samme som blodpropper i de dybe venerne i benet på grund af dårligt blodomløb som følge af de mange stillesiddende timer på flyet. En god måde at forhindre netop dette på er at lave øvelser for fødder og ben, mens du sidder ned. At hoppe i et par gode flystrømper kan også være en god idé.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Sønderborg?
Svaret er enkelt – det handler om at være velorganiseret. Vi har sammensat nogle nyttige råd til at komme nemt gennem sikkerhedskontrollen. Sønderborg kan godt begynde at gøre sig klar:

  • Sørg for at have passet og boardingkortet i nærheden. Det er nemlig det første, du vil blive bedt om at vise i lufthavnskontrollen.
  • Så er det tid til metaldetektoren. Tøm lommerne, og fjern alt, der kan udløse alarmen. Det omfatter blandt andet høretelefoner samt din jakke. Det skal placeres i en bakke og scannes.
  • Du må undvære den digitale verden i få minutter. Din tablet, telefon og andet elektronisk udstyr skal også en tur igennem scanneren.
  • Væsker, såsom hårolie eller håndcreme, som du vil medbringe ombord, skal være på maks. 100 ml. Beholderne skal kunne være i én genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Det rigtige valg af fodbeklædning kan spare dig flere minutter. Støvler skal ofte tages af efter anmodning og scannes for sig selv. Det sker som oftest ikke med sko uden snørebånd.
  • Knive og andre skarpe genstande er ikke tilladt om bord på flyet. De bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen, så pak eventuelle spidse genstande ned i din indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Sønderborg
Destinationslufthavn
Sønderborg
Destinationslufthavnens IATA-kode
SGD
Destinationsby
Sønderborg
Pris for flyrejse tur-retur
2.048 kr.

Populære flyrejser til Sønderborg

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 745 kr. for en enkeltbillet og 1.457 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Air Alsie