Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Sønderborg

Med billig biludlejning i Sønderborg kan du let opleve hele området i den østlige del af Sønderjylland. Sønderborg er omgivet af flere kilometer smuk kystlinje, som det er oplagt at udforske, når du befinder dig i byen, og med en lejebil kan du nå det hele uden at være afhængig af offentlig transport. Du bestemmer helt selv over din egen ferie.

Der er flere muligheder for at finde billig billeje i Sønderborg. Hvis du planlægger at tage med fly til Sønderborg, kan du flyve til Billund Lufthavn, som dog ligger halvanden times kørsel væk. I Billund Lufthavn er der til gengæld endnu flere muligheder for billig biludlejning til Sønderborgferien.

Oplev Danmarkshistorien med billeje i Sønderborg

Er du historieinteresseret, er et ophold i Sønderborg helt perfekt. Lej en bil i Sønderborg, og kør til Dybbøl Mølle, som ligger nogle kilometer uden for Sønderborg, og som er et symbol på dansk nationalitet og var stedet, hvor mange kampe udspillede sig under de slesvigske krige. Blandt andet er den danske serie 1864 inspireret af begivenhederne ved Dybbøl Mølle. Her finder du blandt andet Historiecenter Dybbøl Banke.

Med en lejebil i Sønderborg har du også mulighed for at tage ud og se nogle af de smukke slotte, der ligger omkring Sønderjylland. Du kan f.eks. køre til Gråsten Slot, som ligger 15 km fra Sønderborg, hvor du både kan nyde det imponerende slot og den fantastiske sønderjyske natur, der omgiver det. Her kan du gå en tur i slotsparken eller kigge ind i den smukt udsmykkede slotskirke, som blev indviet helt tilbage i 1699. Slottet er beboet af Dronning Margrethe og Prins Henrik i nogle uger hver sommer, så du kan også få lov til at føle dig lidt royal, når du går rundt i området. Udover Gråsten Slot kan du også tage til Sønderborg Slot, som har en fantastisk beliggenhed ud til vandet og indeholder et museum over Sønderborgs historie.

Lej en bil i Sønderborg, og opdag byens charme

Vil du gerne have et afslappende og behageligt ophold, kan du vælge at booke et hotel i Sønderborg. Så kan du gå på opdagelse i Sønderborgs charmerende bymidte med masser af butikker, eller gå en tur på den smukke havnefront, som er fyldt med caféer og restauranter. Her kan du stille sulten, samtidig med at du nyder den gode udsigt over vandet. Med leje af bil i Sønderborg er du også kun et stenkast fra Tyskland. På kun en halv time kan du køre til den dansk-tyske grænse, og måske har du lyst til at hente lidt forsyninger ved grænsehandlen, som du kan tage med tilbage til dit hotel.

Befinder du dig i Sønderborg i sommermånederne mellem juni og august, kan du opleve den historiske ringriderfest, som er en stolt, sønderjysk tradition. På egnen afholder hver by sin egen ringriderfest, men den største finder sted i Sønderborg. Det er faktisk den største af sin slags i hele Norden. Der er masser af underholdning for de mindste, hvis du har børnene med på ferien i Sønderborg. Selve ringrideroptoget med 500 ryttere er en oplevelse for folk i alle aldre.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Sønderborg

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Sønderborg?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Sønderborg.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Sønderborg?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Sønderborg er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Sønderborg?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Sønderborg?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Sønderborg

Udforsk Sønderborg med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!