Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning hos Europcar

Europcar blev grundlagt i Paris tilbage i 1949. Siden da er navnet blevet almindeligt kendt, og firmaet har i dag kontorer i 140 lande på mere end fem kontinenter. Det kendte biludlejningsfirma tilbyder nogle af de nyeste køretøjer på markedet samt mulighed for afhentning og aflevering på både små og store destinationer. Derudover tilbyder Europcar også et medlemsprogram med fordele og samarbejder med store selskaber indenfor luftfart som Emirates, Delta og Miles & More samthotelkæder for at kunne tilbyde deres helt eget udvalg af attraktive rabatter og ekstraudstyr til loyale kunder.

Hvor finder du biludlejning hos Europcar?

Med kontorer i blandt andet Europa, Afrika, Nordamerika og Asien har dette varemærke formået at række langt ud over Europas grænser. Hvis du gerne vil udforske den sydlige halvkugle på fire hjul, kan du overveje det populære udlejningskontor i Sydney – brug blot et øjeblik på at sammenligne tilbud fra Europcar i Sydney Lufthavn og andre populære biludlejningsfirmaer. Skal du på en romantisk smuttur til Frankrig? Du kan undersøge priser på biludlejning hos Europcar i Paris og andre firmaer på forhånd. Firmaet havde selv sin spæde start i den franske hovedstad, og du kan leje en familiebil til Disneyland eller køre en tur til vingårdene i Loiredalen. Der er faktisk et stort antal udlejningskontorer i og omkring Paris, blandt andet tæt ved det ikoniske Château de Versailles.

Hvilken service kan jeg forvente af billeje hos Europcar?

En bil fra Europcar er et sikkert valg, takket være det enorme udvalg af køretøjer hos det globale varemærke. Uanset om du skal bruge en økonomibil til at suse frem og tilbage fra feriehuset på landet eller en luksusbil til forretningsrejsen i storbyen, er der helt sikkert en bil, der passer til dine behov. Dit valg af udlejningsbil afhænger naturligvis af din endelige destination, men du bør altid undersøge, om din aktuelle bil- eller kreditkortforsikring dækker biludlejning. Du bør også tjekke, om der er ubegrænset kilometertal inkluderet for din valgte udlejningsbil, og hvorvidt du kan tage bilen med overalt, uden at prisen stiger. Billeje hos Europcar giver også mulighed for masser af ekstraudstyr, herunder GPS, skiholdere og barnesæder. Brændstofpolitikken indebærer typisk, at bilen udleveres med fuld tank, og at du ligeledes skal aflevere bilen med fuld tank. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Expedia på (+45) 43 68 20 60.