Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hoteller i Varde

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Varde

Agervig Bed & Breakfast
2.5 out of 5
AGERVIGVEJ 39, Varde
Hent priser
8.24 km fra centrum
4.5/5Wonderful! (4 anmeldelser)

"Blev modtaget med glæde af manden i huset trods jeg kom for tidligt blev tilbudt kaffe og kom endelig ind og vente på værelset fik så selv lov at vælge selv om jeg ville på med udsigt til gården eller haven Det viser sig så vi skulle til samme fest om aftenen det fik vi så en lille snak om Footdi ..."…"

Anmeldelse fra 29. sep. 2018

Agervig Bed & Breakfast
1 Værelses Overnatning i Varde
Vesterport, Varde, Syddanmark
Hent priser
0.28 km fra centrum
1 Værelses Overnatning i Varde
Egebjerggaard Bed & Breakfast
3 out of 5
Vesterbækvej 42, Sig, Varde
Prisen er DKK 400 pr. nat
8.45 km fra centrum
4.6/5Exceptional! (78 anmeldelser)
Rent og dejligt

"Tv virkede ikke ordentligt, men vi overlevede det. Ærgeligt at man ikke må have hund med, så ville jeg have brugt stedet igen. Der var flot rent og pænt."…"

Anmeldelse fra 26. jan. 2019

Egebjerggaard Bed & Breakfast
Hotel Arnbjerg
3 out of 5
Arnbjerg álle 2, Varde
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.049 pr. nat
0.37 km fra centrum
4.1/5Very Good! (141 anmeldelser)
Som altid en god oplevelse

"Altid meget venlig, positiv og smilende modtagelse Det samme gælder betjeningen i restauranten. Føler mig altid meget velkommen."…"

Anmeldelse fra 19. dec. 2019

Hotel Arnbjerg
2 værelses overnatning i Varde
Parkvej, Varde, Syddanmark
Hent priser
15.89 km fra centrum
2 værelses overnatning i Varde
Fanøbad Overnatning
2.5 out of 5
Strandvejen 52, Fanø
Prisen er DKK 600 pr. nat
21.94 km fra centrum
3.4/5 (133 anmeldelser)

"Fanøbad Overnatning det meste var perfekt. Det var dog2 pap"…"

Anmeldelse fra 30. sep. 2019

Fanøbad Overnatning
Hotel LEGOLAND, DENMARK
4 out of 5
Aastvej 10, Billund
Prisen er DKK 1.386 pr. nat
42.53 km fra centrum
4.1/5Very Good! (996 anmeldelser)

"Børnevenligt. God mad. Sødt personale. Gennemført med deres værelser."…"

Anmeldelse fra 29. feb. 2020

Hotel LEGOLAND, DENMARK
CABINN Esbjerg Hotel
3 out of 5
Skolegade 14, Esbjerg
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 625 pr. nat
17.26 km fra centrum
3.7/5Good! (991 anmeldelser)
Levede helt op til vores forventninger

"rigtig godt ophold"…"

Anmeldelse fra 6. mar. 2020

CABINN Esbjerg Hotel
LEGOLAND Castle Hotel DENMARK
3.5 out of 5
Åstvej 20, Billund
Hent priser
42.67 km fra centrum
4.6/5Exceptional! (77 anmeldelser)

"Skøn oplevelse for vores datter og hendes familie der bor i Stockholm. De var alle fire meget begejstret for den fælles fødselsdagsgave."…"

Anmeldelse fra 30. jul. 2019

LEGOLAND Castle Hotel DENMARK
Hotel Varde
3 out of 5
Tømrervej 18, Varde
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 745 pr. nat
2.13 km fra centrum
3.9/5Good! (529 anmeldelser)

"Ok"…"

Anmeldelse fra 18. feb. 2020

Hotel Varde
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Varde
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Varde

Hotel i Varde: Varde er en dejlig by i Sydvestjylland beliggende ved Varde Å . Når du besøger Varde, mærker du hurtigt, at byen har et livligt købstadsmiljø, og her finder du flere historiske, kulturelle og naturskønne oplevelser for både børn og voksne. Udbuddet af hoteller er begrænset, så book din overnatning i god tid. Book et værelse på et hotel i Varde, og oplev dette fantastiske stykke Danmarkshistorie.

Kulturelle og historiske oplevelser

Vardes livlige midtby og de skønne naturoplevelser i området gør den til et populært feriested for turister og feriegæster om sommeren. Byen siges at være opstået allerede i den tidlige middelalder. Kongen havde omkring 1100-tallet en højtstående embedsmand boende på borgen Vardehus vest for byen. Den blev senere omkring 1300 flyttet til et område ved åen syd for byen, Vardehus II, men i 1439 stormede og ødelagde bønderne borgen. Kongen gjorde senere gengæld ved at brænde hele Varde By.

Alt dette kan opleves på Varde Museum, og der bydes på flere museer for de historie- og kunstinteresserede i Varde. Med en overnatning i Varde, vil du for eksempel kunne besøge Artillerimuseet, hvor du kan prøve en pansret mandskabsvogn og se kanoner fra så langt tilbage som middelalderen. Er du interesseret i kunst, bør du lægge turen forbi Janus Bygningen, hvor du vil kunne se moderne billedkunst, kunsthåndværker og skulpturer.

Natur og underholdning for hele familien

Tæt på Varde Museum kan du og din familie under jeres ophold opleve den udendørsliggende Varde Miniby, hvor du har muligheden for at gå rundt blandt små kopier af bygninger fra omkring år 1866.

Ved Varde Torv ligger Sct. Jacobi Kirke fra 1100-tallet, det gamle rådhus fra 1872 og Sillasens Hus fra 1797. På torvet kan man i dag opleve ugentlige markeder med madvarer og blomster.

Tag børnene med til Legeborgen Varde, hvor de kan tumle omkring på et 2000 kvadratmeter stort, indendørs legeland. I Varde ligger desuden Varde Fodboldgolf, der er et underholdende spil for hele familien. Skyd bolden i hul på færrest spark på den største fodboldgolfbane i Danmark. Tag frokosten med, og nyd en hyggelige picnic på pavillonen, når vinderen er blevet kåret.

Til sidst skal nævnes NaturKulturVarde, en forening, der arrangerer ture og oplevelser både i Varde by og nærområdet. Besøg deres hjemmeside for at se de aktuelle arrangementer. For eksempel kan man komme på byvandring i det gamle Varde, lære mere om livet og naturen omkring Varde Å og opleve Nationalpark Vadehavet på hesteryg. Der kan også bestilles aktiviteter uden for programmet, hvis man er en større gruppe.

Hotelbooking: Varde

Søg efter dit perfekte hotel i Varde. Find et billigt hotel i Varde nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Varde, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Varde på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også leje af bil i Varde. Du kan spare penge, når du booker bil og hotel samtidigt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Varde?
Hotel Arnbjerg er et yndet overnatningssted blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 3 stjerner tilbyder gratis morgenmad og en restaurant. Hotel Varde er et andet populært valg til dit ophold baseret på anmeldelser.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Varde?
Ja. Størstedelen af reservationerne er refunderbare, så længe du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden planlagt indtjekning. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og få en refusion inden for 24 timer før din reservation. Vælg dine datoer, klik på “Søg”, og brug filteret “gratis afbestilling” for at få de mest populære tilbud i Varde.
Hvad er det bedste budgetvenlige overnatningssted i Varde?
Hotel Varde er et hotel med 3 stjerner til rejsende, der leder efter et budgetvenligt valg, og det populære overnatningssted tilbyder gratis Wi-Fi og gratis parkering ifølge vores gæsteanmeldelser.
Hvad er det bedste overnatningssted til en familieferie i Varde?
Hotel Varde er et hotel med 3 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder en restaurant og gratis parkering. Hotel Arnbjerg er en anden god mulighed til din ferie med hele familien. Seværdigheder i området som Bork Legeland og Grindsted Kirke byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige hotel i Varde?
Hotel Varde er et hotel med hundevenlig profil, og det populære overnatningssted tilbyder en restaurant og en bar/lounge til dyrenes ejere.
Hvilket overnatningssted er det bedste til en strandferie i Varde?
Hotel Arnbjerg er et hotel med 3 stjerner, der egner sig godt til en strandferie og tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Hvis du vil tilbringe lidt tid ved vandet, kan du tage til Fanø Strande eller Hjerting Strand.
Hvilket overnatningssted er bedst til en golfferie i Varde?
Hotel Arnbjerg er et hotel med 3 stjerner, der tilbyder gratis morgenmad og en restaurant, og overnatningsstedet er populært blandt golfspillere. En anden god mulighed er Hotel Varde, hvis du gerne vil overnatte nær en golfbane under dit ophold. Du kan spille et slag golf på Varde Golfklub under dit ophold.
Hvor er det bedste sted at overnatte i Varde tæt ved historiske seværdigheder?
Egebjerggaard Bed & Breakfast er en lejlighed med 3 stjerner, der egner sig godt til historieinteresserede, og det populære overnatningssted tilbyder desuden gratis parkering og gratis Wi-Fi. Hvis du er interesseret i lokalhistorie, kan du også overveje Hotel Arnbjerg Blandt de populære seværdigheder finder du også Norholm Gods.
Hvordan er det at overnatte i Varde?
Varde har masser at byde på, heriblandt sine monumenter, sine golfbaner og sine parker. Med sine strande, sine museer og sine restauranter er denne by en populær destination blandt rejsende. I Varde finder du 7 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad skal jeg se, når jeg besøger Varde?
Nationalpark Vadehavet, Varde Museum og Varde Golfklub er nogle af de mest populære seværdigheder i byen. Varde Fodboldgolf og Norholm Gods er to andre seværdigheder, du kan besøge.
Hvordan kommer jeg rundt i Varde?
Hvis du vil se mere af området, så hop på et tog fra Varde Vest Station, Varde Station eller Frisvadvej Station. Varde har muligvis ikke så mange muligheder inden for offentlig transport, men du kan overveje at skaffe en udlejningsbil.
Hvordan er vejret i Varde?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. I Varde regner det i gennemsnit 925 mm om året.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Varde

Flere valgmuligheder