Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

KertemindeDanmark

En rejse til Kerteminde byder på kilometervis af kyststrækning, natur og alt, hvad fiskeentusiaster behøver. Det er ikke uden grund, at byen kaldes Haven ved Havet.

Kerteminde by er nærmest en attraktion i sig selv. Går du gennem de bittesmå gader, kan du næsten røre ved de mangefarvede huse på begge sider af gaden på samme tid. Du vil opleve den ægte stemning af fiskerbyen Kerteminde, fra da byen var Odenses havneby, og lystfiskeri er stadig omdrejningspunktet for mange menneskers rejser til Kerteminde.

Den fynske købstad ved Storebælt er nok den vigtigste og største fiskerihavn på øen. Kerteminde har utallige fiskepladser for haventusiasterne, så kast linen i havet, og mærk suset, når du får en havørred på krogen! For de sejllystne arrangerer sejlklubberne i Kerteminde Marina alt fra jollestævner til distancekapsejladser. Marinaen stammer fra 1970erne og er en af Danmarks største.

Naturelskerne kan med fordel besøge Fyns Hoved, som er et af Danmarks smukkeste steder. Det tilhører det område i landet med mindst regn, og det højere antal solskinstimer betyder, at der gror helt unikke planter. Derudover giver de særlige nedbørsforhold et specielt lys, som i tidens løb har tiltrukket mange malere. Fuldend en frisk gåtur ved Fynshoved Strand her, og bliv ét med naturen!

Hold en krabbe, kild en søstjerne og se legesyge sæler. På Fjord&Bælt får du lov at se med fingrene og komme tæt på livet under overfladen. Centret, som åbnede i 1997, fungerer som en kombineret turistattraktion og forskningsinstitution og har til formål at formidle livet i de indre danske farvande gennem forskning og aktiviteter.

Hvis du tager på weekendophold i Kerteminde i juli, kan du være med til at fejre kirsebærrene. Under mottoet ”Se, lyt og smag” slår byen dørene op for Kirsebærfestival i Kerteminde, som er en weekend fyldt med aktiviteter for hele familien. Festivalen er en hyldest til traditionerne for kirsebærdyrkning på Nordøstfyn.

Kerteminde ligger ca. 2 timers kørsel fra både København og Århus og er særlig populær om sommeren, hvor folk valfarter dertil for at nyde de populære strande og Storebælts havvand.

Besøg Kerteminde, og få den gammeldags fiskeristemning, den unikke natur og muligheden for at mæske dig i kirsebær!

Mest populære hoteller i Kerteminde

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Danhostel Kerteminde
Danhostel Kerteminde
3 out of 5
Skovvej 46, Kerteminde
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 675 pr. nat

Dette hostel med golffaciliteter ligger i Kerteminde, kun 15 minutters gang fra Skt. Laurentii Kirke og Fjord & Bælt. Derudover ligger Johannes Larsen Museet ...

4.3/5Excellent! (40 anmeldelser)
Et fantastisk sted at overnatte

"et fantastisk og meget hyggeligt sted med en rigtig god service og dejlig beliggenhed dejlige værelser og rengøringen var i top . morgenmaden var rigtig god . Absolut et sted vi vender tilbage til og vil anbefale til andre."…"

Anmeldelse fra 11. aug. 2019

Danhostel Kerteminde
Tornøes Hotel
Tornøes Hotel
3 out of 5
Strandgade 2, Kerteminde, Fyn
Prisen er DKK 1.095 pr. nat

Dette hotel ligger i Kerteminde, kun 5 minutters gang fra Skt. Laurentii Kirke og Fjord & Bælt. Derudover ligger Johannes Larsen Museet 0,8 km derfra.

4.3/5Excellent! (58 anmeldelser)
Det bør man unde sig selv

"Skøn ro og atmosfære. Dejligt rummeligt værelse og kort afstand til by og strand. Meget venlig betjening og mulig for lækker mad i restauranten. Topkarakter fra en nordsjællænder 👍"…"

Anmeldelse fra 15. feb. 2020

Tornøes Hotel
Købmandsgårdens Bed and Breakfast
Købmandsgårdens Bed and Breakfast
2.5 out of 5
Andresens Købmandsgård 4, Kerteminde
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 600 pr. nat

Dette Bed & Breakfast ligger i hjertet af Kerteminde, kun 10 minutters gang fra Skt. Laurentii Kirke og Fjord & Bælt. Derudover ligger Johannes Larsen Museet ...

4.6/5Exceptional! (24 anmeldelser)
Tak for god service

"Super service trods en besværlig kunde... UG med kryds og slange her fra...."…"

Anmeldelse fra 13. sep. 2019

Købmandsgårdens Bed and Breakfast

Populære steder at besøge i Kerteminde

Egeskov Slot
Billede af Egeskov Slot

Egeskov Slot

4/5(17 anmeldelser)

Bliv klogere på historien i Kværndrup, når du tager et smut forbi Egeskov Slot. Udforsk området, som er kendt for sin havn og sine monumenter.

Kerteminde – anmeldelser

4.3

Populær destination

5 - Fremragende
1
5 - Fremragende 25%
4 - God
3
4 - God 75%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Julie

5. aug. 2019

Hyggelig lille by