Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Yase Tea på trover

Hotel i Fredericia

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Fredericia

3 Værelses Overnatning i Fredericia
Hent priser
9.35 km fra centrum
3 Værelses Overnatning i Fredericia
3 Værelses Overnatning i Fredericia
Hent priser
8.42 km fra centrum
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
Tolle Umgebung, Ausstattung zweckmäßig

"Highlight des Hauses ist die Terrasse bzw. der Ausblick aus dem Wohnzimmer auf den Fjord - wirklich sehr schön! Die Ausstattung des Hauses ist mit zweckmäßig zu beschreiben. Man findet von allem nur das Nötigste, die Schlafzimmer sind allesamt sehr klein und das Bad ist eigentlich nicht mehr wirklich ..."…"

Anmeldelse fra 4. sep. 2019

3 Værelses Overnatning i Fredericia
Kryb I Ly, Sure Hotel Collection by Best Western
4 out of 5
Kolding Landevej 160, Taulov, Fredericia
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 795
pr. nat
19. apr. – 20. apr.
10.75 km fra centrum
4/5Very Good! (1,066 anmeldelser)
Rart at være

"Dejligt ophold, søde personaler og lækkert mad. Hop i pejsestuen hvis i får en time i overskud."…"

Anmeldelse fra 5. jan. 2020

Kryb I Ly, Sure Hotel Collection by Best Western
Best Western PLUS Hotel Fredericia
4 out of 5
Vestre Ringvej 96, Fredericia
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 895
pr. nat
19. apr. – 20. apr.
2.38 km fra centrum
4.3/5Excellent! (448 anmeldelser)

"Glimrende sted, hvor det hele fungerer."…"

Anmeldelse fra 21. dec. 2019

Best Western PLUS Hotel Fredericia
Zleep Hotel Billund
3 out of 5
Passager Terminalen 4, Billund
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 799
pr. nat
13. apr. – 14. apr.
43.68 km fra centrum
3.9/5Good! (1,332 anmeldelser)

"Hotellet har en Perfekt beliggenhed til mange attraktioner"…"

Anmeldelse fra 2. mar. 2020

Zleep Hotel Billund
5 Værelses Overnatning i Fredericia
Børup Sandevej, Fredericia
Hent priser
9.63 km fra centrum
5 Værelses Overnatning i Fredericia
Hyggelig Lejlighed med Boblebad, Internet, TV, Vaskemaskine, Kæledyr Tilladt og Parkering
Hotel Medio
3 out of 5
Kolding Landevej 6, Fredericia
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 648
pr. nat
9. apr. – 10. apr.
5.22 km fra centrum
3.9/5Very Good! (451 anmeldelser)
Handicap venligt

"Rigtig god oplevelse - jeg er kørestols bruger og straks ved ankomst blev jeg modtaget ved receptionen. Jeg blev fulgt til værelset, blev hjulpet med bagage og der blev straks fundet en rampe, så jeg kunne køre ind på værelset, hvilket var virkelig handicap venligt... Jeg kunne “komme rundt” på badeværelset, ..."…"

Anmeldelse fra 26. dec. 2019

Hotel Medio
Trinity Hotel og Konference Center
4 out of 5
Gl. Faergevej 30, Snoghoj, Fredericia
DKK 1.095
pr. nat
20. apr. – 21. apr.
5.32 km fra centrum
4.2/5Very Good! (315 anmeldelser)

"Rene og pæne værelser og dejligt med mulighed for at lave sig en kop kaffe. Rengøring fin, men dog lidt hurtige på tjek ud dag bankede de på ca 45 før udtjeknings tid."…"

Anmeldelse fra 22. nov. 2019

Trinity Hotel og Konference Center
Hotel LEGOLAND, DENMARK
4 out of 5
Aastvej 10, Billund
Hent priser
43.82 km fra centrum
4.1/5Very Good! (1,027 anmeldelser)

"Børnevenligt. God mad. Sødt personale. Gennemført med deres værelser."…"

Anmeldelse fra 29. feb. 2020

Hotel LEGOLAND, DENMARK
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Fredericia
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Fredericia

Hotel i Fredericia: Fredericia emmer af historie og smukke naturoplevelser og har desuden et stort udvalg af fantastiske seværdigheder for både børn og voksne. Uanset om du er på udkig efter et 4-stjernet luksushotel, et børnevenligt hotel, et billigt hotel eller et forretningshotel, kan du med garanti finde det rette hotel i Fredericia.

En by fuld af historie

Hvis du er interesseret i historie, så er Fredericia den helt rigtige destination for dig. Byen huser nemlig én af Europas største og mest velbevarede fæstningsanlæg, Fredericia Vold, som blev bygget i 1650 og frem. Fæstningsanlægget havde til formål at forsvare Danmark mod fremmede krigsmagter, og den dag i dag har du mulighed for at deltage i en af de guidede ture på volden, hvor du kan blive klogere på fæstningens betydning for Danmarkshistorien. Hvis du ønsker at bo i den historiske del af Fredericia, så er dette område omkring Fredericia Vold stedet for dig.

Efter en formiddag på fæstningsanlægget kan du fortsætte din historiske tur gennem Fredericia med et besøg på Fredericia Bymuseum. Dette kulturhistoriske lokalmuseum har fokus på Fredericias historiske udvikling, hvor der også er mulighed for at se samlinger af genstande, som netop belyser områdets historie.

Hvis du har mere energi tilbage, kan du efterfølgende lægge vejen forbi Krudttårnet, som er Fredericias ældste militære bygning, eller Bunkermuseet, der består af et af de mange beskyttelsesrum, som blev opført rundt omkring i Danmark i 1944-45 for at beskytte befolkningen mod luftangreb.

Overnat tæt på naturen

Foruden en fantastisk historie er Fredericia også rig på naturoplevelser. Her spiller Fredericia Vold igen en stor rolle; fæstningsanlægget er nemlig blevet en unik del af den moderne by i form af en bypark, hvor både besøgende og lokale kan gå ture og slappe af.

For enden af Fredericias hovedgade finder du desuden Østerstrand, hvor der er liv og glade dage om sommeren. Begiver du dig lidt længere ud fra centrum, står naturoplevelserne i kø; her kan du blandt andet lægge vejen forbi Trelde Næs, Rands Fjord eller Hannerup Skov.

Oplevelser for hele familien

I Fredericia finder du et stort udvalg af aktiviteter for hele familien. Her kan I for eksempel besøge den populære Madsby Legepark, som byder på en kæmpe sandlegeplads, en dyrepark, en asfalteret mooncarbane, en tarzanbane og meget mere. Den historiske miniby er ligeledes et hit blandt børnefamilier. Denne lille by er en gengivelse af Fredericia anno 1849, bare ti gange mindre.

Tillader vejret ikke et besøg i de udendørs parker, kan I lægge vejen forbi byens indendørs børneaktiviteter, såsom Fredericia Badeland og Dinos Legeland. Fredericias hyggelige bymidte har desuden et væld af spændende butikker og hyggelige caféer, som bestemt også er et besøg værd. Slå to fluer med ét smæk, og reserver dit hotelværelse i nærheden af en af de seværdigheder, du planlægger at besøge.

Book et hotel i Fredericia her på Expedia.dk

Søg efter dit perfekte hotel i Fredericia. Find et billigt hotel i Fredericia nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde billige hoteller i Fredericia.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på vores billige hoteller i Fredericia på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Fredericia.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Fredericia?
Trinity Hotel og Konference Center er et populært overnatningssted blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 4 stjerner tilbyder gratis morgenmad og en restaurant. Ifølge anmeldelser fra vores hjemmeside er Hotel Postgaarden og Fuglsangcentret også populære valgmuligheder til din rejse.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Fredericia?
Ja. Størstedelen af reservationerne er refunderbare, så længe du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden ankomst. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og få en refusion inden for 24 timer før din reservation. Vælg dine datoer, klik på “Søg”, og brug filteret “gratis afbestilling” for at få de mest populære tilbud i Fredericia.
Hvad er det bedste hotel for familier i Fredericia?
Best Western PLUS Hotel Fredericia er et hotel med 4 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder en restaurant og gratis parkering. Andre muligheder til en familietur omfatter Hotel Medio og Fuglsangcentret. Seværdigheder i området som Skærup Zoo og Nicolai for Children byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige hotel i Fredericia?
Dancamps Trelde Næs er et overnatningssted med hundevenlig profil, og det populære overnatningssted tilbyder et vandland (tillægsgebyr) og en restaurant til dyrenes ejere. To andre gode muligheder til en ferie med dit kæledyr omfatter Hotel Postgaarden og Hotel Medio.
Hvilket overnatningssted er bedst til et ophold nær stranden i Fredericia?
Trinity Hotel og Konference Center er et hotel med 3 stjerner ved stranden, og det populære overnatningssted tilbyder gratis morgenmadsbuffet og gratis Wi-Fi. Andre gode muligheder til en strandferie omfatter Hotel Postgaarden og Hotel Medio. Tag til Fredericia Strand eller Østerstrand, hvor du kan hoppe direkte i vandet.
Hvor er det bedst at overnatte, hvis jeg skal på golfferie i Fredericia?
Dancamps Trelde Næs er et overnatningssted med 3 stjerner, der tilbyder et vandland og en restaurant, og overnatningsstedet er populært blandt golfspillere. Der er flere gode muligheder, hvis du gerne vil overnatte nær en golfbane, blandt andet Fuglsangcentret og Hotel Postgaarden. Du kan spille et slag golf på Fredericia Golf Club under dit ophold.
Hvordan er det at overnatte i Fredericia?
Fredericia har masser at byde på, heriblandt sine monumenter, sine parker og sine søer. Med sine kaffebarer er denne by en populær rejsedestination. I Fredericia finder du 13 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad kan jeg opleve i Fredericia?
Besøg kulturelle seværdigheder som Fredericia Teater og Fredericia Bymuseum under dit ophold. Byen er kendt for seværdigheder som Trinitatis Kirke, Det Hvide Vandtårn og Den Tapre Landsoldat. Byens naturskønhed kommer til udtryk ved Fredericia Strand, Madsby Legepark og Østerstrand.
Hvordan kommer jeg rundt i Fredericia?
Hvis du vil se mere af det omkringliggende område, så hop på et tog fra Fredericia Station eller Taulov Station. Fredericia har muligvis ikke så mange muligheder inden for offentlig transport, men du kan overveje at skaffe en udlejningsbil for at få mest ud af din rejse.
Hvordan er vejret i Fredericia?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 19°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på -1°C. I Fredericia regner det i gennemsnit 939.10 mm om året.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Fredericia

Flere valgmuligheder