Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Biludlejning i Fredericia

Billeje i Fredericia – et mekka for børnefamilier og historieinteresserede

Leder du og din partner efter en feriedestination inden for Danmarks grænser for hele familien, behøver I ikke kigge længere væk end Fredericia. Oplevelser og aktiviteter står i kø for børnefamilier her, og finder du en billig lejebil i Fredericia, kan du og din familie nemt komme omkring mellem netop de aktiviteter i foretrækker. Natur, underholdning, shopping og et godt restaurantmiljø; lad hele familien blive forkælet i Fredericia.

Der er rig mulighed for oplevelser i selve Fredericia by, men få det meste ud af din udlejningsbil, og tag ud i det smukke, danske naturområde uden for byens grænser under jeres hotelophold i Fredericia. Er du på kroophold eller weekendbesøg med vennerne, vil I også kunne finde masser af oplevelser sammen. Undersøg mulighederne for billig biludlejning i Fredericia, og oplev alt denne danske perle har at byde på.

Billig billeje i Fredericia med familieaktiviteter

Når I er på ferie i Fredericia, vil I have mange valgmuligheder; der er helt sikkert noget for enhver smag. Den mest populære familieaktivitet er uden tvivl Madsby Legepark. Her vil I kunne tilbringe mange hyggelige timer sammen. Står kvalitetstid med familien øverst på din liste, så kan du ikke gå galt i byen med en dejlig dag i denne park. Hop i udlejningsbilen, og udnyt den billige parkering, du finder ved P-pladsen uden for parken. Madsby Legepark er den største park af slagsen i Danmark og har gratis adgang hele året. Der skal naturligvis betales for de enkelte aktiviteter i parken. Aktiviteter omfatter en tarzanbane, en stor legeplads, en dyrepark og sejlture på søen.

Biludlejning i Fredericia med let adgang til skøn natur

Vil I helst opholde jer udendørs og nyde den danske natur, har Fredericia også fokus på naturoplevelser. Udforsk naturen uden for byen på egen hånd eller på en af de mange guidede ture, der tilbydes i og omkring byen. Tilbring for eksempel nogle hyggelige timer i den friske luft ved Trelde Næs, der er et smukt, fredet naturområde med offentlig adgang. Der findes vandreruter i forskellige sværhedsgrader, fiskeri og mulighed for lejrbål. I finder også gode vandrestier ved Rands Fjord lige nord for Fredericia. Eller tag cyklen de 14,5 kilometer rundt om fjorden, så I rigtigt kan nyde dette smukke naturområde. Med en lejebil i Fredericia kan I hurtigt og nemt komme frem til disse fantastiske områder.

Skal ferien stå i solens tegn, så kan I ikke undgå et besøg på Fredericias populære Østerstrand. Stranden har alt en familie kunne ønske sig med dejligt badevand, en hyggelig café, livreddere i sommerperioden og toiletfaciliteter. I sommermånederne er der desuden flere aktiviteter, der kan deltages i ved stranden.

Tag en lejebil i Fredericia til danske, historiske seværdigheder

Intet ophold i Fredericia uden et besøg ved Fredericia Vold, der er det største og mest velbevarede fæstningsanlæg i Europa. Denne vold har gennem tiderne oplevet mange dramatiske episoder og krige. Volden, der i dag er en bypark, er 2 kilometer lang og omgiver den indre by. Den mest dramatiske episode var Slaget ved Fredericia d. 6. juli 1849, hvor slesvig-holstenerne forgæves forsøgte at belejre byen; en begivenhed, der stadig mindes i Fredericia i dag.

Der er gratis parkering de fleste steder i Fredericia, men husk P-skiven og at tjekke skiltningen dér, hvor du sætter din lejebil.

Udforsk Fredericia

Udforsk Fredericia med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!