trover-billede af Anna W Gustafson

Hoteller i Rømø

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Rømø

Danhostel Rømø
2 out of 5
Lyngvejen 7, Rømø, KIRKEBY
Hent priser
4.4/5Fremragende! (14 anmeldelser)
Super ophold

"Super ophold i charmerende velfungerende rammer. Rent, pænt og roligt. Fantastisk morgenmad"…"

Anmeldelse fra 11. sep. 2018

Danhostel Rømø
Sommerhus på Rømø med Udsigt til Nationalpark Vadehavet. Gratis Internet
4.9/5Enestående! (12 anmeldelser)

"Es war alles sehr schön. Ein größerer Grill wäre besser gewesen aber ist eigentlich nicht wert zu erwähnen."…"

Anmeldelse fra 3. dec. 2019

Sommerhus på Rømø med Udsigt til Nationalpark Vadehavet. Gratis Internet
Denne Feriebolig er Beliggende på den Sydlige del af Rømø i ..
Rækkehus i 2 Etager ca. 200 fra Vadehavet. Køkken med Stengulv .
Sommerhus på Stor, Ugeneret Naturgrund med Flere Terrasser Omkring ..
Dette Rækkehus på Feriecenter Rim er Beliggende med Udsigt fra ..
Dobbelthus med Udsigt Over Klitter, Vadehavet og Golfanlæg fra .
Enderækkehus i Feriecenter Rim Velbeliggende i Forhold til Centrets .
Tæt på Lakolks Brede Sandstrand Ligger Dette Sommerhus Højt
Sommerhus på Feriecenter RIM Rømø med Mange Aktivitetsmuligheder, ..
Hent priser
4/5Meget godt! (1 anmeldelse)
Alles gut

"Perfekt geklappt."…"

Anmeldelse fra 13. okt. 2019

Sommerhus på Feriecenter RIM Rømø med Mange Aktivitetsmuligheder, ..
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Rømø
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Rømø

Hotel på Rømø: Den lille hyggelige ø Rømø ligger i Vadehavet ved den jyske vestkyst og er forbundet med fastlandet via Rømødæmningen. Når du bestiller et hoteophold på Rømø, kan du fra mange hotelværelser nyde den smukke havudsigt. Uden for højsæsonen kan du sagtens finde et billigt hotel, og det ligger sjældent mere end et stenkast fra en badevenlig strand.

Rømø er den perfekte destination, hvis du trænger til at slappe helt af, og et par sorgløse dage på denne vadehavsø virker som balsam for sjælen. Her kan du komme helt tæt på naturen til fods, i båd, på cykel eller på hesteryg, og der er masser af aktiviteter for hele familien.

Badehoteller og aktiviteter for store og små

På Rømø kan du kombinere et hotelophold med en afslappende spaoplevelse, hvis du vil forkæle kæresten eller bare være god ved dig selv. Start dagen med en forfriskende svømmetur i bølgerne, inden turen går til en af øens mange attraktioner. I Rømø Lege- & Labyrintpark kan børnene nemt få et par timer til at gå. Prøv en windrider på Sønderstrand, eller tag et slag minigolf. I kan også besøge Rømø Lege- og Hesteland, der ligger skønt ud til Vadehavet; de mange aktiviteter spænder fra piratskibe og vandrutsjebaner til sørøverborge og svævebaner. Hos Rømø Lys i Lakolk Butikscenter kan hele familien prøve at lave deres egne lys, eller I kan leje cykler og opleve den charmerende ø på to hjul.

Sort sol over Vadehavet

En af Rømøs hovedattraktioner er det fantastiske naturfænomen Sort Sol, der kan opleves om foråret og efteråret, når store flokke af stære (op til 500.000) samles til træk og flyver over himlen lige før solnedgang. Der er gode muligheder for at se fuglene ved Rømøs østkyst og Lakolk Sø, så book et hotelværelse på et af de nærliggende hoteller. Rømø er i det hele taget et sandt mekka for naturelskere, og med sine 1500 km2 er Nationalpark Vadehavet den største af Danmarks nationalparker. På Naturcenter Tønnisgård er der udstillinger om naturen, og hele året arrangeres der ture, hvor gæsterne kan høre mere om Vadehavet og de mange dyr og planter i området. Aftensmaden smager bedst, når man selv har fanget den, så tag børnene med på en fisketur, en østerstur eller på rejefangst.

Festlige festivaler

Hvert år i juni afholdes Rømø Jazz festival, og i tre dage indtages øen af danske og udenlandske navne fra den velsvingende jazzverden. Kom til gospelkoncert i Rømø Kirke, eller nyd en lækker tre retters middag tilsat et stænk jazz på Holms Restaurant og Røgeri. Den første weekend i august løber Rømø Havnefest af stablen med regatta, koncerter, tombola, boder og masser af aktiviteter. Lidt senere på året, den første weekend i september, afholdes Rømø Dragefestival på stranden ved Lakolk. Festivalen er efterhånden blevet den største af sin slags i Nordeuropa med omkring 50.000 gæster, og himlen fyldes af farvestrålende drager, når børn og voksne fra hele verden indtager den brede strand. Der er et væld af konkurrencer hele weekenden, og kombinationen af den friske luft og masser af motion garanterer en god nats søvn, når du kommer tilbage på hotelværelset efter en begivenhedsrig dag.

Hotelbooking: Rømø

Søg efter dit perfekte hotel på Rømø. Find et billigt hotel på Rømø nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område på Rømø, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller på Rømø på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Rømø. Book en af vores pakkerejser til Rømø: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Rømø