Billige flybilletter til Billund

Billigste flyrejser til Billund

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 141 kr. for en enkeltbillet og 3.844 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Pegasus Airlines

Om Billund

Fly til og fra Billund

Udover at ligge tæt på familievenlige aktiviteter såsom LEGOLAND®, Lalandia Aquadome Billund og Givskud Zoo har Billund også Danmarks næststørste lufthavn med både indenrigs- og udenrigsruter til nogle af de mest populære destinationer i Europa. Hvad end du planlægger en familieferie i Midtjylland eller en udenlandsrejse sydpå, kan du med garanti finde de rigtige flybilletter til eller fra Billund Lufthavn.

Fly til Billund Lufthavn

Planlægger du en forlænget weekend eller en forretningsrejse i Jylland, kan du med fordel undersøge indenrigsruterne til Billund Lufthavn. Billund Lufthavn er Danmarks næststørste lufthavn og har flyrejser til nogle af Europas største storbyer samt regelmæssige flyafgange til og fra København, en rute der er særlig belejlig for forretningsrejsende med et stramt program. Reservér et indenrigsfly til Billund Lufthavn, så du kan være sikker på at nå dit tidlige morgenmøde.

Billund Lufthavn er serviceret af et stort udvalg af busruter til Billund og byer såsom Aarhus, Vejle, Skanderborg, Esbjerg og Give. Der er med andre ord gode transportforbindelser fra lufthavnen, så du kan nå frem til dit rejsemål i tide. Skal du vidt omkring i Billunds lokalområde eller Midtjylland, kan du også overveje at leje en bil hos et af de adskillige biludlejningsfirmaer i Billund Lufthavn.

Flyver du til Billund i forbindelse med en forretningsrejse, kan du reservere et hotel i nærheden af lufthavnen. Foretrækker du i stedet et centralt hotel i Billund, kan du både vælge mellem luksushoteller, billige hoteller og børnevenlige hoteller. Hvorfor ikke slå to fluer med ét smæk og reservere en pakkerejse til Billund, der både indeholder fly og hotel?

Fly fra Billund Lufthavn

Billund Lufthavn har flyafgange til nogle af Europas mest populære storbyer og ferierejsemål. Du kan med fordel tjekke ind online forud for din rejse, så du får et mere afslappet ophold i lufthavnen, der har 4 forskellige spisesteder at vælge mellem. Drik en kop kaffe på Square Café inden sikkerhedskontrollen, eller nyd et måltid på et af de tre andre spisesteder, når du er kommet igennem sikkerhedskontrollen. Lufthavnens Diner har desuden en ”Grab & Fly”-menu, som giver dig mulighed for at tage din mad med på flyet.

Har du brug for at arbejde, kan du tage plads i King Amlet Lounge, der har Wi-Fi, møderum og computere med adgang til internettet. Skulle du have ekstra god tid, er der også forskellige underholdende aktiviteter at give sig til i lufthavnen. Du kan f.eks. nyde en afslappende massage eller se på lufthavnens adskillige skulpturer og Lego-figurer.

Billund Lufthavn udbyder både kortids- og langtidsparkering. Du kan altså overveje at tage bilen med dig, så du ikke skal bekymre dig om transport, når du er hjemme igen. Reservér en parkeringsplads forud for din flyrejse, så du er sikret en plads.

Sightseeing i Billund

Billund har et varieret udvalg af aktiviteter for hele familien - hvad end du er til LEGO®, natur, dyr, eller vandrutsjebaner. Verdens første LEGOLAND® ligger en halv times gang fra Billunds centrum, mens det tropiske vandland Lalandia Aquadome™ ligger en kort køretur fra byen.

Trænger du til at komme ud i naturen, kan du besøge Museumsgården Karensminde, hvor du kan lære mere om det danske landbrug i 1700- og 1800-tallet. Du kan også gå en tur i Skulpturpark Billund, spille golf på Gyttegård Golfklubs baner eller tage på safari i den imponerende Givskud Zoo, der huser omkring 700 dyr.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Billund?
Billund (BLL-Billund Lufthavn) er den eneste af slagsen i Billund.
Hvor langt ligger BLL fra Billund?
Billund (BLL-Billund Lufthavn) ligger belejligt tæt på byens centrum. Der er nemlig kun 3 km til Billund midtby.
Kan jeg flyve til Billund i øjeblikket?
Se nærmere på vores COVID-19-rejserådgiver for at læse alt om de nuværende rejserestriktioner for Billund, inden du skal flyve. Alt fra krav om karantæne til rejsevejledninger vises her, så du kan holde dig ajour.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Billund?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Billund, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Billund med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Billund, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Billund?
BLL er den eneste store lufthavn i Billund. Før du stiger om bord på flyet, kan det være en god idé at læse lidt om lufthavnen. Det kan eksempelvis være rart at vide, at terminalen ligger 3 km fra centrum.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Billund?
23 flyselskaber flyver til Billund fra 69 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Billund?
Flyafgange til Billund udbydes som oftest af KLM. Størstedelen af disse fly har afgang fra Oud-Zuid.
Hvor mange direkte fly er der til Billund?
Med 315 direkte fly ugentligt vil du ankomme til Billund, før du kan nå at spørge: “Er vi der snart?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Billund fra?
Rejsende flyver typisk fra Rhindalen, Vänern og Oslo, hvis de skal til Billund.
Hvor lang tid tager det at flyve til Billund Lufthavn?
Rejsetiden afgør, hvor længe du skal sidde fastspændt i flysædet. Fra Rhindalen til Billund er rejsetiden i gennemsnit 1 time og 15 minutter. Fra Vänern er det typisk 1 time og 7 minutter, og fra Oslo tager det 1 time og 7 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Billund?
Enhver erfaren rejsende vil sige, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flyrejse. Priserne vil ofte være højere, jo tættere du kommer på rejsedagen. En anden god måde, du kan få et godt tilbud på, er ved at undersøge alle dine muligheder. Hvis din destination har mere end én lufthavn, kan du også tjekke, hvad det koster at flyve til en mindre populær terminal. Sidst, men ikke mindst, skal du være klar til hurtigt at købe dine billetter, hvis du ser et godt tilbud. Med et par gode tricks i ærmet og lidt held er der en god chance for at finde den perfekte flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Billund?
Hvis du ikke er ordentligt forberedt, kan en rejse være krævende. Men det er ikke nødvendigt at bekymre sig. Følg disse praktiske råd til at få en nem begyndelse på din ferie til Billund.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • At flyve kan sagtens være en fantastisk oplevelse, hvis du sørger for at medbringe de rette ting. I første omgang kunne det være basale toiletsager, såsom tandbørste og hårbørste, et par ekstra sokker og noget godt læsestof. Dernæst bør du næsten sikre lidt plads i tasken til din mobiltelefon, oplader, eventuel medicin på recept og muligvis ligeledes en rejsepude. Sidst, men absolut ikke mindst, skal du sørge for at medbringe dit pas, dine rejsedokumenter og lidt penge.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Vær sikker på, at der ikke er en lommekniv, der ligger skjult i et rum i din håndbagage. Andre forbudte genstande omfatter eksplosive og brændbare genstande som brændstof og tændstikker samt væsker og flydende stoffer i beholdere, der rummer mere end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Den bedste måde at sikre en behagelig flyrejse kan være noget så simpelt som det tøj, du ifører dig. Forbered dig på temperaturændringer ved at gå efter flere lag. På den måde kan du stadig holde varmen, hvis det bliver koldt i kabinen. Højhælede sko og sandaler er bedre at lade blive i kufferten. I stedet for bør du gå efter flade, lukkede sko såsom hyttesko. Det vil dine fødder være glade for.
  • Uheldigvis er en af risiciene ved lange flyrejser muligheden for dyb venetrombose (DVT), der er blodpropper i benenes dybe vener forårsaget af manglende fysisk aktivitet over en lang periode. For at undgå, at det sker, bør du udnytte muligheden for at gå en tur i kabinen og strække benene. Rejsestrømper er også en nem måde at mindske risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Billund?
Som erfarne rejsende godt ved, er hemmeligheden at være forberedt, inden du når til sikkerhedskontrollen. På den måde kan du gå om bord på flyet til Billund på ingen tid. Følg disse nyttige råd, så din rejse kommer fantastisk godt fra start:

  • Det vigtigste først: Du skal vise dit boardingkort og pas til personalet i lufthavnskontrollen. Hav dem klar for ikke at forsinke køen.
  • Derefter er det tid til metaldetektoren. Tøm lommerne, og fjern eventuelle genstande, der kan udløse alarmen. Det omfatter blandt andet høretelefoner samt store jakker eller frakker. Det skal placeres i en bakke og scannes.
  • Du bliver nødt til at undvære den digitale verden i få minutter. Din telefon, tablet og anden elektronik må også en tur gennem scanneren.
  • Kan du ikke rejse uden din parfume? Det er ikke noget problem. Så længe beholderen ikke er større end 100 ml og opbevares i en gennemsigtig, genlukkelig plastpose, er det tilladt at have den med i din håndbagage.
  • Det kan godt være, at du bliver bedt om at tage skoene af og sende dem gennem scanneren, så det kan være klogt at iføre dig lette gummisko.
  • Spidse eller skarpe genstande såsom knive eller sakse er ikke tilladt om bord på flyet. De bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen, så pak de spidse genstande forsvarligt ned i den indleverede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Billund
Destinationslufthavn
Billund Lufthavn
Destinationslufthavnens IATA-kode
BLL
Destinationsby
Billund
Pris for flyrejse tur-retur
900 kr.

Populære flyrejser til Billund

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 141 kr. for en enkeltbillet og 3.844 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Danish Air Transport
Danish Air Transport