Billige flybilletter til Billund

Billigste flyrejser til Billund

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 9.376, kr for en enkeltbillet og 15.738, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM

Om Billund

Fly til og fra Billund

Udover at ligge tæt på familievenlige aktiviteter såsom LEGOLAND®, Lalandia Aquadome Billund og Givskud Zoo har Billund også Danmarks næststørste lufthavn med både indenrigs- og udenrigsruter til nogle af de mest populære destinationer i Europa. Hvad end du planlægger en familieferie i Midtjylland eller en udenlandsrejse sydpå, kan du med garanti finde de rigtige flybilletter til eller fra Billund Lufthavn.

Fly til Billund Lufthavn

Planlægger du en forlænget weekend eller en forretningsrejse i Jylland, kan du med fordel undersøge indenrigsruterne til Billund Lufthavn. Billund Lufthavn er Danmarks næststørste lufthavn og har flyrejser til nogle af Europas største storbyer samt regelmæssige flyafgange til og fra København, en rute der er særlig belejlig for forretningsrejsende med et stramt program. Reservér et indenrigsfly til Billund Lufthavn, så du kan være sikker på at nå dit tidlige morgenmøde.

Billund Lufthavn er serviceret af et stort udvalg af busruter til Billund og byer såsom Aarhus, Vejle, Skanderborg, Esbjerg og Give. Der er med andre ord gode transportforbindelser fra lufthavnen, så du kan nå frem til dit rejsemål i tide. Skal du vidt omkring i Billunds lokalområde eller Midtjylland, kan du også overveje at leje en bil hos et af de adskillige biludlejningsfirmaer i Billund Lufthavn.

Flyver du til Billund i forbindelse med en forretningsrejse, kan du reservere et hotel i nærheden af lufthavnen. Foretrækker du i stedet et centralt hotel i Billund, kan du både vælge mellem luksushoteller, billige hoteller og børnevenlige hoteller. Hvorfor ikke slå to fluer med ét smæk og reservere en pakkerejse til Billund, der både indeholder fly og hotel?

Fly fra Billund Lufthavn

Billund Lufthavn har flyafgange til nogle af Europas mest populære storbyer og ferierejsemål. Du kan med fordel tjekke ind online forud for din rejse, så du får et mere afslappet ophold i lufthavnen, der har 4 forskellige spisesteder at vælge mellem. Drik en kop kaffe på Square Café inden sikkerhedskontrollen, eller nyd et måltid på et af de tre andre spisesteder, når du er kommet igennem sikkerhedskontrollen. Lufthavnens Diner har desuden en ”Grab & Fly”-menu, som giver dig mulighed for at tage din mad med på flyet.

Har du brug for at arbejde, kan du tage plads i King Amlet Lounge, der har Wi-Fi, møderum og computere med adgang til internettet. Skulle du have ekstra god tid, er der også forskellige underholdende aktiviteter at give sig til i lufthavnen. Du kan f.eks. nyde en afslappende massage eller se på lufthavnens adskillige skulpturer og Lego-figurer.

Billund Lufthavn udbyder både kortids- og langtidsparkering. Du kan altså overveje at tage bilen med dig, så du ikke skal bekymre dig om transport, når du er hjemme igen. Reservér en parkeringsplads forud for din flyrejse, så du er sikret en plads.

Sightseeing i Billund

Billund har et varieret udvalg af aktiviteter for hele familien - hvad end du er til LEGO®, natur, dyr, eller vandrutsjebaner. Verdens første LEGOLAND® ligger en halv times gang fra Billunds centrum, mens det tropiske vandland Lalandia Aquadome™ ligger en kort køretur fra byen.

Trænger du til at komme ud i naturen, kan du besøge Museumsgården Karensminde, hvor du kan lære mere om det danske landbrug i 1700- og 1800-tallet. Du kan også gå en tur i Skulpturpark Billund, spille golf på Gyttegård Golfklubs baner eller tage på safari i den imponerende Givskud Zoo, der huser omkring 700 dyr.

Ofte stillede spørgsmål

Populære flyrejser til Billund

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 9.376, kr for en enkeltbillet og 15.738, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

KLM
KLM