Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Billund

Se alle udlejningsbiler i Billund

Biludlejning gennem Expedia i Billund

Velkommen til Billund

Fra Billund kommer du nemt til det meste af Jylland – og måske endda et smut til Tyskland – så hvorfor ikke planlægge at holde din næste ferie i Billund? Billund ligger centralt i Jylland, og du kommer nemt til både hav og storby herfra. Lej en bil i Billund, og tag på opdagelse i Jylland!

Fra Billund er der ikke langt til hverken Vesterhavet på den ene side eller Aarhus på den anden. Benyt dig af biludlejning i Billund, og drej enten til højre eller venstre: Efter en god times tid er du fremme. Med flere gode hoteller i Billund har du her et godt udgangspunkt for ferien.

Billeje i Billund

Billund har en international lufthavn, og derfor finder du her også alle muligheder for at benytte dig af billig billeje i Billund. Måske er du ankommet med fly til Billund, og så møder du biludlejningsfirmaerne, når du kommer ud i ankomstterminalen. Flere af de større biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen, og du kan helt sikkert finde en bil, der passer til netop din ferie. Måske har du hele familien med, og I skal både til Vesterhavet, i Legoland og en tur til Sønderjylland? Så skal I have en stor bil med plads til jer alle sammen, al bagagen og måske et enkelt badedyr. Hvis det bare er dig og din partner, som vil ud og se på omegnen og måske en tur til Aarhus, er du nok på udkig efter en lille bil, som er økonomisk og nem at parkere.

Hvis du booker din lejebil i Billund, samtidig med at du bestiller hotel og eventuelt flybilletter, er der som regel penge at spare.

Lej bil i Billund

I Billund kan du sagtens få et par dage eller tre til at gå, for her er nok at tage sig til. Du kan næsten ikke undgå et besøg i Legoland, som er kendt af alle danske børn – og forældre. Og selvom du ikke har børnene med, er parken bestemt et besøg værd. Gå en tur rundt og iagttag livet i minibyen – eller sæt dig i western-byen og hør musik. Hvis du har børnene med på din ferie i Billund, bliver du uden tvivl dagens mand, hvis du tager dem med i Lalandia, hvor I sagtens kan bruge en hel dag i vandlandet og de mange andre aktiviteter. Givskud Zoo, hvor I kører rundt blandt løverne, er også nem at komme til, når du har benyttet dig af billeje i Billund.

Lej bil i Billund – og kom langt omkring

Billund ligger midt i Jylland, og holder du ferie her, kommer du nemt til det meste. Hvis du er til store naturoplevelser, tager det bare en times tid til Vesterhavet, som på en blæsende dag virkelig kan vise tænder. Og kører du en time den anden vej, når du Smilets by, Aarhus, på Jyllands østkyst. Kører du mod syd, skal du bare køre halvanden time, inden du når grænsen. Jo, fra Billund kommer du nemt langt omkring.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Billund

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Billund?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 442 i Billund.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Billund?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Billund er DKK 469.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Billund?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Billund?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Billund

Udforsk Billund med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!