Tilpasset til din søgning på :

Hotel Billund

Hoteller Billund
Billund

Tilbud med hotel + fly i Billund

Se alle tilbud på pakkerejser til Billund

Hoteller i Billund

Hotel Svanen, Billund-hoteller i Billund
Rating: 4.0 Stars

Hotel Svanen, Billund

Nordmarksvej 8, Billund - Kort
 
 
"Tæt på lufthavnen "
Tidlig morgenmad perfekt. Vil bruge hotellet igen. Johan Frandsen
En rejsende
Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Billund, kun 15 minutters gang fra Lalandia og Legoland …Mere
Hotel LEGOLAND-hoteller i Billund
Rating: 4.0 Stars

Hotel LEGOLAND

Aastvej 10, Billund - Kort
 
 
Rigtig god beliggenhed, tæt på lufthavnen. Venligt personale. Hotellet en lille smule slidt, men pyt, alt i alt - et godt valg!
En rejsende
Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Billund, kun 10 minutters gang fra Lalandia og Legoland …Mere
Zleep Hotel Billund-hoteller i Billund
Rating: 2.0 Stars

Zleep Hotel Billund

Passager Terminalen 4, Billund - Kort
 
 
"tæt på lufthavnen"
Det er et godt hotel lige det vi skulle bruge det til. Vi skulle være I lufthavnen kl 05.00, så dejligt tæt på. Dobbelt sengen er nu lidt for smal, og kunne ikke reg. på varmen/airconditionen.
En rejsende
Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 2,2 km fra Legoland og 2,6 km fra Lalandia. Derudover ligger Gyttegård Golfklub 9 …Mere
Lalandia Resort Billund-hoteller i Billund
Rating: 4.0 Stars

Lalandia Resort Billund

Ellehammers Alle 3, Billund - Kort
 
 
4,3 ud af 5 (232 anmeldelser)
Dette resort med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Billund, kun 10 minutters gang fra Lalandia og Legoland …Mere
Hotel Propellen-hoteller i Billund
Rating: 4.0 Stars
DKK 1.348

Hotel Propellen

Nordmarksvej 3, Billund - Kort
 
 
Superfint hotel - både til forretning og fornøjelse. Morgenmadsbuffetten kunne godt være mere inspirerende.
En rejsende
Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Billund, kun 10 minutters gang fra Lalandia og Legoland …Mere
Refborg Hotel & Spiseri-hoteller i Billund
Rating: 3.0 Stars

Refborg Hotel & Spiseri

Buen 6, Billund - Kort
 
 
3,2 ud af 5 (105 anmeldelser)
Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Billund, kun 2 km fra Lalandia og Legoland. Derudover ligger …Mere
Legoland Holiday Village-hoteller i Billund
Rating: 3.0 Stars

Legoland Holiday Village

Ellehammers Alle 2, Billund - Kort
 
 
"Dejlig hytte tæt på legoland"
Vi havde et godt ophold på lego village , hyggelig lille hytte tæt på legoland.med gode facilitet på pladsen , og med gå afstand både legoland og Lalandia.
Rejsende fra Danmark
Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Billund, kun 10 minutters gang fra Lalandia og Legoland …Mere

Søg blandt 7 hoteller i Billund


  Hvorfor reservere med Expedia?

  • Expedias Prisgaranti
  • Mere end 271.000 hoteller verden over
  • Expedia opkræver intet afbestillingsgebyr
  • Mere end 11 millioner gæsteanmeldelser

  Rejseguide for Billund

  Hotel Billund: Hvis du vil overnatte et centralt sted i Danmark, kan du booke et ophold på et hotel i Billund. Der er også andre muligheder for overnatning i Billund – du kan for eksempel campere på en af de nærliggende campingpladser eller bo på et bed and breakfast. Er du dus med dyrene, kan du tilmed tage på bondegårdsferie.

  Billund byder på mange forskellige oplevelser, uanset om du rejser med dine venner, din bedre halvdel eller hele familien. Men en tur i LEGOLAND®, hvor alt er bygget i LEGO®, er et must, hvad enten du er voksen eller barn. Du kan tilmed bo i selve parken og lade børnene lege pirater eller prinsesser, fra I kommer, til I går, ved at bestille et hotelværelse med et bestemt tema.

  Har børnene mod på vilde dyr, kan I tage en tur til Givskud Zoo, hvor I kan komme helt tæt på dyrene enten til fods eller i bil.

  Er du en sand vandhund, kan du med fordel bestille et hotelophold i Lalandia. Her har du mulighed for at bade, suse ned at vandrutsjebanerne eller blot ligge i boblebadet dagen lang. Du kan desuden benytte de mange andre aktiviteter i Lalandia, for eksempel minigolf, bowling eller fitness. Eller slip børnene løs i Monky Tonky Land, hvor der er forhindringsbaner, trampoliner, rutsjebaner og mange andre udfoldelsesmuligheder.

  Hvis du foretrækker en aktiv ferie, kan du gå en runde på golfbanen ved Gyttegård Golfklub. Eller tage en løbe- eller cykeltur i Skulpturpark Billund, hvor du samtidig med motionen kan få en kulturel oplevelse med de mange smukke skulpturer langs stien. Hvis du vil have en roligere tur, hvor du bedre kan nyde skulpturerne, kan du gå turen i parken, som også er velegnet til en picnic i det grønne.

  Kan du gøre en god handel? Den næstsidste fredag i juli måned kan du afprøve dine færdigheder i at prutte om prisen på et af Danmarks største markeder i Vorbasse. Her finder du et væld af dyr – både store og små – samt kræmmere, musik og ikke mindre end tre tivolier.

  I løbet af hele sommeren afholdes der festivaler forskellige steder i og omkring Billund. Du kan blandt andet opleve Jelling Musikfestival, som er en af de større festivaler, hvor mange af de store danske navne spiller.

  Er du blot på gennemrejse og skal hurtigt videre, kan du finde en billig overnatning i Billund eller en overnatning tæt på Billund lufthavn.

  Søg efter dit perfekte hotel i Billund. Find et billigt hotel i Billund nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Billund, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Billund på dine foretrukne datoer.

  Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Billund. Book en af vores pakkerejser til Billund: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

  Skjul
  Kunder tildeler Expedia
  Drives af feefo
  Anbefalet af 92%
  4.5
  Baseret på 68.143 anmeldelser
  *Ved disse pakkerejser svarer pakkebesparelsen som minimum til prisen på flyrejsen eller hotellet, hvis reserveret separat. Bemærk: Ved pakkerejser, der inkluderer fly, vil flyselskabet opkræve betaling for din flyrejse, men besparelserne på pakkerejsen vil svare til udgifterne forbundet med flyrejsen.