Billige flybilletter til Vejle

Billigste flyrejser til Vejle

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 204 kr. for en enkeltbillet og 1.855 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines
British Airways
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Widerøe

Om Vejle

Expedia-flyrejser til Vejle

Hvis du er på udkig efter fly til Vejle, er der ingen, der har et større udvalg end Expedia.dk – flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Vejle, og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Vejle med et hotelophold.

Afbudsrejser til Vejle giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnligt Expedia for disse lavpris flyrejser til Vejle – de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring din flyrejse til Vejle, kan du kontakte vores Expedia-kundeservice, der har åbent kl. 08.00 - 22.00 mandag til fredag og kl. 09.00 - 22.00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80 20 00 88. Når du booker en indenrigs- eller undenrigsflyvning til Vejle hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har fundet den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Vejle?
Der er kun én lufthavn i nærheden af Vejle, nemlig Billund (BLL-Billund Lufthavn).
Hvor langt er der til Billund (BLL-Billund Lufthavn) fra Vejle?
Der er 25 km fra BLL og ind til Vejle midtby. Gør tingene nemmere for dig selv ved at finde den hurtigste måde at komme fra terminalen og ind til centrum på, før du lander.
Kan jeg flyve til Vejle i øjeblikket?
Sørg for, at din flyrejse til Vejle er så ukompliceret som muligt ved først at kigge forbi vores COVID-19-rejserådgiver. Det er en hurtig måde at holde dig opdateret om de aktuelle rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og myndighedernes seneste rejsevejledninger.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Vejle?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Vejle, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Vejle med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Vejle, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Vejle?
Med en beliggenhed på blot 25 km fra Vejle centrum befinder du dig nærmest allerede i midtbyen, når du ankommer i Billund (BLL-Billund Lufthavn).
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Vejle?
23 flyselskaber flyver til Vejle fra 69 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Vejle?
Fly til Vejle udbydes typisk af KLM. Et stort antal af disse fly har afgang fra Oud-Zuid.
Hvor mange direkte fly er der til Vejle?
Det er langt nemmere at flyve til en ny destination, når du ikke behøver at mellemlande. Hvis du skal besøge Vejle, kan du glæde dig over, at der findes 315 direkte fly ugentligt.
Hvor afgår de mest populære fly til Vejle fra?
Passagerer flyver ofte fra Rhindalen, Vänern og Oslo, når de skal til Vejle.
Hvor lang tid tager det at flyve til Vejle Lufthavn?
Flyvetiden afgør, hvor længe du skal sidde fastspændt i flysædet. Fra Rhindalen til Vejle er flyvetiden i gennemsnit på 1 time og 15 minutter. Fra Vänern er det typisk 1 time og 7 minutter, og fra Oslo tager det 1 time og 7 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Vejle?
De fleste erfarne rejsende vil fortælle dig, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne vil tit være dyrere, jo tættere du kommer på afrejsedatoen. Det er også en god idé at undersøge og sammenligne dine muligheder. Hvis din destination har flere lufthavne, kan du måske finde en billigere flyrejse til en mindre travl terminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Sidst, men ikke mindst, skal du være forberedt på hurtigt at købe dine flybilletter, hvis du falder over en virkelig god pris. Med et par gode tricks i ærmet og lidt medgang er der gode muligheder for at finde den ideelle flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Vejle?
Alt efter hvor du rejser fra, kan en flyvetur til Vejle være ganske nem eller føles helt uendelig. Vi har samlet nogle nyttige tips, som kan hjælpe dig med at komme rigtigt igang med dit store eventyr.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Som det første skal du pakke pas, rejsedokumenter, pung og medicin. Derefter skal du sørge for en form for underholdning til at få tiden til at gå med. En god bog og en bærbar computer fyldt med dine yndlingsfilm er nogle gode bud. Hvis du har planer om at få sovet lidt, kan en nakkepude og nogle støjdæmpende hovedtelefoner også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, kan du sørge for, at der er plads til tandbørste og deodorant, så du kan føle dig frisk som en fisk, når du står af flyet.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Tjek en ekstra gang, at der ikke er en schweizerkniv, der ligger skjult i et rum i din kabinetaske. Andre forbudte genstande tæller eksplosive og brændbare genstande som spraydåser og blegemiddel samt væsker og flydende stoffer i beholdere, der rummer mere end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Nøglen til en behagelig flyrejse kan være noget så enkelt som det tøj, du ifører dig. Forbered dig på temperaturændringer ved at gå efter flere lag. På den måde kan du stadig holde varmen, hvis der bliver køligt i kabinen. Sandaler og højhælede sko er bedre at lade blive i kufferten. I stedet bør du gå efter flade, lukkede sko såsom hyttesko. Det vil dine fødder sætte pris på.
  • Uheldigvis er en risiko ved flyrejser over lange distancer muligheden for DVT eller dyb venetrombose, der er blodpropper i benenes dybe vener forårsaget af manglende fysisk aktivitet over en lang periode. For at forhindre dette bør du udnytte enhver mulighed for at gå lidt rundt for at strække benene. Støttestrømper er også en nem måde at reducere risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Vejle?
Tricket er, at være forberedt, inden du når til sikkerhedskontrollen. På den måde bliver du klar til at stige på flyet til Vejle på et øjeblik. Følg disse råd, så ferien får en god begyndelse:

  • Det vigtigste først: Du skal vise boardingkort og pas i sikkerhedskontrollen. Så hav dem lige ved hånden for ikke at stoppe op midt i det hele.
  • Efterfølgende skal både håndbagagen og dig igennem en scanning. For at gøre det hele hurtigt og nemt, bør du fjerne alt, der kan få alarmen til at reagere. Ejendele som frakke, bælte og hovedtelefoner skal gennem maskinen.
  • Du bliver nødt til at undvære den digitale verden i få minutter. Din telefon, bærbare computer og anden elektronik skal også gennem scanneren.
  • Eventuelle væsker, såsom parfume eller håndcreme, som du vil medbringe ombord, skal være i beholdere på maks. 100 ml. De forskellige beholdere skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Sko uden snørebånd er en praktisk type fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver bedt om at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Vandrestøvler og andre kraftigere sko skal ofte igennem ekstra screening.
  • Skarpe genstande er ikke tilladt om bord på flyet. De bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen, så pak de spidse genstande forsvarligt ned i din indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Vejle
Destinationslufthavn
Billund Lufthavn
Destinationslufthavnens IATA-kode
BLL
Destinationsby
Billund
Pris for flyrejse tur-retur
352 kr.

Populære flyrejser til Vejle

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 204 kr. for en enkeltbillet og 1.855 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Danish Air Transport