Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Hoteller i Viborg

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Viborg

Klosterpensionen
3 out of 5
Sct. Mogens Gade 18, Viborg
Hent priser
0.44 km fra centrum
2.9/5 (11 anmeldelser)

"De lagde 100 kr oveni den pris der var annonceret. Ingen kvittering, Ingen dør ind til toilet og bad. Dårlig madres Svære tilkørselsforhold. M"…"

Anmeldelse fra 16. jul. 2019

Klosterpensionen
Klosterpensionen Annex
2.5 out of 5
Jegstrupvej 92, Viborg
Hent priser
1.72 km fra centrum
Klosterpensionen Annex
Golf Hotel Viborg
4 out of 5
Hans Tausens Allé 2, Viborg
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.095 pr. nat
0.8 km fra centrum
4/5Very Good! (567 anmeldelser)

"Super beliggendhed. Sengen var for blød. Snusket ved morgenmaden. Dugene var ikke rene ved bordene til nye gæster. Yoghurten var varm. Brød manglede og der skulle udskæres brød af det der var tilbage. Ikke særligt hygiejnisk.skæreosten var næsten spist. Vi var ved morgenbordet kl.8.30 Retningslinier ..."…"

Anmeldelse fra 31. jul. 2020

Golf Hotel Viborg
Motel Spar 10
3 out of 5
Ålandsvej 2, Viborg, Midtjylland
Prisen er DKK 625 pr. nat
2.41 km fra centrum
4.4/5Excellent! (295 anmeldelser)
corona åbent service

"Meget fin service, da vi var de eneste på motel 10 pga. corona krisen. Der var i udstrakt grad særbehandling med morgenmad - dejligt at der var åbent."…"

Anmeldelse fra 17. apr. 2020

Motel Spar 10
Hotel BramslevGaard
3 out of 5
Bramslev Bakker 4, Valsgaard, Hobro
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.048 pr. nat
36.24 km fra centrum
4.6/5Exceptional! (235 anmeldelser)

"Beliggenheden er fantastisk og restauranten virkelig god. Værelserne i hovedbygningen er desværre ret små - selv om vi vist fik et af de større, følte vi os lidt klemt. Vi savnede en elkedel og noget nescafe på værelset."…"

Anmeldelse fra 2. jul. 2020

Hotel BramslevGaard
Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg
4 out of 5
Papirfabrikken 12, Silkeborg
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.112 pr. nat
32.21 km fra centrum
4.4/5Wonderful! (919 anmeldelser)

"Rent, flot værelse og super morgenmad, når man tager højde for vi er i Corona tid"…"

Anmeldelse fra 1. jun. 2020

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg
Kabyssen
3 out of 5
34 Koldingvej, Viborg, Midtjylland
Prisen er DKK 499 pr. nat
1.36 km fra centrum
4.2/5Excellent! (75 anmeldelser)

"Fremragende senge Særdeles god morgenmad. Dejligt, at kunne få morgenmad fra kl. 6"…"

Anmeldelse fra 25. feb. 2020

Kabyssen
Søhusets Anneks
3 out of 5
36 Koldingvej, Viborg
Prisen er DKK 850 pr. nat
1.37 km fra centrum
4.5/5Wonderful! (15 anmeldelser)

"Fint ophold dejligt sted"…"

Anmeldelse fra 3. maj 2020

Søhusets Anneks
Søhuset Apartment
3 out of 5
Koldingvej 34, Viborg
Prisen er DKK 850 pr. nat
1.37 km fra centrum
4.6/5Exceptional! (11 anmeldelser)

"Rigtig fint sted og roligt Fungerer rigtig fint med morgen mad ved døren Koldt i vinter måneden når varmen ikke virker Ok Alternativ til hoteller"…"

Anmeldelse fra 20. apr. 2020

Søhuset Apartment
Hotel Randers
4 out of 5
Torvegade 11, Randers
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.149 pr. nat
38.78 km fra centrum
4.4/5Wonderful! (541 anmeldelser)

"Vi sov dejligt der var meget stille , til om morgen hvor man kunne høre et rullebord hen over gulvet fra morgenmad restaurant som lå nede under vores værelse der var et stort udvalg til morgenmad. Eneste minus var der lå løst sukker i kaffeskabet oppe ved boksen og badeværelset hylden ved spegelet ..."…"

Anmeldelse fra 10. jul. 2020

Hotel Randers
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Viborg
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Viborg

Tag til en af Danmarks ældste byer – Viborg ligger lige ved Hærvejen midt i Jylland og har eksisteret siden vikingetiden. I middelalderen var Viborg en vigtig del af reformationen, og byens domkirke er historisk en af Danmarks vigtigste kirker, som er bygget med inspiration fra den svenske domkirke i Lund.

Viborgs udbud af hoteller

I Viborg og omegn finder du et hotel til ethvert behov og inden for forskellige stjerneklasser – hvis du har børnene med på ferie, kan I vælge et familievenligt hotel, og hvis I ikke vil lade hunden blive hjemme, er der også mulighed for et kæledyrsvenligt hotel. Hvis du hellere vil have et lidt mere eksklusivt ophold, kan du booke værelse på et luksushotel med pool og spa.

Ophold på Viborg-egnen

Du har endda valget mellem et par strandhoteller nordvest for Viborg ved Limfjorden. Med en ferie i Viborg er du i det hele taget tæt på naturen – egnen er et dejligt område at tage på cykel- eller vandreferie i, og landskabet består af alt fra vidstrakt hede, høje bakker og frodige skove til skønne søer og den friske fjord. Danmarks længste vandløb Gudenåen løber desuden tæt forbi Viborg. Det er let at komme til byen med enten tog fra hele landet eller via hovedvejene gennem Jylland. Lej en bil i Viborg, hvor du desuden har rig mulighed for at komme rundt til Midtjyllands interessante seværdigheder – du har f.eks. købstæderne Skive, Struer og Nykøbing Mors ud til Limfjorden med alle de vand- og naturoplevelser, som de kan byde på, og øst for Viborg finder du Randers med sine eksotiske dyr og inspirerende kunst.

Det interessante Midtjylland

Viborg i sig selv har dog også masser af byde på til en god ferie. Både unge som gamle vil synes om en tur med det lille turisttog rundt i den gamle bydel for at lære om de gamle fredede bygninger og byens historie. Der kører også et lille tog gennem kalkgruberne lidt uden for Viborg, der er verdens største kalkmine, hvor I kan være heldige at se flagermus. I vil måske synes, at det er sjovt at opleve byen fra en anderledes kulturhistorisk vinkel i Viborg Miniby, der bygges af en gruppe pensionister med interesse for byens arkitektoniske fortid. Ude ved kalkgruberne ligger også en minilandsby ved Daubjerg. Tag evt. på en stille sejltur rundt på Viborg-søerne eller, hvis vejret ikke er til udendørsoplevelser, har Viborg også masser af museer at byde på. Hvis du vil opleve danmarkshistorien på egen krop, kan du tage til landets bedst bevarede middelalderborg eller til et frilandsmuseum for henholdsvis jernalderen eller hedelivet i slutningen af 1800-tallet. Så Viborg kan byde på noget for enhver smag!

Hotelbooking: Viborg

Søg efter dit perfekte hotel i Viborg. Find et billigt hotel i Viborg nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Viborg, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Viborg på dine foretrukne datoer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er det bedste sted at overnatte i Viborg?
Farm61 er højt anset blandt Expedias rejsende. Dette gæstehus har gratis Wi-Fi og gratis parkering. Ifølge anmeldelser fra rejsende er Motel Skive og Hotel Strandtangen også populære muligheder til din rejse.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Viborg?
Ja, størstedelen af reservationerne er fuldt refunderbare, så længe du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden indtjekning. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og få en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Tilføj dine datoer, klik på “Søg”, og brug filteret “gratis afbestilling” for at få de mest populære tilbud i Viborg.
Hvilket overnatningssted er bedst for familier i Viborg?
Højslev Kro er en kro med 3,5 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder en restaurant og gratis parkering. Andre gode muligheder til en ferie med ungerne omfatter Roslev Vandrerhjem og Hotel Strandtangen. Seværdigheder som Energimuseet og Latinerhaven byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige hotel i Viborg?
Roslev Vandrerhjem er et overnatningssted, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder vaskeri og gratis Wi-Fi til dyrenes ejere. Andre gode muligheder til en ferie med dit kæledyr omfatter Højslev Kro og Hotel Pinenhus.
Hvilket hotel er bedst til en golfferie i Viborg?
Roslev Vandrerhjem er et overnatningssted med 3 stjerner, der tilbyder gratis Wi-Fi og gratis parkering, og overnatningsstedet er populært blandt golfspillere. Der er flere gode muligheder, hvis du gerne vil overnatte nær en golfbane, blandt andet Højslev Kro og Hotel Strandtangen. Du kan spille et slag golf på Hjarbæk Fjord Golfklub under dit ophold.
Hvilke overnatningssteder har pool i Viborg?
Golf Hotel Viborg er et hotel med 4 stjerner, der tilbyder en indendørs pool, 2 restauranter og gratis Wi-Fi. Farm61 er en anden mulighed, der har pool på stedet.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Viborg

Flere valgmuligheder