Billige flybilletter til Viborg

Billigste flyrejser til Viborg

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 449 kr. for en enkeltbillet og 840 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd

Om Viborg

Expedia-flyrejser til Viborg

Hvis du er på udkig efter fly til Viborg, er der ingen, der har et større udvalg end Expedia.dk – flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Viborg, og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Viborg med et hotelophold.

Afbudsrejser til Viborg giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnligt Expedia for disse lavpris flyrejser til Viborg – de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring din flyrejse til Viborg, kan du kontakte vores Expedia-kundeservice, der har åbent kl. 08.00 - 22.00 mandag til fredag og kl. 09.00 - 22.00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80 20 00 88. Når du booker en indenrigs- eller undenrigsflyvning til Viborg hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har fundet den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Viborg?
Karup (KRP-Midtjyllands Lufthavn) er den eneste af slagsen i Viborg.
Hvor langt er der til KRP fra Viborg?
Karup (KRP-Midtjyllands Lufthavn) er 25 km fra Viborg midtby, så forbered dig på at skulle ud på en lille køretur ind til centrum af byen.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Viborg?
Stå af flyet i AAL, og du befinder dig 75 km fra centrum. KRP tager også i mod mange turister og ligger 25 km fra den centrale del af Viborg.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Viborg?
I alt findes der 10 flyselskaber, der flyver til Viborg fra 12 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Viborg?
Langt de fleste fly til Viborg er med flyselskaberne Norwegian Air International, SAS og Danish Air. Blandt disse er Norwegian Air International det mest populære valg, og Holmen er den by, flest rejsende flyver fra.
Hvor mange direkte fly er der til Viborg?
Er du ved at planlægge en fantastisk ferie til Viborg? Med omkring 187 direkte fly hver uge er det virkelig nemt at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Viborg fra?
Passagerer flyver ofte fra Holmen, Kødbyen og Sydhavnen, når de skal til Viborg.
Hvor lang tid tager det at flyve til Viborg Lufthavn?
Hvis det er Holmen, du tager afsted fra, kommer du til at være i luften i omkring 51 minutter, inden du ankommer til Viborg. Fra startbanen i Kødbyen tager det omkring 51 minutter, og fra Sydhavnen er flyveturen på 51 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Viborg?
Lad være med at reserve din flyrejse i sidste øjeblik. Det er blot et af de tricks, rutinerede rejsende gemmer i ærmet. Når du reserverer på forhånd, har du flere muligheder, og flyene er billigere. En anden simpel måde, du kan finde den bedste pris på, er ved at sammenligne alle dine muligheder. Hvis din destination har flere lufthavne, skal du sørge for også at finde ud af, hvad det vil koste at flyve til en mindre terminal. Et sidste tip til dig: En anden simpel måde, du kan spare lidt penge på, er ved hurtigt at reservere din rejse, når du ser et uimodståeligt tilbud. Hvis du udsætter det, risikerer du at ende med at betale en højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Viborg?
Hvis du ikke er forberedt på det, kan en flyvetur være udfordrende. Men det er ikke nødvendigt at bekymre sig. Følg disse nyttige tips til en ukompliceret begyndelse på din rejse til Viborg.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hemmeligheden ved en let rejseoplevelse er at være velorganiseret. Start med det mest nødvendige: pas, ID-kort, betalingskort og medicin, hvis du har behov for det. Derudover kan du medbringe noget, som kan få tiden til at gå om bord, såsom en tablet eller en god roman. Det kan også være smart at sørge for at pakke oplader, en rejsepude og et par ørepropper. Naturligvis skal du også huske at smide lidt toiletartikler som tandbørste, læbepomade og et rent sæt tøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Kom alle store beholdere med shampoo og balsam i den indleverede bagage. Alle former for flydende stoffer i din håndbagage på mere end 100 ml bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen. Skarpe genstande, som din kære lommekniv, samt andre farlige objekter, der er brandfarlige eller eksplosive, såsom spraydåser, barberblade og fyrværkeri, er også forbudt.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Det afgørende for en behagelig flyrejse kan ofte være dit valg af tøj. Forbered dig på skift i temperaturen ved at tage flere lag på. På den måde kan du holde varmen, hvis det bliver køligt om bord på flyet. Højhælede sko og sandaler er bedre i andre situationer. I stedet bør du vælge flade, lukkede sko såsom gummisko. Det vil dine fødder sætte pris på.
  • DVT eller dyb venetrombose er blodpropper i benets dybe vener, der kan forekomme på grund af længerevarende perioder med manglende fysisk aktivitet, som det kan forekomme på langdistanceflyvninger. Men det gode er, at der findes dokumenterede måder at reducere risikoen betydeligt for at få det. Sørg for at få nok vand, bevæg dig gennem kabinen, så tit som det er muligt, og tag støttestrømper på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Viborg?
Lidt tilrettelæggelse, inden du når frem til lufthavnen, vil gøre rejsen til Viborg nem og overskuelig. Herunder finder du nogle nyttige fif til at komme flyvende gennem sikkerhedskontrollen:

  • Sørg for at have rejsedokumenter og pas lige ved hånden. Det er det første, du vil blive spurgt til i lufthavnskontrollen.
  • Du kommer ikke uden om at skulle tage noget af tøjet af. I hvert fald bælte, frakke, nøgler og andre småting, såsom hovedtelefoner, der skal scannes i røntgenmaskinen. Det går meget hurtigere, hvis du begynder på det, inden det bliver din tur.
  • Elektroniske enheder som bærbare computere og telefoner skal også lægges i en bakke og scannes. Men bare rolig, for du kommer online igen, før du ved af det.
  • Væsker, såsom tandpasta eller parfume, som du vil have med ombord, skal være på maks. 100 ml. Alle beholderne skal kunne være i én genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Lette gummisko er et praktisk valg i forhold til fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver bedt om at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Vandrestøvler og andre tungere sko skal som regel igennem ekstra screening.
  • Skarpe genstande må ikke tages med i kabinen. De bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen, så pak eventuelle spidse genstande ned i din indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Viborg
Destinationslufthavn
Aalborg
Destinationslufthavnens IATA-kode
AAL
Destinationsby
Aalborg
Pris for flyrejse tur-retur
1.026 kr.

Populære flyrejser til Viborg

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 449 kr. for en enkeltbillet og 840 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd