Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Hotel i Herning

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Herning

Best Western Plus Hotel Eyde
4 out of 5
Torvet 1, Herning
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 995
pr. nat
17. apr. – 18. apr.
0.12 km fra centrum
4.4/5Excellent! (642 anmeldelser)

"Dejligt hotel med super service. Fantastisk velsmagende mogenmadsbuffet. Jeg var nu ikke så vild med forhøjningen på værelset, så det vil jeg nok fravælge næste gang."…"

Anmeldelse fra 14. jan. 2020

Best Western Plus Hotel Eyde
Scandic Regina
4 out of 5
Fonnesbechsgade 20, Herning
Hent priser
0.5 km fra centrum
4.4/5Excellent! (541 anmeldelser)

"Gode store værelser og dejlig morgenmad. Hårtørrer virkede ikke og badeværelset var lidt tomt"…"

Anmeldelse fra 16. nov. 2019

Scandic Regina
Thorstedlund Hotel & Konferencecenter
3 out of 5
Praestevaenget 40, Kolkaer, Herning
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.195
pr. nat
18. apr. – 19. apr.
10.59 km fra centrum
4.3/5Excellent! (68 anmeldelser)
Dejligt sted

"Dejligt sted lidt uden for Herning meget stille hvilket jeg sætter stor pris på. God mad både aften og morgen"…"

Anmeldelse fra 24. okt. 2019

Thorstedlund Hotel & Konferencecenter
Hotel Herning
2.5 out of 5
Vardevej 9, Herning
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 874
pr. nat
14. apr. – 15. apr.
2.46 km fra centrum
3.4/5 (196 anmeldelser)

"Rent og pænt, hyggelig værelse, fin betjening. God velkomst"…"

Anmeldelse fra 1. dec. 2019

Hotel Herning
DGI Huset Herning
3 out of 5
Kousgaards Plads, Herning
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 995
pr. nat
9. apr. – 10. apr.
0.43 km fra centrum
4.1/5Very Good! (595 anmeldelser)
Fint, men...

"Fint hotel, fine værelser, dog mange ridser i gulvet og alt for blød seng! Hvis man gerne vil sove længe (længere end til 8.30 ca.) skal man vælge et værelse, højere oppe end 3. sal, da vi blev vækket af musik fra fitness hold. Derudover var det ret træls, med den lange tur fra receptionen til selve ..."…"

Anmeldelse fra 27. nov. 2019

DGI Huset Herning
Billig B&B
2.5 out of 5
Højskolevej 11, Birk, Herning
DKK 444
pr. nat
9. apr. – 10. apr.
2.61 km fra centrum
4/5Very Good! (61 anmeldelser)

"Dejlig morgenmad 😊"…"

Anmeldelse fra 6. jan. 2020

Billig B&B
Rind B&B
2.5 out of 5
RIND KIRKEVEJ 39, Herning
Hent priser
5.73 km fra centrum
Rind B&B
Best Bed
4 out of 5
NYBOVEJ 3, Herning
Hent priser
4.77 km fra centrum
4.6/5Wonderful! (5 anmeldelser)

"Fantastiske værelser, rigtig god morgenmad, intet at beklage"…"

Anmeldelse fra 4. jun. 2018

Best Bed
Dolphin Hotel Annex
3 out of 5
Engdahlsvej 7B, Herning, Midtjylland
DKK 599
pr. nat
9. apr. – 10. apr.
2.15 km fra centrum
4/5Very Good! (57 anmeldelser)

"Fint ophold. Rent og pænt og tæt på det meste."…"

Anmeldelse fra 26. maj 2019

Dolphin Hotel Annex
Hotel Lynggaarden
2.5 out of 5
Industriparken 2, Herning
DKK 596
pr. nat
14. apr. – 15. apr.
2.89 km fra centrum
4.1/5Very Good! (405 anmeldelser)

"Fint hotel. Overskuelig vej til Boxen Herning på gåben."…"

Anmeldelse fra 25. nov. 2019

Hotel Lynggaarden
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Herning
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Herning

Herning er efterhånden mest kendt som kongres- og koncertby på grund af det store messecenter og multiarenaen. Men byen har meget mere at byde på. Med sin placering lige midt i Jylland kan du nyde godt af alt det, som denne del af Danmark indeholder. Book dit hotel i Herning og gå på opdagelse i den skønne by!

Overnatning i Herning

Du har mange skønne hoteller i Herning at vælge imellem: I hjertet af byen ligger både kæledyrsvenlige familiehoteller og romantiske luksushoteller. Et par af hotellerne har desuden pool og spabad, hvis du ønsker en smule wellness på din ferie i Herning. Hvis du overnatter i midtbyen, er du desuden tæt på Hernings mange skønne restauranter, og hvis dit hotel ikke serverer morgenmad, kan du let snuppe en brunch på én af de hyggelige caféer i byen.

Tur til Herning

Herning har gode togforbindelser, men du kan også sagtens selv køre dertil eller benytte biludlejning i Herning. Byen byder på alt fra kunst i verdensklasse og skøn natur til shopping og seværdigheder for børnene. Hvis du har hele familien med til Herning, vil alle nyde en tur ud og se på vilde dyr i dyreparken eller til en naturlegeplads for at brænde energi af.

Selvom Herning ligger langt fra hav og strand, er der i byens omegn flere fine badesøer. Byen har desuden alt, hvad du har brug for: I både gågaden og indkøbscenteret finder du masser af butikken, og byen rummer desuden både en biograf, et lokalteater og et livligt natteliv, hvis du ikke udelukkende er kommet til Herning for en musik-, comedy- eller sportsoplevelse i Jyske Bank BOXEN.

Hernings seværdigheder

I Herning og omegn finder du en række forskellige museer med alt fra moderne kunst, tekstil-, tørve- og brunkulsindustrierne, egn- og lokalhistorien, kameraer samt klassiske gamle biler. Desuden kan du støde på et monument for Jens Vejmand og to store landskabskunstværker samt en tysk krigskirkegård tæt på Herning.

For at komme ud og se naturen kan du leje en cykel eller tage din egen med – du kan f.eks. cykle ad den nedlagte jernbane til Viborg, ud til heden eller forbi Jyllands største vandreblok fra forrige istid. Det er også muligt at tage på kanotur ned ad Storå eller Skjern Å. Rundt om i Herning er der desuden hundevenlig områder, og hvis du vil have naturen helt ind under huden, kan du overveje at overnatte på et af områdets naturlejrpladser eller i et skovshelter. De mange hoteller i Herning er dog ikke en dårlig erstatning, så overvej at tage til Midtjylland på din næste ferie!

Find et hotel i Herning i dag

Søg efter dit perfekte hotel i Herning. Find billige hoteller i Herning nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i Herning, der ligger de steder, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Herning på dine foretrukne datoer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Herning?
Herning Bed & Breakfast er højt anset blandt Expedias rejsende. Dette Bed & Breakfast med 3 stjerner tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Ifølge anmeldelser fra vores hjemmeside er Scandic Regina og Best Western Plus Hotel Eyde også populære valgmuligheder til din rejse.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Herning?
Ja! De fleste af hotelreservationerne er refunderbare, såfremt du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden planlagt ankomst. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og modtage en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Vælg datoer, klik “Søg”, og filtrer efter “gratis afbestilling” for at få de mest populære tilbud i Herning.
Hvad er det bedste hotel til en familietur i Herning?
Herning City Apartments er en lejlighed med 3 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder køkken på værelserne og gratis parkering. Andre muligheder til en rejse med hele familien omfatter Hotel Herning og Scandic Regina. Seværdigheder som Baboon City og Lovbakkerne byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige overnatningssted i Herning?
Thorstedlund Hotel & Konferencecenter er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder også en restaurant og en bar/lounge til dyrenes ejere. To andre gode muligheder til din og dit kæledyrs rejse omfatter Herning City Hotel og Dolphin Hotel Herning.
Hvilket luksusovernatningssted er bedst i Herning?
Best Western Plus Hotel Eyde er et hotel med 4 stjerner, der tilbyder en restaurant og en bar/lounge, og overnatningsstedet er populært blandt rejsende på udkig efter forkælelse og velvære.
Hvilket hotel er bedst til en golfferie i Herning?
Thorstedlund Hotel & Konferencecenter er et hotel med 3 stjerner, der tilbyder gratis morgenmad og en restaurant, og overnatningsstedet er populært blandt golfspillere. Der er flere gode muligheder, hvis du gerne vil overnatte nær en golfbane, blandt andet Best Western Plus Hotel Eyde og Billig B&B.
Hvordan er det at overnatte i Herning?
Herning har masser at byde på, heriblandt sin kunst, sine museer og sine fodboldkampe. Med sin underholdning, sin livemusik og sine haver er denne by en populær destination blandt rejsende. I Herning finder du 44 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad skal jeg se i Herning?
Besøg kulturelle seværdigheder som Herning Kunstmuseum, Herning Museum og Textilforum, når du er her. MCH Herning Kongrescenter og Baboon City er to andre seværdigheder, du kan besøge.
Hvordan kommer jeg rundt i Herning?
Hvis du vil se mere af det omkringliggende område, så tag toget fra Herning Station, Messecenter Herning Station eller Birk Centerpark Station. Herning har muligvis ikke så mange offentlige transportmuligheder at vælge mellem, men du kan overveje at skaffe en udlejningsbil.
Hvordan er vejret i Herning?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 20°C, mens februar og januar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på -1°C. I Herning regner det i gennemsnit 942.20 mm om året.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Herning

Flere valgmuligheder