Billige flybilletter til Herning

Billigste flyrejser til Herning

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 703, kr for en enkeltbillet og 1.095, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

KLM
KLM
Air France
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
KLM
KLM
Lufthansa
Lufthansa

Om Herning

Expedia-flyrejser til Herning

Hvis du er på udkig efter fly til Herning, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Herning og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Herning med et hotelophold.

Afbudsrejser til Herning giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Herning - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Herning, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Herning hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Herning?
Billund (BLL-Billund Lufthavn) er den mest velkendte lufthavn i Herning. Der er dog flere lufthavne i det omkringliggende område, så sørg for at tjekke, at du vælger den, der ligger bedst i forhold til dine rejseplaner.
Hvor langt er der til Billund (BLL-Billund Lufthavn) fra Herning?
Det behøver ikke være stressende at skulle ud på en lidt længere tur, hvis du på forhånd har undersøgt, hvordan det skal foregå. Herning midtby er 45 km fra Billund (BLL-Billund Lufthavn), så det kan være en god idé at finde ud af, hvordan du hurtigst kommer ind til byen, før du ankommer til lufthavnen.
Kan jeg flyve til Herning i øjeblikket?
Besøg vores COVID-19-rejserådgiver for at få alle de nødvendige oplysninger vedrørende de nuværende rejserestriktioner for Herning, inden du skal flyve. Alt fra krav om karantæne til rejsevejledninger vises her, så du kan holde dig opdateret.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Herning?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Herning, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Herning med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Herning, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Herning?
Stig ud af flyet i BLL, og du befinder dig 45 km fra midtbyen. KRP står også for en stor del af flytrafikken og ligger 20 km fra hjertet af Herning.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Herning?
Der findes samlet set 23 luftfartsselskaber, der flyver til Herning fra intet mindre end 70 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Herning?
KLM flyver ofte til Herning. Den mest benyttede måde at komme dertil på er ved at stige ombord på et fly fra KLM med afgang fra Oud-Zuid.
Hvor mange direkte fly er der til Herning?
Med 331 direkte fly ugentligt vil du ankomme til Herning, før du kan nå at sige: “Er vi snart fremme?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Herning fra?
Fly til Herning fra Rhindalen, Vänern og Oslo er særligt populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Herning Lufthavn?
Hvis det er Rhindalen, du rejser fra, kommer du til at være i luften i omkring 1 time og 15 minutter, inden du ankommer til Herning. Fra startbanen i Vänern tager det omkring 1 time og 7 minutter, og fra Oslo er flyvetiden 1 time og 7 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Herning?
Undgå at reserve din flyrejse i sidste øjeblik. Det er blot et af de tricks, erfarne rejsende har i ærmet. Når du reserverer på forhånd, har du flere muligheder, og flyene er billigere. En anden god måde, du kan finde den bedste pris på, er ved at undersøge alle dine muligheder grundigt. Hvis din destination har flere lufthavne, skal du huske også at tjekke, hvad det vil koste at flyve til en mindre populær terminal. Et sidste tip til dig: En anden simpel måde, du kan spare lidt penge på, er ved hurtigt at reservere din flyrejse, når du finder en virkelig god pris. Hvis du venter, risikerer du at ende med at betale en langt højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Herning?
Vi har samlet en række oplysninger, som kan gøre flyrejsen til en behagelig oplevelse. Følg vores tips, så du kan stryge igennem lufthavnskontrollen og nydt godt af Herning, nærmest før du ved af det.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Som det første skal du pakke pas, vigtige papirer, kontanter og medicin, hvis det er aktuelt. Derefter skal du huske noget underholdning til at få tiden til at gå. En god bog og en telefon fyldt med dine yndlingsserier er nogle gode valgmuligheder. Hvis du regner med at få en god lur, kan en rejsepude og et par støjdæmpende hovedtelefoner også være en god idé. Sidst, men ikke mindst, kan du sørge for, at der er plads til tandbørste og vådservietter, så du kan være klar og frisk, når du ankommer til destinationen.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Læg alle store beholdere med shampoo og hårspray i den indleverede bagage. Alle former for flydende stoffer i håndbagagen på mere end 100 ml bliver konfiskeret. Spidse eller skarpe genstande, som din kære lommekniv, samt andre objekter, der er eksplosive eller brandfarlige, såsom spraydåser, sprøjtemaling og stærk syre, er heller ikke tilladt.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Det afgørende for en behagelig flyrejse kan være det tøj, du ifører dig. Forbered dig på skift i temperaturen ved at tage flere lag på. På den måde kan du holde varmen, hvis det bliver koldt i kabinen. Klipklappere og højhælede sko er bedre at lade blive i kufferten. I stedet for bør du gå efter flade, lukkede sko såsom gummisko. Det vil dine fødder være taknemmelige over.
  • Lidelsen kendt under navnet dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en risiko på langdistanceflyrejser. Det er blodpropper i de dybe venerne i benet på grund af dårligt blodomløb som følge af de mange stillesiddende timer på flyet. En god måde at forhindre dette på er at lave regelmæssige øvelser for ben og fødder, mens du sidder i dit sæde. At hoppe i et par gode flystrømper kan også hjælpe med at mindske risikoen.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Herning?
Det er enkelt nok, ved at forberede dig i forvejen. Vi har udarbejdet nogle praktiske råd til at komme nemt gennem lufthavnskontrollen. Herning kan godt begynde at gøre sig klar:

  • Personalet i lufthavnskontrollen skal som det første sikre sig, at du har et gyldigt pas og et boardingkort, inden du kan gå videre. Hav dem derfor klar.
  • Efterfølgende skal både håndbagagen og dig scannes. For at gøre det hele hurtigt og nemt, bør du tage eventuelle genstande af, der kan udløse alarmen. Ejendele såsom jakke, bælte og hovedtelefoner skal gennem maskinen.
  • Elektroniske genstande som telefoner og bærbare computere skal også på en bakke og scannes. Men tag det roligt, for du kommer hurtigt online igen.
  • Kan du ikke rejse uden din balsam? Så længe den ikke er på over 100 ml og opbevares i en genlukkelig plastpose, er det tilladt at tage den med på flyet i håndbagagen.
  • Det rigtige valg af fodbeklædning kan spare dig flere dyrebare minutter. Vandrestøvler og andre tunge støvler skal ofte tages af efter anmodning og scannes særskilt. Det sker som regel ikke med sko uden snørebånd.
  • Skarpe genstande såsom knive må ikke tages med i kabinen. De vil blive taget fra dig i sikkerhedskontrollen, så pak de spidse genstande forsvarligt ned i den indleverede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Herning
DestinationslufthavnBillund Lufthavn
IATA-kode til destinationslufthavnBLL
DestinationBillund
Flyrejsens pris1.095, kr

Populære flyrejser til Herning

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 703, kr for en enkeltbillet og 1.095, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd
KLM