Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Herning

Se alle udlejningsbiler i Herning

Biludlejning gennem Expedia i Herning

Det har aldrig været nemmere at reservere en udlejningsbil i Herning gennem Expedia. Alle udlejningsbiler i Herning tilbydes til en god pris og uden skjulte omkostninger. Du tilbydes desuden et udvalg af afhentnings- og afleveringsmuligheder for at gøre livet så nemt for dig som muligt. Rejs trygt og sikkert i din udlejningsbil i Herning.

På landsplan er Herning mest kendt for sine mange storslåede koncerter, der får danskere fra nær og fjern til at valfarte til byen, når lokale såvel som internationale kunstnere går på scenen, men Herning er meget mere end en enaftensforestilling. Med billig billeje i Herning har du udsigt til en enorm variation af oplevelser i det midtjyske: lige fra enestående naturoplevelser til kulturelle aktiviteter og byoplevelser.

Overnatter du i Herning, finder du et bredt udvalg af hoteller. Foretrækker du en hyggelig kro med hjemlig atmosfære? Eller et luksuriøst hotel med wellness- og spafaciliteter? Så finder du lige den type overnatning, du søger. Det kan være en god idé at undersøge hjemmefra, om hotellet tilbyder parkeringsmuligheder for din udlejningsbil.

Billig biludlejning Herning

Når du planlægger din tur til Herning, er der god chance for at finde billige flybilletter til Herning-ferien. Du kan flyve til den nærmeste lufthavn, som er Billund Lufthavn. Herfra er det muligt at finde billig billeje, idet lufthavnen har gode biludlejningsmuligheder. Turen i din lejebil til Herning tager en lille times tid via rute 18. Vel ankommet til dit hotel i Herning kan du begynde din ferie, ligesom du har lyst til. Vil du slappe af på dit hotel? Eller kan det ikke gå for hurtigt med at komme af sted på opdagelse i Herning og nærområderne? Du sætter selv dagsordenen, når du har lejebil i Herning – nemt og bekvemt! Ønsker du først at benytte dig af billeje i dagene efter din ankomst til Herning, er det også muligt at finde biludlejning i Herning.

Billeje Herning – kør ud i det fri

Naturen omkring Herning er helt fantastisk. Pak bilen med tæpper og picnickurven, og kør ud i det fri. Tag f.eks. en tur til Løvbakke Naturcenter/Løvbakke Skov, som er et oplevelsesrigt naturområde nord for Herning ved Gullestrup. Efter en dejlig gåtur i skoven, kan I passende slå jer ned ved friluftsfaciliteterne og nyde jeres madpakker. Slut f.eks. dagen af med et visit på Løvbakke Naturcenter, der huser udstillingen Skovens Hemmeligheder. Også Birkebæk Plantage 10 km syd for Herning indbyder til skønne vandreture på skovstierne og en betagende udsigt fra udsigtspunkter. For de yngste finder I også sjove naturlegepladser, hvor børnene rigtig kan slå sig løs og brænde en masse energi af. Besøg for eksempel naturlegepladsen i Præstbjerg og Momhøje og Wow-park i Skjern. Herning og omegn byder på endnu flere skønne naturområder, og med en lejebil fra Herning har I alle muligheder for at nå de områder, I ønsker at udforske.

Lej bil i Herning, og kom nemt og bekvemt til aktiviteterne

Med leje af bil i Herning, har du rig mulighed for at opleve kunst og kultur i særklasse. Besøg f.eks. Birk Centerpark, som kombinerer landskab, arkitektur og kunst, eller læg et visit forbi kunstmuseet HEART eller Herning Museum of Contemporary Art. For de yngste, som måske ikke er så interesserede i kunst, finder I Baboon City, der er et kæmpe indendørs forlystelsescenter. Derudover, ligger Legoland kun en lille times kørsel fra Herning.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Herning

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Herning?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 446 i Herning.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Herning?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Herning er DKK 472.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Herning?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Herning?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Herning

Udforsk Herning med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!