Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

RandersDanmark

Kom tæt på eksotiske dyr, fisk i Gudenåen, og sejl på fjorden på en rejse til Randers. Tag også på shopping, besøg interessante museer, og oplev lidt rock and roll.

Du behøver ikke rejse langt for at opleve regnskovens plante- og dyreliv, for når du rejser til Randers, kan du besøge Randers Regnskov. Tilbring et weekendophold eller en længere ferie med at opleve den danske natur, interessant kunst med markante danske billedkunstnere på Randers Kunstmuseum og ikke mindst enestående musikalske oplevelser.

Randers kan dateres tilbage til 1000-tallet, men der er også fundet levn fra vikingetiden. Selvom der ikke er spor af en vold i byen i dag, vidner gadenavnene om, at byen var befæstet i middelalderen. På grund af de gode vandveje via Gudenåen og Randers Fjord har Randers altid været en vigtig handelsby.

De naturskønne omgivelser indbyder til aktiviteter i det fri, så smid en snøre i Gudenåen, og prøv at fange en laks. Lej en kajak eller kano, og ro en tur af kortere eller længere varighed. Du kommer nemt til Randers i bil, da motorvejen går lige forbi. Der er også gode togforbindelser til byen, da intercitytogene stopper her.

Rejser du med børn, må I ikke gå glip af et besøg i de tre kupler, der udgør Randers Regnskov. Oplev tre kontinenter, hvor luften er fugtig og fyldt med dyrelyde. Se fritlevende flagermus, dovendyr og aber samt rovfisk i bassiner og jaguarer i indhegninger. Tilbring timevis i Djurs Sommerland med at køre i rutsjebaner samt hoppe på trampolin og nyde en frokost i det fri på en varm sommerdag.

Tag på shoppingtur i gågaden eller i Randers Storcenter, og nyd efterfølgende en kop kaffe på en café. Planlæg en aften med en god middag og en teaterforestilling i kulturhuset Værket, eller få en helt særlig oplevelse på Graceland Randers, hvor du kan spise ligesom The King. Som en tro kopi af Elvis' hus i Memphis er selve huset en seværdighed, og den imponerende samling af Elvis-merchandise er et helt specielt syn.

Hvis du søger en alsidig by, der både byder på kultur, natur og børnevenlige aktiviteter, er Randers den perfekte destination. Uanset hvornår på året du kommer, er du sikker på at få en enestående ferie.

Mest populære hoteller i Randers

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Motel X
Motel X
2 out of 5
Gl. Århusvej 2, Randers
Prisen er DKK 611 pr. nat

Dette hotel ligger i et forretningskvarter, mindre end 10 km fra Museum for Dansk Kunst, Randers Regnskov og Randers Kunstmuseum. Derudover ligger Den Jyske ...

3.7/5Good! (445 anmeldelser)

"Nemt at komme til, go morgenmad, men der kunne godt stå en kaffe/thee apperaat"…"

Anmeldelse fra 21. feb. 2020

Motel X
Stephansens Hotel
Stephansens Hotel
3.5 out of 5
Møllestræde 4, Randers
Prisen er DKK 1.125 pr. nat

Dette hotel ligger i Randers, kun 10 minutters gang fra Den Jyske Hingst, Randers Kunstmuseum og Museum for Dansk Kunst. Derudover ligger Randers Regnskov og ...

4.8/5Exceptional! (86 anmeldelser)
Hyggeligt familiehotel

"Hyggeligt familiehotel med charme og sjæl"…"

Anmeldelse fra 19. feb. 2020

Stephansens Hotel
Hotel Randers
Hotel Randers
4 out of 5
Torvegade 11, Randers
Prisen er DKK 1.149 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Randers, kun 5 minutters gang fra Den Jyske Hingst og Randers Kunstmuseum. Derudover ligger Museum for Dansk Kunst og Randers ...

4.4/5Wonderful! (533 anmeldelser)

"Smukt hotel midt i hjertet af Randers. Vi kommer igen"…"

Anmeldelse fra 9. mar. 2020

Hotel Randers

Randers – anmeldelser

4.1

Populær destination

5 - Fremragende
5
5 - Fremragende 20.833333333333332%
4 - God
17
4 - God 70.83333333333333%
3 - Okay
2
3 - Okay 8.333333333333334%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

25. jul. 2019

Gode shopping muligheder.

4/5 - God

Verificeret rejsende

1. jul. 2019

Randers regnskov var en rigtig god oplevelse

4/5 - God

Verificeret rejsende

31. mar. 2019

Randers regnskov er et besøg værd.

4/5 - God

Verificeret rejsende

23. feb. 2019

Dejlig, hyggeli og smuk, men jeg har aldrig tid til særlig meget fritid

Byer i nærheden af Randers

Skive som omfatter en plads eller et torv og historiske bygningsværker

Viborg