Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

RandersDenmark

Kom tæt på eksotiske dyr, fisk i Gudenåen, og sejl på fjorden på en rejse til Randers. Tag også på shopping, besøg interessante museer, og oplev lidt rock and roll.

Du behøver ikke rejse langt for at opleve regnskovens plante- og dyreliv, for når du rejser til Randers, kan du besøge Randers Regnskov. Tilbring et weekendophold eller en længere ferie med at opleve den danske natur, interessant kunst med markante danske billedkunstnere på Randers Kunstmuseum og ikke mindst enestående musikalske oplevelser.

Randers kan dateres tilbage til 1000-tallet, men der er også fundet levn fra vikingetiden. Selvom der ikke er spor af en vold i byen i dag, vidner gadenavnene om, at byen var befæstet i middelalderen. På grund af de gode vandveje via Gudenåen og Randers Fjord har Randers altid været en vigtig handelsby.

De naturskønne omgivelser indbyder til aktiviteter i det fri, så smid en snøre i Gudenåen, og prøv at fange en laks. Lej en kajak eller kano, og ro en tur af kortere eller længere varighed. Du kommer nemt til Randers i bil, da motorvejen går lige forbi. Der er også gode togforbindelser til byen, da intercitytogene stopper her.

Rejser du med børn, må I ikke gå glip af et besøg i de tre kupler, der udgør Randers Regnskov. Oplev tre kontinenter, hvor luften er fugtig og fyldt med dyrelyde. Se fritlevende flagermus, dovendyr og aber samt rovfisk i bassiner og jaguarer i indhegninger. Tilbring timevis i Djurs Sommerland med at køre i rutsjebaner samt hoppe på trampolin og nyde en frokost i det fri på en varm sommerdag.

Tag på shoppingtur i gågaden eller i Randers Storcenter, og nyd efterfølgende en kop kaffe på en café. Planlæg en aften med en god middag og en teaterforestilling i kulturhuset Værket, eller få en helt særlig oplevelse på Graceland Randers, hvor du kan spise ligesom The King. Som en tro kopi af Elvis' hus i Memphis er selve huset en seværdighed, og den imponerende samling af Elvis-merchandise er et helt specielt syn.

Hvis du søger en alsidig by, der både byder på kultur, natur og børnevenlige aktiviteter, er Randers den perfekte destination. Uanset hvornår på året du kommer, er du sikker på at få en enestående ferie.

Mest populære hoteller i Randers

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hotel Randers
Hotel Randers
4 out of 5
Torvegade 11, Randers
Prisen er DKK 1.149 pr. nat fra 4. okt. til 5. okt.

Dette hotel ligger i hjertet af Randers, kun 5 minutters gang fra Den Jyske Hingst og Randers Kunstmuseum. Derudover ligger Museum for Dansk Kunst og Randers ...

4.4/5Wonderful! (545 anmeldelser)

"Vi sov dejligt der var meget stille , til om morgen hvor man kunne høre et rullebord hen over gulvet fra morgenmad restaurant som lå nede under vores værelse der var et stort udvalg til morgenmad. Eneste minus var der lå løst sukker i kaffeskabet oppe ved boksen og badeværelset hylden ved spegelet ..."…"

Anmeldelse fra 10. jul. 2020

Hotel Randers
Motel X
Motel X
2 out of 5
Gl. Århusvej 2, Randers
Prisen er DKK 611 pr. nat fra 4. okt. til 5. okt.

Dette hotel ligger i et forretningskvarter, mindre end 10 km fra Museum for Dansk Kunst, Randers Regnskov og Randers Kunstmuseum. Derudover ligger Den Jyske ...

3.7/5Good! (456 anmeldelser)
ommer gerne igen!

"Gode rene værelser. Pæne omgivelser og gode parkeringsforhold. Kommer gerne igen!"…"

Anmeldelse fra 21. apr. 2020

Motel X
Best Western Plus Hotel Kronjylland
Best Western Plus Hotel Kronjylland
4 out of 5
Vestergade 51-53, Randers
Prisen er DKK 1.109 pr. nat fra 18. okt. til 19. okt.

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i hjertet af Randers, kun 15 minutters gang fra Randers Regnskov, Den Jyske Hingst og Randers Kunstmuseum. Derudover ...

4.3/5Excellent! (935 anmeldelser)

"Virkelig lækkert sted. Så flot istandsat. Trods Corona formåede stedet at servere en lækker morgenmads tallerken. Bestemt et besøg værd"…"

Anmeldelse fra 14. jun. 2020

Best Western Plus Hotel Kronjylland

Ferieudlejning i Randers

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hyggelig Hotellejlighed M/skøn Udsigt til Parken og Gratis Parkering Foran Huset
Hyggelig Hotellejlighed M/skøn Udsigt til Parken og Gratis Parkering Foran Huset
Gethersvej 20, st. th, Randers, Midtjylland

Dette lejlighedskompleks ligger i Randers, kun 2 km fra Den Jyske Hingst, Randers Kunstmuseum og AutoC Park Randers. Derudover ligger Randers Regnskov og Museum ...

Hyggelig Hotellejlighed M/skøn Udsigt til Parken og Gratis Parkering Foran Huset
2 Værelses Overnatning i Randers C
2 Værelses Overnatning i Randers C
Mariagervej, Randers, Midtjylland

Dette lejlighedskompleks ligger i Randers, kun 15 minutters gang fra Den Jyske Hingst, Randers Kunstmuseum og Museum for Dansk Kunst. Derudover ligger Randers ...

2 Værelses Overnatning i Randers C
2 Værelses Overnatning i Randers NØ
2 Værelses Overnatning i Randers NØ
Svinget, Randers, Midtjylland

Dette feriested ligger i Randers, kun 15 km fra Randers Regnskov, AutoC Park Randers og Museum for Dansk Kunst. Derudover ligger Randers Kunstmuseum og Memphis ...

2 Værelses Overnatning i Randers NØ

Randers – anmeldelser

4.1

Populær destination

5 - Fremragende
5
5 - Fremragende 20.833333333333332%
4 - God
17
4 - God 70.83333333333333%
3 - Okay
2
3 - Okay 8.333333333333334%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

25. jul. 2019

Gode shopping muligheder.

4/5 - God

Verificeret rejsende

1. jul. 2019

Randers regnskov var en rigtig god oplevelse

4/5 - God

Verificeret rejsende

31. mar. 2019

Randers regnskov er et besøg værd.

4/5 - God

Verificeret rejsende

23. feb. 2019

Dejlig, hyggeli og smuk, men jeg har aldrig tid til særlig meget fritid

Byer i nærheden af Randers