Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

RandersDenmark

Kom tæt på eksotiske dyr, fisk i Gudenåen, og sejl på fjorden på en rejse til Randers. Tag også på shopping, besøg interessante museer, og oplev lidt rock and roll.

Du behøver ikke rejse langt for at opleve regnskovens plante- og dyreliv, for når du rejser til Randers, kan du besøge Randers Regnskov. Tilbring et weekendophold eller en længere ferie med at opleve den danske natur, interessant kunst med markante danske billedkunstnere på Randers Kunstmuseum og ikke mindst enestående musikalske oplevelser.

Randers kan dateres tilbage til 1000-tallet, men der er også fundet levn fra vikingetiden. Selvom der ikke er spor af en vold i byen i dag, vidner gadenavnene om, at byen var befæstet i middelalderen. På grund af de gode vandveje via Gudenåen og Randers Fjord har Randers altid været en vigtig handelsby.

De naturskønne omgivelser indbyder til aktiviteter i det fri, så smid en snøre i Gudenåen, og prøv at fange en laks. Lej en kajak eller kano, og ro en tur af kortere eller længere varighed. Du kommer nemt til Randers i bil, da motorvejen går lige forbi. Der er også gode togforbindelser til byen, da intercitytogene stopper her.

Rejser du med børn, må I ikke gå glip af et besøg i de tre kupler, der udgør Randers Regnskov. Oplev tre kontinenter, hvor luften er fugtig og fyldt med dyrelyde. Se fritlevende flagermus, dovendyr og aber samt rovfisk i bassiner og jaguarer i indhegninger. Tilbring timevis i Djurs Sommerland med at køre i rutsjebaner samt hoppe på trampolin og nyde en frokost i det fri på en varm sommerdag.

Tag på shoppingtur i gågaden eller i Randers Storcenter, og nyd efterfølgende en kop kaffe på en café. Planlæg en aften med en god middag og en teaterforestilling i kulturhuset Værket, eller få en helt særlig oplevelse på Graceland Randers, hvor du kan spise ligesom The King. Som en tro kopi af Elvis' hus i Memphis er selve huset en seværdighed, og den imponerende samling af Elvis-merchandise er et helt specielt syn.

Hvis du søger en alsidig by, der både byder på kultur, natur og børnevenlige aktiviteter, er Randers den perfekte destination. Uanset hvornår på året du kommer, er du sikker på at få en enestående ferie.

Mest populære hoteller i Randers

Fladbro Kro
Fladbro Kro
3 out of 5
Randersvej 75, Randers
Prisen er DKK 995 pr. nat fra 21. jan. til 22. jan.

Denne kro med golffaciliteter ligger i Randers, kun 0,5 km fra Fladbro Skov og 4,6 km fra AutoC Park Randers. Derudover ligger Randers Regnskov og Museum for ...

4/5Very Good! (51 anmeldelser)

"Meget venligt og imødekommende personale. Store flotte velindrettede lejligheder."…"

Anmeldelse fra 27. nov. 2020

Fladbro Kro
Motel X
Motel X
2 out of 5
Gl. Århusvej 2, Randers
Prisen er DKK 611 pr. nat fra 6. feb. til 7. feb.

Dette hotel ligger i et forretningskvarter, mindre end 10 km fra Museum for Dansk Kunst, Randers Regnskov og Randers Kunstmuseum. Derudover ligger Den Jyske ...

3.7/5Good! (493 anmeldelser)
Fint sted

"Fint sted til en overnatning på rejsen"…"

Anmeldelse fra 27. jul. 2020

Motel X
Hotel Randers
Hotel Randers
4 out of 5
Torvegade 11, Randers
Prisen er DKK 946 pr. nat fra 14. feb. til 15. feb.

Dette hotel ligger i hjertet af Randers, kun 5 minutters gang fra Den Jyske Hingst og Randers Kunstmuseum. Derudover ligger Museum for Dansk Kunst og Randers ...

4.4/5Wonderful! (611 anmeldelser)

"Fantastisk stemning, smukt og rigtig hyggeligt hotel. Placeret i hjertet af Randers blandt gode cafeer og butikker. Stort værelse og smagfuldt indrettet. Kommer meget gerne igen og anbefaler helt klart dette hotel."…"

Anmeldelse fra 23. nov. 2020

Hotel Randers
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Randers

2 Værelses Overnatning i Randers C
2 Værelses Overnatning i Randers C
Mariagervej, Randers, Midtjylland

Dette lejlighedskompleks ligger i Randers, kun 15 minutters gang fra Den Jyske Hingst, Randers Kunstmuseum og Museum for Dansk Kunst. Derudover ligger Randers ...

2 Værelses Overnatning i Randers C
Hyggelig hotellejlighed m/skøn udsigt til parken og gratis parkering foran huset
Hyggelig hotellejlighed m/skøn udsigt til parken og gratis parkering foran huset
Gethersvej 20, st. th, Randers, Midtjylland

Dette lejlighedskompleks ligger i Randers, kun 2 km fra Den Jyske Hingst, Randers Kunstmuseum og AutoC Park Randers. Derudover ligger Randers Regnskov og Museum ...

Hyggelig hotellejlighed m/skøn udsigt til parken og gratis parkering foran huset
Hotel GUESTapart
Hotel GUESTapart
3.5 out of 5
Tueager 5, Aarhus
Prisen er DKK 1.051 pr. nat fra 21. jan. til 22. jan.

Dette lejlighedshotel ligger i Aarhus N, kun 0,9 km fra Aarhus Universitetshospital og ca. 5 km fra Aarhus Universitet og Aarhus Naturhistorisk Museum. Derudover ...

4.8/5Exceptional! (149 anmeldelser)
Ok ophold, dejlig lejlighed

"Moderne istandsat, vedligeholdt. Meget simpel morgenmad. Meget nemt at komme til for “kokken”. Samme gentagelser de tre dage vi var der. Ok. Vi fik taget vores flasker med pant, selvom det er et lille beløb, er det stadig penge, der er blevet taget. Vi undrede os over den daglige rengøring, da vi ..."…"

Anmeldelse fra 20. okt. 2020

Hotel GUESTapart
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
00

Randers – anmeldelser

4.1

Populær destination

5 - Fremragende
5
5 - Fremragende 20.833333333333332%
4 - God
17
4 - God 70.83333333333333%
3 - Okay
2
3 - Okay 8.333333333333334%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

25. jul. 2019

Gode shopping muligheder.

4/5 - God

Verificeret rejsende

1. jul. 2019

Randers regnskov var en rigtig god oplevelse

4/5 - God

Verificeret rejsende

31. mar. 2019

Randers regnskov er et besøg værd.

4/5 - God

Verificeret rejsende

23. feb. 2019

Dejlig, hyggeli og smuk, men jeg har aldrig tid til særlig meget fritid

Byer i nærheden af Randers