Randers

Rejseguide
Randers som viser en sø eller et vandhul og et slot
Kom tæt på eksotiske dyr, fisk i Gudenåen, og sejl på fjorden på en rejse til Randers. Tag også på shopping, besøg interessante museer, og oplev lidt rock and roll.

Du behøver ikke rejse langt for at opleve regnskovens plante- og dyreliv, for når du rejser til Randers, kan du besøge Randers Regnskov. Tilbring et weekendophold eller en længere ferie med at opleve den danske natur, interessant kunst med markante danske billedkunstnere på Randers Kunstmuseum og ikke mindst enestående musikalske oplevelser.Randers kan dateres tilbage til 1000-tallet, men der er også fundet levn fra vikingetiden. Selvom der ikke er spor af en vold i byen i dag, vidner gadenavnene om, at byen var befæstet i middelalderen. På grund af de gode vandveje via Gudenåen og Randers Fjord har Randers altid været en vigtig handelsby.De naturskønne omgivelser indbyder til aktiviteter i det fri, så smid en snøre i Gudenåen, og prøv at fange en laks. Lej en kajak eller kano, og ro en tur af kortere eller længere varighed. Du kommer nemt til Randers i bil, da motorvejen går lige forbi. Der er også gode togforbindelser til byen, da intercitytogene stopper her.Rejser du med børn, må I ikke gå glip af et besøg i de tre kupler, der udgør Randers Regnskov. Oplev tre kontinenter, hvor luften er fugtig og fyldt med dyrelyde. Se fritlevende flagermus, dovendyr og aber samt rovfisk i bassiner og jaguarer i indhegninger. Tilbring timevis i Djurs Sommerland med at køre i rutsjebaner samt hoppe på trampolin og nyde en frokost i det fri på en varm sommerdag.Tag på shoppingtur i gågaden eller i Randers Storcenter, og nyd efterfølgende en kop kaffe på en café. Planlæg en aften med en god middag og en teaterforestilling i kulturhuset Værket, eller få en helt særlig oplevelse på Graceland Randers, hvor du kan spise ligesom The King. Som en tro kopi af Elvis' hus i Memphis er selve huset en seværdighed, og den imponerende samling af Elvis-merchandise er et helt specielt syn.Hvis du søger en alsidig by, der både byder på kultur, natur og børnevenlige aktiviteter, er Randers den perfekte destination. Uanset hvornår på året du kommer, er du sikker på at få en enestående ferie.

Best Western Plus Hotel Kronjylland
Best Western Plus Hotel Kronjylland
4 out of 5
Vestergade 51-53, Randers
Prisen er 1.254 kr. pr. nat fra 26. okt. til 27. okt.
1.254 kr.
pr. nat
26. okt. – 27. okt.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Randers, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og roomservice (døgnet rundt). ...
8,8/10 Excellent! (998 anmeldelser)
Gennemtænkt og charmerende
"Fint og hyggeligt hotel med masser af charme. Dejligt og velindrettet værelse, med gode detaljer - som f.eks. Elkedel, kaffe og te - masser af stik til opladning, fint stort TV m.m. Dynerne var lidt tunge, og der var meget gadestøj. Morgenmaden var rigtig fin. Det kunne være lidt svært at finde rundt ..."

Anmeldelse fra 19. sep. 2023

Best Western Plus Hotel Kronjylland
Motel X
Motel X
2 out of 5
Gl. Århusvej 2, Randers
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 854 kr. pr. nat fra 9. okt. til 10. okt.
854 kr.
pr. nat
9. okt. – 10. okt.
Overnat på dette hotel i Randers. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. De populære seværdigheder Memphis Mansion og Kristrup Kirke ligger ...
7,6/10 Good! (768 anmeldelser)
Udmærket for en enkelt overnatning
"Udmærket for en enkelt overnatning, men ligger uden for lands lov og ret med et par enkelte fastfood restauranter som nabo."

Anmeldelse fra 14. sep. 2023

Motel X
Hotel Randers
Hotel Randers
4 out of 5
Torvegade 11, Randers
Prisen er 1.349 kr. pr. nat fra 21. okt. til 22. okt.
1.349 kr.
pr. nat
21. okt. – 22. okt.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Randers, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 2 barer/lounger og morgenmad. De populære seværdigheder ...
9/10 Wonderful! (918 anmeldelser)
Hotel Randers har ikke helt styr på hygiejnen ved
"Det er for dårligt og ulækkert at der ikke står håndsprit ved buffeten, I disse efterårstider og eftercorona tider burde det være standard ved buffeten. Prisen 175 pr pers. for buffeten af den standard er alt for høj i forhold til indhold og kvalitet."

Anmeldelse fra 25. sep. 2023

Hotel Randers
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Hotel GUESTapart
Hotel GUESTapart
4 out of 5
Tueager 5, Aarhus
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Aarhus, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. Vores gæster ...
9,6/10 Exceptional! (937 anmeldelser)
Fremragende
"Super dejligt sted - fin morgenmad - god lejlighed - letbane lige uden for døren"

Anmeldelse fra 28. sep. 2023

Hotel GUESTapart
Davaas bed & breakfast
Davaas bed & breakfast
3 out of 5
Dronningensgade 6, Randers, jylland
Overnat i denne feriebolig med 3 stjerner i Randers. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og en tagterrasse. De populære seværdigheder Gaia Museum Outsider ...
9/10 Wonderful! (117 anmeldelser)
Dejligt sted
"Rart sted med godt køkken og fin terrasse. 2 bad/toilet til 5 værelser. Der er ikke morgenmad med i prisen, så 700kr/nat er måske lige i overkanten."

Anmeldelse fra 23. aug. 2023

Davaas bed & breakfast
Djurs Housing
Djurs Housing
2.5 out of 5
105 Lyngbyvej, Trustrup
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Trustrup. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. De populære seværdigheder ...
7,6/10 Good! (43 anmeldelser)
Godt ophold til pengene
"Vi har overnattet for anden gang hos Djurs Housing. Det er en god løsning for os som familie. Der er alt hvad vi skal bruge de tre dage vi er der. Værelset er dog lidt slidt, men sengene var gode."

Anmeldelse fra 28. jul. 2023

Djurs Housing
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Randers – anmeldelser

4.1
Populær destination
5 - Fremragende
5
" "5 - Fremragende 20.833333333333332%
4 - God
17
" "4 - God 70.83333333333333%
3 - Okay
2
" "3 - Okay 8.333333333333334%
2 - Skuffende
0
" "2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
" "1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende
25. jul. 2019

Gode shopping muligheder.

4/5 - God

Verificeret rejsende
1. jul. 2019

Randers regnskov var en rigtig god oplevelse

4/5 - God

Verificeret rejsende
31. mar. 2019

Randers regnskov er et besøg værd.

4/5 - God

Verificeret rejsende
23. feb. 2019

Dejlig, hyggeli og smuk, men jeg har aldrig tid til særlig meget fritid

Byer i nærheden af Randers