Billige flybilletter til Randers

Billigste flyrejser til Randers

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 482, kr for en enkeltbillet og 959, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
KLM
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
KLM
Scandinavian Airlines

Om Randers

Expedia-flyrejser til Randers

Hvis du er på udkig efter fly til Randers, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Randers og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Randers med et hotelophold.

Afbudsrejser til Randers giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Randers - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Randers, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Randers hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Randers?
Hvis du rejser med fly, behøver du slet ikke overveje, hvilken lufthavn du skal gå efter. Randers har nemlig kun en af slagsen – Billund (BLL-Billund Lufthavn).
Kan jeg flyve til Randers i øjeblikket?
Tjek vores COVID-19-rejserådgiver for at få alle de nødvendige oplysninger om eventuelle rejserestriktioner for Randers, inden du skal flyve. Alt fra krav om karantæne til sundhedsvejledninger vises her, så du kan holde dig ajour.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Randers?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Randers, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Randers med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Randers, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Randers?
Før du reserverer en tur til Randers, er det en god idé først at finde ud, hvilken lufthavn der er mest praktisk at tage til for dig. Mens Billund (BLL-Billund Lufthavn) ligger 95 km fra området omkring centrum, ender du 40 km fra midtbyen, hvis du flyver til Århus (AAR).
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Randers?
25 luftfartsselskaber flyver til Randers fra intet mindre end 74 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Randers?
Fly til Randers udbydes som oftest af KLM. De fleste af disse fly letter fra Oud-Zuid.
Hvor mange direkte fly er der til Randers?
Med cirka 367 direkte fly om ugen vil du lande i Randers, før du kan nå at sige: “Er vi der snart?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Randers fra?
Passagerer flyver oftest fra Rhindalen, Vänern og Oslo, når de skal til Randers.
Hvor lang tid tager det at flyve til Randers Lufthavn?
Hvis det er Rhindalen, du rejser fra, kommer du til at være på vingerne i omkring 1 time og 15 minutter, inden du lander i Randers. Fra lufthavnsterminalen i Vänern tager det typisk 1 time og 7 minutter, og fra Oslo er flyveturen på 1 time og 7 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Randers?
Lad være med at reserve din flyrejse i sidste øjeblik. Det er blot et ud af mange tricks, erfarne rejsende har i ærmet. Når du reserverer i god tid, har du flere valgmuligheder, og flyene er billigere. Det er også en god idé at undersøge og sammenligne alle dine muligheder. Hvis din destination har flere lufthavne, kan du måske finde en billigere flyrejse til en mindre lufthavnsterminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste råd er altid at være klar på at købe rejsen. Når du er blevet bekendt med, hvad en billet normalt koster, kan du reagere hurtigt, lige så snart du opdager en god pris. De bedste flytilbud bliver udsolgt med lynets hast!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Randers?
Uanset hvor du rejser fra, kan en flyvetur være en ukompliceret oplevelse, hvis du har forberedt dig. Vi har sammensat en liste med nyttige rejsetips, så din rejse til Randers kommer rigtigt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • En flyrejse kan sagtens være en fantastisk oplevelse, hvis du medtager de rette ting. I første omgang kan du få brug for basale toiletartikler, såsom deodorant og tandbørste, et par rene strømper og en god roman. Desuden bør du næsten gøre plads i din kabinetaske til dit elektroniske udstyr, oplader, medicin og måske også en nakkepude. Som det sidste må du ikke glemme at medbringe pas, dine rejsedokumenter og dine kreditkort.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Kom alle store beholdere med hårgelé og hårspray i den indskrevne bagage. Alle former for flydende stoffer i din håndbagage på mere end 100 ml vil blive konfiskeret. Skarpe eller spidse genstande, som din trofaste lommekniv, samt andre slags farlige objekter, der er eksplosive eller brandfarlige, såsom barberblade, blegemiddel og benzin, er heller ikke tilladt.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Nøglen til en behagelig flyrejse kan være noget så simpelt som dit valg af tøj. Forbered dig på forskellige temperaturer ved at tage flere lag på. På den måde kan du stadig holde varmen, hvis det bliver koldt om bord på flyet. Stilletter, klipklappere og snørestøvler har det bedre i kufferten. I stedet bør du gå efter flade, lukkede sko såsom gummisko. Det vil dine fødder sætte pris på.
  • DVT eller dyb venetrombose er blodpropper i benets dybe vener, der kan opstå på grund af manglende fysisk aktivitet, som det kan forekomme på lange flyrejser. Men det positive er, at der findes dokumenterede måder at reducere risikoen betydeligt for at få det. Drik masser af vand, bevæg dig en tur gennem midtergangen, så tit som du kan, og tag støttestrømper på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Randers?
Lidt tilrettelæggelse, inden du skal flyve, kan være med til at gøre rejsen til Randers helt ukompliceret. Herunder finder du nogle praktiske fif til at komme flyvende gennem sikkerhedskontrollen:

  • Hav dit pas og boardingkort i nærheden. Det er det første, du vil blive bedt om at vise i sikkerhedskontrollen.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide noget af tøjet. I hvert fald bælte, jakke, nøgler og andre småting, såsom mønter, der skal en tur igennem røntgenmaskinen. Det hele bliver meget nemmere, hvis du begynder på det, efterhånden som det begynder at blive din tur.
  • Du bliver nødt til at undvære teknologien i få minutter. Din telefon, tablet og andet elektronisk udstyr skal også igennem scanneren.
  • Eventuelle væsker, såsom hårolie eller håndcreme, som du vil medbringe ombord, skal være i beholdere på maks. 100 ml. Alle beholderne skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Det rette valg i forhold til sko kan spare dig flere minutter. Vandrestøvler skal ofte tages af efter anmodning og scannes særskilt. Det sker som oftest ikke med lette gummesko eller hyttesko.
  • Flyselskaberne accepterer ikke skarpe genstande i kabinen. Hvis du har brug for at medbringe sådanne genstande, skal de i den indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Randers
Destinationslufthavn
Randers
Destinationslufthavnens IATA-kode
AAR