Billige flybilletter til Randers

Billigste flyrejser til Randers

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 549 kr. for en enkeltbillet og 1.062 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Om Randers

Expedia-flyrejser til Randers

Hvis du er på udkig efter fly til Randers, er der ingen, der har et større udvalg end Expedia.dk – flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Randers, og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Randers med et hotelophold.

Afbudsrejser til Randers giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnligt Expedia for disse lavpris flyrejser til Randers – de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring din flyrejse til Randers, kan du kontakte vores Expedia-kundeservice, der har åbent kl. 08.00 - 22.00 mandag til fredag og kl. 09.00 - 22.00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80 20 00 88. Når du booker en indenrigs- eller undenrigsflyvning til Randers hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har fundet den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Randers?
Hvis du flyver dertil, behøver du ikke tænke over, hvilken lufthavn du skal flyve til. Randers har nemlig kun en af slagsen – Billund (BLL-Billund Lufthavn).
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Randers?
Når du skal besøge Randers, er der en god chance for, at du vil ankomme i Billund (BLL-Billund Lufthavn) (95 km from downtown). Århus (AAR) (40 km from downtown) er en anden stor lufthavn.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Randers?
25 flyselskaber har flyforbindelser til Randers fra 74 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Randers?
Fly til Randers udbydes som oftest af KLM. De fleste af disse fly er med afgang fra Oud-Zuid.
Hvor mange direkte fly er der til Randers?
Det er altid nemmere at flyve til et nyt sted, når det ikke er nødvendigt at mellemlande. Hvis du skal rejse til Randers, kan du glæde dig over, at der er 367 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Randers fra?
Passagerer flyver typisk fra Rhindalen, Vänern og Oslo, når de skal til Randers.
Hvor lang tid tager det at flyve til Randers Lufthavn?
Hvis du skal flyve til Randers fra Rhindalen, kan du forvente en flyvetid på 1 time og 15 minutter. Hvis rejsen starter i Vänern, kan du forvente at være i luften i 1 time og 7 minutter. Fra Oslo tager det 1 time og 7 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Randers?
Undgå at købe din flybillet i sidste øjeblik. Det er blot et ud af mange tricks, erfarne rejsende bruger til at finde gode tilbud. Når du reserverer på forhånd, har du flere muligheder, og flyene er billigere. Der er flere ting, du kan gøre. Undersøg dine muligheder til bunds, og tjek, om der findes andre lufthavne i og omkring din destination. Flypriser kan godt variere alt afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver til. Glem endelig ikke at sammenligne priser på tværs af forskellige luftfartsselskaber. Et sidste godt råd: En anden måde, du kan spare penge på, er ved hurtigt at købe dine billetter, når du ser en virkelig god pris. Hvis du venter, kan du risikere at ende med at betale en højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Randers?
Alt efter hvor du rejser fra, kan flyrejsen til Randers være det nemmeste i verden eller trække ud i det uendelige. Her er nogle praktiske tips, som kan hjælpe dig med at komme godt fra start på din næste rejse.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • I første omgang skal du pakke pas, vigtige papirer, kontanter og medicin, hvis det er aktuelt. Derefter skal du huske lidt underholdning til at fordrive tiden med. En god bog og en tablet spækket med dine yndlingsserier er nogle oplagte valgmuligheder. Hvis du håber på at tage en lille lur, kan en nakkepude og nogle ørepropper også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, kan du skaffe plads til tandbørste og renseservietter, så du kan føle dig frisk og veloplagt, når du lander.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der er forbudt hos de forskellige flyselskaber, men helt generelt gælder det om at lade være med at medbringe noget, der er brændfarligt, skarpt eller eksplosivt. Det omfatter blandt andet skruetrækkere, bor, brændstof og blegemiddel. Sportsudstyr såsom baseballkøller og objekter, der kan skade andre passagerer, såsom peberspray og våben, er heller ikke tilladt om bord i kabinen.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • De lange, smalle midtergange på flyvemaskinen egner sig ikke til et modeshow. Ifør dig flere lag af behageligt tøj, og medbring en trøje, da det godt kan blive koldt i kabinen undervejs. Rummelige, flade sko er også en god idé.
  • Dyb venetrombose (DVT) er blodpropper i benets dybe vener, der kan forekomme på grund af længerevarende stillesiddende perioder, som det kan forekomme på længere flyrejser. Men det gode ved det er, at der findes dokumenterede måder at reducere risikoen for at få det. Sørg for at få nok vand, bevæg dig en tur gennem midtergangen, så ofte som det er muligt, og ifør dig rejsestrømper.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Randers?
Som erfarne rejsende godt ved, er hemmeligheden at være forberedt, inden du når til sikkerhedskontrollen. På den måde kan du gå om bord på flyet til Randers på et øjeblik. Følg disse nyttige råd, så din rejse kan få en flyvende start:

  • Lad os tage det allervigtigste først: Du skal fremvise rejsedokumenter og pas i sikkerhedskontrollen. Så hav dem i nærheden for ikke at skulle rode rundt, når du når frem.
  • Så kommer metaldetektoren. Fjern genstande, der kan få alarmen til at reagere. Det omfatter blandt andet hovedtelefoner samt tunge frakker eller jakker. Det skal placeres i en bakke og scannes.
  • Elektroniske enheder som telefoner og bærbare computere skal også placeres i en bakke og undersøges. Men bare rolig, for du kommer online igen, før du ved af det.
  • Glem ikke at fjerne væsker fra håndbagagen. Væsker skal som regel gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hver af dem skal være i en beholder på under 100 ml, og alle sammen skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastikpose på én liter.
  • Lette gummisko er et praktisk valg i forhold til fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du får besked på at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Sikkerhedssko og andre kraftige sko skal ofte igennem ekstra screening.
  • Flyselskaberne accepterer ikke skarpe genstande eller lommeknive i din kabinebagage. Hvis du har brug for at tage sådanne genstande med, skal de i den indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Randers
Destinationslufthavn
Århus
Destinationslufthavnens IATA-kode
AAR
Destinationsby
Århus
Pris for flyrejse tur-retur
1.062 kr.

Populære flyrejser til Randers

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 549 kr. for en enkeltbillet og 1.062 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines