Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Randers

Med billig biludlejning i Randers er du inden for køreafstand af alt, hvad området Kronjylland har at byde på. Fra Randers kan du for eksempel både hurtigt komme til storbyen Aarhus, og du kan udforske den smukke natur på halvøen Djursland. Der er flere muligheder for leje af bil i Randers og i de omkringliggende større byer.

Tirstrup Lufthavn er den lufthavn, der ligger tættest på Randers, så hvis du planlægger at ankomme med fly til Randers, kan du flyve til denne lufthavn og hurtigt komme til Randers. I lufthavnen er der også mulighed for biludlejning, og herfra kan du køre til Randers på kun 45 minutter.

Oplev Kronjylland med billeje i Randers

Randers ligger smukt placeret midt i Kronjylland, og med en billig lejebil i Randers kan du let komme rundt og opleve alt, hvad der findes i området. Mod øst finder du hele halvøen Djursland, der især om sommeren er et fantastisk sted at nyde den danske kystlinje. Har du børn med på ferie i Randers, er det helt oplagt at tage en tur i Djurs Sommerland.

Planlægger du at bo på hotel i Randers, er der også god mulighed for det. Der ligger flere hoteller i Randers’ hyggelige og charmerende midtby, hvor du også finder masser af forretninger, caféer og restauranter – her kan du nemt få tiden til at gå. Hvis du så ønsker at komme til en lidt større by, kan du med en lejebil i Randers nemt køre til Danmarks andenstørste by Aarhus, som kun ligger 40 km fra Randers. Når du så har tilbragt en eftermiddag i travle Aarhus, kan du køre tilbage til Randers og slappe af på dit hotel. Ønsker du endnu mere afslapning, er Randers Water & Wellness badeland og wellnesscenter kun et par kilometer uden for byen.

Biludlejning i Randers giver adgang til unikke oplevelser

I Randers kan man opleve en del, som er noget ud over det sædvanlige. Her finder du blandt andet Randers Regnskov. Regnskoven består af tre kupler, hvor du kan opleve det spændende dyre- og planteliv i Asien, Afrika og Sydamerika. Inde i kuplerne kan du opleve de mange forskellige dyr, og mange af dem går frit rundt, så du kan se aberne springe fra træ til træ for næsen af dig, mens papegøjerne flyver rundt i trætoppene. Rejser du med børn, vil dette helt sikkert være et hit, men regnskoven er en sjov oplevelse for folk i alle aldre. En anden helt unik oplevelse i Danmark finder du også i Randers i form af Graceland Randers, som er en kopi af Elvis Presleys hjem. Bag konceptet står danske Henrik Knudsen, som er formand for den officielle danske Elvis Presley-fanklub. Benyt dig af billig billeje i Randers, og så er denne specielle seværdighed kun 10 minutter væk fra midtbyen.

Fra Randers er det også en oplagt mulighed at køre nordpå til byen Mariager, som ligger en halv time væk. Her har du mulighed for endnu en særlig oplevelse, nemlig Mariager Saltcenter, hvor du kan tilbringe en afslappende eftermiddag i "Det Døde Hav" i Danmark – et indendørs varmtvandsbassin med et saltindhold på 30 %. Det er både sjovt og sundt for huden.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Randers

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Randers?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Randers.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Randers?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Randers er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Randers?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Randers?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Randers

Udforsk Randers med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!