Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning Struer

Struer ligger direkte ud til Limfjorden, og de to charmerende limfjordsøer, Venø og Jegindø, er kun en kort sejltur væk. Der er masser at lave i det spændende naturområde mellem Vesterhav og fjord, og det anbefales derfor at booke billeje i Struer. Udlejningspriserne er altid komplette og uden skjulte omkostninger, og når først du er godt kørende, kan du udforske det spændende Vestjylland i dit helt eget tempo.

Struer er en hyggelig handelsby med en flot lystbådehavn tæt på bymidten og med gode muligheder for at bade, surfe samt sejle kano og kajakDet kuperede landskab omkring Struer indbyder desuden til vandre-. og cykleture, så . du kan kombinere byferie med naturoplevelser på perfekt vis.

Billig biludlejning Struer

Region Vestjylland har masser at byde på, og du bør derfor helt klart se dig om efter et godt tilbud på billig billeje i Struer, hvis du vil have det maksimale ud af dit ferieophold. Du får som regel den bedste pris ved at booke i god tid, ligesom du kan undersøge priserne på en pakkerejse til Struer. En pakkerejse lyder måske af meget, men hvis du både skal bruge billeje og hotel i Struer, får du oftest en bedre pris ved at booke ydelserne samlet, især hvis du også har tænkt dig at flyve til Struer via Karup lufthavn. Du kan i så fald enten leje bil direkte i lufthavnen eller benytte dig at områdets lufthavnstaxa.

Leje af bil i Struer – ud på tur!

Er du ny i Struer, kan du med fordel tage på en lille byvandring. Start på banegården, og nyd en gratis audiowalk med forfatteren Johannes Buchholtz’ behagelige stemme i ørerne. Slut af med en forfriskning på Struers hyggelige lystbådehavn, eller dyk ned i byens spændende historie ved at besøge Struer Museum. Her kan du bl.a. komme inden for hos bysbarnet B&O. Er du sulten efter endnu mere kultur, kan du slå et slag forbi Johannes Buchholtz’ museumsvilla fra 1911 eller herregårdsbygningen Gimsinghoved, der fungerer som kunst- og kulturcenter.

Når du har set dig mæt på Struer, bringer din lejebil dig hurtigt hen til nogle af de dejlige strande i området, f.eks. Hurlum Fiskerleje. Den børnevenlige strand flankeres af typiske svenskerrøde fiskerhuse, og du kan købe forfriskninger direkte ved fiskerlejet. Har du booket billeje i Struer, er der heller ikke langt til det fredede naturområde Toftum Bjerge. Her finder du en fin badestrand og Vesterhavets dramatiske stejle sandskrænter. Trænger du virkelig til at blive forkælet, kan du besøge Kurbad Limfjorden, hvor du kan nyde de luksuriøse spa- og wellnessfaciliteter med direkte udsigt over Limfjorden og Venø Bugt.

Børnefamilier bør bestemt også booke billeje i Struer, for så er I f.eks. hurtigt fremme ved det 5000 m2 store Thyborøn Kystcenter, der er en interaktiv kystlegeplads for videbegærlige og legesyge gæster i alle aldre. Hop f.eks. i revlehulssimulatoren, eller klap fiskene og krabberne i rørebassinerne. I kan også besøge JyllandsAkvariet, hvor I kan komme helt tæt på Nordsøens beboere. Eller I kan træde i pedalerne på den flotte mountainbikerute i Klosterheden Plantage mellem Lemvig og Struer.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Struer

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Struer?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Struer.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Struer?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Struer er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Struer?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Struer?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Struer

Udforsk Struer med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!