COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Holstebro
Rejseguide

Hop i det brusende Vesterhavs vilde bølger, nyd Limfjordens børnevenlige strande, shop i en af Danmarks flotteste handelsbyer, eller besøg frilandsmuseet på Hjerl Hede.

Holstebros beliggenhed gør byen til den perfekte destination for naturelskere og vandhunde. Rejs til Holstebro, og nyd det vilde Vesterhav med de kilometerlange sandstrande eller Limfjordens børnevenlige kyster. Tag på kanotur på Storåen, eller tag på cykel- og vandreture i den smukke vestjyske natur. Hvis I rejser til Holstebro, kan I også glæde jer til gåture i de hyggelige gågader med masser af spændende butikker og gode spisesteder.

Holstebro er en blomstrende handels- og kulturby, og byrummet er spækket med smukke skulpturer som for eksempel Alberto Giacomettis Kvinde på Kærre. Udvid din horisont på byens spændende museer, herunder Holstebro Kunstmuseum i tobaksfabrikant Søren Færchs gamle herskabsvilla. Herudover findes også Det Kongelige Teaters balletskole og den populære Holstebro Hallen.

Er I på familieferie i Holstebro, kommer tiden til at flyve afsted. Tag på bævertur i Klosterheden, giv den gas på mountainbikebanen for børn ved Sdr. Vosborg Hede, eller fald i svime over legetøjsudstillingen på Holstebro Museum. I kan forvandle triste regnvejrsdage til festdage i Ulfborg Svømmecenter eller i Holstebro Badeland, der blandt andet lokker med en 72 m lang turborutsjebane.

Vil I vide mere om lokalområdet, så besøg Frilandsmuseet Hjerl Hede. Her kan I opleve livet i en typisk dansk landsby for ca. 200 år siden med værksteder, bageri, stenalderboplads osv. I kan også besøge vestkystens største oplevelsescenter, Kystcentret, og Jyllandsakvariet i Thyborøn med kæmpe kystlegeplads, klappezoo og meget mere.

Byferie i Holstebro er måske ikke den mest oplagte idé, men faktisk er byen hele fem gange blevet kåret til Danmarks flotteste handelsby. Et godt tip er at tage på en af de gratis byvandringer i Holstebro, der finder sted en gang om ugen i sommermånederne. I kan også komme på gratis ture med Naturbussen, og Hjerl Hede tilbyder særlige aktiviteter i sommerhøjsæsonen og adventsweekenderne.

Tag på ferie eller weekendophold i Holstebro, og glæd jer til at opleve den perfekte kombination af shopping, kultur og natur. Kort sagt et vindende feriekoncept, som får begejstrede feriegæster til at vende tilbage år efter år.

Bed and Breakfast Phønix
Bed and Breakfast Phønix
2.5 out of 5
Sønderlandsgade 21, Holstebro
Prisen er DKK 770 pr. nat fra 10. mar. til 11. mar.

Dette Bed & Breakfast ligger i Holstebro, kun 5 minutters gang fra Musikteatret Holstebro og Holstebro Kunstmuseum. Derudover ligger Holstebro Golfklub og Østre ...

4/5Very Good! (27 anmeldelser)
Dejligt overnatningssted midt i byen

"Dejligt centralt i Holstebro med gratis og sikker parkering i stor indre gård. Rigtig god morgenmad med særdeles høflig betjening. Fire af værelserne er med fælles bad, så spørg efter et værelse med eget bad i den nye bygning, der er af 1. klasses kvalitet. Jeg kommer helt sikkert igen, ikke mindst ..."…"

Anmeldelse fra 17. okt. 2020

Bed and Breakfast Phønix
Borbjerg Mølle Kro
Borbjerg Mølle Kro
3 out of 5
Borbjerg Møllevej 3, Holstebro
Prisen er DKK 875 pr. nat fra 6. mar. til 7. mar.

Dette hotel i Holstebro ligger på stranden, mindre end 15 km fra Vandsports område, Musikteatret Holstebro og Holstebro Kunstmuseum. Derudover ligger Østre Strand ...

4.1/5Very Good! (110 anmeldelser)

"Fantastisk perle og god service"…"

Anmeldelse fra 3. okt. 2020

Borbjerg Mølle Kro
Plexus Hytterne
Plexus Hytterne
2.5 out of 5
23A Idomlundvej, Holstebro
Prisen er DKK 500 pr. nat fra 15. mar. til 16. mar.

Dette Bed & Breakfast ligger i Holstebro, kun 15 km fra Holstebro Golfklub, Musikteatret Holstebro og Holstebro Kunstmuseum. Derudover ligger VW Retro Museum ...

4.4/5Excellent! (11 anmeldelser)
Abolut anbefalelses værdigt.

"I halvmørke og kulde ankom min søn og jeg til Plexus. Vi fik en fin velkomst, og de små hytter var varme og hyggelige, Sengen og sengetøj var super. Og morgenmaden var også meget fin. Alt i alt en meget positiv oplevelse."…"

Anmeldelse fra 29. nov. 2020

Plexus Hytterne
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Holstebro Townside House
Holstebro Townside House
3 out of 5
Emil Reesens Vej 5, Holstebro

Denne villa ligger i Holstebro, kun 4,2 km fra Musikteatret Holstebro og 4,6 km fra Holstebro Kunstmuseum. Derudover ligger Østre Strand og Struer Museum ca. ...

4.8/5Exceptional! (5 anmeldelser)

"Meget fin og behagelig rækkehus i Holstebro, Pænt og velholdt, rent og nydeligt."…"

Anmeldelse fra 14. okt. 2019

Holstebro Townside House
4 Star Holiday Home in Holstebro
4 Star Holiday Home in Holstebro
3 out of 5
RINGKØBINGVEJ 1A, Holstebro, Midtjylland

Dette feriested ligger i Holstebro, kun 2,6 km fra Holstebro Kunstmuseum og 2,6 km fra Musikteatret Holstebro. Derudover ligger Holstebro Golfklub og Østre Strand ...

4 Star Holiday Home in Holstebro
Holstebro Townside House
Holstebro Townside House
Emil Reesens Vej 5, Holstebro, Midtjylland
Prisen er DKK 1.135 pr. nat fra 7. mar. til 8. mar.

Dette feriested ligger i Holstebro, kun 4,2 km fra Musikteatret Holstebro og 4,6 km fra Holstebro Kunstmuseum. Derudover ligger Østre Strand og Struer Museum ...

4.3/5Excellent! (3 anmeldelser)
God

"Fint"…"

Anmeldelse fra 29. sep. 2019

Holstebro Townside House
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Holstebro