Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

HolstebroDenmark

Hop i det brusende Vesterhavs vilde bølger, nyd Limfjordens børnevenlige strande, shop i en af Danmarks flotteste handelsbyer, eller besøg frilandsmuseet på Hjerl Hede.

Holstebros beliggenhed gør byen til den perfekte destination for naturelskere og vandhunde. Rejs til Holstebro, og nyd det vilde Vesterhav med de kilometerlange sandstrande eller Limfjordens børnevenlige kyster. Tag på kanotur på Storåen, eller tag på cykel- og vandreture i den smukke vestjyske natur. Hvis I rejser til Holstebro, kan I også glæde jer til gåture i de hyggelige gågader med masser af spændende butikker og gode spisesteder.

Holstebro er en blomstrende handels- og kulturby, og byrummet er spækket med smukke skulpturer som for eksempel Alberto Giacomettis Kvinde på Kærre. Udvid din horisont på byens spændende museer, herunder Holstebro Kunstmuseum i tobaksfabrikant Søren Færchs gamle herskabsvilla. Herudover findes også Det Kongelige Teaters balletskole og den populære Holstebro Hallen.

Er I på familieferie i Holstebro, kommer tiden til at flyve afsted. Tag på bævertur i Klosterheden, giv den gas på mountainbikebanen for børn ved Sdr. Vosborg Hede, eller fald i svime over legetøjsudstillingen på Holstebro Museum. I kan forvandle triste regnvejrsdage til festdage i Ulfborg Svømmecenter eller i Holstebro Badeland, der blandt andet lokker med en 72 m lang turborutsjebane.

Vil I vide mere om lokalområdet, så besøg Frilandsmuseet Hjerl Hede. Her kan I opleve livet i en typisk dansk landsby for ca. 200 år siden med værksteder, bageri, stenalderboplads osv. I kan også besøge vestkystens største oplevelsescenter, Kystcentret, og Jyllandsakvariet i Thyborøn med kæmpe kystlegeplads, klappezoo og meget mere.

Byferie i Holstebro er måske ikke den mest oplagte idé, men faktisk er byen hele fem gange blevet kåret til Danmarks flotteste handelsby. Et godt tip er at tage på en af de gratis byvandringer i Holstebro, der finder sted en gang om ugen i sommermånederne. I kan også komme på gratis ture med Naturbussen, og Hjerl Hede tilbyder særlige aktiviteter i sommerhøjsæsonen og adventsweekenderne.

Tag på ferie eller weekendophold i Holstebro, og glæd jer til at opleve den perfekte kombination af shopping, kultur og natur. Kort sagt et vindende feriekoncept, som får begejstrede feriegæster til at vende tilbage år efter år.

Mest populære hoteller i Holstebro

Borbjerg Mølle Kro
Borbjerg Mølle Kro
3 out of 5
Borbjerg Møllevej 3, Holstebro
Prisen er DKK 875 pr. nat fra 28. nov. til 29. nov.

Dette hotel i Holstebro ligger på stranden, mindre end 15 km fra Vandsports område, Musikteatret Holstebro og Holstebro Kunstmuseum. Derudover ligger Østre Strand ...

4/5Very Good! (104 anmeldelser)
Bovbjerg Målle Kro kan kun anbefales

"Meget dejlige omgivelser, hyggelige faciliteter og god service. Dejlig restaurant."…"

Anmeldelse fra 27. aug. 2020

Borbjerg Mølle Kro
Best Western Royal Holstebro
Best Western Royal Holstebro
3 out of 5
Den Røde Plads 10, Holstebro
Prisen er DKK 806 pr. nat fra 28. nov. til 29. nov.

Dette hotel ligger i hjertet af Holstebro, kun 5 minutters gang fra Musikteatret Holstebro og Holstebro Kunstmuseum. Derudover ligger Holstebro Golfklub og Østre ...

4.1/5Very Good! (935 anmeldelser)
godt

"Hotellet ligger direkte ud til torv / gågade og musikteater fantastisk belligenhed , parkering , store værelser med gode senge , stille og roligt belliggenhed alt i alt godt. Restaurant anbefaling i Holstebro : Under Klippen helt fantastisk og Brasseriet og bar EKTE på hotel Schaumburg ."…"

Anmeldelse fra 9. aug. 2020

Best Western Royal Holstebro
Plexus Hytterne
Plexus Hytterne
2.5 out of 5
23A Idomlundvej, Holstebro
Prisen er DKK 500 pr. nat fra 28. nov. til 29. nov.

Dette Bed & Breakfast ligger i Holstebro, kun 15 km fra Holstebro Golfklub, Musikteatret Holstebro og Holstebro Kunstmuseum. Derudover ligger Østre Strand og ...

4.5/5Wonderful! (8 anmeldelser)
fantatisk ophold-noget myt

"Fin oplevelse, alletiders ophold. Service helt i top."…"

Anmeldelse fra 30. jul. 2020

Plexus Hytterne
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Holstebro

Holstebro Townside House
Holstebro Townside House
Emil Reesens Vej 5, Holstebro, Midtjylland
Prisen er DKK 1.137 pr. nat fra 30. nov. til 1. dec.

Dette feriested ligger i Holstebro, kun 4,2 km fra Musikteatret Holstebro og 4,6 km fra Holstebro Kunstmuseum. Derudover ligger Østre Strand og Struer Museum ...

4.3/5Excellent! (3 anmeldelser)
God

"Fint"…"

Anmeldelse fra 29. sep. 2019

Holstebro Townside House
Holstebro Townside House
Holstebro Townside House
3 out of 5
Emil Reesens Vej 5, Holstebro
Prisen er DKK 735 pr. nat fra 19. dec. til 20. dec.

Denne villa ligger i Holstebro, kun 4,2 km fra Musikteatret Holstebro og 4,6 km fra Holstebro Kunstmuseum. Derudover ligger Østre Strand og Struer Museum ca. ...

4.8/5Exceptional! (5 anmeldelser)

"Meget fin og behagelig rækkehus i Holstebro, Pænt og velholdt, rent og nydeligt."…"

Anmeldelse fra 14. okt. 2019

Holstebro Townside House
2 Værelses Overnatning i Sunds
2 Værelses Overnatning i Sunds
Nordsøvej, Sunds, Midtjylland

Dette feriested ligger i Sunds, kun 15 km fra Lovbakkerne, Baboon City og Herning Kunstmuseum. Derudover ligger Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum ...

2 Værelses Overnatning i Sunds
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Holstebro