Ulfborg

Rejseguide
Billede leveret af expedia
Bliv blæst igennem af Vesterhavet, kom bagom nogle af historiens største skibbrud, og oplev masser af spændende familieaktiviteter.

Hold ferie i Ulfborg, og glæd dig til masser af dejlige og spændende oplevelser i Vesterhavets tegn. Hertil kommer naturområderne ved Nissum Fjord, de strandnære klitplantager, skovene og den vilde hede. Hvis du rejser til Ulfborg, har du kort sagt mulighed for at slappe fuldstændig af i naturskønne og idylliske omgivelser.

Udover klassiske vandsportsaktiviteter kan du også opleve området til fods eller på cykel. Prøv f.eks. den 27 km lange cykelrute Fuglenes Fjord. Ruten tager dig med gennem det imponerende naturområde omkring Vest Stadil Fjord og Nissum Fjord, hvor du kan opleve tusindvis af ænder, vildgæs, svaner og vadefugle. Er du vild med at fiske, kan du også roligt rejse til Ulfborg. Glæd dig til masser af muligheder for lystfiskeri i områdets åer, fjorde, put & take-søer og ved havet.

Ulfborg kom for alvor på landkortet i 1875, da jernbanen mellem Ringkøbing og Holstebro blev oprettet og gjorde Ulfborg til stationsby. Vil du vide mere om livet på Vestkysten før i tiden, kan du besøge den fredede klitgård, Strandgaarden, der i dag fungerer som museum. Spoler vi frem til nutiden, er Ulfborg en levende provinsby med mange sommergæster.

Har du børn med på ferien til Ulfborg, venter der både klassiske trækplastre og anderledes lokaloplevelser. Typiske familieattraktioner omfatter Vesterhavets Fodboldgolf, Ulfborg Svømmecenter og Fiske- og Familie Park West med gokartbane, vandland, zoo, hoppepude, fiskesøer og meget mere. Hertil kommer områdets mange fine naturlegepladser og selvfølgelig de dejlige badestrande.

Er du ude efter nogle lidt anderledes oplevelser på dit weekendophold i Ulfborg, kunne du f.eks. tage med en kutter ud på Vesterhavet eller stikke til søs med en rigtig bramsejlsskonnert. Du kan også besøge byens Strandingsmuseum St. George, der bl.a. fortæller historien om den dramatiske julenat i 1811, hvor en hård vinterorkan fik hele to engelske linjeskibe til at gå ned med mus og mand. Heldigvis er det noget mere sikkert at rejse i dag, og du når let og bekvemt Ulfborg med lokalbane fra Skjern. Du kan evt. flyve til Karup lufthavn, hvis du kommer langvejs fra.

En ferie i Ulfborg er en ferie for hele familien, uanset interesser og årstid.

Hvor kan jeg overnatte i Ulfborg

Default Image

Fjand Badeby

Hvis du tilbringer noget tid i Fjand Badeby, er Husby Klitplantage og Sidselbjerg Strand et par populære seværdigheder, der er værd at besøge.

Fjand Badeby
Default Image

Nørre Fjand

Under dit ophold i Nørre Fjand kan du planlægge et besøg til Husby Klitplantage og Sdr. Nissum Kirke, der begge er interessante seværdigheder i nærheden.

Nørre Fjand
4 værelses bolig i Ulfborg
4 værelses bolig i Ulfborg
Ulfborg, Midtjylland
Overnat i denne feriebolig i Ulfborg. Nyd godt af en sauna, kabel-/satellit-tv og te-/kaffemaskine på værelset. De populære seværdigheder Golf Tourist Open og ...
6/10 (1 anmeldelse)
Urlaub
"Nie wieder Novasol das schlechteste Haus in 25 Jahren ,das Dach defekt ,die Terasse nicht geschlossenen obwohl es da stand ,das Haus ust ist für 8 Personen, aber es gab auf der Terrasse und am Esstisch nur 6 Stühle,im Aussenbereich der abgezäunte Bereic