Aarhus

Rejseguide
Aarhus og byder på natteliv, en by og gadeliv
Aarhus er grundlagt af vikinger og drevet af den unge befolkningsgruppes kreativitet. Derfor er Aarhus det perfekte udgangspunkt for at opleve Jyllands rige historie og kultur.

Aarhus er en kosmopolitisk blanding af kultur, kreativitet og samfundsånd. De lokale kalder kærligt Aarhus for “verdens mindste storby.” Byen blev grundlagt af vikinger i det 10. århundrede på Jyllands østkyst.

Aarhus ligger kun en kort cykeltur fra både hav og skov. Denne progressive by er førende inden for vedvarende energi og huser et af de beste universiteter i Skandinavien. Det høje antal af universitetsstuderende betyder, at Aarhus har den yngste befolkning i Danmark. Det er med til at sikre, at byen med sine ca. 300.000 indbyggere forbliver ung af sind og rig på nye idéer.

Med flere gallerier og museer i verdensklasse stortrives byen kulturelt set. Besøg ARoS, et kunstmuseum på ti etager med en enorm permanent samling. Se dansk kunst, der strækker sig over mere end fire århundreder, og indflydelsesrig moderne kunst fra hele verdenen. Mange af Danmarks velkendte bands og musikere kalder byen hjem. I weekenderne er Aarhus et fantastisk sted at oplevet et live-show.

Selvom befolkningen er ung, daterer byens rødder mere end tusinde år tilbage til vikingetiden. Bliv klogere på både byens og Jyllands historie på et af Aarhus' mange museer. Aarhus Rådhus tilbyder guidede ture og er kendt for sin dristige arkitektur. Rejs tilbage i tiden i Den Gamle By, verdens første byhistoriske og kulturelle friluftsmuseum, eller besøg Aarhus Domkirke, som er et fantastisk eksempel på arkitektur fra det 12. århundrede.

Hvis du ikke ønsker at tage bilen til Aarhus, kan du sagtens komme frem med toget fra alle store danske byer. Når du kommer til Aarhus, er det nemt at finde rundt. Lej en cykel eller benyt en af de gratis bycykler, som du kan finde rundt omkring i byen. Cykling er den bedste måde at komme rundt i Aarhus på. Der er også rig mulighed for at benytte bybusserne i Aarhus.

Hvor kan jeg overnatte i Aarhus

Wakeup Aarhus
Wakeup Aarhus
2 out of 5
M.P. Bruuns Gade 27, Aarhus, 8000
Prisen er 633, kr pr. nat fra 12. aug. til 13. aug.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Aarhus. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og selvstændig parkering. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme ...
4,3/5 Excellent! (1.081 anmeldelser)
Value for money
"Meget fint beliggende. En smule misforståelser, men der blev rettet op på det."

Anmeldelse fra 29. jul. 2022

Wakeup Aarhus
BOOK1 by Brøchner Hotels
BOOK1 by Brøchner Hotels
2 out of 5
3 Møllegade, Aarhus, 8000
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 693, kr pr. nat fra 4. sep. til 5. sep.
Overnat på dette hotel i Aarhus. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og en sauna. De populære seværdigheder Aarhus Kunstbygning og Vor Frue Kirke ligger i nærheden. ...
4,4/5 Excellent! (318 anmeldelser)
Fra: jorgen@borsch.dk • 28.>29./7. '22
"Dette er INGEN anmeldelse, men alene min mening: ✔️ Sove-"salen" var lidt for "lummer", for indelukket. Bedre, køligere/FRISKERE ventilation, havde givet en (endnu) bedre søvn. ✔️ Dejligt håndklæde, glimrende madras og dyne, men slap, tynd hovedpude ....! ✔️ Morgenbrødet kl. 09:00 så lækkert og dejligt ..."

Anmeldelse fra 29. jul. 2022

BOOK1 by Brøchner Hotels
Zleep Hotel Aarhus Viby
Zleep Hotel Aarhus Viby
3 out of 5
Viby Ringvej 4B, Aarhus, DK-8260
Prisen er 712, kr pr. nat fra 28. aug. til 29. aug.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Aarhus, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. Vores gæster fremhæver ...
4,2/5 Very Good! (1.001 anmeldelser)
"Venligt personale :) De burde dog få nogle nye hovedpuder og bedre mørklægning på værelserne, her om sommeren hvor solen står tidligt op, er dem de har nu ikke gode. Men værelserne er pæne, rene og rummelige."

Anmeldelse fra 20. jul. 2022

Zleep Hotel Aarhus Viby
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Guesthouse Sharon Aarhus
Guesthouse Sharon Aarhus
3 out of 5
Tjørnegade 6 B, Aarhus N, Aarhus, 8200
Prisen er 750, kr pr. nat fra 10. aug. til 11. aug.
Overnat i denne villa med forretningsvenlig profil i Aarhus, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. Vores gæster fremhæver ...
4,2/5 Excellent! (47 anmeldelser)
"Tæt på indkøb, og transport Gode badeforhold Godt tilfreds"

Anmeldelse fra 25. jul. 2021

Guesthouse Sharon Aarhus
Hotel GUESTapart
Hotel GUESTapart
3.5 out of 5
Tueager 5, Aarhus, 8200
Prisen er 986, kr pr. nat fra 21. aug. til 22. aug.
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Aarhus, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. ...
4,8/5 Exceptional! (588 anmeldelser)
"Virkelig dejligt lejlighedshotel - lidt uden for byen, men alligevel var det meget nemt at komme ind i midtbyen med letbanen, som var lige uden for. Ligeledes fantastisk med mulighed for 2 sammenhængende lejligheder med direkte adgang imellem. Det gjorde det nemt at være sammen, samtidig med, at ..."

Anmeldelse fra 1. aug. 2022

Hotel GUESTapart
Hyggelig 2-bedroom Apartment in the Center of Aarhus
Hyggelig 2-bedroom Apartment in the Center of Aarhus
4 out of 5
Aarhus, Midtjylland
Overnat i denne lejlighed med 4 stjerner i Aarhus. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 2 soveværelser og en kombination af bruser/badekar. De populære seværdigheder Vikingemuseet ...
3/5 (3 anmeldelser)
Frustrating
"1.) the wrong lockbox was listed in the email. (15 minutes in the rain) 2.) the emergency number in the email was disconnected (20 minutes in the rain) 3.)the key to the building was broken when we got it and a replacement was not able to get to us. 4.) No hot water in the shower, bathroom or kitchen ..."

Anmeldelse fra 3. mar. 2022

Hyggelig 2-bedroom Apartment in the Center of Aarhus
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Aarhus

Byer i nærheden af Aarhus