Aarhus

Rejseguide
Aarhus og byder på natteliv, en by og gadeliv
Aarhus er grundlagt af vikinger og drevet af den unge befolkningsgruppes kreativitet. Derfor er Aarhus det perfekte udgangspunkt for at opleve Jyllands rige historie og kultur.

Aarhus er en kosmopolitisk blanding af kultur, kreativitet og samfundsånd. De lokale kalder kærligt Aarhus for “verdens mindste storby.” Byen blev grundlagt af vikinger i det 10. århundrede på Jyllands østkyst.

Aarhus ligger kun en kort cykeltur fra både hav og skov. Denne progressive by er førende inden for vedvarende energi og huser et af de beste universiteter i Skandinavien. Det høje antal af universitetsstuderende betyder, at Aarhus har den yngste befolkning i Danmark. Det er med til at sikre, at byen med sine ca. 300.000 indbyggere forbliver ung af sind og rig på nye idéer.

Med flere gallerier og museer i verdensklasse stortrives byen kulturelt set. Besøg ARoS, et kunstmuseum på ti etager med en enorm permanent samling. Se dansk kunst, der strækker sig over mere end fire århundreder, og indflydelsesrig moderne kunst fra hele verdenen. Mange af Danmarks velkendte bands og musikere kalder byen hjem. I weekenderne er Aarhus et fantastisk sted at oplevet et live-show.

Selvom befolkningen er ung, daterer byens rødder mere end tusinde år tilbage til vikingetiden. Bliv klogere på både byens og Jyllands historie på et af Aarhus' mange museer. Aarhus Rådhus tilbyder guidede ture og er kendt for sin dristige arkitektur. Rejs tilbage i tiden i Den Gamle By, verdens første byhistoriske og kulturelle friluftsmuseum, eller besøg Aarhus Domkirke, som er et fantastisk eksempel på arkitektur fra det 12. århundrede.

Hvis du ikke ønsker at tage bilen til Aarhus, kan du sagtens komme frem med toget fra alle store danske byer. Når du kommer til Aarhus, er det nemt at finde rundt. Lej en cykel eller benyt en af de gratis bycykler, som du kan finde rundt omkring i byen. Cykling er den bedste måde at komme rundt i Aarhus på. Der er også rig mulighed for at benytte bybusserne i Aarhus.

Hvor kan jeg overnatte i Aarhus

Hotel Atlantic
Hotel Atlantic
3 out of 5
Europaplads 10, Aarhus, 8000
Prisen er 1.086, kr pr. nat fra 30. dec. til 31. dec.
1.086, kr
pr. nat
30. dec. – 31. dec.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Aarhus, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og selvstændig parkering. Vores ...
4,2/5 Excellent! (773 anmeldelser)
"Vorkelig god morgenmadsbuffet. Sengene trænger til nye madrasser ellers pænt og rent."

Anmeldelse fra 28. nov. 2022

Hotel Atlantic
CABINN Aarhus Hotel
CABINN Aarhus Hotel
2 out of 5
Kannikegade 14, Aarhus, 8000
Prisen er 575, kr pr. nat fra 5. dec. til 6. dec.
575, kr
pr. nat
5. dec. – 6. dec.
Overnat på dette hotel i Aarhus. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og selvstændig parkering. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme personale og den samlede ...
4/5 Very Good! (1.751 anmeldelser)
"Overnat var ganske fint - der manglede vejledning ttil hvor man skulle spise morgenmad"

Anmeldelse fra 28. nov. 2022

CABINN Aarhus Hotel
Zleep Hotel Aarhus Skejby
Zleep Hotel Aarhus Skejby
3 out of 5
Tangen 45, Aarhus, 8200
Prisen er 699, kr pr. nat fra 30. dec. til 31. dec.
699, kr
pr. nat
30. dec. – 31. dec.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Aarhus, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. De populære seværdigheder ...
4,3/5 Excellent! (692 anmeldelser)
Ganske fint
"Ganske fint, dog ekstremt kedelig morgenmad, synes morgenmad er for dyr"

Anmeldelse fra 14. nov. 2022

Zleep Hotel Aarhus Skejby
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Hotel GUESTapart
Hotel GUESTapart
3.5 out of 5
Tueager 5, Aarhus, 8200
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Aarhus, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. ...
4,8/5 Exceptional! (674 anmeldelser)
"Super lækker værelse og lejlighed super lækker morgenmad bare lige hvad man skal være cowboy bestiller æg får du leveret nede ved bordet rigtig godt stedfemstjernet"

Anmeldelse fra 27. nov. 2022

Hotel GUESTapart
Guesthouse Sharon Aarhus
Guesthouse Sharon Aarhus
3 out of 5
Tjørnegade 6 B, Aarhus N, Aarhus, 8200
Overnat i denne villa med forretningsvenlig profil i Aarhus, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. Vores gæster fremhæver ...
4,2/5 Excellent! (48 anmeldelser)
"Tæt på indkøb, og transport Gode badeforhold Godt tilfreds"

Anmeldelse fra 25. jul. 2021

Guesthouse Sharon Aarhus
Athome Apartments
Athome Apartments
3 out of 5
38 Hedeager, Aarhus, 8200
Overnat i denne lejlighed med 3 stjerner i Aarhus. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og et døgnåbent motionscenter. De populære seværdigheder Skejby ...
4,3/5 Excellent! (54 anmeldelser)
Meget tilfreds.
"Vi har været virkelig tilfredse med vores 14 dages ophold i september 2022. Stor ros til rengøringen. Det var en fin placering, vores lejlighed i stueetagen var - mod syd og fin terrasse med fred og udsigt til grønt område. Vi manglede bare et par kroge og en hylde til ting på badeværelset, og antenneindgang ..."

Anmeldelse fra 16. sep. 2022

Athome Apartments
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Byer i nærheden af Aarhus