Aarhus

Rejseguide
Aarhus og byder på natteliv, en by og gadeliv

Aarhus er grundlagt af vikinger og drevet af den unge befolkningsgruppes kreativitet. Derfor er Aarhus det perfekte udgangspunkt for at opleve Jyllands rige historie og kultur.

Aarhus er en kosmopolitisk blanding af kultur, kreativitet og samfundsånd. De lokale kalder kærligt Aarhus for “verdens mindste storby.” Byen blev grundlagt af vikinger i det 10. århundrede på Jyllands østkyst.

Aarhus ligger kun en kort cykeltur fra både hav og skov. Denne progressive by er førende inden for vedvarende energi og huser et af de beste universiteter i Skandinavien. Det høje antal af universitetsstuderende betyder, at Aarhus har den yngste befolkning i Danmark. Det er med til at sikre, at byen med sine ca. 300.000 indbyggere forbliver ung af sind og rig på nye idéer.

Med flere gallerier og museer i verdensklasse stortrives byen kulturelt set. Besøg ARoS, et kunstmuseum på ti etager med en enorm permanent samling. Se dansk kunst, der strækker sig over mere end fire århundreder, og indflydelsesrig moderne kunst fra hele verdenen. Mange af Danmarks velkendte bands og musikere kalder byen hjem. I weekenderne er Aarhus et fantastisk sted at oplevet et live-show.

Selvom befolkningen er ung, daterer byens rødder mere end tusinde år tilbage til vikingetiden. Bliv klogere på både byens og Jyllands historie på et af Aarhus' mange museer. Aarhus Rådhus tilbyder guidede ture og er kendt for sin dristige arkitektur. Rejs tilbage i tiden i Den Gamle By, verdens første byhistoriske og kulturelle friluftsmuseum, eller besøg Aarhus Domkirke, som er et fantastisk eksempel på arkitektur fra det 12. århundrede.

Hvis du ikke ønsker at tage bilen til Aarhus, kan du sagtens komme frem med toget fra alle store danske byer. Når du kommer til Aarhus, er det nemt at finde rundt. Lej en cykel eller benyt en af de gratis bycykler, som du kan finde rundt omkring i byen. Cykling er den bedste måde at komme rundt i Aarhus på. Der er også rig mulighed for at benytte bybusserne i Aarhus.

Hvor kan jeg overnatte i Aarhus

CABINN Aarhus Hotel
CABINN Aarhus Hotel
2 out of 5
Kannikegade 14, Aarhus, 8000
Prisen er 575, kr pr. nat fra 5. jun. til 6. jun.
Overnat på dette hotel i Aarhus. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og selvstændig parkering. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme personale og den samlede ...
4/5 Very Good! (1.669 anmeldelser)
"God morgenmad og rigtig godt med parkering i kælderen."

Anmeldelse fra 2. maj 2022

CABINN Aarhus Hotel
Wakeup Aarhus
Wakeup Aarhus
2 out of 5
M.P. Bruuns Gade 27, Aarhus, 8000
Prisen er 650, kr pr. nat fra 25. maj til 26. maj
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Aarhus. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og selvstændig parkering. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme ...
4,3/5 Excellent! (1.072 anmeldelser)
"God beliggenhed."

Anmeldelse fra 6. maj 2022

Wakeup Aarhus
Hotel Royal
Hotel Royal
4 out of 5
Store Torv 4, Aarhus, 8000
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 984, kr pr. nat fra 12. jun. til 13. jun.
Overnat på dette hotel med luksusfaciliteter i Aarhus, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og et kasino. Vores gæster fremhæver især ...
4,5/5 Wonderful! (892 anmeldelser)
"Fint område!"

Anmeldelse fra 25. mar. 2022

Hotel Royal
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Hotel GUESTapart
Hotel GUESTapart
3.5 out of 5
Tueager 5, Aarhus, 8200
Prisen er 1.027, kr pr. nat fra 12. jun. til 13. jun.
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Aarhus, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. ...
4,8/5 Exceptional! (449 anmeldelser)
"Rigtig fint hotel. Fint lille køkken og dejligt at køkken og sovefaciliteter er adskilt"

Anmeldelse fra 21. feb. 2022

Hotel GUESTapart
Athome Apartments
Athome Apartments
3 out of 5
38 Hedeager, Aarhus, 8200
Overnat i denne lejlighed med 3 stjerner i Aarhus. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og et døgnåbent motionscenter. De populære seværdigheder Skejby ...
4,3/5 Excellent! (43 anmeldelser)
Skønt ophold
"En dejlig lejlighed, fint indrettet med alt hvad der måtte ønskes i køkkenet. Behagelige senge og fornemt med linnedpakker, der blot kan bestilles. Billederne er dog ikke retvisende for lejligheden for det ser ud som om, at der er et lille ekstra rum med en opredning med gråt sengetæppe. Det er dog ..."

Anmeldelse fra 26. jul. 2021

Athome Apartments
Guesthouse Sharon Aarhus
Guesthouse Sharon Aarhus
3 out of 5
Tjørnegade 6 B, Aarhus N, Aarhus, 8200
Prisen er 675, kr pr. nat fra 23. jun. til 24. jun.
Overnat i denne villa med forretningsvenlig profil i Aarhus, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. Vores gæster fremhæver ...
4,2/5 Excellent! (44 anmeldelser)
"Tæt på indkøb, og transport Gode badeforhold Godt tilfreds"

Anmeldelse fra 25. jul. 2021

Guesthouse Sharon Aarhus
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Aarhus

Byer i nærheden af Aarhus