Biludlejning Aarhus

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Aarhus

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Aarhus

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Aarhus
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil per dag i Aarhus?
Den laveste daglige pris for en udlejningsbil i Aarhus er i denne uge 824 ¤. Når du råder over din helt egen bil, kan du sætte kursen til lige præcis de turistattraktioner, du vil.
Kan jeg leje en bil i Århus (AAR)?
Når du ankommer til Århus (AAR), kan du tage forbi Sixt eller Avis, der begge ligger kort derfra. Inden du får set dig om, er du klar til at opleve Aarhus i en lejebil.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Aarhus?
Vi har alle stået i situationer, hvor selv de bedst lagte planer er blevet forpurret. Derfor giver vi mulighed for fuld refusion i forbindelse med mange forudbetalte reservationer, hvis du afbestiller minimum seks timer inden det planlagte afhentningstidspunkt. Sørg for at dobbelttjekke lejeaftalen for bilen – nogle gange er det ikke en mulighed. Kan du ikke finde de oplysninger, du har brug for? Vores kundeservice står altid til rådighed.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Aarhus?
Den type bil, der passer dig! Vælg en mellemstor eller stor bil, hvis du rejser med familien. Hvis det skal være lidt sofistikeret, kan du opgradere til en premiumbil. Eller du kan satse på en økonomibil, der er den mest bookede type udlejningsbil i Aarhus. En økonomibil er til at betale og kører langt på literen, hvilket gør den ideel til par, solorejsende og andre, der ikke har brug for så meget plads omkring sig. Økonomibiler er specielt gode til bykørsel. Med sådan en slags bil er det også nemt at parkere på smalle parkeringspladser!
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Aarhus?
Når du har besøgt alle de mindeværdige turistattraktioner i Aarhus, er der meget mere at opleve i det omkringliggende område. Afhent nøglerne til en udlejningsbil, læg kufferten i bagagerummet, og kom afsted. Vi har fundet et par køreture, som du ret sikkert vil elske:

  • Du kan finde Tivoli og talrige andre spændende seværdigheder i København. Fra Aarhus er der sådan cirka 160 km.
  • Hvad med også at nyde godt af det bedste, som Skagen har at byde på? Populære attraktioner her omfatter Grenen. Skagen ligger cirka 180 km fra Aarhus.
  • Find vej til Ro Plantage, hvis du vil opleve den lokale natur. Medbring en madkurv, eller få pulsen helt ned. Fra Aarhus er der omtrent 310 km dertil.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Aarhus hos Expedia?
Du finder fantastiske tilbud på udlejningsbiler hos Expedia. Uanset om du foretrækker en økonombil eller en SUV, finder du dit perfekte match hos et af de biludlejningsfirmaer i Aarhus. Vores eksklusive tilbud, medlemspriser og loyalitetsprogrammer hjælper dig med at få mest muligt ud af dit rejsebudget. Hvis du vil spare endnu mere, kan du kombinere dine reservationer i en pakkerejse. Føj en flyrejse eller et hotel til din reservation af billeje, og få adgang til fede rabatter!
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Aarhus hos Expedia?
At få fingrene i en god pris på billeje i Aarhus er ingen sag med Expedia. Vælg dit foretrukne køretøj, tilføj nogle detaljer, og sammenlign tilbud på tværs af de førende varemærker. Hvorfor ikke føje flyrejser og overnatning til din reservation? Du kan få adgang til ekstra besparelser, når du samler dine reservationer i en pakkerejse.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Aarhus?
Du skal være 21 år eller derover for at leje en udlejningsbil i Aarhus. Bemærk, at unge førere muligvis kun kan vælge blandt visse bilklasser såsom kompakte biler eller økonomibiler. Der er som regel en højere aldersgrænse for premiumbiler og særlige modeller. Derudover opkræver de fleste selskaber et ekstra gebyr for unge førere. Tjek reglerne omhyggeligt, inden du booker, og indregn eventuelle gebyrer i dit feriebudget.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Aarhus?
Du skal bruge dit kørekort og et kreditkort i dit navn. Vil du fravælge biludlejningsfirmaets forsikring? Så skal du muligvis også fremvise dokumentation for en anden forsikring. Reglerne kan variere alt efter selskabet, så sørg for at læse lejebetingelserne.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Aarhus?
Med priser fra blot 824 ¤ og 841 ¤ om dagen i Aarhus inden for de sidste syv dage kan du køre ud i det blå med dit eget forrygende tilbud på et øjeblik.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Aarhus?
Uanset om du har planer om at blive i Aarhus i en længere periode eller rejse videre, kan du nemt finde langtidsleje af biler med Expedia. Indtast dine oplysninger samt afhentnings- og afleveringssteder, så hjælper vi dig med at finde de allerbedste tilbud på langtidsleje af biler.
Hvor finder jeg billeje i Aarhus, hvis jeg er under 25 år?
Du bør undersøge aldersgrænsen hos de biludlejningsfirmaer i Aarhus, du overvejer at bruge. Hvis du er under 25 år, kan nogle firmaer opkræve yderligere tillægsgebyrer. Det er mest praktisk, hvis du har kendskab til dem på forhånd, så du kan planlægge derefter. Alle biludlejningsfirmaer har deres egne vilkår og betingelser for unge førere, så det kan betale sig at undersøge dem nærmere.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Aarhus?
Vælg først dit køretøj, og gå selskabets vilkår og betingelser for billejeforsikring omhyggeligt igennem for at se, om det er den rette forsikring for dig.