Biludlejning Aarhus

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Aarhus

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Aarhus

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Aarhus
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil pr. Dag i Aarhus?
Få valuta for rejsepengene i Aarhus, hvor biludlejningspriserne i denne uge begynder helt ned fra 798. kr om dagen.
Kan jeg leje en bil i Århus (AAR)?
Sixt og Avis ligger inden for rækkevidde af Århus (AAR). Efter ankomsten går der ikke lang tid, før du kan køre afsted i en lejebil.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Aarhus?
Vi forstår, at ting kan ændre sig i sidste øjeblik. Derfor giver mange forudbetalte reservationer af billeje mulighed for fuld refusion, hvis du afbestiller seks timer inden afhentning af bilen. Din afbestillingspolitik bør inkludere alle de oplysninger, du har brug for. Hvis du ikke kan finde svaret der, er vores kundeservice altid til rådighed.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Aarhus?
Lille med hensyn til størrelse, men stor, hvad angår fordele. Biler i økonomiklassen er det foretrukne valg i Aarhus. De er temmelig lette at manøvrere og parkere, hvilket er perfekt, hvis du mest skal køre bykørsel. Denne type lejebil kører også ganske langt på literen, så det bliver billigt at komme rundt. Ønsker du en større bil? Så se vores store og premiumbiler.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Aarhus?
Aarhus er fuld af sjove eventyr, men du behøver ikke begrænse dig til kun et enkelt sted. Find en bil, og tag afsted for at udforske det omkringliggende område. Her er nogle bud:

  • Læg vejen forbi København, hvor du kan komme på et sjovt sightseeingeventyr. Stedet ligger omkring 160 km fra Aarhus og huser talrige imponerende seværdigheder, herunder Tivoli.
  • Næste stop? Skagen, som ligger 170 km væk. Grenen er en lokal hovedattraktion, som du næsten bør se.
  • Find vej til Jons Kapel Nord For Hasle, hvis du vil helt tæt på naturen. Medbring en madkurv, eller nyd de smukke omgivelser. Fra Aarhus er der cirka 310 km dertil.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Aarhus hos Expedia?
Fra hurtige dagsrejser til uforglemmelige roadtrips – Expedia har køretøjer, der matcher ethvert formål. Vælg mellem kvalitetsbevidste biludlejningsfirmaer i Aarhus. Med vores eksklusive tilbud og rabatter kan du godt regne med at få et fantastisk tilbud på din billeje. Vidste du, at du kan samle dine reservationer i en pakkerejse? Føj et hotel eller en flyrejse til din reservation, og opnå store besparelser!
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Aarhus hos Expedia?
Expedia gør det hurtigt og nemt at sammenligne priser, gebyrer og biludlejningsfirmaer samt tjekke bedømmelser fra kunder. Kombiner din reservation af billeje i Aarhus med hotel eller flyrejser, og opnå endnu større besparelser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Aarhus?
Reglerne i Aarhus oplyser, at førere skal være fyldt 21 år for at leje en bil. Unge førere bliver dog pålagt et ekstra gebyr og strengere lejebetingelser. De fleste selskaber opkræver et gebyr for unge førere i tillæg til den almindelige lejepris. Det skyldes, at der er en højere risiko for ulykker eller skader. Selvom mange biltyper (såsom økonomibiler og kompakte biler) udlejes til unge bilister, omfatter udvalget normalt ikke store biler som SUV’er.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Aarhus?
De fleste biludlejningsfirmaer kræver to ting – dit kørekort og et kreditkort i samme navn. Hvis du ikke ønsker at købe biludlejningsfirmaets forsikring, skal du sandsynligvis også fremvise dokumentation for en anden forsikring. Læs lejebetingelserne, så du ved, hvad du skal have med, når det er tid til at hente nøglerne.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Aarhus?
De laveste priser pr. Dag, der blev tilbudt i Aarhus inden for de sidste syv dage, var 798. kr og 918. kr.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Aarhus?
Expedia gør det til en leg at finde pålidelig langtidsleje af biler i Aarhus. Du skal blot klikke ind på vores side med tilbud på langtidsleje af biler, indtaste dine oplysninger og udforske dine muligheder.
Hvor finder jeg billeje i Aarhus, hvis jeg er under 25 år?
Hvis du er en yngre rejsende, der søger efter billeje i Aarhus, bør du gennemgå politikken hos de forskellige selskaber, du overvejer at bruge. Nogle udlejer måske til førere under 25 år, mens andre ikke gør det. Der kan være yderligere omkostninger, hvis du er mellem 21 og 24 år. For at slippe for ubehagelige overraskelser ved afhentning bør du sikre, at du undersøger reglerne grundigt.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Aarhus?
For at få alle de nødvendige oplysninger om forsikring skal du sørge for at gennemgå leverandørens vilkår og betingelser omhyggeligt, inden du træffer en beslutning.