Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Aarhus

Se alle udlejningsbiler i Aarhus

Biludlejning gennem Expedia i Aarhus

En biltur til Danmarks andenstørste by Aarhus byder på museer i verdensklasse, hyggelige caféer og restauranter, gode shoppingmuligheder og et spændende nærområde med flot natur, interessante seværdigheder og yderst overskuelige køreafstande. Aarhus’ biludlejningsfirmaer har biltyper, som matcher alle budgetter og inkluderer billige økonomibiler, mellemstore biler, stationcars, varevogne og luksusbiler.

Biludlejning i Aarhus

Hvad end du planlægger en roadtrip, en forretningsrejse eller en biltur for hele familien til Aarhus, kan du med garanti finde lige den bil- og prisklasse, du leder efter. Du kan enten vælge at hente din udlejningsbil i en af de nærliggende lufthavne eller på Aarhus Havn, men du kan også vælge et afhentningssted i centrum tæt på Aarhus’ hoteller . De fleste biludlejningsfirmaer giver mulighed for, at du kan returnere bilen til afhentningsstedet eller et andet sted, ligesom mange af dem også har fleksible afhentnings- og afleveringstidspunkter.

Kom vidt omkring i Aarhus

Det er både nemt og bekvemt at udforske Aarhus’ mange spændende seværdigheder i en lejet bil. Du kan f.eks. starte med at parkere bilen på ARoS Kunstmuseums parkeringsplads på ARoS Allé (mod betaling). Da der er et begrænset antal parkeringspladser, kan det anbefales at ankomme tidligt, så du også har god tid til at udforske museets 7.000 kvadratmeter med både internationale og danske værker samt det imponerende kunstværk, Your Rainbow Panorama. Museet har også en indbydende gavebutik, ART Café og ART Restaurant, som har en fremragende udsigt over byen.

Da ARoS Kunstmuseum ligger i gåafstand til mange af Aarhus’ centrale seværdigheder, kan du enten vælge at lade bilen stå eller parkere den tættere på de seværdigheder, du ønsker at besøge. Læg vejen forbi Den Gamle By og dens huse, der stammer fra helt tilbage til 1500-tallet, udforsk det trendy Latinerkvarter, spis frokost på en af de hyggelige caféer langs Aarhus Å eller tag ud at shoppe på Strøget, hvor du finder 130 forskellige butikker. Andre anbefalelsesværdige seværdigheder er Naturhistorisk Museum, Stenomuseet, Vikingemuseet og Tivoli Friheden.

Aarhus Centrum har gode parkeringsmuligheder, og blandt de største parkeringshuse kan nævnes Bruuns Galleri Parkeringshus, Musikhusets Parkeringshus, Busgaden Parkeringshus, Salling Parkeringshus, Q-Park Magasin, Scandinavian Congress Center Parkeringshus.

Udforsk Aarhus’ nærområde

Har du lyst til at udforske Aarhus’ forstæder og nærområde, kan du sætte kursen mod det anerkendte Moesgaard Museum, som ligger 8 km fra Aarhus Centrum. Her kan du udforske enestående fund såsom Grauballemanden og lokale runesten. Museet har 260 gratis parkeringspladser. Du kan også parkere bilen ved Marselisborg Lystbådehavn, der udgør en charmerende lille havneby i sig selv. Herfra er der ikke langt til Dyrehaven i Thors Skov, som er en perfekt oplevelse for hele familien, eller Marselisborg Mindepark, hvor du finder Marselisborg Slot og Monumentet, et mindesmærke for de faldne danske soldater i første verdenskrig.

Hvis du skal på forretningsrejse til Aarhus og gerne skal kunne komme hurtigt omkring, er billeje en yderst fordelagtig løsning. Reserverer du bilen online hos Expedia, står den klar, når du ankommer, og du kan enten vælge at aflevere bilen samme sted, som du hentede den, eller et andet sted, der passer bedre ind i din rejseplan. Aarhus er kendt som en moderne og velfungerende konferenceby, og de fleste store hoteller og konference- og kongrescentre i Aarhus har egne parkeringsfaciliteter.

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Aarhus?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 458 i Aarhus.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Aarhus?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Aarhus er DKK 463.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Aarhus?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Aarhus?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Aarhus

Udforsk Aarhus med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!