Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Aarhus

Se alle udlejningsbiler i Aarhus

Biludlejning gennem Expedia i Aarhus

En biltur til Danmarks andenstørste by Aarhus byder på museer i verdensklasse, hyggelige caféer og restauranter, gode shoppingmuligheder og et spændende nærområde med flot natur, interessante seværdigheder og yderst overskuelige køreafstande. Aarhus’ biludlejningsfirmaer har biltyper, som matcher alle budgetter og inkluderer billige økonomibiler, mellemstore biler, stationcars, varevogne og luksusbiler.

Biludlejning i Aarhus

Hvad end du planlægger en roadtrip, en forretningsrejse eller en biltur for hele familien til Aarhus, kan du med garanti finde lige den bil- og prisklasse, du leder efter. Du kan enten vælge at hente din udlejningsbil i en af de nærliggende lufthavne eller på Aarhus Havn, men du kan også vælge et afhentningssted i centrum tæt på Aarhus’ hoteller . De fleste biludlejningsfirmaer giver mulighed for, at du kan returnere bilen til afhentningsstedet eller et andet sted, ligesom mange af dem også har fleksible afhentnings- og afleveringstidspunkter.

Kom vidt omkring i Aarhus

Det er både nemt og bekvemt at udforske Aarhus’ mange spændende seværdigheder i en lejet bil. Du kan f.eks. starte med at parkere bilen på ARoS Kunstmuseums parkeringsplads på ARoS Allé (mod betaling). Da der er et begrænset antal parkeringspladser, kan det anbefales at ankomme tidligt, så du også har god tid til at udforske museets 7.000 kvadratmeter med både internationale og danske værker samt det imponerende kunstværk, Your Rainbow Panorama. Museet har også en indbydende gavebutik, ART Café og ART Restaurant, som har en fremragende udsigt over byen.

Da ARoS Kunstmuseum ligger i gåafstand til mange af Aarhus’ centrale seværdigheder, kan du enten vælge at lade bilen stå eller parkere den tættere på de seværdigheder, du ønsker at besøge. Læg vejen forbi Den Gamle By og dens huse, der stammer fra helt tilbage til 1500-tallet, udforsk det trendy Latinerkvarter, spis frokost på en af de hyggelige caféer langs Aarhus Å eller tag ud at shoppe på Strøget, hvor du finder 130 forskellige butikker. Andre anbefalelsesværdige seværdigheder er Naturhistorisk Museum, Stenomuseet, Vikingemuseet og Tivoli Friheden.

Aarhus Centrum har gode parkeringsmuligheder, og blandt de største parkeringshuse kan nævnes Bruuns Galleri Parkeringshus, Musikhusets Parkeringshus, Busgaden Parkeringshus, Salling Parkeringshus, Q-Park Magasin, Scandinavian Congress Center Parkeringshus.

Udforsk Aarhus’ nærområde

Har du lyst til at udforske Aarhus’ forstæder og nærområde, kan du sætte kursen mod det anerkendte Moesgaard Museum, som ligger 8 km fra Aarhus Centrum. Her kan du udforske enestående fund såsom Grauballemanden og lokale runesten. Museet har 260 gratis parkeringspladser. Du kan også parkere bilen ved Marselisborg Lystbådehavn, der udgør en charmerende lille havneby i sig selv. Herfra er der ikke langt til Dyrehaven i Thors Skov, som er en perfekt oplevelse for hele familien, eller Marselisborg Mindepark, hvor du finder Marselisborg Slot og Monumentet, et mindesmærke for de faldne danske soldater i første verdenskrig.

Hvis du skal på forretningsrejse til Aarhus og gerne skal kunne komme hurtigt omkring, er billeje en yderst fordelagtig løsning. Reserverer du bilen online hos Expedia, står den klar, når du ankommer, og du kan enten vælge at aflevere bilen samme sted, som du hentede den, eller et andet sted, der passer bedre ind i din rejseplan. Aarhus er kendt som en moderne og velfungerende konferenceby, og de fleste store hoteller og konference- og kongrescentre i Aarhus har egne parkeringsfaciliteter.

Udforsk Aarhus

Udforsk Aarhus med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!