Billige flybilletter til Aarhus

Billigste flyrejser til Aarhus

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 549, kr for en enkeltbillet og 1.143, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

SAS
Braathens Regional Aviation
SAS
SAS
SAS
SAS
Braathens Regional Aviation
SAS
SAS
SAS

Om Aarhus

Fly til Aarhus

Besøg byen, der flere gange er blevet kåret som Danmarks bedste shoppingby. Spændende historiske seværdigheder, interessante attraktioner, et væld af kunstneriske og kulturelle oplevelser og et livligt cafémiljø; fordyb dig i alt det, Aarhus har at byde på.

En hyggelig dagstur eller en weekend i Aarhus er blot to timer væk med fly, hvis du bor i København. Der er flere daglige afgange fra Kastrup til Aarhus Lufthavn, så du har flere valgmuligheder, når du booker dine flybilletter. Lufthavnen ligger 35 kilometer nordøst for byen.

Den Gamle By, Aros Kunstmuseum, Musikhuset eller Latinerkvarter. Uanset om du er interesseret i at lære mere om Aarhus’ historie, se udsigten fra Aros, nyde en koncert eller shoppe i små hyggelige specialbutikker, så har Aarhus noget for dig.

Aarhus Lufthavn

Når du ankommer til Aarhus Lufthavn, kan du komme videre ind til Aarhus by via flere busforbindelser. Busturen ind til byen tager omkring 50 minutter, og der kan købes billet om bord på bussen.

Skulle du have god tid i lufthavnen, kan du besøge restauranten på 1. sal, der har et bredt udvalg på menuen. Herfra har du også udsigt over landingsbanerne. Der ligger desuden en café i afgangshallen, hvor du kan købe et let måltid.

De rejsende har desuden mulighed for at shoppe i lufthavnens butik, og der tilbydes en times gratis Wi-Fi. Du vælger blot netværket ved navn ”The Cloud” i lufthavnen og følger instruktionerne.

Forslag til spændende seværdigheder og aktiviteter i Aarhus på din flyrejse

Du kommer aldrig til at kede dig, når du besøger Smilets by. Aarhus’ historie kan spores helt tilbage til 700-tallet, og den er én af de ældste byer i Danmark. Den mest populære historiske attraktion er uden tvivl Danmarks Købstadsmuseum, Den Gamle By. I dette frilandsmuseum med huse fra mellem 1500- til 1800-tallet finder du også mange skiftende museumsudstillinger.

En anden utroligt populær attraktion er Aros Aarhus Kunstmuseum. Museet ligger i centrum af byen og er et af Nordeuropas største kunstmuseer. Udstillingerne viser kunst fra den danske guldalder og frem til moderne kunstværker. Museets egen kunstudstilling indeholder omkring 8000 genstande, der dog ikke alle fremvises på samme tid. Aros er desuden kendt for tagpavillonen ”Your rainbow panorama”, der er designet af Olafur Eliasson, og for den 4½ meter høje skulptur ved navn Boy, skabt af kunstneren Ron Mueck, som befinder sig i indgangshallen.

Med en billig flyrejse til Aarhus, kan du opleve alle de mange kulturoplevelser, som byen byder på. Deltag for eksempel i en koncert i enten Musikhuset, Aarhus Teater, Svalegangen eller Aarhus Symfoniorkester. Besøg byen i løbet af kulturfestivalen Aarhus Festuge. Læg turen forbi Moesgård Museum, hvor du kan møde Grauballemanden. Og nyd ikke mindst de mange kulturgenstande og skulpturer rundt omkring i byen.

Billige flybilletter til sjove shoppingoplevelser i Aarhus

Aarhus har mange shoppingmuligheder for de besøgende i byen og anses for at være en af de bedste shoppingbyer i Norden. I Latinerkvarteret kan du for eksempel finde en masse sjove specialbutikker, men der findes også mange større butikscentre samt to stormagasiner i centrum af byen.

Ofte stillede spørgsmål

Populære flyrejser til Aarhus

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 549, kr for en enkeltbillet og 1.143, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

SAS
SAS