Billige flybilletter til Aarhus

Billigste flyrejser til Aarhus

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 549 kr. for en enkeltbillet og 1.062 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Braathens Regional Aviation
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Om Aarhus

Fly til Aarhus

Besøg byen, der flere gange er blevet kåret som Danmarks bedste shoppingby. Spændende historiske seværdigheder, interessante attraktioner, et væld af kunstneriske og kulturelle oplevelser og et livligt cafémiljø; fordyb dig i alt det, Aarhus har at byde på.

En hyggelig dagstur eller en weekend i Aarhus er blot to timer væk med fly, hvis du bor i København. Der er flere daglige afgange fra Kastrup til Aarhus Lufthavn, så du har flere valgmuligheder, når du booker dine flybilletter. Lufthavnen ligger 35 kilometer nordøst for byen.

Den Gamle By, Aros Kunstmuseum, Musikhuset eller Latinerkvarter. Uanset om du er interesseret i at lære mere om Aarhus’ historie, se udsigten fra Aros, nyde en koncert eller shoppe i små hyggelige specialbutikker, så har Aarhus noget for dig.

Aarhus Lufthavn

Når du ankommer til Aarhus Lufthavn, kan du komme videre ind til Aarhus by via flere busforbindelser. Busturen ind til byen tager omkring 50 minutter, og der kan købes billet om bord på bussen.

Skulle du have god tid i lufthavnen, kan du besøge restauranten på 1. sal, der har et bredt udvalg på menuen. Herfra har du også udsigt over landingsbanerne. Der ligger desuden en café i afgangshallen, hvor du kan købe et let måltid.

De rejsende har desuden mulighed for at shoppe i lufthavnens butik, og der tilbydes en times gratis Wi-Fi. Du vælger blot netværket ved navn ”The Cloud” i lufthavnen og følger instruktionerne.

Forslag til spændende seværdigheder og aktiviteter i Aarhus på din flyrejse

Du kommer aldrig til at kede dig, når du besøger Smilets by. Aarhus’ historie kan spores helt tilbage til 700-tallet, og den er én af de ældste byer i Danmark. Den mest populære historiske attraktion er uden tvivl Danmarks Købstadsmuseum, Den Gamle By. I dette frilandsmuseum med huse fra mellem 1500- til 1800-tallet finder du også mange skiftende museumsudstillinger.

En anden utroligt populær attraktion er Aros Aarhus Kunstmuseum. Museet ligger i centrum af byen og er et af Nordeuropas største kunstmuseer. Udstillingerne viser kunst fra den danske guldalder og frem til moderne kunstværker. Museets egen kunstudstilling indeholder omkring 8000 genstande, der dog ikke alle fremvises på samme tid. Aros er desuden kendt for tagpavillonen ”Your rainbow panorama”, der er designet af Olafur Eliasson, og for den 4½ meter høje skulptur ved navn Boy, skabt af kunstneren Ron Mueck, som befinder sig i indgangshallen.

Med en billig flyrejse til Aarhus, kan du opleve alle de mange kulturoplevelser, som byen byder på. Deltag for eksempel i en koncert i enten Musikhuset, Aarhus Teater, Svalegangen eller Aarhus Symfoniorkester. Besøg byen i løbet af kulturfestivalen Aarhus Festuge. Læg turen forbi Moesgård Museum, hvor du kan møde Grauballemanden. Og nyd ikke mindst de mange kulturgenstande og skulpturer rundt omkring i byen.

Billige flybilletter til sjove shoppingoplevelser i Aarhus

Aarhus har mange shoppingmuligheder for de besøgende i byen og anses for at være en af de bedste shoppingbyer i Norden. I Latinerkvarteret kan du for eksempel finde en masse sjove specialbutikker, men der findes også mange større butikscentre samt to stormagasiner i centrum af byen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Aarhus?
Der er kun én lufthavn i Aarhus, nemlig Århus (AAR).
Hvor langt ligger Århus (AAR) fra Aarhus?
AAR er 30 km fra centrum af Aarhus, så forvent at skulle bruge lidt længere tid på at nå ind til midtbyen.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Aarhus?
AAR er den eneste store lufthavn i Aarhus. Før du stiger om bord på flyet, er det en god idé at læse en ting eller to om lufthavnen. Det kan eksempelvis være rart at vide, at terminalen ligger 30 km fra byen.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Aarhus?
Der findes samlet set 5 flyselskaber, der tilbyder flyvninger til Aarhus fra intet mindre end 11 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Aarhus?
Flyafgange til Aarhus udbydes typisk af SAS. Langt de fleste af disse fly har afgang fra Holmen.
Hvor mange direkte fly er der til Aarhus?
Er du ved at planlægge en spændende tur til Aarhus? Med 52 direkte fly om ugen er det virkelig nemt at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Aarhus fra?
De mest populære fly til Aarhus afgår fra lufthavnene i Holmen, Kødbyen og Sydhavnen.
Hvor lang tid tager det at flyve til Aarhus Lufthavn?
Hvis det er Holmen, du rejser fra, kommer du til at være på vingerne i omkring 37 minutter, inden du ankommer til Aarhus. Fra flyvepladsen i Kødbyen tager det omtrent 37 minutter, og fra Sydhavnen varer det 37 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Aarhus?
Undgå at reserve din flyrejse i sidste øjeblik. Det er blot et ud af mange tricks, rutinerede rejsende har i ærmet. Når du reserverer i god tid, har du flere valgmuligheder, og flyene er knap så dyre. En anden nem måde, du kan finde et godt tilbud på, er ved at undersøge alle dine muligheder. Hvis din destination har op til flere lufthavne, kan du også finde ud af, hvad det vil koste at flyve til en mindre travl terminal. Et sidste råd er altid at være klar på at købe rejsen. Når du er blevet bekendt med, hvad en billet normalt koster, kan du reagere hurtigt, lige så snart du finder en god pris. De bedste tilbud bliver hurtigt udsolgt!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Aarhus?
Uanset hvor du rejser fra, kan en flyvetur være en behagelig oplevelse, hvis du er velforberedt. Vi har samlet en liste med nyttige rejsetips, så din tur til Aarhus kommer godt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • At rejse med fly kan sagtens være en fornøjelse, hvis du medtager det rette udstyr. Først og fremmest kan du få brug for toiletartikler, såsom tandpasta, tandbørste og deodorant, et frisk sæt tøj og noget godt læsestof. Desuden bør du næsten gøre plads i din kabinetaske til elektronisk udstyr, oplader, eventuel medicin og måske ligeledes en nakkepude. Som det sidste skal du huske at medbringe pas, rejsepapirer og lidt penge.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Put alle store beholdere med shampoo og balsam i den indleverede bagage. Alle former for væsker og flydende stoffer i håndbagagen på mere end 100 ml vil blive konfiskeret. Skarpe eller spidse genstande, som din elskede lommekniv, samt andre slags farlige objekter, der er brandfarlige eller eksplosive, såsom barberblade, kemikalier og fyrværkeri, er heller ikke tilladt.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Den bedste måde at sikre en behagelig flyrejse kan være det tøj, du iklæder dig. Forbered dig på skift i temperaturen ved at gå efter flere lag. På den måde kan du holde varmen, hvis det bliver koldt om bord på flyet. Stilletter, klipklappere og snørestøvler er bedre i andre situationer. I stedet bør du gå efter flade, lukkede sko såsom hyttesko. Det vil dine fødder sætte pris på.
  • Lidelsen ved navn dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en risiko på langdistanceflyrejser. Det er det samme som en tilstopning af blodårerne i benet på grund af manglende fysisk aktivitet på flyet. En god måde at forhindre netop dette på er at gå frem og tilbage i kabinen og lave øvelser for fødder og ben, mens du sidder ned. At iføre sig et par gode flystrømper kan også være en smart idé.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Aarhus?
Lidt planlægning, inden du ankommer til lufthavnen, kan være med til at gøre turen til Aarhus til en let sag. Vi har samlet nogle praktiske fif til at komme hurtigt igennem sikkerhedskontrollen:

  • Lad os tage det allervigtigste først: Du skal fremvise dit boardingkort og pas til personalet i lufthavnskontrollen. Hav dem klar for ikke at stoppe op midt i det hele.
  • Så kommer metaldetektoren. Tøm lommerne, og fjern alt, der kan få den til at bippe. Det inkluderer blandt andet hovedtelefoner samt din frakke. Det skal alt sammen ned i en bakke og sendes igennem.
  • Elektroniske enheder som bærbare computere og telefoner skal også lægges i en bakke og undersøges. Men tag det roligt, for du kommer online igen, før du ved af det.
  • Vil du gerne medbringe håndcreme? Det er ikke noget problem. Så længe beholderen ikke er større end 100 ml og ligger i en gennemsigtig, genlukkelig plastpose, er det tilladt at have den med i håndbagagen.
  • Det rigtige valg af fodbeklædning kan spare dig flere minutter. Vandrestøvler skal ofte tages af efter anmodning og scannes for sig selv. Det sker som oftest ikke med lette gummesko eller hyttesko.
  • Flyselskaberne tillader ikke skarpe genstande eller lommeknive i din kabinebagage. Hvis du har brug for at tage sådanne genstande med, skal de pakkes ned i den indcheckede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Aarhus
Destinationslufthavn
Århus
Destinationslufthavnens IATA-kode
AAR
Destinationsby
Århus
Pris for flyrejse tur-retur
1.062 kr.

Populære flyrejser til Aarhus

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 549 kr. for en enkeltbillet og 1.062 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines